راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب شما که دیگه مدیر سایتی و باید بدونی که gta را دیگه نمی تونن رو 2 تا dvd بزنن.شما چه جوری می خوای همچین کاری را بکنی. مثلا شما وقتی از یه قسمت شهر خارج بشی بگه دیسک جدید را بزار.یا به قول یکی از دوستان تا وقتی که سوار ماشین می شی بگه دیسک جدید را بزار!!!!
اگه یه وقت این بازی مثلا بخواد 2 تا dvd باشه مطمئن باش کل نقشه در هر دو دیسک وجود داره و فقط جزییات هست که تغییر می کنه مثلا شما از مرحله ای به بعد رو باید در دیسک بعدی ادامه بدی. چون مراحل داستانی بازی جزییاتی دارن که فقط یکبار در طول بازی اتفاق می افتن نه هر دقیقه.

همین ff ها رو هم به فرض اگه بازی کرده باشی که البته بعید می دونم شما چندین بار به شهر های تکراری سفر می کردید و از جاهای تکراری عبور می کردید ولی هر دقیقه دیسک عوض نمی کردی.

اگه یه وقت این بازی مثلا بخواد 2 تا dvd باشه مطمئن باش کل نقشه در هر دو دیسک وجود داره و فقط جزییات هست که تغییر می کنه مثلا شما از مرحله ای به بعد رو باید در دیسک بعدی ادامه بدی. چون مراحل داستانی بازی جزییاتی دارن که فقط یکبار در طول بازی اتفاق می افتن نه هر دقیقه.

همین ff ها رو هم به فرض اگه بازی کرده باشی که البته بعید می دونم شما چندین بار به شهر های تکراری سفر می کردید و از جاهای تکراری عبور می کردید ولی هر دقیقه دیسک عوض نمی کردی.

این جوری که خیلی سخته. یعنی سازنده باید به خاطر 2گیگ جای بیشتر همچین کاری را انجام بده.(فرض بر اینکه نقشه و جزییات بازی 5 گیگ فصا بخواد)این جوری که اصلا نمی صرفه!!!!!!!
خب اگه یکم اقتصادی باشن همچین کاری را نمی کنن!!و از کیفت بازی کم می کنن و اون 2 گیگ را جاش می دن.
(البته اگه مجبور باشن باید همیچن کاری را بکنن.)

دوست عزیز از اینکه نظرت را نسبت به مطالب بالا بیان کردی متشکرم
حال من قدمی برای راهنمایی شما بر میدارم:love:

از نظر سخت افزاری که دقیقا بر عکسه چون PS3 قوی تره...ي

دوست من باید بگویم که من همانطور متذکر شدم :
من نوشته های فوق را بررسی کردم ومتوجه این شدم که خیلی ازاعضا پا فشاری بر روی این موضوع دارند کهxbox360 قویتر از ps3 هست
پس این حرف هایی است که بیشتر اعضای گروه بر ان اعتقاد دارند نه من .
حال خود من بر این اعتقادم ps3 100%100 از XBOX 360 سخت افزار قوی تری دارد

این تقصیر MS هست؟!:eek: خب کسی که PS3 داره حتما تلوزیون HD داره؟:)

در این سوال شما باید خدمتتان عرض کنم که PS3 بخاطر یکپارچه بودن که همگی انها خروجی HDMI را دارا هست و بازی ساز خیالش از لحاز FULL HD راحت است زیرا میداند که اگر بازی رابسازد همگی کاربران PS3 .HD را ساپورت میکنند ولی ماروسافت بخاطر نبودن کنسول یکپارچه واین که کاربران خروجی یکسانی بایکدیگر ندارند کار بازی سازها را مشکل کرده است(مثلا" اگر XBOX360 رزولوشن 1080P را ساپورت کند باز هم بازی ساز را دچار مشکل میکند زیرا اگر بازی ساز بازی ای را با رزولوشن 1080P ونیاز به کابل HDMI را داشته باشد بسازد مطمئن نیست که تمام کاربران بتوانند از این بازی استفاده کنند که درنهایت باعث فروش کم بازی میشود وضررهای جبران نشدنی میشود)پس در یک جمع بندی کلی ماکروسافت مسئول هست زیرامیتواند با دادن یک کنسول واحد مثل ps3 هم تکلیف بازی سازها را مشخص کند و هم کاربران را از خود راضی کند

اینجاش فکر نکنم به MS ربطی داشته باشه:confused:

دوست من چه کسی دستور ساخت xbox360 را میدهد و چه کسی جا ونوع کارخانه و خط تولید را مشخص می کند وکنسول برای کیست:معلوم است ماکروسافت پس اگر به ماکروسافت مربوط نیست /:) پس به سونی مربوط هست :) :(

4

360 که اصلا WIFI نداره...

