راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این تیکه رو خیلی خندیدم بابا مگه ماکروسافت اسلحه گذاشته رو سر بازی سازا که یالا بازی منو بهتر بسازین :laughing:
1-.و سونی مادر مرده بیچاره دست بازی سازا رو باز گذاشته هر غلطی دلشون میخواد بکنن:laughing: :laughing:
2-خوب شد شما گفتی کیفیت بازی های ps3 100% بالاتره وگرنه ممکن بود ما شک کنیم:cheesygri
3-این بازی ریسیستور چیه ارکیده که 20 % از قدرت ps3 استفاده کرده؟
4-ما منتظریم گرافیک چند برابر 360 رو ببینمیم ولی کی خدا داند خیلی ها تا حالا زا این حرفها زدن

5-پ.ن:اینم یه مدل فنبوی جدید سونی که مثلا میخواد بگه منطقیه و مطلع:laughing:
6-راستی چرا اینجوری حرف میزنی مگه عصا قورت دادی!!!

1-نخیر عزیز اگه مدرکی مبنی بر این داری که ماکروسافت این کار را نمی کند رو کن :thumbdown

2-نه پس XBOX360 که کمتر بازیش 1080P ساپورت است بهتره:bored:

3-لطفا" یه نگاهی به امتیازها Resistance با همان Gears of War جونتان بیانداز:book:

4-با ان 9gb فضا و سخت افزار وکوره پزیی که از داغی به راه می اندازد::frown: laughing: :laughing: :laughing:

5-اخ دلم منتقی بودن ماکروسافت منو کشته:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

6-بده پس ازاین به بعد مثل خودتان حرف میزنم که..............:-"

چه خوب شد که بحث تکسچر رو پيش کشيدی . با توجه به اينکه به گفته سازندگان بازی تکسچرهای gta 4 حجمی برابر ۵ برابر تکسچرهای gtaقبلی رو اشغال ميکنند و خود شهر هم ۳ برابر سن اندرياس هست چه جوری ممکنه که حجم نقشه از ۸ گيگ بيشتر نشه
نقشه بازی 3 برابر san andreas نیست و خود سازنده گفته که نقشه بازی تقریبا شبیه همون بازیه از نظر وسعت با این تفاوت که به جای دشت و بیابون همش شهره. در مورد 8 گیگ هم فکر کنم شما اصلا نمی دونی که روش های زیادی برای فشرده سازی فایل ها وجود داره در کامپیوتر که ازشون برای بهینه کردن حجم فایل ها استفاده می شه. (منظورم zip و rar و از این چیزا نیست) و اینطوری نیست که بازی ها رو فایلاشو همینطور بریزین تو دیسک و هر چی شد، شد.
چجوریکه بازی ای مثل Oblivion با اون عظمت و گرافیک بالا که هنوز هم بعد از یکسال تو سبک rpg حرف اولو می زنه بدون مشکل روی یک دیسک جا شد؟ (شانسی بوده احتمالا:))

اولا هرچقدر هم که فشردش کنن روی يه dvd جا نميگيره (اگه نسخه اصليش برای ps3 باشه )
بعدشم اگه قرار بود همیشه با فشرده سازی اين مشکلا رو حل کنن ديگه اصلا cd و dvd نميساختن و بازيا رو روی فلاپی ميريختن :laughing:

اولا هرچقدر هم که فشردش کنن روی يه dvd جا نميگيره (اگه نسخه اصليش برای ps3 باشه )
بعدشم اگه قرار بود همیشه با فشرده سازی اين مشکلا رو حل کنن ديگه اصلا cd و dvd نميساختن و بازيا رو روی فلاپی ميريختن :laughing:

شما این حرفارو از کجات در میاری !؟‌
خود سازنده هنوز حرفی در مورد حجم نزده اونوقت شما که هنوز اطلاعات توی سال 2005 گیر کرده (از این حرفت که نقشه‌ی GTA IV‌ سه برابره SA هست مشخصه که اطلاعاتت چقدر به روزه !) این وسط چی میگی ؟

اصلا شما بر چه مبنایی این حرفارو می‌زنی ؟
از حرفای شما مشخصه که همینجوری یه چیزی شنیدی و بدون اینکه اصلا بدونی درست هست یا نه اومدی منتقلش کردی اینجا

یه جوری حرف میزنی انگار یکی از مسئولان پروژه‌ی GTA IV‌ هستی و همه چیزو در مورد بازی می‌دونی !

