راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب يه بازي بدن كه گرافيكش از gears of war بيشتره تا باورمون بشه چيزي كه هست اينكه cpu هيچ وقت نمي تونه جوره يه كارت گرافيكو بكشه و كارت گرافيكم تو سيستم خيلي مهمتره تا هر چيزه ديگه اي اسمشم روشه
منظورتم از اين عكس اينكه ps3 مثل يه موشه كور مي مونه كه مي خواد وارد يه جنگه بزرگ بشه
:-"

من که گفتم الان زوده چون این مشخصات در اختیار بازی ساز نبوده که براش بازی بسازه عجله نکنید به نظر بنده برای PS3 باز هایی خواهد آمد که 360 رو پشت سر میذاره

جناب mahyarsat در اینکه 360 کارت گرافیک قدرتمندتری داره شکی نیست حالا باید ببینیم ps3 قادر به این هست که این ضعف رو با سخت افزار قدرتمند خودش جبران کنه یا خیر ...
درضمن اگر یکم منابع خارجی و داخلی رو مطالعه کنید کمتر زحمت نوشتن پیدا میکنید!
موفق باشید

جدا شرمندم که این حرف رو میزنم و مطمئنا قصد SPAM ندارم از شما دوست گرامی هم عذر میخوام اما بنده اونقدر با فروم آشنایی دارم که لازم نباشه بهم بگید چیکار کنم شابد تعداد پستهای بنده در این انجمن انگشت شماره اما بنده با قوانین انجمن خوب آشنام

لطفا مشخصاتش رو بگید نکید قویتره جون به نظر بنده
GPU که یکسال بعد طراحیش کامل میشه و مال NVIDIA هم هستش باید قویتر باشه اما نمیگم هست لطفا آمار بدید که چی هستش

من خودم طرفدار سر سخت nvidia و عاشق كارت گرافيكم اما زماني كه گرافيكه بازي هاي مشترك 360 با كامپيوترو مقايسه كردم فهميدم كه كارت گرافيكي 360 كه ماله ati هستش خيلي خفن تره اصلا يه سري افكت هايي داشت كه كامپيوتر نداشت معمولا هم تكستورهاي بهتري داره يكي از دلايلش داشتن 48 united shader كه تازه توي سري جديد كارت هاي ati اين عدد به كار مي ره در اخر هم من مطمئنم 3 تا cpu مجزا 3.2ghz براي اين نسل از گرافيك كافيه خودم روي يه كامپيوتر spilinter cell 4 رو با يه كارت گرافيك 7900gtx با يه cpu 2ghz(intel) قديمي:eek: كاملا روون اجرا كردم اين در حالي يه كه خود بازي كنار هر پردازنده ي زير 3ghz ضربدر مي زد كه مي گفت زير اين حد بازي اجرا نمي شه اما همش ضر مفت بود بدونه هيچ مشكلي 3 مرحلشو كامل رفتم:biggrin1:

من که گفتم الان زوده چون این مشخصات در اختیار بازی ساز نبوده که براش بازی بسازه عجله نکنید به نظر بنده برای PS3 باز هایی خواهد آمد که 360 رو پشت سر میذاره

ما هم كه حرفي نداريم هر وقت اومد ثابت مي كنه كه قوي تره اما فقط اينو مي دونم كه اگه گرافيكه بهترم بده خيلي نمي تونه از 360 فاصله بگيره ولي خوب حق با توئه صبر مي كنيم تا ببينيم چي ميشه نرم افزارهاي ماكروسافتم اينقدر قويه كه مي تونه بالا تر از حد دستگاه ازش قدرت بگيره:eek: ديگه معلوم نيست بايد يه 1 سالي صبر كرد psp سوني كه هي روز به روز قوي تر مي شه شايد اينم شد:-"

سلام دوستان عزیزم اینجا میخوام براتون یه مقاله ر رابطه با مقایسه دو کنسول پی اس 3 و ایکس باکس 360 رو بزارم
در اول صحبت هام بگم که من هیچ ادعایی ندارم در زمینه کنسول ها ندارم و هرچی هم که میدونم از تاپیک مختلف و دوستان عزیز در بازی سنتر یاد گرفتم
مقایسه خودمو با بازی ها شروع میکنم اینا لیست بازی های درست و حسابی کنسول ها به نظر من هستن و در ضمن بازی های مشترک با پی سی و مشترک بین دو کنسول هم ذکر شده البته این بازی ها به نظر من پهترین بازیهاست و ممکنه که نظر من با شما فرق کنه اما اینها بازی های اصلی هستن