بله دارا میباشد منتها جدا از کنسول خریداری می شود و به کنسولوسل می شود برای همین بازی سازها نگران هستند چون نمی دانند که کاربر این وسیله را تهیه کرده است یا نه وبرای همین ps3 را معرفی می کنند ;)

اگه چنین مشکلاتی بود باید کیفیت بازیها تو 360 کمتر از پی 3 باشه به نظر شما چرا برعکسه؟;]

همانطور که گفتم گرافیک بخاطر فشارهایی است ماکروسافت به بازی سازها می اورد می باشد ولی سونی دست بازی سازها را باز می گذارد.
و در اخر هم بگویم که کیفیت بازی های ps3 100%100 بهتر هست.
و ماکروسافت کمی در چند بازی گرافیک تقریبا" بالایی دارد که نکته با توجه به قدرت سخت افزاری بلای ps3 نتنها xbox360 را از دور خارج می کند و گرافیکی چند برابر xbox360 پیدا خواهد کرد
مثلا"سونی گفته در بازی Resistance تنها 20% از قدرت ps3 در این بازی بکار رفته

آخرین ویرایش:
بله دارا میباشد منتها جدا از کنسول خریداری می شود و به کنسولوسل می شود برای همین بازی سازها نگران هستند چون نمی دانند که کاربر این وسیله را تهیه کرده است یا نه وبرای همین ps3 را معرفی می کنند
جدیدا روی PS3 20Gb هم Wi-Fi گذاشتن نمی دونستیم ؟! مشکل اینجاس که شما توی XBOX این قابلیت رو دارید که WiFi بهش اضافه کنید ولی روی 20Gb نمی تونید کاریش کنید ! در ضمن مگه lan سیمی مرده این وسط ؟
سونی گفته در بازی ریسیستور تنها 20% از قدرت ps3 در این بازی بکار رفته
شما هنوز اسم بازی Resistance رو نمیدونید بعد اومدی میگی که این بازی از 20% قدرت PS3 استفاده می کنه ؟!

آخرین ویرایش:

کاملا غلطه . شما اگه همين وايس سيتی روی ps2 بازی کرده باشی ميبينی که شهر به ۲ بخش تقسيم شده و اگه بخوای از يه بخش به بخش ديگه بری مدت زمان نسبتا زيادی بايد لود بشه
البته سن اندرياس با اينکه بزرگتره ولی اينطوری نيست چون وقتی به يه قسمت نقشه نزديک ميشی شروع ميکنه به لود کردن اون قسمت حالا ميخای به اون قسمت بری يا نه فرقی نميکنه
در مورد ff و قياسی که با gta کردی هم کاملا اشتباه ميکنی چون توی ff همه دموها cg هستن وبخش زيادی از بازی رو همين دموها اشغال ميکنن ولی توی gta همه دموها real time هستند و ميشه گفت بطور کلی ۹۰٪ بازی رو نقشه شهر و اتوموبيلها اشغال ميکنن

البته اينم بگم که معلوم نيستgta 4 حتما روی ps3 بهتر باشه چون ممکنه بازی رو در اصل برای ۳۶۰ بسازن و بعدا پورتش کنن رو ps3
ولی اگه برعکس باشه نسخه ۳۶۰ خيلی خيلی ضعيفتر از نسخه ps3 ميشه

د

اگه چنین مشکلاتی بود باید کیفیت بازیها تو 360 کمتر از پی 3 باشه به نظر شما چرا برعکسه؟;]

همانطور که گفتم گرافیک بخاطر فشارهایی است ماکروسافت به بازی سازها می اورد می باشد ولی سونی دست بازی سازها را باز می گذارد.
و ماکروسافت کمی در چند بازی گرافیک تقریبا" بالایی دارد که نکته با توجه به قدرت سخت افزاری بلای ps3 نتنها xbox360 را از دور خارج می کند و گرافیکی چند برابر xbox360 پیدا خواهد کرد
مثلا"سونی گفته در بازی ریسیستور تنها 20% از قدرت ps3 در این بازی بکار رفته

