راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پسر دايي من وقتي داشت با پي اس تري فيلم تماشا مي كرد هنگ كرد تا سه روز درست نشد.
پس اگه يه فن نگيري بايد با كنسول خداحافظ كني ولي اگر مي خواي فيلم بلو ري ببيني برو يه بلو ري پلير توشيبا بگير 300 تومن درضمن بازيهاي ps3 هيچ كپي نمي شند يا اگه بشوند بدليل كمبود خود ديسك ورايترش همون حدودها در مي آد يعني سوني بازار جهان سوم را با اينكارش از دست داد .
بابا جان ما نمیدونیم چرا باید هر روز یه نفر بیاد یه پست اینجوری بده . عزیز پی اس 3 پسر دایی شما هنگ کرده دیگه:laughing: مطمعنا بهش پی اس 3 ندادن یه چیز دیگه بوده. در مورد کپی خور شدن پی اس 3 هم یه کم زمان میخواد تا بلوری هم مثل دیویدی هم دیسکش ارزون بشه هم رایترش.راستی در مورد اون خرابی پی اس 3 که گفتی برو حتما به یه سایت جهانی ا طلاع بده چون این اولین پی اس 3 هست که هنگ کرده:laughing: خیلی جالبه به خدا...........:)

واقعا عجیبه:eek:
بعضی ها برا اینکه یه چیزو الکی بد جلوه بدن هر چی دروغ بلدن میگن

از راهنمایی های شما ممنونم

اما اصلا این بحث درست نبود که 360 از لحاظ پلیر قوی تر از Ps3 هست
همانطور که می دونید Ps3 قابلیت نصب کردن سیستم عامل داره که چند نگراش لینوکس براش هست و می توان برنامه های زیادی روش نصب کرد مثل انواع مدیا پلیر ها و ...
حتی میشه روش یاهو مسنجر هم نصب کرد و من که Adsl دارم به راحتی باهاش کار کنم(پس محدودیتی برای سیستم پخش نداره)

اما 360 فاقد این امکاناته 360 نمی تونه Vcd رو پخش کنه فایل های Avi رو نمی دونم لطفا کسانی که 360 دارن جواب بدن.

در مورد این دوستمون که پیشنهاد خرید توشیبا 300 هزار تومانی دادن بگم اگر مغزم رو بلانسبت خر گاز گرفته که 300 تومن بدم یک پلیر توشیبا خود 150 تومن میزارم روش یک Ps3 با هارد 20 می گیرم همه کار برام میکنه. من دارم حساب دو دوتا چهار تا می کنم

من هنوز 80 تومن ندادم یک Dvd پلیر ساده بخرم گذاشتم تکلیفم با کنسولها روشن بشه.

در مورد قیمت بازی های Ps3 بله حق با شماست هک شدن این کنسول خیلی سخته در ضمن اگر هم هک بشه باز قیمت بازیهاش کمتر از 30 تومن نمی تونه باشه

الان قیمت بازیهاش در حدود 50 - 60 تومنه که میشه با 10 تومن بازیها را عوض کرد!!!

طرح تعویض بازی های Ps3 رو هم در نظر بگیرید.

اما در مورد Ps3 این رو باید بگم با وجود اینکه من طرف دار سونی هستم اما اینبار واقعا گندزده و هیچ چیزی رو هنوز نتونسته رو کنه که کنسولش رو از لجن در بیاره.

علاقه خاصی به Wii پیدا کردم و خیلی بازیهاش برام جالبه با وجود اینکه گرافیک خوبی نسبت به رقبا نداره.