X360:

Fable-2
mass effect
Halo-3
halo Wars
Gears Of War-2
Too Human
Lost Odyssey
SC5
Tenchu Z

X360 & PC:

Alan Wake
Kane & Lynch: Dead Men
Two Worlds
BioShock
Shadowrun

PS3

Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
CodedArms Assault
Write Night nine
Eight Days
Heavenly Sword
Kill Zone-2
God Of War-3
Ninja Gaiden Sigma
Next Gen J&D
Soccer pro
( اسم کاملش یادم نیست شرمنده )

X360 & PS3:

Grand Theft Auto IV
resident evil 5
silent hill 5
Army of Two
Virtua Fighter 5
The Darkness
Burnout 5
Fatal Inertia
Dark Sector
Golden Axe
Indiana Jones

X360 & PS3 & PC:

Devil May Cry 4
Assassins Creed
Alone in the Dark
Brothers in Arms: Hell's Highway
Stranglehold
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Pirates of the Carribean: At World's End

باید از اقای سونی ( احسان خان ) به خاطر گذاشتن اسم این بازی ها تشکر کنم

من اینجا راجع به برتری یه بازی برابر بازی دیگه هیچ حرفی نمیزنم چون این کار از پایه غلط هست اما باید اینجا به یه نکته اشاره کنم که باید قبول کرد که عنوان های اختصاصی 360 بیشتر هست نگید نیست چون 360 حدود 48 عنوان اختصاصی داره که شاید همش به درد بخور نباشن اما تعداد زیادیش خوب هستن پس تا اینجا شرکت سونی ضعیف عمل کرده و اگه شما میگید که باید صبر کرد من هم در عوض میگم سونی هیچ وقت در راضی کردن شرکت ها برای دادن بازی اختصاصی موفق نبوده به جز چند بازی خاص که اونها رو تا حالا اختصاصی حفظ کرده و باید گفت که توی این قسمت سونی هرچه قدر هم پول خرج کنه به پای ماکرو نمیرسه
اگه میخواید لیست بازی های احتصاصی 360 رو ببینید به این تاپیک مراجعه کنید ( اخرین صفحه های تاپیک رو نگاه کنید )
معرفی بازی های اینده همراه با عکس و تریلر

خوب حالا میرسیم به بخش بازی های مشترک
تا اینجا که همه شاهد بودن که 360 در چند بازی مثل اسپلینترسل قوی تر بوده البته پی اس 3 هم در ابلیوین برتری داشته که میشه گفت برتری در لودینگ بود همون هم به خاطر پردازنده ی سل بودش حالا باید منتظر بازی مشترک اینده باشیم تا ببینیم که وضع چطور خواهد بود تا اون موقع هم صد در صد سازنده های بازی با سیستم پی اس 3 اشنا شدن
اما اگه بازی ها اومدن لطفا بازی هایی رو در نظر بگیرین که با هم برای دو کنسول ریلیز بشن نه مثلا یه بازی امسال برای 360 بیاد بعد ساله دیگه نسخه پی اس 3 وارد بازار بشه و شما بگید که پی اس 3 برتره این جوری نه فقط بازی هایی که با هم ریلیز بشن میتونن برتری یه کنسول رو در زمینه بازی های مشترک نشون بدن

سخت افزار

دیگه این بر همه واضح هست که پردازنه ی سل از پردازنده 360 برتره ولی در زمینه گرافیک 360 برتره که این برتری خیلی محسوس نیست ولی برتری سل محسوس هست
در این زمینه باید به برتری پی اس 3 در داشتن بلوری نیز اشاره کرد که البته این برتری فعلا به درد ما ایرانی ها نمیخوره چون نه فیلم داریم روی بلوری و نه دیسک خام و نه رایترش ارزونه
اما یه چیزی که یادم رفت اچ دی ام ای هست که پی اس 3 ورژن 1.3 هست و در الیت 1.2 پس اینم یه برتری دیگه در زمینه سخت افزار برای پی اس 3
در مورد سایر لوازم جانبی کنسول ها چیزی نمیگم چون سلیقه ای مثلا به سلیقه من دسته 360 خیلی بهتره و خوش دست تره تازه ویبره ی خیلی باحالی هم داره اما شاید یکی دیگه بگه دسته پی اس 3 بهتره که موشن سنسینگ داره و اون برتره پس می بینید که سلیقه ای هست

