Gartall
کاربر سایت
این یک نقطه را مخالفم ایرانی جماعت کلا به فکر اینده نیست هرچی شد شد هست بدشم
چرا میگی بعضی نقاط ایران باید بگی همه ی ایران جهان سومی هستند به جز یه 4000 نفرشون راحت اگر به فکر آیند شون بودن الان وضع ما تو این مملکت باتکلیف که نمیدونیم حتی چه دستگاهی برای بازی بخریم اخه شما یک سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا دارن در باره چی حرف میزنن بعد بیا تعداد تاپیک های این سایت را ببین (البته به مدیران بازی سنتر بی احترامی نشه) ولی از ده تا تاپیک 9 تاش توی کشور ها جهان اولی در غیر قانونی هست یا زده سیدی کپی یا زده ویندوز مفتی یا زده 360 کپی شده یا زده جنس خوب سیدی برای کپی بازی 360 اگر یک تاپیک درست بخام بگم در این سایت که واقعا عالی هست و هیچ حرفی نداره اخبار داغ کنسول هست بقیش همش دارن کپی میکنن
ببين من كه توضيح دادم اگه مملكتي بخواد از جهان اول باشه مردمش بايد پولدار باشن الان اگه تو امريكا را حساب كني پولدارترين ادمها اونجا هستند يعني اين افراد به قدري پول دارن كه ديگه غمي از ايدشون ندارن ولي باز به فكر اينده هستند ولي ترسي ندارن اينگونه افراد امكاناتي كه الان براشون فراهم هست استفاده ميكنند و فكر اين رو نميكنن كه فردا از اين هم بهترش مياد و اگرم در اينده بهترش اومد اونم فراهم ميكنند يعني تقريبا ميشه گفت بروز هستند .
الان تو امريكا فكر ميكني چرا فروش xbox360 بيشتر بقيه كنسولها هست( حالا wii به كنار ) به خاطر همين قضيه كه گفتم يعني الان ميرن xbox360 را ميخرن و حالش را ميكنن و اگه در اينده ديدن كه ps3 بهتر هست ميرن ps3 را هم ميخرن يا اگه ps3 بهتر نشد همون xbox360 براشون كافي .
ولي اين ژاپني ها ادمهاي خيلي اينده نگري هستند و از ايندشون لذت ميبرن و ميخوان جنسي بخرن كه در اينده رو دست نداشته باشه كه اين مسئله هم باعث ميشه كه ps3 در اين كشور فروش بهتري داشته باشه (طبق تبليغات سوني از كنسولش ) اگه به فيلمهاي ژاپني هم دقت كني هميشه فيلمهاي افسانه اي و جلوتر از زمان است و حتي وسايلي كه تبليغ ميكنند و يا نمايشي براي اينده دارن .
در مورد ايران هم گفتم هر كس خودش رتبه جهانش را تعيين ميكنه (از لحاظ فكري و پولي )الان تو اگه ببيني خيلي از ايراني ها بهترين و بروزترين وسايل و امكانات را براي خودشون فراهم ميكنن سوار بهترين ماشين ن بهترين تلويزيون بهترين يخچال بهترين لباس و.....................اما اره حرف شما هم درسته چون تقريبا 90 درصد افراد ايران بدبخت هستند و خود مردم هم باعث نيستند اين دولت ما است كه ما را بدبخت كرده نه قانون داريم نه چيزي قانون فقط براي خودمون هست همين طوري كه خودت گفتي قانون كپي رايت نيست.
يه بار من تو يكي از روزنامه خوندم كه اگه ايران بخواد به تجارت جهاني بپيونده فقط بايد مبلغ بسيار بزرگ معادل 180 ميليارد دلار!!!!!!!!! به مايكروسافت جريمه بده. اگه خودت يه حساب كتاب سر انگشتي كني به اين نتيجه ميرسي من الان خودم شخصا نزديك 40 تا نسخه غيرقانوني ويندوز دارم اگه هر يك از اين نسخه ها را 200 دلار بزاريم ميشه 8000 دلار من به مايكرو بدهي دارم حالا كل نفرات ايران را حساب كن ببين چه عدد بزرگي ساخته ميشه ! حالا نه تنها مايكروسافت برو به ديگر محصولات از ايران كه كاملا غيرقانوني مصرف ميشن . كلا كار دشواري كه كشور ايران بخواد جزو جهان اول بشه . نميدونم تا كي بايد اين وضعيت را داشته باشيم .