راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا اینقدر نگین متال گر واسه 360 شاید بیاد یه وقت به گوش کوجیما میرسه هوس میکنه بزنه بیخیال شین.

حالا براي من فرقي نداره چه بياد و چه نياد چون من به بازي هاي اول شخص علاقه اي ندارم.
ملي مطمئنم کوجيما براي 360 نمي سازه.

متال گیر سوم شخصه استاد ! :)
يکي بهم گفته بود که هم مي توني سوم شخص و هم مي توني اول شخص بازي کني.
ولي من در کل از اين بازي ها خوشم نمي ياد و از بازي هاي شمشيري خيلي خوشم مياد.
شايدم يه موقعي mgs4 رو گرفتم ولي بازم فکر نکنم mgs4 بر روي 360 بياد اخه قدرتش رو نداره.
کوجيما گفته که ps3 قابليت هاي خاصي نسبت به 360 داره از جمله دسته هاش و سل !!!!

ولي بازم فکر نکنم mgs4 بر روي 360 بياد اخه قدرتش رو نداره.
کوجيما گفته که ps3 قابليت هاي خاصي نسبت به 360 داره از جمله دسته هاش و سل !!!!
مطمئنم اگه فروشش خوب نباشه می یاد چون کاملا مشخصه چه هزینه ی هنگفتی خرج بازی شده و اگه فروشش خوب نباشه شک ندارم حتی کوجیما این بازی رو روی PS2 هم می زنه !! چه برسه به 360 . :) این حرفا که بازیسازها می زنن همش تبلیغاتی و اصلا مهم نیست کوجیما از کنسول سونی تعریف می کنه خوب ساکاگوچی هم 360 خیلی تعریف می کنه این به اون در حالا فهمیدی این حرفا تبلیغاتی . این دو فرق آنچنانی با هم ندارن که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم . من خودم فقط متال گیر 1 و 2 رو بازی کردم از 3 خوشم نیو مد ولی چهارش رو خیلی تو کفشم . :cheesygri

مطمئنم اگه فروشش خوب نباشه می یاد چون کاملا مشخصه چه هزینه ی هنگفتی خرج بازی شده و اگه فروشش خوب نباشه شک ندارم حتی کوجیما این بازی رو روی PS2 هم می زنه !! چه برسه به 360 . :) این حرفا که بازیسازها می زنن همش تبلیغاتی و اصلا مهم نیست کوجیما از کنسول سونی تعریف می کنه خوب ساکاگوچی هم 360 خیلی تعریف می کنه این به اون در حالا فهمیدی این حرفا تبلیغاتی . این دو فرق آنچنانی با هم ندارن که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم . من خودم فقط متال گیر 1 و 2 رو بازی کردم از 3 خوشم نیو مد ولی چهارش رو خیلی تو کفشم . :cheesygri
میلاد تو خیلی اذیت میکنیا :) خلاصه میخوای یه جوری این متال گرو بیاری روی 360 :) مگه شما خودتون بازی انحصاری ندارید که به بازی انحصاری مردم نگاه میکنید:laughing: خوبه ما هم همش چشمون دنبال mass efect باشه:cheesygri

میلاد تو خیلی اذیت میکنیا :) خلاصه میخوای یه جوری این متال گرو بیاری روی 360 :) مگه شما خودتون بازی انحصاری ندارید که به بازی انحصاری مردم نگاه میکنید:laughing: خوبه ما هم همش چشمون دنبال mass efect باشه:cheesygri

راست میگه اگه متال گیر برا 360 بیاد ps3 باید به خاطره ها بپیونده.;) :laughing: :cheesygri

اخ ولی باحال میشه ها اگر بیاد به خدا برای حفظ کلاس سایت باید بخش ps3 را پاک کنند یه بجاش بنویسن ضایع کن 3 (ZK 3)

اخ ولی باحال میشه ها اگر بیاد به خدا برای حفظ کلاس سایت باید بخش ps3 را پاک کنند یه بجاش بنویسن ضایع کن 3 (ZK 3)
داداش شما ایده های خوبی میدیا :laughing: ترشی نخوری یه چیزی میشی :) فقط خاستی اسم تاپیک پی اس 3 رو عوض کنی مال 360 هم عوض کن بذار بخاری در تابستان:)

راست میگه اگه متال گیر برا 360 بیاد ps3 باید به خاطره ها بپیونده.;) :laughing: :cheesygri
اگه پی اس 3 فقط بخواد به خاطر یه متال گر به خاطره ها بپیونده که الان باید میرفت غاز بچرونه :)
نه شما مطمعن باش متال گر رو روی 360 بازی نمیکنی در ضمن ایشالا این مس افکت از دست 360 میپره ما هم دلمون خنک بشه مثل cross fire و dead man .