بازی انلاین
فکر کنم همتون میدونید که ایکس باکس لایو سرتر از محیط انلاین پی اس 3 هست پس روش بحثی نمیکنم

قیمت کنسول ها :
قیمت الیت بدون اچ دی دی وی دی رام : $ 479
قیمت پی اس 3 : $ 599
میبینید که 360 در حدود 120 دلار ارزون تره

در مورد استفاده های مولتی مدیا هم تقریبا برابر هستند مثلا 360 avi ساپورت میکنه که پی اس 3 نمیکنه یا
بر عکس پی اس 3 ی سری فرمت صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه که 360 ساپورت نمیکنه یا اینکه
مثلا میشه روی هارد پی اس 3 عکس ریخت و نگاه کرد که با 360 نمیشه ( البته اینم بگم که روی 360 هم میشه عکس ریخت و به عنوان والپیپر ازش استفاده کرد )
اگه بلوری رو در نظر نگیریم ( گفتم که بلوری فعلا به درد ما نمیخوره اما اچ دی وی دی رام ممکنه در اینده نزدیک توی ایران جا بیفته ) تقریبا برابر هستن اما کمی زور پی اس 3 در این زمینه می چربه
اگر به اطلاعات بیشتر در زمینه مولتی مدیا نیاز داشتین اقای واکاشیزوما ( wakashizuma ) میتونن شما رو در این زمینه یاری کنند که اطلاعات بسیار کاملی دارند و یا میتونید از مقالشون استفاده کنید

و یه نکته دیگه شاید که طرفدارای پی اس 3 بگن لایو دیگه یه برتری به حساب نمیاد چون با کنسول هک شده نمیشه وارد شد اما باید اینم در نظر داشت که تازه در این زمینه فعلا برابر هستن چون هم برای ورود به لایو باید بازی اریجینال داشته باشی و هم برای بازی با پی اس 3 به بازی اریجینال نیاز هست پس این دو مورد پای هم مساوی میشن ولی هنوز هم که مدت زیادی مونده تا پی اس 3 هک بشه و شاید هم تا موقعی که 360 هک بشه هکر ها راهی برای ورود به لایو پیدا کرده باشند

نتیجه گیری نهایی : اگه شما براتون مهم هست که بازی های اختصاصی پی اس 3 رو حتما بازی کنید و در این زمینه عزم راسخی دارین پی اس 3 انتخاب شماست
اما اگه شما طرفدار بازی های متنوع مخصوصا بازی های اکشن هستید و شرایط بازی انلاین رو هم دارین و هم بودجه کمتری دارین بهترین انتخاب شما 360 خواهد بود به دلیل محیط برتر انلاین و بازی های اکشن بهتر و قیمت ارزان تر
و اینم اضافه کنم که در اخر برنده در زمینه سخت افزار و مولتی مدیا پی اس 3 و در زمینه بازی و بازی انلاین و قیمت با ایکس باکس 360 هست
امیدوارم خسته نشده باشید
کاری داشتین یا توی فروم بگین یا توی پیام خصوصی
خدا نگهدار

اما یه چیزی که یادم رفت اچ دی ام ای هست که پی اس 3 ورژن 1.3 هست و در الیت 1.2 پس اینم یه برتری دیگه در زمینه سخت افزار برای پی اس 3

اینکه سونی از ورژن جدیدتر HDMI استفاده کرده کار خیلی خوبی کرده در زمینه Future Proof بودن (و کاش Elite هم میکرد) اما یه چند تا نکته وجود داره :

)یکی از برتری های 1.3 نسبت به 1.2 قابلیت فرستادن Dolby TrueHD و DTS-HD MA به صورت bitstream به ریسیور هست که PS3 علارقم داشتن1.3 نمیتونه این کارو انجام بده! اینکه در اینده این قابلیت از طریق firmware update به PS3 اضافه میشه با نه معلوم نیست پس این یکی رو نمیشه برتری حساب کرد

) یکی دیگه از قابلیت های 1.3 توانایی deep color mode هست که فعلا هیجcontent وجود نداره که ساپورتش کنه و معلوم هم نیست که کی همچین content بیاد. همچنین TV هم باید این قابلیت رو ساپورت کنه. پس سخته این رو هم به عوان یک فرق مهم حساب کرد