این تیکه رو خیلی خندیدم بابا مگه ماکروسافت اسلحه گذاشته رو سر بازی سازا که یالا بازی منو بهتر بسازین :laughing:
.و سونی مادر مرده بیچاره دست بازی سازا رو باز گذاشته هر غلطی دلشون میخواد بکنن:laughing: :laughing:
خوب شد شما گفتی کیفیت بازی های ps3 100% بالاتره وگرنه ممکن بود ما شک کنیم:cheesygri
این بازی ریسیستور چیه ارکیده که 20 % از قدرت ps3 استفاده کرده؟
ما منتظریم گرافیک چند برابر 360 رو ببینمیم ولی کی خدا داند خیلی ها تا حالا زا این حرفها زدن

پ.ن:اینم یه مدل فنبوی جدید سونی که مثلا میخواد بگه منطقیه و مطلع:laughing:
راستی چرا اینجوری حرف میزنی مگه عصا قورت دادی!!!

آخرین ویرایش:
کاملا غلطه . شما اگه همين وايس سيتی روی ps2 بازی کرده باشی ميبينی که شهر به ۲ بخش تقسيم شده و اگه بخوای از يه بخش به بخش ديگه بری مدت زمان نسبتا زيادی بايد لود بشه
البته سن اندرياس با اينکه بزرگتره ولی اينطوری نيست چون وقتی به يه قسمت نقشه نزديک ميشی شروع ميکنه به لود کردن اون قسمت حالا ميخای به اون قسمت بری يا نه فرقی نميکنه
در مورد ff و قياسی که با gta کردی هم کاملا اشتباه ميکنی چون توی ff همه دموها cg هستن وبخش زيادی از بازی رو همين دموها اشغال ميکنن ولی توی gta همه دموها real time هستند و ميشه گفت بطور کلی ۹۰٪ بازی رو نقشه شهر و اتوموبيلها اشغال ميکنن

البته اينم بگم که معلوم نيستgta 4 حتما روی ps3 بهتر باشه چون ممکنه بازی رو در اصل برای ۳۶۰ بسازن و بعدا پورتش کنن رو ps3
اگه شما فکر می کنی که هر چیزی که داره لود می شه پس جای خیلی زیاد می گیره پس یعنی اصلا مفهوم لودینگ نمی دونی چیه. وقتی شما از یه قسمت شهر می ری یه قسمت دیگه و بازی برای چند لحظه لود می شه برای اینکه داره تکچر های منطقه جدید رو در حافظه رم سیستم لود می کنه و این اصلا ربطی به این نداره که جا زیاد می گیره یا نمی گیره.
من گفتم اگر قرار باشه این بازی چند دیسکه بشه به احتمال زیاد اینطوری می شه. نقشه gta4 هم امکان نداره چیزی باشه که از 8 گیگ تجاوز کنه.

مقایسه من با ff هم بیشتر بر این بود که بازی اگه چند cd باشه اتفاق عجیبی نمی افته نه اینکه این بازی شبیه gta هست. قبول دارم که بیشتر حجم بازی هایی مثل ff دمو های cg هست.

p.s: حالا اصلا نه به داره نه به باره. وایسیم ببینیم هروفت اعلام شد که این بازی چتد دیسکس می یایم در این موارد بحث می کنیم.

دوست عزیز از اینکه نظرت را نسبت به مطالب بالا بیان کردی متشکرم
حال من قدمی برای راهنمایی شما بر میدارم:love:

از نظر سخت افزاری که دقیقا بر عکسه چون PS3 قوی تره...ي

دوست من باید بگویم که من همانطور متذکر شدم :
من نوشته های فوق را بررسی کردم ومتوجه این شدم که خیلی ازاعضا پا فشاری بر روی این موضوع دارند کهxbox360 قویتر از ps3 هست
پس این حرف هایی است که بیشتر اعضای گروه بر ان اعتقاد دارند نه من .
حال خود من بر این اعتقادم ps3 100%100 از XBOX 360 سخت افزار قوی تری دارد

این تقصیر MS هست؟!:eek: خب کسی که PS3 داره حتما تلوزیون HD داره؟:)

