راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش شما ایده های خوبی میدیا :laughing: ترشی نخوری یه چیزی میشی :) فقط خاستی اسم تاپیک پی اس 3 رو عوض کنی مال 360 هم عوض کن بذار بخاری در تابستان:)

اره برادر من کلا نظرات انقلابی میدم و همت مدیران سایت را برای این کار جذب میکنم و کلا

من اسم تاپیک تعین میکنم .......تکبیر

میگم کم چرت و پرت بحث کنید خداییش نگاه پستهاتون بکنید!
مخصوصا این بحث متال گیر....

دوستایی که گفتن قیمت 45 تومن زیاده... خامشو 20 تومن نمیدن حالا بازی بیاد 20 تومن باشه؟!!!!!!!! من قیمتو از مجتمع پایتخت پرسیده بودم... البته همشون ps3 رو تموم کرده بودن ولی وقتی واسه آپ کنسولم اومده بودم کنجکاو شدم تا در مورد این ps3 هم یه چیزایی جویا بشم... ایشون گفتن بازیهایی که ما میفروشیم وارداتیه و قیمت نسبیشون 70 تومنه البته مثلاینکه قیمت 60 تومنی هم بود... قیمت خامشم به نظرم فرمودن 35 تومنه یا 37 تومن همچین چیزی... حالا خامش که این هواس چطور بیان 20 تومن بدن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:laughing:

دوستایی که گفتن قیمت 45 تومن زیاده... خامشو 20 تومن نمیدن حالا بازی بیاد 20 تومن باشه؟!!!!!!!! من قیمتو از مجتمع پایتخت پرسیده بودم... البته همشون ps3 رو تموم کرده بودن ولی وقتی واسه آپ کنسولم اومده بودم کنجکاو شدم تا در مورد این ps3 هم یه چیزایی جویا بشم... ایشون گفتن بازیهایی که ما میفروشیم وارداتیه و قیمت نسبیشون 70 تومنه البته مثلاینکه قیمت 60 تومنی هم بود... قیمت خامشم به نظرم فرمودن 35 تومنه یا 37 تومن همچین چیزی... حالا خامش که این هواس چطور بیان 20 تومن بدن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:laughing:
البته این قیمت تک فروشی هستش یک دوما اینکه توی ایران طبق سنت چند ده ساله هرچیز جدیدی که وارد بازار میشه قیمت نجومی داره و یه مدت که بگذره ارزون میشه . دوما اگه مالزیش بیاد ارزونتر از کپی میشه چون اونا که مثل ما نیستن . پس قیمتش حدود 25 تومن خواهد بود چون الان قیمت Blu ray خام 25 گیگ 20 دلاره قیمتش حدودا که میشه 16 الی 17 تومن .

بچه ها اگه هکر ها نتونن فکری برای ورورد به لایو بکنن یکی دیگه از برتری های ایکس باکس هم میپره حال گیری نه ؟

ديگه هکرها چي کار کنن.
اگه بخوان بن نشين بايد مايکرسافت رو هک کنن.هيچ موجودي نمي تونيه اين کار ر. بکنه

بچه ها اگه هکر ها نتونن فکری برای ورورد به لایو بکنن یکی دیگه از برتری های ایکس باکس هم میپره حال گیری نه ؟
ديگه هکرها چي کار کنن.
اگه بخوان بن نشين بايد مايکرسافت رو هک کنن.هيچ موجودي نمي تونيه اين کار ر. بکنه

محمد جان جک میگی؟!:laughing: وقتی هکرا یه کنسولو هک میکن یه کدی قرار داده ماکروسافت که شناسایی میکنه... منظور اونه که هکرا بتونن اون کدو شناسایی بکنن و بقیشم فابها...

چند تا توصيه براي كساني كه ميخوان كنسول انتخاب كنند .

اول از اينكه ميخوام فرق جهان اول را با جهان سوم بدونيد كه مطمعن هستم خيلي ها اصلا نميدونند .

