راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عجب! پس شما هم به این نتیجه رسیدی؟ خوب شد اومدی نوشتی تا خیال همه دیگه راحت شه و کسی پولشو حروم نکنه برای کنسول شکست خورده.
من نيومدم بنويسم.
من مطمئنم شکست مي خوره با هشت گيگ فضا براي بازي.
باشه شما برو پولتو حروم اون بخاري مجازي کن.
منم مي رم ps3 مي خرم.بازي هاش هم دونه اي 60 هزار تومن مي خرم و هيچ غمي هم ندارم و مطمئنم چکست نمي خوره ولي از اينده 360 هيچ چيز معلوم نيست و احتمال شکستش خيلي زياده !!!!

فقط 3تا بازي كافيه ادم 360 بگيره
gow
halo
alan wake
حالا ps3 هرچي بازيه خفن داشته باشه ولي مهم اينه كه كسي اين 3تا بازي رو نميتونه ول كنه
البته در پی اس3 هم بازی هایی مثل
1.لایر
2.متال گر
3.گاد اف وار 3 داره از ایناهم نمیشه گذشت. اقایون چرا نمیخواین قبول کنید که جفت کنسول ها یه سری بازی های خوب داره و نمیشه از دستشون داد حالا هی بیاین بگین 360 بهتره یا بر عکس پی اس 3 بهتره.جفت کنسول ها بازی های عالی دارند.

آخرین ویرایش:
من نيومدم بنويسم.
منم مي رم ps3 مي خرم.بازي هاش هم دونه اي 60 هزار تومن مي خرم و هيچ غمي هم ندارم و مطمئنم چکست نمي خوره ولي از اينده 360 هيچ چيز معلوم نيست و احتمال شکستش خيلي زياده !!!!
دوست عزیز من خودم فنبوی سونی هستم ولی به نظرت با این روندی که سونی داره ادامه میده و همش بازی های انحصاریشو از دست میده میتونه پیروز بشه خیلی سخت هست شما چه جوری اینقدر مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان 360 بازی هایی مثل الان ویک .گرز اف وار{ سه گانه }.مس افکت.بیوشوک.هالو 3.دد رایزینگ.لاست پلنت.و......... داره چه جوری اینقدر مطمعنی 360 شکست میخوره؟؟؟؟

من نيومدم بنويسم.
فضای کم مشکلی نیست که باعث شکست یه کنسول بشه تا اون موقع مطمئنا اینقدر برنامه فشرده سازی خوب عرضه می شن که یه بازی 100 گیگی رو روی یه دی وی دی 9 جا بدن شما زیاد ناراحت این قضیه نباش .
شما می تونی PS3 رو بخری و مطمئن باشی که به قول خودتون چکست نمی خوره (در ضمن شما آینده PS3 رو چطوری دیدی که میگی مال 360 معلوم نیست بگو ما هم ببینیم ) . گرچه نمی دنم چرا با اینکه Wii با فروش عالی خودش فعلا پیروز میدان هست همه درباره پیروزی این دو کنسول حرف می زنن واقعا تا وقتی Wii هست صحبت در مورد کنسول پیروز بین این دو بی معنی هستش و باید پذیرفت که دیگه توی این نسل واژه پیروزی معنی نداره و به عبارتی هرکسی کنسول مورد علاقشو می خره یجوری برد کرده و کسی ضرر نمی کنه چون بازیهایی رو که دوست داشته بازی کرده و این یعنی پیروزی .

بابا عنوان انحصاري چي داره کي شماها هي مي گيد عنوان انحصاري.
يه بازي مانند فيبل 2 مي خواد بياد با هونلي اسورد مبارزه کنه.
به چي دلتون خوشه.به اون هشت گيگي فضا واسه بازي.
360 شکست خورده و اگر هم کسي قبول نداره شکست خواهد خورد.
مدير مالي مايکرسافت هم گفته که ما از بخش سرگرمي ضرر هاي زيادي خورديم که اصلا قابل پيش بيني نبود.[/Q