میشه بپرسم چرا گفتین بازی هاش کمتر از 30 نمیشه
بلو ری خام 10 تومنه یعنی 20 تومن بابت بازی میکشن روش من که فکر نکنم

لطفا آدرس فروشگاهی که بلوری 10 تومنی داره رو بهم بده
البته رایترش 700 تومنه اگه گیر بیاری پس پول رایتش اگه کسی این کارو بکنه کم نیست

کاری ندارم درست یا غلط فقط شما از کجا میدونی که سریع ایشون رو محکوم میکنی حالا چون کیفیت ps3 خوبه باید همش بی مشکل باشه؟!;););)

بلو ری خام 10 تومنه یعنی 20 تومن بابت بازی میکشن روش من که فکر نکنم

البته فکر کنم 15 تومن باشه خامش!
(دقیقا نمیدونم)

بلوری کمتر از 25 تومن ساخته نشده که توسط خود سونی هم به بازار می یاد و سرعتش هم 2 ایکس هست تازگی پاناسونیک سرعت 4 ایکس هم تولید کرده که قیمتش هم 30 تومه و به بازار نیومده.

حالا حالاها کار داره حداقل تا 2 سال دیگه که فقط بلوری جا بیفته بماند هک شدن Ps3

از راهنمایی های شما ممنونم

اما اصلا این بحث درست نبود که 360 از لحاظ پلیر قوی تر از Ps3 هست
همانطور که می دونید Ps3 قابلیت نصب کردن سیستم عامل داره که چند نگراش لینوکس براش هست و می توان برنامه های زیادی روش نصب کرد مثل انواع مدیا پلیر ها و ...
حتی میشه روش یاهو مسنجر هم نصب کرد و من که Adsl دارم به راحتی باهاش کار کنم(پس محدودیتی برای سیستم پخش نداره)

اما 360 فاقد این امکاناته 360 نمی تونه Vcd رو پخش کنه فایل های Avi رو نمی دونم لطفا کسانی که 360 دارن جواب بدن .
بله اگه بخوای PS3 رو یک پلیر نسل بعد حساب کنیم از این لحاظ (پشتیبانی بهتر از نسل بعد فرمتها) PS3 کاملا سر تره در مورد لینوکس هم روی 360 قابل اجراست ولی هنوز روی تمام دستگاهها 360 امکان اجراش وجود نداره و داشبورد دستگاه باید ورژن خاصی باشه پس شما Yahoo مسنجر رو هم توی 360 می تونی ببینی . در مورد VCD تا اونجایی که من می دونم هیچ کدومشون نمی تونند اجراش کنند چون اصلا این فرمت توی دنیا کسی ازش استفاده نمیکنه و فقط توی ایران خیلی زیاد استفاده میشه . من خودم 360 دارم اجرای این فرمتها (مثل Dvix ، Avi ،Mpeg4 و ... ) اینها براحتی با آپدیتهای جدیدی که دوشرکت در ماههای مختلف منتشر می کنن قابل حله و الان شما با آپدیت داشبورد 360 می تونی فرمت Mpeg4 رو براحتی اجرا کنی ولی قبلا نمیشد و درآینده آپدیتهای زیادی می یاد که دستگاهها می تونن از فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی کنن و در این مورد هیچ کدام هیچ برتری ندارن ولی از لحاظ پخش فرمت نسل بعد همونطور که قبلا گفتم PS3 قویتر هستش . ;)

بلوری کمتر از 25 تومن ساخته نشده که توسط خود سونی هم به بازار می یاد Ps3

بدون شرح
http://www.google.com/products?q=BlueRay-disc+price&btnG=Search&hl=en&show=dd
http://www.google.com/products?q=BlueRay-disc+price&btnG=Search&hl=en&show=dd&sa=N&start=10
http://www.google.com/products?q=BlueRay-disc+price&btnG=Search&hl=en&show=dd&sa=N&start=20
البته قاطی زیاد داره. اما قیمتش پایین تر از این حرف ها است.

اگه ps3 کپی خور بشه من 100 درصد میگیرم و xbox360 تمو پرتاب می کنم از پنجره بیرون ولی قبل از اینکه بیفته می رم می گیرمش(مگه مغز خر خوردم 500 تومان را بندازم دور حداقل می فروشمش)
بعد یک سوال:
چرا ps3 کپی خور نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟هاااااااااااااااااااا؟پس این هکر ها چه غلطی می کنند؟

در مورد لینوکس 360 باید بگم که ورژنی که براش منتشر شده اصلا به کاملی Ps3 نیست و نصب کردن لینوکس برای 360 هم کار هر کسی نیست و خیلی دشوار و پر رمز و راز هست.