میدونم فن بویی چه دردیه که این همه ..... ول کن.
به نظرت دو سال برا 360 کافیه تا بهترین بشه؟ چون دوسال دیگه یواش یواش میره برا نوع جدیدش بیاد...
در ضمن موفقیت ps3 تا این حد فقط و فقط بخاطر بلو ری بوده... چرا؟!! چون خیلی از کمپانیهای سازنده فیلم و... با سونی قرارداد بستن ...مثلا همین دزدان دریایی کارائیب... مطمئن باشید اگه بلو ری نبود ps3 خیلی وقت پیش تو کنسولهای نکست جین شکست خورده بود. الان آمار فروش ps3 تقریبا حدود 3.5 میلیونه که 70 درصدش مدیون بلو ری هست یعنی اگه بلو ری نبود الفاتحه.
برترین مزیت کنونی ps3 هم همین موضوعه ولی در زمینه بازی طرف اچ دی 360 تا کنون بهترین بوده البته در تولید...همین موضوع مشخص میکنه که بازار گیم الان دست اچ دی و 360 هست...
البته باید گفت که بازار فیلم هم در دست بلو ری و ps3 میباشد...:cheesygri
ولی به نظر من خرید 360 عاقلانه تر هستش... کاری هم با قدرت و فلانش ندارم.چرا؟ قیمت ارزان بازیهای اون. چون اگه ps3 هک هم بشه به دلیل گران بودن خام بلو ری قیمتش از 45 تومن پایینتر عمرا بره... پس برا خرید 10 بازی باید 500 تومن خرج کنید کار عاقلانه ای؟ بخاطر یک بازی؟سرگرمی؟!!!!!!و به همن دلیل باید یکی یکی بازی رو بخرید تا آخرش برید بعد تعویضش کنید...به همین دلیل تنوع اش کم میشه و اگه از یه بازی خسته شدید تا اتمامش نکنید میمونه رو دستتون آخر سرم به زور میتونید 20 تا بازی بخرید.
ولی برا 360 فرق میکنه... میتونید هر بازی که میخواید بخرید و...فابها.
البته این وضعیت تو ایرانه و تو خارج وضعیت تقریبا برعکسه چون قیمت هر دوشون زیاد فرقی نمیکنه.به هر حال... اگه میخواید تنوع بازیهای زیادی رو تجربه کنید 360 بهترین هست...
دوباره این فن بویای ps3 میان عکس این پست رو تحویل خودم میدن.:cheesygri
موفق باشید.;)

اگه ps3 هک هم بشه به دلیل گران بودن خام بلو ری قیمتش از 45 تومن پایینتر عمرا بره...
نه انقد که شما میگی نیس بابا خوب اگه اینجوری باشه پس کپی خور نشه سنگین تره...
دیگه خیلی باشه22 یا 23 نه 45

میشه قیمت خام بلو ری رو بگید؟!!!!!!! در ضمن توجه داشته باشین که اینجا ایرانه و مغازه داره هم پول خون پدرشو میاره روش...

بابا اینقدر فن بویانه حرف نزنید این تاپیک رو هم مثل تاپیک همسایه قفل می کنن ها :cheesygri . خواهشا منطقی تر تو سرو کله هم بزنید :cheesygri ولی در مورد بلو ری ها دیگه به اون قیمت که شما میگی نمیرسه (45) خیلی دیگه بالا گفتی خیلی بشه همینطور که دستمون گفتن میشه 20 الی 25 تومن خواهد شد تازه فکر کنم تا سال 88 این قیمت به 10 تومن می رسه . 360 داران هم تا می تونن امیدوار باشن که MGS4 برای 360 هم می یاد . آرزو بر ما 360 داران عیب نیست . :cheesygri
ایشالا این مس افکت از دست 360 میپره ما هم دلمون خنک بشه مثل cross fire و dead man .
بابا کیانوش جان مس افکتو با MGS یکی میکنی مس افکت ناشرش مایکرو هستش امکان نداره برای PS3 بی یاد همون طور که خود سازندگانش هم گفت (منظور Bioware ) . ولی ناشر MGS شرکت Konami هست و راحت می تونه مثل کپکام برای درآمد بیشتر این بازی رو برای 360 هم بزنه انشاالله که همینطوره آمممممممممممممیییییییییییییییییییین .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or