جهان اول: به جهاني گفته ميشه كه از زمان حال خودشون استفاده ميكنند يعني امكاناتي كه الان براشون فراهم هست از اونها استفاده ميكنند (اروپا و امريكا ) و البته اينگونه افراد هم بايد بروز باشند چون با خريد امكانات امروزي و با گذشت زمان ديگه امكانات امروزي نيست و بايد بروز باشيد ولي نه اينكه هر روز بروز باشيد شايد 1 سال يا دو سال . پس اگه ميخوايد از اين جهان به شمار بريد بايد پول زيادي داشته باشيد .

جهان دوم: (كه ممكنه به گوشتون نخره ) به جهاني ميگن كه منتظر اينده هستند و همش ترس اين را دارن كه الان اگه يه جنسي را بخرن فردا از اون بهترش مياد (مانند كشور ژاپن )

جهان سوم: به جهاني گفته ميشه كه از زمان گذشته خود استفاده ميكند يعني اينكه نه از امكانات امروزي استفاده ميكنند و نه به فكر اينده هستند ( برخي از نقاط ايران يا افغانستان يا هر كشوري كه ميدونيد )

پس همينطور كه گفتم شما ميتونيد رتبه جهان خودتون را انتخاب كنيد و به كشور ربطي نداره اگه از امكانات امروزي استفاده ميكنيد مطمعن باشيد شما متعلق به جهان اول هستيد يا اينكه ......
پس جهان خود را خودتون انتخاب كنيد .

ولي در مورد كنسولها دوستان:
1: شما كدوم كنسول الان بهتر ميدونيد ؟ ايا xbox360 يا ps3 ?

2:كدوم كنسول را براي اينده بهتر ميدونيد ؟xbox360 يا ps3 ؟

3: ايا به قدرت كنسول اهميت ميديد يا بازي ؟

4:ايا دوست داري امروزي باشي يا منتظر اينده باشي تا اخرت ؟(چرا كه هر روز دنيا در حال پيشرفت هست )

5: كدوم كنسول هم براي الان و هم فرداش بازي هاي بهتري داره ؟

و اينكه چندتا نكته :
1: به حرفها و قول و قرار ها زياد اهميت نديد .

2: عمل را به تئوري ترجيح بديد .

3: منتظر بودن افسردگي خواهد اورد .

4:جهان اول باشيد .

ولي يك پيشنهاد از طرف فرخ :

اگه شما پولدار هستيد و ميخواييد كه از زمان حال در انجام بازي حال كنيد مطمعن باشيد كه كنسول xbox360 بهترين كنسول هست پس اگه پولتون زياده ميتونيد كنسولتون را در اينده بروز كنيد چرا كه اگه ديديد ps3 بهتره اونو ميخريد ولي ديديد كه باز همون xbox360 بهتره ديگه نيازي به بروز كردن نيست .

اگه پولتون متوسط هست نميدونيد چيكار كنيد مجبور هستيد جهان دوم باشيد البته حق ميدم كه جهان بسيار دشواري هست ولي من توصيه ميكنم كه همون از جهان اول باشيد و يا اينكه دلتون را بزنيد به دريا همون ps3 را بخريد ولي سعي كنيد كه ديگه فكر حال را نكنيد !! منتظر اينده باش و بسيار با اراده و مطمعن براي اينده .

دوستانه من فكر نكنيد كه من دارم كنسولها را مربوط به جهان ميكنم اصلا اين اشتباه را نكنيد ولي سعي كنيد الان و امروز را ببنيد و به عمل اكتفا كنيد و لذت ببريد (شايد و اما و اگر پول زيادي براتون مسئله اي نباشه )

خوب شایعه ی انحصاری بودن haze هم از بین رفت به همه ی 360 دارا و pc fan boys تبریک میگم

درود بر دوستان،

والا بنده ديشب زنگ زدم usa از فروشگاه wal-mart، سؤال کردم راجع به اينکه ميخوايم به دائيم بگم بياد ازشون خريد کنه. اطلاعات بدن ...