در مورد اینکه یاهو در 360 نصب بشه اطلاعی ندارم در موردش تحقیق می کنم

در مورد استفاده اینترنت همه می دونن که Ps3 نسبت به 360 خیلی برتر هست
چون مستقل می تونه به نت وصل بشه توسط پرت Lan مودم Adsl و وایرلس هم داره.

راستی کاهش قیمت 100 دلاری Ps3 از طرف سونی رسما اعلام شد.
و هم اکنون Ps3 با هارد 60 در بازار جهانی به قیمت 450 دلار فروخته می شود.

راستی کاهش قیمت 100 دلاری Ps3 از طرف سونی رسما اعلام شد.
با هارد 80
و به قیمت 499
طرفداری میکنین درست طرفداری کنین.
بعد هم میخوام بدونم بر طبق چه دلیل و مدرکی میگین که 360 توانایی پخش VCD رو نداره؟ اولین دفعه است که به گوشم میخوره...
.:ورایش:.
خوب باشه VCD پخش نمیکنه! چه عیب بدی!

آخرین ویرایش:
در مورد لینوکس 360 باید بگم که ورژنی که براش منتشر شده اصلا به کاملی Ps3 نیست و نصب کردن لینوکس برای 360 هم کار هر کسی نیست و خیلی دشوار و پر رمز و راز هست.
اصلا 360 لینوکس نداره که بخواد با ps3 مقایسه بشه. لینوکسی که هکر ها با دستکاری روش نصب کنن هنر به حساب نمیاد. و البته اصلا نیازم نداره چون شما کنسول خریدی بازی کنی کارای دیگرو خیلی راحت می شه با pc انجام داد.
در مورد اینکه یاهو در 360 نصب بشه اطلاعی ندارم در موردش تحقیق می کنم
360 یاهو مسنجر نداره ولی msn messenger داره به طوری که شما از طریق 360 می تونی با دوستات که ایمیل hotmail یا msn دارن و روی کامپیوترشون msn messenger رو دارن چت کنی.
در مورد استفاده اینترنت همه می دونن که Ps3 نسبت به 360 خیلی برتر هست
چون مستقل می تونه به نت وصل بشه توسط پرت Lan مودم Adsl و وایرلس هم داره.
البته این همه که شما می گی معلوم نیست کیان چون ps3 و 360 در زمینه وصل شدن به اینترنت هیچ فرقی با هم ندارن. فقط ps3 60 گیگ wifi خود به خود روش داره ولی برای 360 باید جدا خرید همین.
در مورد امکانات live در مقایسه با psn هم که جواب کاملا مشخصه و اصلا احتیاجی به بحث نیست در این مورد. (به ps home کاری ندارم چون هنوز نیومده)
البته 500 دلار نه 450 دلار.
بعد هم میخوام بدونم بر طبق چه دلیل و مدرکی میگین که 360 توانایی پخش VCD رو نداره؟ اولین دفعه است که به گوشم میخوره...
360 قابلیت خوندن VCD رو نداره. البته من موندم تو سال 2007 کی دیگه vcd نگاه می کنه.

360 قابلیت خوندن VCD رو نداره. البته من موندم تو سال 2007 کی دیگه vcd نگاه می کنه.
بچه تو مگه خواب نداری نصفه شبی؟!!!!
ببخشید! شما درست میگی!
ولی خوب ما هستیم! (من که نیستم...) اصولا چون هنوز به سال 2007 نرسیدیم نه؟

دروغ چيه الان همه مي دونن كه ps3 در هنگام خوندن بلوري بد جوري داغ مي كنه و خيلي زمان ها هم پيغام گرماي بيش از حد مي ده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or