)در مورد Elite بودن یا نبودن پورت زیاد 1.3 براش فرقی نداره (چون در واقع HDMI برای فقط Elite در قسمت HD DVD Audio Playback کارسازه و همچنین توانایی 1080p چون بعضی تیوی ها نمیتونن از VGA یا کامپوننت 1080p رو دریافت کنن). در HD DVD هم پلیر باید audio رو میکس کنه و بعد به صورت PCM بفرسته که این کار حتی با HDMI 1.1 هم شدنیه. به صور مثال حتی پلیر HD-XA2 که گرون ترین HD DVD Player حساب میشه هم نمیتونه Dolby TrueHD با DTS-HD MA رو به صورت bitstream ارسال کنه ( درحالی که HDMI ver. 1.3 داره) و صدا رو internally دکود میکنه و از طریق HDMI به صورت PCM میفرسته. پس ورژن 1.3 برای Elite در DVD Playback زیاد مهم نیست. در زمینه گیم هم که optical کفایت میکنه برای بازیها و Dolby Digital رو به راحتی میشه از طریق HDMI ver. 1.2 فرستاد

در اخر بگم من منظورم نیست که بگم 1.3 با 1.2 اصلا فرقی نداره. صد در صد سونی با قرار دادن ورژن جدیدتر کار بهتری کرده ولی در عمل تفاوتی (حداقل فعلا) نیست

دوست عزیز movahhed جان ممنون از مقایست ولی من لازمه یکسیر نکات رو اضافه کنم:
1-در مورد این لیست:
X360:

Fable-2
mass effect
Halo-3
halo Wars
Gears Of War-2
Too Human
Lost Odyssey
SC5
Tenchu Z

X360 & PC:

Alan Wake
Kane & Lynch: Dead Men
Two Worlds
BioShock
Shadowrun

PS3

Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
CodedArms Assault
Write Night nine
Eight Days
Heavenly Sword
Kill Zone-2
God Of War-3
Ninja Gaiden Sigma
Next Gen J&D
Soccer pro
( اسم کاملش یادم نیست شرمنده )

X360 & PS3:

Grand Theft Auto IV
resident evil 5
silent hill 5
Army of Two
Virtua Fighter 5
The Darkness
Burnout 5
Fatal Inertia
Dark Sector
Golden Axe
Indiana Jones

X360 & PS3 & PC:

Devil May Cry 4
Assassins Creed
Alone in the Dark
Brothers in Arms: Hell's Highway
Stranglehold
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Pirates of the Carribean: At World's End

به نظر من از قسمت مشترک X360 و PC باید بازی Two Worlds حذف بشه چون اگه روی PC اونو تجربه کرده باشید حالتون بد میشه:sick: اما یک بازی دیگه توی همین رنک باید اضافه بشه که تبلیغاتش بد نیست بازی Overlord
به قسمت PS3 هم باید 100% بازی خیلی بزرگ Uncharted اضافه بشه.
اگه منظورتون از Soccer pro همون PES7 هست باید بگم این بازی برای X360 و PC هم میاد ( درسته که گفتن بازی روی PS3 نهایت کیفیت رو داره اما در نهایت اختصاصی نیست).

من هم در عوض میگم سونی هیچ وقت در راضی کردن شرکت ها برای دادن بازی اختصاصی موفق نبوده

منم میگم سن شما زیر 16 سال هست:).
اگه زمان PS2 VS Dream Cast رو به یاد داشته باشید سونی با بازی های اختصاصی Sega رو له کرد و اونموقع برای جا انداختن کنسولش خیلی از این کارا میکرد و مقاله هم زیاد توی اینترنت منتشر میکرد اما حالا یک دلیل خاص داره که این کارو نمیکنه منم میدونم اگه این دلیل رو بگم دعوا میشه;).

سونی هرچه قدر هم پول خرج کنه به پای ماکرو نمیرسه

معلومه که اگه خرج کنه میتونه مثل MS پیش بره ولی همونطور که گفتم دلیل داره که بی خیال شده.