سؤالم در رابطه با xbox elite و ps3 بود که گفتم کدوم ارزش خريدن رو داره.
آيا تو اين مدتی که اينها فروش کردن، مشتری بوده ناراضی باشه و دستگاه خراب شده رو پس بياره برای درست کردن يا هرچی ..

جواب ايشون :
تاحالا نشده که کسی دستگاه xbox elite رو برگردنده باشه برای خرابی يا هرچی.
بين ps3 و xbox 360، اگه مسئله مالی اهميت داره، پيشنهاد ميشه xbox رو بخريد.
البته اگر هم بحث مالی اهميت نداره باز هم xbox 360 elite رو پيشنهاد ميکنيم.

البته دليل اين آقا اين بود که :
برای ps3 بازی مناسبی وجود نداره.
Xbox 360 خيلی بازی داره و گرافيکش هم از ps3 بهتر بوده تو کل بازی های توليد شده.

البته ايشون گفتن اگر يک گيمر حرفه اي هستيد حتماً xbox elite رو بخريد.
البته ايشون تنها نکته اي که از PS3 اشاره کرد : البته ps3 يک دستگاه خيلی قدرتمندی هست.

ديگه ايشون فروشنده هستند !!!مطمئناً دوستان هم اعتراضی ندارند !!!!!!!!!!!!
درضمن فکر کرد بنده اطلاعات ندارم راجع به سيستم ها داشت دونه دونه رو باهم مقايسه ميکرد. که من براتون حرف های مهمش رو گفتم.

باز هم ميگم، ايشون تنها از xbox elite حرف زد !!! از پرميوم چيزی نگفت

حالا ببينم دوستانی هستند که اين رو خريده باشند و نظر اينها رو بدونيم. اون موقع باز راحت تر ميشه انتخاب کرد.

پيروز باشيد

جهان سوم: به جهاني گفته ميشه كه از زمان گذشته خود استفاده ميكند يعني اينكه نه از امكانات امروزي استفاده ميكنند و نه به فكر اينده هستند ( برخي از نقاط ايران يا افغانستان يا هر كشوري كه ميدونيد )

این یک نقطه را مخالفم ایرانی جماعت کلا به فکر اینده نیست هرچی شد شد هست بدشم

چرا میگی بعضی نقاط ایران باید بگی همه ی ایران جهان سومی هستند به جز یه 4000 نفرشون راحت اگر به فکر آیند شون بودن الان وضع ما تو این مملکت باتکلیف که نمیدونیم حتی چه دستگاهی برای بازی بخریم اخه شما یک سر به فروم های خارجی بزن ببین اونا دارن در باره چی حرف میزنن بعد بیا تعداد تاپیک های این سایت را ببین (البته به مدیران بازی سنتر بی احترامی نشه) ولی از ده تا تاپیک 9 تاش توی کشور ها جهان اولی در غیر قانونی هست یا زده سیدی کپی یا زده ویندوز مفتی یا زده 360 کپی شده یا زده جنس خوب سیدی برای کپی بازی 360 اگر یک تاپیک درست بخام بگم در این سایت که واقعا عالی هست و هیچ حرفی نداره اخبار داغ کنسول هست بقیش همش دارن کپی میکنن

من موندم چی بگیرم!!! از یه طرف میخوام یه سیستم high end بگیرم!!!! از طرف دیگه میخوام!!!
gta iv بازی کنم که اونم مستلزم داشتن کنسول!!!! تو انتخاب بین دوتا کنسول هم موندم!!!از یه طرف 360 کپیخور شده بازیهاش ارزون!!! از یه طرف ps3 با اون قدرتش ترکونده!!!
از نظر مالی هم محدود نیستم!!! ولی نمیتونم سه تاشونو باهم بگیرم!!!!
حالا شما بهم بیگین کدوم انتخاب کنم!!!:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or