از نظر سخت افزاری که دقیقا بر عکسه چون PS3 قوی تره...ي
دوست من باید بگویم که من همانطور متذکر شدم :
من نوشته های فوق را بررسی کردم ومتوجه این شدم که خیلی ازاعضا پا فشاری بر روی این موضوع دارند کهxbox360 قویتر از ps3 هست
پس این حرف هایی است که بیشتر اعضای گروه بر ان اعتقاد دارند نه من .
حال خود من بر این اعتقادم ps3 100%100 از XBOX 360 سخت افزار قوی تری دارد
این تقصیر MS هست؟!
خب کسی که PS3 داره حتما تلوزیون HD داره؟
در این سوال شما باید خدمتتان عرض کنم که PS3 بخاطر یکپارچه بودن که همگی انها خروجی HDMI را دارا هست و بازی ساز خیالش از لحاز FULL HD راحت است زیرا میداند که اگر بازی رابسازد همگی کاربران PS3 .HD را ساپورت میکنند ولی ماروسافت بخاطر نبودن کنسول یکپارچه واین که کاربران خروجی یکسانی بایکدیگر ندارند کار بازی سازها را مشکل کرده است(مثلا" اگر XBOX360 رزولوشن 1080P را ساپورت کند باز هم بازی ساز را دچار مشکل میکند زیرا اگر بازی ساز بازی ای را با رزولوشن 1080P ونیاز به کابل HDMI را داشته باشد بسازد مطمئن نیست که تمام کاربران بتوانند از این بازی استفاده کنند که درنهایت باعث فروش کم بازی میشود وضررهای جبران نشدنی میشود)پس در یک جمع بندی کلی ماکروسافت مسئول هست زیرامیتواند با دادن یک کنسول واحد مثل ps3 هم تکلیف بازی سازها را مشخص کند و هم کاربران را از خود راضی کند
اینجاش فکر نکنم به MS ربطی داشته باشه:confused:
دوست من چه کسی دستور ساخت xbox360 را میدهد و چه کسی جا ونوع کارخانه و خط تولید را مشخص می کند وکنسول برای کیست:معلوم است ماکروسافت پس اگر به ماکروسافت مربوط نیست
پس به سونی مربوط هست
4
360 که اصلا WIFI نداره...
بله دارا میباشد منتها جدا از کنسول خریداری می شود و به کنسولوسل می شود برای همین بازی سازها نگران هستند چون نمی دانند که کاربر این وسیله را تهیه کرده است یا نه وبرای همین ps3 را معرفی می کنند
اگه چنین مشکلاتی بود باید کیفیت بازیها تو 360 کمتر از پی 3 باشه به نظر شما چرا برعکسه؟;]
همانطور که گفتم گرافیک بخاطر فشارهایی است ماکروسافت به بازی سازها می اورد می باشد ولی سونی دست بازی سازها را باز می گذارد.
و در اخر هم بگویم که کیفیت بازی های ps3 100%100 بهتر هست.
و ماکروسافت کمی در چند بازی گرافیک تقریبا" بالایی دارد که نکته با توجه به قدرت سخت افزاری بلای ps3 نتنها xbox360 را از دور خارج می کند و گرافیکی چند برابر xbox360 پیدا خواهد کرد
مثلا"سونی گفته در بازی Resistance تنها 20% از قدرت ps3 در این بازی بکار رفته