من واقعا علاقه‌مندم که بدونم سازنده‌های GTA IV کی گفتن که حجم بافتهای GTA IV پنج برابره SA هست ؟

چرا به خاطر تعصب روی یه چیزی حرفایی می‌زنین که همه بهتون بخندن ؟

من نمیدونم این صیغه چیه که هی میای میگی PCفقط امیدش به WOW و Spore هست ! اول اینکه اگه یه PC بازی واقعی باشی Spore اصلا حساب نمیکنی که بخواد خوب باشه یا بد یعنی برات فرقی نمی کنه ! WOW هم که عنوانی هست که توی بازار پس الان توی اینجا جای نمیگیره مسئله اینجاس که این بازی برای کنسول ها هم بیاد هیچ فرقی بازم نمی کنه به حال PC. Crysis هم که بحثش مشخص هست ! PC عنوان های خاص خودشو داره ! نمونش StarCraft2 ! اگه کسی PC باز واقعی باشه (یه نمونه بارز توی سایت داریم یه ذره دقت کنین می فهمین کیو میگم ) حاضر نیست همین StarCraft رو با 100 تا بازیهای شاخ کنسول عوض کنه براشم مهم نیست که این بازی از بازی های کنسول بهتر باشه یا بدتر ! و بازی های دیگه ... . و یا مثالی دیگر اینکه اگر کسی PC باز واقعی باشه هیچ گاه حاضر نیست بازیی مثل UT3 رو روی کنسول بازی کنه. حاضر هست 6 برابر پول یه کنسول، پول PC بده ولی پول برای کنسول برای بازی کردن این بازی نمیده !
در کل می خواستم این رو بگم که بحث PC فرق داره کلا، شما زمانی درک کاملی از بازی های PC پیدا می کنید که یا PC باز واقعی باشید ( که توی این سایت انگشت شمار هستند)
امید جان قبول من اصلا PC باز نیستم اصلا هم نمیتونم با موس و کیبورد بازی کنم ( دقیقا نکته عکس شما که گفتی کلی برای موس و کیبوردت خرج کردی) اما چیزی که مشخصه PC فعلا خیلی خیلی در مقابل کنسول ها کم اورده و بازی های اختصاصیش خیلی کمتر شدن(البته اختصاصی خوب والا بازی هم مثل The Mark داریم که حتی یک ثانیه بازی کردنش هم وقت حروم کردنه)درسته من StarCraft رو فراموش کردم اما SPore شاید خیلی امید زیادی بهش باشه و خیلی به بقای کنسول ها کمک کنه حالا یک گیمر حرفه ای به این امار کلی ربط نداره و ما داریم عامه مردم رو میگیم.چیزی که مشخصه بازار PC هیچ وقت از بین نمیره اما خیلی خیلی فعلا داره ضعیف میشه و امید من به Vista هست که این بازارو همچنان قوی نگه داره.
مثلا شما به من بگید چرا بازی های زیر برای PC نمیاد من به شخصه نمیتونم از این بازی ها بگذرم:(البته اگه هر 2 کنسول X360 و PS3 رو داشته باشید)
Grand Theft Auto IV
resident evil 5
silent hill 5
Army of Two
The Darkness
Burnout 5
Fatal Inertia
Dark Sector
Golden Axe
Indiana Jones
Fable-2
mass effect
Halo-3
halo Wars
Gears Of War-2
Too Human
Lost Odyssey
Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
CodedArms Assault
Write Night nine
Eight Days
Heavenly Sword
Kill Zone-2
God Of War-3
Ninja Gaiden Sigma
فکر کنم هیچ PC گیمری هم نتونه از این بازی ها بگذره;)

البته همونطور که گفتم WOW یکی از دلایل همیشه زنده بودن PC هست و این بازی به هیچ وجه برای کنسول میاد و همین 10 ملیون یوزر هستند که زنده نگرش داشتن.

مسئله ای که میخوام بیان کنم ارتباطی به کنسول و بازی نداره و کلی عرض میکنم و میشه به زمینه های دیگه هم تعمیم داد ...
بنده 360 دارم و البته تعلق خاطر خاصی نه به xbox و نه به playstation نداشته و ندارم ولی با حرفها و صحبتهای پر از منطق بعضی از دوستان به وجد میام! مثلا مایکروسافت بازیسازها رو وادار به اعمال شاقه برای بدست آوردن گرافیک بالا میکنه ولی سونی ولشون کرده به امون خدا !
احتمالا مایکروسافت زن و بچه بازیسازها رو در هنگام نوشتن بازیها گروگان میگیره!
از همه معذرت میخوام ولی با این ادله محکم از طرف بعضی از یوزرها چه طرفداران 360 و چه ps3 فکر میکنم مدیران باید برای ثبت نام اعضا شرایط سنی و عقلی هم قرار بدن!
از مدیران هم معذرت میخوام بابت تندگویی بنده .