تا اینجا که همه شاهد بودن که 360 در چند بازی مثل اسپلینترسل قوی تر بوده البته پی اس 3 هم در ابلیوین برتری داشته

راستش X360 در اکثر بازی ها برتری داشته اما یک نکته ما داریم نسل چندم بازی های X360 رو با نسل چندم بازی های PS3 مقایسه میکنیم بازی های اولیه X360 هم خیلی خوب نبودند و چیزی از سخت افزار قویش نشون نمیدادند برای مثال شمما برو بشین الان Perfect Dark Zero رو بازی کن این بازی جز بهترین لانچ های X360 بود فکر کنم از GS هم امتیاز 9 رو گرفته باشه اما از لحاظ گرافیکی الان در پایین ترین سطح قرار داره و نمیتونی نگاهشم کنی:-". پس PS3 هم هنوز خیلی مونده تا بازی سازا بتونند در بارش تصمیم بگیرند.

سخت افزار

دیگه این بر همه واضح هست که پردازنه ی سل از پردازنده 360 برتره ولی در زمینه گرافیک 360 برتره که این برتری خیلی محسوس نیست ولی برتری سل محسوس هست

ناراحت نشی دوست عزیز ولی توضیحت بیش از حد مختصر هست;)
درسته که سل برتری داره اما اشکالاتی هم داره که باید در یک مقایسه کلی لحاظ بشه و در باره چیپ ها هم که هنوز بحث هست اما اکثرا Xenon رو بهتر میدونند منم همینطور . ولی چیزی که اکثر بازی سازا تا به امروز گفتند : بازی سازی روی X360 خیلی راحت و خیلی شبیه به PC هست ( درست مثل مرحوم Xbox) قدرت سل هم هنوز خیلی مونده تا نمایان بشه اما مطمئن باش بازی که بتونه حداکثر از سل استفاده کنه تا 2009 نخواهی دید.
بازی انلاین

من نمیدونم چطور بعضی از بچه ها با جرات میان میگند بخش انلاین X360 قوی تره؟
مگه شما ها توی دو تاش رفتین که میگین اون بهتره این بد تر من از چند نفر که از هر 2 استفاده کردند پرسیدم و اکثرا میگفتند خیلی فرق نداه فقط از لحاظ DL یکم PSN راحتره و از لحاظ گیم و تشکیل تیم هم XBL راحتتره حالا هی بیاین این اختلاف کوچیک رو بزرگ کنین بزنین تو سر سونی.

قیمت کنسول ها :
قیمت الیت بدون اچ دی دی وی دی رام : $ 479
قیمت پی اس 3 : $ 599
میبینید که 360 در حدود 120 دلار ارزون تره

بهتر بود میگفتی PS3 یه BD رام داره X360:elite نداره;)

در استفاده مولتی مدیا هم به نظر من X360 به خاطر WMV خیلی بهتر هست و سونی هم عمرا نمیتونه این قابلیت رو به کنسولش اضافه کنه چون مال خوده MS هست(اونم بهش نمیفروشه).:)
Up scale کنسول X360 هم واقعا بده نمیدونم تا حالا با یک سینمای خانگی خوب مقایسش کردین یا نه من که Up Conversion کنسول PS3 رو ندیدم اما کسانی که دیدن میگن از X360 بهتره نمینشم همین اشکان.

مدت زیادی

نمیدونم شما با چه اطمینانی این جمله رو میگی؟
من که یه عمره دارم معماری PS3 و اخبار هکشو دنبال میکنم هنوز نمیدونم چه خبره انوقت شما میگی مدت زیادی مونده:laughing:.
زمینه سخت افزار و مولتی مدیا پی اس 3 و در زمینه بازی و بازی انلاین و قیمت با ایکس باکس 360 هست

دنیا توی این مقایسه ها مونده شما میای برتری ها رو اعلام میکنی بابا دمت گرم کارت خیلی درسته:cheesygri.

در کل باید یه مقایسه انجام بشه و کلی هم باشه و همه جوانب هم در نظر گرفته بشه اما توسط کسی که در همه زمینه ها وارد باشه و منم فقط یک نفرو میشناسم که در همه این زمینه ها استاد تمام باشه اونم امرا نمیاد اینجا پست بده:).
پس باید خودمون با هم هر کسی( نه دیگه هر کسی منظور افراد اگاه هست( من نیستم نترسید)) یه گوشه کارو برداره شروع کنیم یه مقایسه کلی اشکان جان که کار مقایسه مدیا رو انجام داد شما بزارید امتاحانا تموم بشه بعد دعوا رو شروع میکنیم:cool:

موفق باشید

از توضیحات دوستان ممنونم
همونطور که گفتم بنده هنوز هیچکدوم رو نخریدم اما چون طرفدار کیفیت بالاتر هستم یه مقدار به سونی متمایل شده بودم اما حالا که همه می گن 360 تا بحال باکیفیت تر بوده بدم نمیاد دنبالش برم (بنده بعد از کنسول panasonic real و ps1 دیگه دنبال خرید کنسول نرفتم و با PC سرگرم بودم ) واسه همینه عقبم

من نمیدونم چطور بعضی از بچه ها با جرات میان میگند بخش انلاین X360 قوی تره؟
مگه شما ها توی دو تاش رفتین که میگین اون بهتره این بد تر من از چند نفر که از هر 2 استفاده کردند پرسیدم و اکثرا میگفتند خیلی فرق نداه فقط از لحاظ DL یکم PSN راحتره و از لحاظ گیم و تشکیل تیم هم XBL راحتتره حالا هی بیاین این اختلاف کوچیک رو بزرگ کنین بزنین تو سر سونی.
این بستگی به این داره که دیدت نسبت به بخش آنلاین چی باشه. اگه منظورت از بخش آنلاین دانلود فیلم و آهنگ و دمو و نمی دونم دنیای مجازی و از این چور چیزاس که فرقی ندارن و البته با اومدن home سونی 100%در این زمینه جلو می زنه. البته نمی شه منکر این هم شد که از لحاظ راحتی dl و مواردی مثل resume و یا دانلود هنگامی که کنسول خاموشه و از این چیزا 360 بهتره.

اگرم منظورت از بخش آنلاین اینکه بری وارد بازی بشی و با دیگران بازی کنی و بخوای از ویژگی های یک آنلاین درستو حسابی بهره بری مطمئنن 360 در این زمینه خیلی بهتره.
(که البته مورد دومی در ایران تقریبا وجود نداره و همه اینجا آنلاین خوب رو در ویژگی های مورد اول می دونن ولی در کشور های دیگه بخش آنلاین رو بیشتر برای بازی کردن و لذت multiplayer می خوان نه چیزای دیگه)

بچه ها میخواین اون مقایسه ای رو که بازیرانه به طور عدد به عدد تا فرمت مقایسه کرده تایپ کنم و بزارم

مثل اینکه فدرت gpu همه به قرار زیره:-"
Graphics Core Clock ps3=Speed 550 MHz xbox360= 500MHz

تو ایران نمیشه با لایو کاری کرد؟!؟حتی با ای دی اس ال؟

چرا نمیشه؟!
با Adsl هم که راحت میشه وصل شد و دانلود کرد و بازی کرد
با دیلاپم میشه وصل شد که فقط بدرد دانلود کردن اپدیت های 360 میخوره!

خوب حالا میرسیم به بخش بازی های مشترک
تا اینجا که همه شاهد بودن که 360 در چند بازی مثل اسپلینترسل قوی تر بوده البته پی اس 3 هم در ابلیوین برتری داشته که میشه گفت برتری در لودینگ بود همون هم به خاطر پردازنده ی سل بودش حالا باید منتظر بازی مشترک اینده باشیم تا ببینیم که وضع چطور خواهد بود تا اون موقع هم صد در صد سازنده های بازی با سیستم پی اس 3 اشنا شدن
اما اگه بازی ها اومدن لطفا بازی هایی رو در نظر بگیرین که با هم برای دو کنسول ریلیز بشن نه مثلا یه بازی امسال برای 360 بیاد بعد ساله دیگه نسخه پی اس 3 وارد بازار بشه و شما بگید که پی اس 3 برتره این جوری نه فقط بازی هایی که با هم ریلیز بشن میتونن برتری یه کنسول رو در زمینه بازی های مشترک نشون بدن

دوستان لطفا این دو عبارت رو که رنگی کردم بزارین بقل هم دیگه !!

ببخشیدا Oblivion نسخه ی PS3 دقیقا یک سال بعد از نسخه ی X360 اومد :-":laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
سلام
سونی جان ممنون ازت
من دیگه ترجیح میدم هیچ کنسولی رو. برتر ندونم
این به عهده گیمر هست که با نظر خودش بهترین کنسول رو که براش مناسبه انتخاب کنه
من خودم با اطلاعاتی که داشتم برای خودم دیدم 360 برتره
و خریدمش و الانم کاملا از خریدش راضیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or