در این سوال شما باید خدمتتان عرض کنم که PS3 بخاطر یکپارچه بودن که همگی انها خروجی HDMI را دارا هست و بازی ساز خیالش از لحاز FULL HD راحت است زیرا میداند که اگر بازی رابسازد همگی کاربران PS3 .HD را ساپورت میکنند ولی ماروسافت بخاطر نبودن کنسول یکپارچه واین که کاربران خروجی یکسانی بایکدیگر ندارند کار بازی سازها را مشکل کرده است(مثلا" اگر XBOX360 رزولوشن 1080P را ساپورت کند باز هم بازی ساز را دچار مشکل میکند زیرا اگر بازی ساز بازی ای را با رزولوشن 1080P ونیاز به کابل HDMI را داشته باشد بسازد مطمئن نیست که تمام کاربران بتوانند از این بازی استفاده کنند که درنهایت باعث فروش کم بازی میشود وضررهای جبران نشدنی میشود)پس در یک جمع بندی کلی ماکروسافت مسئول هست زیرامیتواند با دادن یک کنسول واحد مثل ps3 هم تکلیف بازی سازها را مشخص کند و هم کاربران را از خود راضی کند

اینجاش فکر نکنم به MS ربطی داشته باشه:confused:

دوست من چه کسی دستور ساخت xbox360 را میدهد و چه کسی جا ونوع کارخانه و خط تولید را مشخص می کند وکنسول برای کیست:معلوم است ماکروسافت پس اگر به ماکروسافت مربوط نیست /:) پس به سونی مربوط هست :) :(

4

360 که اصلا WIFI نداره...

بله دارا میباشد منتها جدا از کنسول خریداری می شود و به کنسولوسل می شود برای همین بازی سازها نگران هستند چون نمی دانند که کاربر این وسیله را تهیه کرده است یا نه وبرای همین ps3 را معرفی می کنند ;)

ريسيستور نه ترانزيستور اسم اصلي اون بازيResistance هستش!
من واقعا موندم اين اطلاعات رو از كجا ميارين!منبع معتبر رو كن.
قدرت هردو كنسول در يك حد هست.اينام همش جنگ تبليغاتيه.كنسول مايكروسافت موفق تر عمل كرده بعلت بازياي زياد و متنوعش.(كاري به گرافيك و قدرتش نداريم!)

من واقعا به گستردگي فكر بعضيها الان دارم اعتقاد ميارم!:laughing:
دوست من اخه بازي ساز چه كاري با رزوليشن بازي داره كه به فكر اين بمونه بازي باز ميخواد با چه رزوليشني بازي را انجام بده .
حرف شما زماني درسته كه مردم همه تلويزيون hd تمام فول 1080 داشته باشند كه بازي ساز به فكر اين بمونه كه ايا بازي باز كنسول elite را داره يا معمولي .
الان برات به جرات بگم كه خيلي كساني كه حتي ps3 دارن نميتونن از رزوليشن 1080 استفاده كنند چون تلويزيونش را ندارند .
اين ديگه جاي بحث نداره بازي ساز بازي را با هر رزوليشني خاست بسازه فوقش اينه كه بازي را روي 1080 بازي نميكنيم و روي 720 بازي ميكنيم .

واقعا در اين طور موارد كه شما فرموديد كه مايكرو به بازيساز ها فشار مياره كه گرافيك بيشتري داشته باشه بايد به مايكروسافت احسنت گفت كه ميخواد بازيهاش پر كيفيت باشه .

ولي جالبه كه سوني دست بازيسازها را باز ميزاره كه يه زحمتي براي خودشون ندن كه بازي را با گرافيك درست كنند و هميشه كيفيت پايين باشه و اينكه چون بگن ما زحمت زيادي به اين بازي كشيديم و فضاي بيشتري نياز بود بيان يه چيزهاي اشغال و به درد نخور توش بريزن كه فقط حجم زياد بشه !
و مانند بازي هاي Resistance كه اصلا معلوم نبود كه اين همه فضا براي چي گرفته شده بود . و از طرفي مايكروسافت مياد با بازي gears of war ابروي بازي Resistance و سوني را يجا ميبره .:laughing:

ماکروسافت کمی در چند بازی گرافیک تقریبا" بالایی دارد که نکته با توجه به قدرت سخت افزاری بلای ps3 نتنها xbox360 را از دور خارج می کند و گرافیکی چند برابر xbox360 پیدا خواهد کرد

شما به همين خوشخيالي هاي خودتون ادمه بديد كه ps3 بالاخره گرافيك بهتري خواهد داشت البته فكر كنم گرافيك بهتري خواهد داشت ولي بعد از اومدن xbox 3 !!!:laughing:

اينم بگم كه بازي Resistance شما كه از نظر گرافيك به گرد پاي gears of war نميرسيد حالا بزاريم 20 درصد از قدرت كنسول استفاده كرده درست .
ولي اينم بدون كه اقاي (كليفي بي ) سازنده ي بازي gear of war گفته بود اين بازي فقط چشمه اي از قدرت xbox360 هست و در اينده اهداف بسيار بزرگتري دارد :laughing:

شما هم به قول يكي از دوستامون داريد دبه هاي بني اسراعيلي ميارين .
از الان داري زمينه سازي ميكني كه اگه در اينده بازي gta براي xbox360 كيفيت بهتري نسبت به ps3 داشت بتوني از خودت دفاع كني و بگي كه در اصل بازي را به xbox360 ساخته بودند كه بعدش اومدن به ps3 پورت كردند !!!!