اين فن بوي هاي داغون دست از سر ما بر نمي دارن منطق كه ندارن از خودشونم اخبار و حديث اختراع مي كنن
داداش دوره ي اين جنگولك بازي ها تموم شده هر وقت بي طرف باشي سود مي كني

در ضمن چنتا بازي انحصاري مي خواي برات بنويسم كه قراره بياد يه نگاهي مي كردي بعد حرف مي زدي ضرر نداشت

البته در پی اس3 هم بازی هایی مثل
1.لایر
2.متال گر
3.گاد اف وار 3 داره از ایناهم نمیشه گذشت. اقایون چرا نمیخواین قبول کنید که جفت کنسول ها یه سری بازی های خوب داره و نمیشه از دستشون داد حالا هی بیاین بگین 360 بهتره یا بر عکس پی اس 3 بهتره.جفت کنسول ها بازی های عالی دارند.

دقيقا همين طوره سري قبل game cube با xbox چهار تا بازي قشنگ بيشتر نداشتن و خيلي با ارزش نبودن كه ادم پول بخواد بابتشون بده اما حالا چي؟ هنوز هيچي نشده كلي بازي توپ ريخته وسط:-"

من نيومدم بنويسم.

منم از اين حرفا زياد بلدم بزنم اما به حرف ... بارون نمياد

من نوشته های فوق را بررسی کردم ومتوجه این شدم که خیلی ازاعضا پا فشاری بر روی این موضوع دارند که :
1-بازی های انحساری xbox 360 نسبت به ps3 بیشتر هست
2-xbox360 قویتر از ps3 هست
3-xbox360 کپی خور شده اما ps3 کپی خور شده نشده
درجواب این افراد باید بگویم که:
من خودم طرفدار ماکروسافت هستم و در همه ی زمینه ها اگر کاری از دستم بر بیاید برای این شرکت انجام میدهم و این شرکت در تمام زمینه ها قویتر از سونی کارکرده ولی واقا" توی زمینه ی کنسول بازی از سونی کم اورده ابتدابگذارید نگاهی به تاریخچه ی این کنسولها بیاندازیم:
1-ماکروسافت تا به حال 2نسل از کنسولهای خود را اراعه است (xbox-xbox360) و سونی تابه حال 4 نسل از کنسولهای خود را اراعه داده است (ps1-ps2-ps3-psp)
2-پیشرفت کنسول اولیه نسبت به کنسول انتهایی برای هردو کمپانی پیشرفت چشمگیری داشته است
3-ماکروسافت درهررده از کنسولهای خود با امدن کنسول جدیدش دست از حمایت کنسول قدیمی اش برداشته ویاحمایت نمیکند وشاهد کمتر بازی هستیم که برای xbox میاید ولی سونی با امدن ps3 همچنان ثابت کرده که دست از حمایت کنسول پیشین خود بر نمیدارد (ps2) وشاهد بودیم که یکی از بهترین عنوانهایی را که می توانست برای ps3 عرضه کند انحصارا"
برای ps2 عرضه کرد(god of war)

بنابراین از مطالب فوق نتیجه می گیریم:
1-تجربه سونی نسبت به ماکروسافت بیشتزاست
2-بیشتر بازیسازها با خانواده ps اشنایی بیشتری نسبت به خانواده xbox برای بازی ساختن دارند
3-سونی قدرت بیشتری نسبت به ماکروسافت برای انجام چند کار دارد

