راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه سوال دارم من 360 ته اولیم خراب شد الان من میخوام بپرسم اگه جای من بودید الان پول حاضر 360کور رو داشتید میخردید یا پول جمع میکردید ps3 میخردید؟

ای بابا !! مال شما هم خراب شد ؟؟؟
هيچوقت از 1 سوراخ 2 بار آدم نيش نميخوره !!!

فکر کنم ps3 بگيريد بهتره عزيز!

ای بابا !! مال شما هم خراب شد ؟؟؟
هيچوقت از 1 سوراخ 2 بار آدم نيش نميخوره !!!

فکر کنم ps3 بگيريد بهتره عزيز!
البته عشق 360 هیچ وقت این کارو بکنه!
شما هم خیلی تابلو گفتی ps3 بگیری بهتره اخه ps3 کپی خور نشده به چه درد میخوره الان؟!

اشکان جان واقعا دستت درد نکنه یعنی ما دیگه......
خوب Gartall جان داشت مقایسه میکرد که اگه یه HD-dvd برای X360 بخریم بعد با قیمت PS3 مقایسه کنیم....... که در ان صورت من مقایسه کردم.
-------------------------------------
من میخوام یه نکته جالبو مشخص کنم من نمیدونم چطور سایت Gamespot به گرافیک بازی FORZA 2 امتیاز 9 رو داده :)
اکثر مواقع امتیاز گیم رنکینگ از امتیاز گیم اسپات بیشتر بوده ( در موارد PS3) ولی برای X360 این موضوع بیشتر مواقع فرق میکنه مثلا تا الان فقط 2 تا سایت امتیازی بیشتر از 9.2 به این بازی دادن که 2 تا هم فن X360 بودن یعنی team xbox و xbox addict

که جالبه بدونید سایت team xbox هم به گرافیک بازی 8.2 داده اونوقت گیم اسپات راحت زده 9:laughing:

خیلی جالبه ولی گیم اسپات که اشتباه نمیکنه( اونم از قصد:cheesygri)
My bad:cheesygri
پست قبلشو درست حسابی نخوندم نفهمیدم چی شد :biggrin1: ;)

آخرین ویرایش:
آقا تو چین 360 هست؟؟؟ اگه هست چه رجیونی داره؟؟؟؟ ارزش داره بگم برام یکی از چین بیاره؟!؟!؟! فکر کنم ارزون تر باشه!!!؟!؟! نظر شما چیه؟؟؟ از همینجا کپی خور شدشو بگیرم یا از چین بیارن اینجا کپی خور کنیم؟!!؟! کدوم ارزونتر در میاد؟!؟!؟

آقا تو چین 360 هست؟؟؟ اگه هست چه رجیونی داره؟؟؟؟ ارزش داره بگم برام یکی از چین بیاره؟!؟!؟! فکر کنم ارزون تر باشه!!!؟!؟! نظر شما چیه؟؟؟ از همینجا کپی خور شدشو بگیرم یا از چین بیارن اینجا کپی خور کنیم؟!!؟! کدوم ارزونتر در میاد؟!؟!؟

تو خود چينم كپي خور مي كنن اونجا خوراك اين چيزاس:-"

سلام
360 تو چین تولید میشه ها:) باید ریجنش j باشه...اره به نظرم ارزش داره باید تو چین ارزون باشه تو چین همه چیز ارزونه تره.فکر کنم فرقی بکنه کجا کپی خورش کنی...

واقعا موندم چی بخرم

دستگاهاي جديد 360 هيچ كدوم خراب نمي شن مگه اينكه ما باش يه كاري انجام بديم تمامي دستگاهاي 2007 هم طراحيشون كمي تغيير كرده كه كمتر داغ مي كنن اما اگه اطراف دستگاه باز باشه محيطم خيلي گرم نباشه هيچيش نمي شه من خودم خيلي وقت ها از صبح تا شب روشنش مي ذارم هيچيشم نشده حال تصميم با خودته;)

البته عشق 360 هیچ وقت این کارو بکنه!
شما هم خیلی تابلو گفتی ps3 بگیری بهتره اخه ps3 کپی خور نشده به چه درد میخوره الان؟!