بهت از الان قول اين را بدم كه امتياز بازي xbox360 بيشتر خواهد بود .

در اخر يه چيزي بگم براي من هميشه جالبه كه بازي هاي كه به صورت مشترك ميخواد در يك زمان براي هر دو كنسول عرضه بشه هميشه عكسها از xbox360 منتشر ميشه كه كيفيت بازي را نشون بده چراش را من نميدونم شما ميدونيد ؟!!

جدیدا روی PS3 20Gb هم Wi-Fi گذاشتن نمی دونستیم ؟! مشکل اینجاس که شما توی XBOX این قابلیت رو دارید که WiFi بهش اضافه کنید ولی روی 20Gb نمی تونید کاریش کنید ! در ضمن مگه lan سیمی مرده این وسط ؟!

مگه من گفتم روی 20gb هم می اید:eek:

شما هنوز اسم بازی Resistance رو نمیدونید بعد اومدی میگی که این بازی از 20% قدرت PS3 استفاده می کنه ؟!

حالا بخاطر سریع نوشتن اختلال درکار پیش امده که ویرایش شد

در ضمن چند تا دمو و عکس از Resistance میخواهی که می گویی من اسم بازی را نمی دانم:mad:

آخرین ویرایش:
در ضمن چند تا دمو و عکس از Resistance میخواهی که می گویی من اسم بازی را نمی دانم:mad:
یعنی چون دمو و عکس ازش داری یعنی اسمشو میدونی؟:biggrin1:

سریع نوشتن درسته اختلال ایجاد میکنه ولی نه اینکه رزیستنس رو بنویسه ریسیستور !!!!!
مگه من گفتم روی 20gb هم می اید
من اینو برای این گفتم که شما همچین با اطمینان داری میگی که PS3 مشکل Wi-Fi رو نداره و XBOX فقط توی WiFi مشکل داره !

در اخر يه چيزي بگم براي من هميشه جالبه كه بازي هاي كه به صورت مشترك ميخواد در يك زمان براي هر دو كنسول عرضه بشه هميشه عكسها از xbox360 منتشر ميشه كه كيفيت بازي را نشون بده چراش را من نميدونم شما ميدونيد ؟!!
چون در حال حاضر ساخت بازی روی X360 اسون تر از هر دستگاه دیگریه و اول بازی رو برای این کنسول میسازند و بعد برای PC و کنسول های دیگه پورت میکنند(خیلی هم به PC نزدیک هست درست مثل XboX اینم یک سیاست خیلی خوب دیگه از MS) ولی این پورت کردن به این معنا نیست که حتما کیفیت بازی میاد پایین اگه سخت افزار بهتر باشه گرافیک بهتر هم میشه مثلا اکثر بازی های مشترک بین X360 و PC اگه شما یه سیستم High-End داشته باشید روی PC کیفیت بهتری رو میبینید.(اما همین High-End یه پول نجومی میخواد برای همینه که خرید X360 خیلی به صرفه تره در ضمن تنوع بازی X360 هم خیلی بهتر از PC هست و دیگه شاید تنها امید PC به SPore و WOW باشه فکرم نمیکنم Crysis در اون حد باشه که بیش از 3-4 ملیون نسخه بفروشه ولی Spore که احتمالا یه فروش نجومی خواهد داشت WOW هم که نیاز به توضیح نداره اگرم میخواید بدونید چرا با اطمینان میگم Spore فروش نجومی خواهد داشت کافیه یک نگاهی به جدول پر فروش ترین سری بازی های تاریخ بندازید:
1. Mario (198 million)
2. Pokémon (164 million)
3. Sims (85 million)
4. Final Fantasy (75 million)
5. Madden NFL (56 million)
6. Zelda (52 million)
7. Grand Theft Auto (50 million)
8- دیگه بیشتر به دردمون نمیخوره;)
خودتون موفقیت فراوان Sims رو توی جدول میبینید در ضمن این Super Mario Galaxy هم که بیاد به احتمال خیلی زیاد ماریو از 200 ملیون رد میکنه تازه این Pokemon هم داره سالی 10 ملیون نسخه میاد روش.
سلطنت بی چون و چرای نینتندو:p)

ببخشید خواستم یه توضیحی بدم یکمن از موضوع تاپیک پرت شدیم.