حال من تنها نقطه ی قوت xbox360 نسب به ps3 این میدانم که بازیهای انحصاری xbox360 کمی بیشترازps3 هست در مورد بازیهای کپی باید خدمت شما عرض کنم که xbox360 کپی شده درست ولی دلیل بر برنده شدن xbox360 در جنگ با PS3 نیست
مثلا" ps1 کپی خور شده است وچون کپی خورشده یک ps1 بخری؟
خیر موضوع کپی خور بودن نیست بلکه کنسول و محتویات cd مهم هست .
باید این نکته را اضافه که:
سازنده جی تی ای از ماکروسافت گله کرده برای انکه این شرکت را مجبور کرده تا نسخه ی جدید جی تی ای را برای xbox360 بسازد و ان گله ها بر علیه ماکروسافت مبنی براین بود که:ما از کنسول xbox360 ناراضی هستیم زیرا:
1-نه مطمئن هستیم بازی باز تلویزون hd دارد(که تصاویر به صورتhd باشد)
2-نه مطمئن هستیم بازی بازهارد دارد (که برای حجم کمتر به صورت یک فایل نصبی باشد)
3-نه مطمئن هستیم بازی باز دستگاههایش پس از مدتی داغ میکند یا نه که اگر داغ میکند بازی راسبکتر بسازیم تا فشار کمتری بر دستگاه وارد شود
4-نه مطمئن هستیم بازی باز wifi برای شبکه xbox live داشته باشد
ما توی 9g چی جا بدهیم حالا به جای این کار میاییم روی ps3 میسازیم که علاوه بر اطمینان درمسائل فوق بخاطر وجود حافظه 50g یک شهر که سهل است یک سیاره را با تمام جزئیات را می سازیم .
حالا اگر کسی باورش نمی شود که ماکروسافت این گونه فشارهایی را به بازی سازها می اورد اگر کمی واقع بینانه نگاه کند می فهمد
یا همین capcom که برای pc بازی نمی ساخت حالا پس از چند سال در عرض 2 سال عنوان های مهم خود را مثل:RESIDENTEVIL4ویاLOST PLANETویاحتی DEVILMAYCRY 4 برای PC می سازد فکر میکید CAPCOM دوست دارد برای PC بازی بسازد؟خیر درواقع CAPCOM وادار به این کار شده است اگر کمی دقت کنید DEVILMAYCRY4 اول یک عنوان اتصاصی PS3 بود و با توجه به این نکته که ماکروسافت پشت پرده2 STUDIO CAPCOM از4STUDIO راخریده است پس از مدتی ماکروسافت دستور داد اگر این عنوان را برای PCوXBOX360 نزند دستور قطع پروژه را خواهد داد وCAPCOM ناچار بر روی این پلتفرم ها هم تعیید کرد زیرا اگر این کار را نمی کرد ماکروسافت یکی 2STUDIO را که در دست ساخت این بازی بود را می گرفت .
در اخر هم باید اضافه کنم که PS3 امکان استفاده از PSP راداراست یعنی مثلا" استفاده به عنوان اینه عقب اتومبیل در PS3 میباشد و PS3 بلوری را دارا میباشد که قیمت یک بلوری پلیر برای دیدن فیلم 150000 تومان می باشد ولی شما پول کنسول را می دهی با یک بلوری پلیر تنها 600 تومان
پس در یک جمع بنی کلی پی اس3 خیلی برتری هایی نسبت به ایکس باکس دارد

من خودم نه پی اس3 ونه ایکس باکس پس تعصبی برای حرفهام ندارم;)
امیدوارم مورد پسند قرار بگیرد

آخرین ویرایش:
2-xbox360 قویتر از ps3 هست

از نظر سخت افزاری که دقیقا بر عکسه چون PS3 قوی تره...

این تقصیر MS هست؟!:eek: خب کسی که PS3 داره حتما تلوزیون HD داره؟:)

3-نه مطمئن هستیم بازی باز دستگاههایش پس از مدتی داغ میکند یا نه که اگر داغ میکند بازی راسبکتر بسازیم تا فشار کمتری بر دستگاه وارد شود
اینجاش فکر نکنم به MS ربطی داشته باشه:confused:

4
-نه مطمئن هستیم بازی باز wifi برای شبکه xbox live داشته باشد

360 که اصلا WIFI نداره...

حالا اگر کسی باورش نمی شود که ماکروسافت این گونه فشارهایی را به بازی سازها می اورد اگر کمی واقع بینانه نگاه کند می فهمد

اگه چنین مشکلاتی بود باید کیفیت بازیها تو 360 کمتر از پی 3 باشه به نظر شما چرا برعکسه؟;)

با هشت گيگ فضا براي بازي.