ايشون باز هم xbox بخره !!! يکبار ديگه خراب بشه ... اون موقع چی ؟؟؟ حتماً باز ميگی عشق 360 ....
يادمه يک آقای تو همين انجمن 2 بر کنسولش ترکيد !!! آخر به اين نتيجه رسيد که ps3 بگيره
خوب شما که ظاهراً زياد پول داری xbox رو بخر امين جان !که اگه ترکيد باز عشق 360 بگی يکی ديگه بگيری:)
فوقش بجای اينکه ماهی 10 تا بازی بخره !!!
1 دونه بازی ميگيره ... ولی مطمئن هست 1 روز کپی خور ميشه و اينکه دستگاه هيچ مشکلی نداره !

سلام
360 تو چین تولید میشه ها:) باید ریجنش j باشه...اره به نظرم ارزش داره باید تو چین ارزون باشه تو چین همه چیز ارزونه تره.فکر کنم فرقی بکنه کجا کپی خورش کنی...
پس بگم بیاره!!؟؟!؟ راستی یکی گفت اونجا کپی خور میکنن!!!!:eek: یعنی چی ؟؟؟ یعنی تو مغازه کپی خور شده میفروشن؟؟؟؟ اگه اینطور باشه که خوب!!!!:love:

اره بگیر
اره اونجا هم کپی خور میکنن:)

ايشون باز هم xbox بخره !!! يکبار ديگه خراب بشه ... اون موقع چی ؟؟؟ حتماً باز ميگی عشق 360 ....
يادمه يک آقای تو همين انجمن 2 بر کنسولش ترکيد !!! آخر به اين نتيجه رسيد که ps3 بگيره
خوب شما که ظاهراً زياد پول داری xbox رو بخر امين جان !که اگه ترکيد باز عشق 360 بگی يکی ديگه بگيری:)
1 دونه بازی ميگيره ... ولی مطمئن هست 1 روز کپی خور ميشه و اينکه دستگاه هيچ مشکلی نداره !

اگه خراب نشد چی؟!
میشه بگی کی بود من که همش تو میچرخم یادم نمیاد چنین چیزی رو...
من پول ندارم ولی مثل اینکه شما خیلی پول داری که بری ps3 کپی خور نشده بگیری که هر بازی 60-80 هست:laughing:
در ضمن کی در ماه 10 بازی میخره؟!
اصلا 10 تا بازی در ماه واسه 360 ریلیز میشه که ارزش داشته باشه؟!
اره میدونم 1 روز کپی خور میشه ولی تا وقتی اون روز نرسیده و معلوم نیست کیه نمیرم ps3 بگیرم خدا رو چه دیدی شاید شد مثل gamecubeکپی خور شد ولی چه کپی خور شدنی:laughing:

اره بگیر
اره اونجا هم کپی خور میکنن:)

اگه خراب نشد چی؟!
میشه بگی کی بود من که همش تو میچرخم یادم نمیاد چنین چیزی رو...
من پول ندارم ولی مثل اینکه شما خیلی پول داری که بری ps3 کپی خور نشده بگیری که هر بازی 60-80 هست:laughing:
در ضمن کی در ماه 10 بازی میخره؟!
اصلا 10 تا بازی در ماه واسه 360 ریلیز میشه که ارزش داشته باشه؟!
اره میدونم 1 روز کپی خور میشه ولی تا وقتی اون روز نرسیده و معلوم نیست کیه نمیرم ps3 بگیرم خدا رو چه دیدی شاید شد مثل gamecubeکپی خور شد ولی چه کپی خور شدنی:laughing:

اگه خراب نشد ؟؟؟:eek:
يکم به اين جمله فکر کن ::confused:

من پول ميدم 450 تومان برای چيزی که مطمئن نيستم از اينکه سالم بمونه:sick:
آيا خراب ميشه آيا سالم ميمونه !!! اگه خراب نشه بازی ميکنم ! اگه خراب بشه ....:sick:

بنده نگفتم و نميگم همه کنسول های xbox مشکل داره . حرفم اينه : پولی که ميدم برای چيزی که مطمئن نيستم از سلامتش !!!
واقعاً منطق بعضی دوستان مشکل داره !

البته بنده بازی ها رو ميگم از دوبی بيارن برام فکر کنم 55 تومان بيشتر نميشه هر بازی !!!

منظور از release شدن نبود ماهی 10 تا !!! منظور تعداد ارشيو بازی های xbox هست !

اگه خراب نشد ؟؟؟:eek:
يکم به اين جمله فکر کن ::confused:

من پول ميدم 450 تومان برای چيزی که مطمئن نيستم از اينکه سالم بمونه:sick:
آيا خراب ميشه آيا سالم ميمونه !!! اگه خراب نشه بازی ميکنم ! اگه خراب بشه ....:sick:

بنده نگفتم و نميگم همه کنسول های xbox مشکل داره . حرفم اينه : پولی که ميدم برای چيزی که مطمئن نيستم از سلامتش !!!
واقعاً منطق بعضی دوستان مشکل داره !

البته بنده بازی ها رو ميگم از دوبی بيارن برام فکر کنم 55 تومان بيشتر نميشه هر بازی !!!

منظور از release شدن نبود ماهی 10 تا !!! منظور تعداد ارشيو بازی های xbox هست !
اره اگه خراب نشد میخوای برو تو سایت یه امار بگیر ببین چند نفر 360 هاشون خراب نشده با توججه به اینکه نه اینترکولری یا هر کوفت و زهره ماری بهش وصل کرده باشن;)
خب شما یا هر کسه دیگه ای نمیتونی این ریسک رو بکنی نباید اصلا هیچ کنسولی رو فعلا بخری ps3 که تا کپی خور نشده نباید خریدش چون به نظرم ارزشش رو نداره کلی پول بازی بدی 360 هم که میترسین بخرین:)
منم منظورم همون تعداد بازی ها بود,در ماه عمرا 10 تا بازی xbox360 کسی بخره...
در ضمن اون شمایی 55 میخری همه که این طور نیستن!

چه طور شد مطمئني ps3 كپي خور مي شه اما مطمئن نيستي كه 360 هاي جديد خراب نمي شن
تا الان يه موردم از داغي كنسول هاي 2007 تو هيچ سايتي اعلام نشده تازه كنسول 1 سال گارانتي داره كه تو اون يه سال مي توني هر بلايي سره كنسولت در بياري البته تو ايرانو نمدونم شايد ماكروسافت تحريمش كرده باشه اما در غير اين صورت تمام هزينه ها حتي حمل و نقل به عهده ي ماكروسافته:cheesygri

چه طور شد مطمئني ps3 كپي خور مي شه اما مطمئن نيستي كه 360 هاي جديد خراب نمي شن
تا الان يه موردم از داغي كنسول هاي 2007 تو هيچ سايتي اعلام نشده تازه كنسول 1 سال گارانتي داره كه تو اون يه سال مي توني هر بلايي سره كنسولت در بياري البته تو ايرانو نمدونم شايد ماكروسافت تحريمش كرده باشه اما در غير اين صورت تمام هزينه ها حتي حمل و نقل به عهده ي ماكروسافته:cheesygri
بابا این طوری ها هم نیست که کنسول های سال 2007 مشکل نداشته باشن اونا هم مشکل دارن!
تو ایران هم چون کپی رایت نیست گارانتی هم وجود نداره...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or