ONLY_SONY_PS3
کاربر سایت
اقا اینقدر نگین متال گر واسه 360 شاید بیاد یه وقت به گوش کوجیما میرسه هوس میکنه بزنه بیخیال شین.
متال گیر سوم شخصه استاد !حالا براي من فرقي نداره چه بياد و چه نياد چون من به بازي هاي اول شخص علاقه اي ندارم.
ملي مطمئنم کوجيما براي 360 نمي سازه.
يکي بهم گفته بود که هم مي توني سوم شخص و هم مي توني اول شخص بازي کني.متال گیر سوم شخصه استاد !
مطمئنم اگه فروشش خوب نباشه می یاد چون کاملا مشخصه چه هزینه ی هنگفتی خرج بازی شده و اگه فروشش خوب نباشه شک ندارم حتی کوجیما این بازی رو روی PS2 هم می زنه !! چه برسه به 360 . این حرفا که بازیسازها می زنن همش تبلیغاتی و اصلا مهم نیست کوجیما از کنسول سونی تعریف می کنه خوب ساکاگوچی هم 360 خیلی تعریف می کنه این به اون در حالا فهمیدی این حرفا تبلیغاتی . این دو فرق آنچنانی با هم ندارن که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم . من خودم فقط متال گیر 1 و 2 رو بازی کردم از 3 خوشم نیو مد ولی چهارش رو خیلی تو کفشم . :cheesygriولي بازم فکر نکنم mgs4 بر روي 360 بياد اخه قدرتش رو نداره.
کوجيما گفته که ps3 قابليت هاي خاصي نسبت به 360 داره از جمله دسته هاش و سل !!!!
میلاد تو خیلی اذیت میکنیا خلاصه میخوای یه جوری این متال گرو بیاری روی 360 مگه شما خودتون بازی انحصاری ندارید که به بازی انحصاری مردم نگاه میکنید:laughing: خوبه ما هم همش چشمون دنبال mass efect باشه:cheesygriمطمئنم اگه فروشش خوب نباشه می یاد چون کاملا مشخصه چه هزینه ی هنگفتی خرج بازی شده و اگه فروشش خوب نباشه شک ندارم حتی کوجیما این بازی رو روی PS2 هم می زنه !! چه برسه به 360 . این حرفا که بازیسازها می زنن همش تبلیغاتی و اصلا مهم نیست کوجیما از کنسول سونی تعریف می کنه خوب ساکاگوچی هم 360 خیلی تعریف می کنه این به اون در حالا فهمیدی این حرفا تبلیغاتی . این دو فرق آنچنانی با هم ندارن که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم . من خودم فقط متال گیر 1 و 2 رو بازی کردم از 3 خوشم نیو مد ولی چهارش رو خیلی تو کفشم . :cheesygri
میلاد تو خیلی اذیت میکنیا خلاصه میخوای یه جوری این متال گرو بیاری روی 360 مگه شما خودتون بازی انحصاری ندارید که به بازی انحصاری مردم نگاه میکنید:laughing: خوبه ما هم همش چشمون دنبال mass efect باشه:cheesygri
داداش شما ایده های خوبی میدیا :laughing: ترشی نخوری یه چیزی میشی فقط خاستی اسم تاپیک پی اس 3 رو عوض کنی مال 360 هم عوض کن بذار بخاری در تابستاناخ ولی باحال میشه ها اگر بیاد به خدا برای حفظ کلاس سایت باید بخش ps3 را پاک کنند یه بجاش بنویسن ضایع کن 3 (ZK 3)
اخ ولی باحال میشه ها اگر بیاد به خدا برای حفظ کلاس سایت باید بخش ps3 را پاک کنند یه بجاش بنویسن ضایع کن 3 (ZK 3)
اگه پی اس 3 فقط بخواد به خاطر یه متال گر به خاطره ها بپیونده که الان باید میرفت غاز بچرونهراست میگه اگه متال گیر برا 360 بیاد ps3 باید به خاطره ها بپیونده. :laughing: :cheesygri
بابا کیانوش جان مس افکتو با MGS یکی میکنی مس افکت ناشرش مایکرو هستش امکان نداره برای PS3 بی یاد همون طور که خود سازندگانش هم گفت (منظور Bioware ) . ولی ناشر MGS شرکت Konami هست و راحت می تونه مثل کپکام برای درآمد بیشتر این بازی رو برای 360 هم بزنه انشاالله که همینطوره آمممممممممممممیییییییییییییییییییین .ایشالا این مس افکت از دست 360 میپره ما هم دلمون خنک بشه مثل cross fire و dead man .