شما اون بازیه که فقط 96 کیلوبایته و گرافیکش در حد Doom 3 هست رو بازی کردی ؟ :confused:

البته در حد دووم که نه ولی واسه 96 کیلوبایت فوق العاده بود:love:
هم تنوع اسلحه خوبی داشت هم بازیش صدا داشت و هم بازیش طولانی بود...

360 که اصلا WIFI نداره...
Wi-Fi داره ولی جداگانه باید خرید ! قیمتشم 100$ هست.
در ضمن lan با سیم هم میشه استفاده کرد و حتما WiFi نمیخواد برای شبکه بازی کردنش.

سازنده جی تی ای از ماکروسافت گله کرده برای انکه این شرکت را مجبور کرده تا نسخه ی جدید جی تی ای را برای xbox360 بسازد و ان گله ها بر علیه ماکروسافت مبنی براین بود که:ما از کنسول xbox360 ناراضی هستیم زیرا:
2-نه مطمئن هستیم بازی بازهارد دارد (که برای حجم کمتر به صورت یک فایل نصبی باشد)
4-نه مطمئن هستیم بازی باز wifi برای شبکه xbox live داشته باشد
تمام صحبت های شما در این زمینه به جر نبود هارد در تمامی 360 ها غلطه;)
1) هیچ شرکتی نمی تونه شرکت دیگه ای رو مجبور کنه براش بازی بسازه، مایکروسافت کلی به rockstar برای اینکه بازی بیاد رو کنسولش پول داده و هیچ شرکتی هم از چشم و ابروی سونی یا مایکروسافت خوشش نمیاد. اونا فقط پول رو نگاه می کنن، هر جا پول بیشتر باشه می رن طرفش.
2) جهت اطلاعات شما در مورد 360 بگم که این کنسول رزولوشن 1080p رو به صورت native ساپرت می کنه و باز بگم که بازی GTA4 در رزولوشن 720p اجرا می شه و اصلا 1080p نیست.
3) داغ شدن 360 به خاطر اینکه سخت افزارش از نظر سیستم تهویه کلا ایراد داره نه اینکه بازی رو نتونه اجرا کنه و داغ کنه.
4) حالا wifi روش نباشه؟ چند نفر از شبکه بیسیم مگه استفاده می کنند؟ 95% از شبکه معمولی استفاده می کنند که تازه سرعتشم بهتره تازه gta4 نگفتن که قسمت شبکه داره گفتن قسمت آنلاین داره!

و در آخر این رو هم اضافه کنم تمامی تصاویری که از ابتدا تاکنون برای gta4 منشتر شده همه برای نسخه x360 بوده و هیچ عکسی از نسخه ps3 تاکنون منتشر نشده که این جای سوال داره خودش.
ما توی 9g چی جا بدهیم حالا به جای این کار میاییم روی ps3 میسازیم که علاوه بر اطمینان درمسائل فوق بخاطر وجود حافظه 50g یک شهر که سهل است یک سیاره را با تمام جزئیات را می سازیم .
تو 9 گیگ جا نشد؟ خوب رو 2 تا 9 گیگ می سازن. بازی FF8 روی PS1 یادتون رفته که 4 تا cd بود؟ کسی اون موقع ایراد گرفت ازش؟
بار دیگه تکرار می کنم مایکروسافت به کسی فشار نمی یاره یعنی نمی تونه بیاره. مایکروسافت پول زیادی داره و بازی ساز ها هم فقط چششون پول رو می بینه نه چیز دیگری.;)

تو 9 گیگ جا نشد؟ خوب رو 2 تا 9 گیگ می سازن. بازی FF8 روی PS1 یادتون رفته که 4 تا cd بود؟ کسی اون موقع ایراد گرفت ازش؟
.;)
خب شما که دیگه مدیر سایتی و باید بدونی که gta را دیگه نمی تونن رو 2 تا dvd بزنن.شما چه جوری می خوای همچین کاری را بکنی. مثلا شما وقتی از یه قسمت شهر خارج بشی بگه دیسک جدید را بزار.یا به قول یکی از دوستان تا وقتی که سوار ماشین می شی بگه دیسک جدید را بزار!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or