اشکان جان شما blue dragon رو نگاه کن بازی اگه اشتباه نکنم بدون فشرده سازی 32 گیگ حجم داره با فشرده کردن 21 گیگ خب شما حساب کن اینم یه بازی rpg هست این بازی ناشرش مایکرو بود وگرنه هیچی شرکتی بازی رو منتشر نمیکرد

اره حتما تو سازنده gta 4 هستی و اطلاعات کاملی داری و احتمالا نقشه gta 4 نصف ليبرتی سيتيه و حجم بافتها هم يک پنجم هست

فکر کنم هیچ PC گیمری هم نتونه از این بازی ها بگذره
یک بار دیگه پستمو بخونی خیلی بهتره.
PC عنوان های خاص خودشو داره ! نمونش StarCraft2 ! اگه کسی PC باز واقعی باشه (یه نمونه بارز توی سایت داریم یه ذره دقت کنین می فهمین کیو میگم ) حاضر نیست همین StarCraft رو با 100 تا بازیهای شاخ کنسول عوض کنه براشم مهم نیست که این بازی از بازی های کنسول بهتر باشه یا بدتر ! و بازی های دیگه ... . و یا مثالی دیگر اینکه اگر کسی PC باز واقعی باشه هیچ گاه حاضر نیست بازیی مثل UT3 رو روی کنسول بازی کنه. حاضر هست 6 برابر پول یه کنسول، پول PC بده ولی پول برای کنسول برای بازی کردن این بازی نمیده !

در مورد WOW هم خیلی مطمئنی انگار ! مگه توی این همه سال که WOW ی اصلا وجود نداشت چیزی از PC کم شده بود ؟! همینجاس که میگم اگه کسی PC باز نباشه نمیتونه اون درک واقعی رو از PC پیدا بکنه ! درسته که WOW بازی خیلی خفنیه ولی بازی های خفن تر از این هم هست ! ولی چون WOW خیلی صدا کرده همه دیگه میگن WOW.
بیخیال من یه چیز دیگه میخواستم بگم که نمیشه اینجا ادامه داد.

دوست عزیز توهین نکن نقشه ی gta 4 یکمی از sa کوچیک تره

شما یجوری حرف می زنی انگار مثلا یه بازی روی PS3 مثلا 25 گیگ هستش توش اطلاعات مهمی بوده که این همه جا گرفته نه داداش سازنده ها وقتی بازی رو میسازن و می بینن که حجم زیادی از دیسک خالی هستش می یان توش دموهای بازیهارو با کیفیت HD می زارن (و یه سری مود اضافه که بدرد هر کسی نمی خورده پر می کنن توش ) و به همین راحتی یهو می بینی 5 تا دمو فقط 5 گیگ از فضای دیسک رو اشغال کرد . (از حجم دموهای HD انشاالله که باخبر هستید ) . موفق باشید .

امین جان اون پست منو که راجب سیستم های فشرده سازی بود و بازی 96 کیلویی یادته من هرچی گشتم پیداش نکردم اگه تونستی بزار برای این بچه های جدید که یکم راجب فشرده سازی یاد بگیرن
ممنون
پ.ن:امین حلال مشکلاته و سایت رو مثل کف دستش میشناسه;)

اون بازی درسته که بازی باحالی بود. اما روی سیستم ها خیلی سخت اجرا می شد.اصلا نمی شد بازی کرد.

امین جان اون پست منو که راجب سیستم های فشرده سازی بود و بازی 96 کیلویی یادته من هرچی گشتم پیداش نکردم اگه تونستی بزار برای این بچه های جدید که یکم راجب فشرده سازی یاد بگیرن
ممنون
پ.ن:امین حلال مشکلاته و سایت رو مثل کف دستش میشناسه;)
اسم این بازی .kkrieger هست
برای اطلاعات بیشتر برین اینجا
http://en.wikipedia.org/wiki/.kkrieger
این بازی از Procedural generation برای کارش استفاده میکنه

طرف داراي ps3 از هر لحاظ كم اوردن گير دادن به حجم كم داشتن ديسك هاي 360 اما:
1)اگه يادتون باشه كلي از بازي هاي ps1 با دريم كست 3 يا 4 cd بودن كسي هم مشكلي نداشت
2)هزينه ي ديسك هاي بلو ري به مراتب بيشتر از dvd9 هستش
3)الان psp همه ي بازي هاش رو يه دونه umd هستش كه اگه توجه كنيد حجم umd 1.8gb هست تازه oblivion هم قراره براش بياد پس چرا حجم كم نمياره:confused:
4) خود بازي هاي كامپيوتر كه محدوديت ندارن تا حالا بيشتر از 2 تا dvd5 بازي براش نيومده سخت افزار 360 هم كه پيشرفتي قرار نيست بكنه كه حجم ها در اينده بيشتر بشن
:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or