اگه شما فکر می کنی که هر چیزی که داره لود می شه پس جای خیلی زیاد می گیره پس یعنی اصلا مفهوم لودینگ نمی دونی چیه. وقتی شما از یه قسمت شهر می ری یه قسمت دیگه و بازی برای چند لحظه لود می شه برای اینکه داره تکچر های منطقه جدید رو در حافظه رم سیستم لود می کنه و این اصلا ربطی به این نداره که جا زیاد می گیره یا نمی گیره.
من گفتم اگر قرار باشه این بازی چند دیسکه بشه به احتمال زیاد اینطوری می شه. نقشه gta4 هم امکان نداره چیزی باشه که از 8 گیگ تجاوز کنه.

مقایسه من با ff هم بیشتر بر این بود که بازی اگه چند cd باشه اتفاق عجیبی نمی افته نه اینکه این بازی شبیه gta هست. قبول دارم که بیشتر حجم بازی هایی مثل ff دمو های cg هست.

p.s: حالا اصلا نه به داره نه به باره. وایسیم ببینیم هروفت اعلام شد که این بازی چتد دیسکس می یایم در این موارد بحث می کنیم.

من گفتم هر چيزی که داره لود ميشه جای زيادی ميگيره !؟ تو چجوری همچين برداشتی از صحبتای من کردی !؟

چه خوب شد که بحث تکسچر رو پيش کشيدی . با توجه به اينکه به گفته سازندگان بازی تکسچرهای gta 4 حجمی برابر ۵ برابر تکسچرهای gtaقبلی رو اشغال ميکنند و خود شهر هم ۳ برابر سن اندرياس هست چه جوری ممکنه که حجم نقشه از ۸ گيگ بيشتر نشه

در کل فکر ميکنم اين بحث اگر در تاپيک مربوط به خودش دنبال بشه بهتره

ولی در مورد موضوع اين تاپيک بگم که نظر من ps3 هست ولی اين به اين معنی نيست که هرکی ۳۶۰ بگيره ضرر ميکنه همونجور که به نظر من هر کس دريمکست يا xbox هم گرفته باشه ضرر نکرده چون اينقدر بازيهای خوب براشون هست که مدتها ادم رو سرگرم ميکنه
ولی اگه قرار باشه يکی رو انتخاب کنی من ps3 رو بهت پيشنهاد ميکنم

دیگه شاید تنها امید PC به SPore و WOW باشه فکرم نمیکنم Crysis در اون حد باشه که بیش از 3-4 ملیون نسخه بفروشه ولی Spore که احتمالا یه فروش نجومی خواهد داشت WOW هم که نیاز به توضیح نداره
من نمیدونم این صیغه چیه که هی میای میگی PCفقط امیدش به WOW و Spore هست ! اول اینکه اگه یه PC بازی واقعی باشی Spore اصلا حساب نمیکنی که بخواد خوب باشه یا بد یعنی برات فرقی نمی کنه ! WOW هم که عنوانی هست که توی بازار پس الان توی اینجا جای نمیگیره مسئله اینجاس که این بازی برای کنسول ها هم بیاد هیچ فرقی بازم نمی کنه به حال PC. Crysis هم که بحثش مشخص هست ! PC عنوان های خاص خودشو داره ! نمونش StarCraft2 ! اگه کسی PC باز واقعی باشه (یه نمونه بارز توی سایت داریم یه ذره دقت کنین می فهمین کیو میگم ) حاضر نیست همین StarCraft رو با 100 تا بازیهای شاخ کنسول عوض کنه براشم مهم نیست که این بازی از بازی های کنسول بهتر باشه یا بدتر ! و بازی های دیگه ... . و یا مثالی دیگر اینکه اگر کسی PC باز واقعی باشه هیچ گاه حاضر نیست بازیی مثل UT3 رو روی کنسول بازی کنه. حاضر هست 6 برابر پول یه کنسول، پول PC بده ولی پول برای کنسول برای بازی کردن این بازی نمیده !
در کل می خواستم این رو بگم که بحث PC فرق داره کلا، شما زمانی درک کاملی از بازی های PC پیدا می کنید که یا PC باز واقعی باشید ( که توی این سایت انگشت شمار هستند)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or