راهنمایی : Xbox 360 بخرم یا Ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه چیز میگیا 360که به داغ کردن معروفه
دوما من خودم خیلی از 360 ناراضیم
دیروز دوستم ps3خرید خیلی حال کردم واقعا از 360سرتره کاملااین موضوع روشنه بیخودیم به خودتون فشارنیارین کهخوب جلوه بدینش در ضمن اگه به سخت افزارشونم توجه کنین تابلو که ps3قویتره

آره جون خودش خيلي سرتر !! ps3 با اكس باكس فرق زيادي نداره اتفاقا بازي هايي كه براي اكس باكس مي ايد با كيفت ترند چون يا برنامه نوسيان هنوز به قدرت ps3 پي نبردند يا اينكه اصلا وجود نداره !
پ.ن: خريد ps3 كار ريسكي است چون خيلي گرونه بازياش هم گرونه ومعلوم نيست درآينده پيروز بشود بهترين كار خريد اكس باكس است(فعلا) اما شايد ps3 برد خدا را چه ديدي؟!!!

معلومه که ÷ی نبردن چون که اینقدرقوی هست بعدش360 بازیسازارو تا دوسال دیگه سا÷ورت میکنه ولی ps3از دو سال دیگه نتزه نمایشش شروع میشه:laughing:

افلاطون مراقب پست هايي كه ميزني باش!

از 28 تا پستي كه تا الان زدي بيشترش اسپم بوده!

بازم اين روند رو ادامه بدي برخورد جدي تري باهات ميشه.

با بقيه دوستان هم اينجا پست دادن و فن بوي بازي در آوردن هم هستم.

خب منم نظرمو میدم.
اول اینکه من و خیلیها کنسول میخریم که بازی کنیم! نه اینکه روش لینوکس وصل کنیم و تو یاهو مسنجر چت کنیم یا باهاش فیلم ببینیم! البته اینها همه یه جور قابلیته ولی اصلیترین و مهمترین کار کنسول قابلیت بازی کردن باهاشه(دیگه تو این فکر نکنم شکی باشه).
حالا بستگی داره شما کنسولو برای چی میخواید؟
اگه برای خوشگلی و دیدن فیلم و چت کردن و این چیزا میخواید میتنوید هر کنسولی که فکر میکنید براتون مناسبتره بخرید.
ولی اما اگه برای بازی کردن میخواید:
Xbox 360 در حال حاضر بهترین گزینه میتونه باشه.

ببینید منم مثل خیلی از دوستان موقع خرید کنسول شک داشتم کدومشو بخرم. (از لحاظ قیمت زیاد مهم نبود چون شخصی که داره نزدیک 470-480 تومن پول برای یه 360 پرمیوم میده حالا میتونه 100 تومن روش بزاره PS3 بخره).
برای من مهمترین مسئله بازی کردن بود:

ویژگیهای مثبت 360 در زمینه بازی:

فراوونی بازی: تعداد بازیهای ریلیز شده و انحصاری 360 و بازیهائی که در آینده ریلیز میشن بسیار زیادتر و متنوعتر از PS3 هست.(دقت کنید نگفتم بهتر، از لحاظ تعداد مقایسه کردم. چون بحث بهتر بدتر بودن کاملا سلیقه ایه. هر کی یه جور بازی رو دوست داره)

قیمت مناسب بازیها: ببینید الان دیگه شما با 5 هزار تومن میتونید یه بازی برای Xbox 360 بخرید. در صورتیکه برای PS3 حداقل باید 50 هزار تومن برای هر بازی هزینه کنید. این یعنی 10 برابر گرونتر.(من کاری به تبادل بازی ندارم چون همونجور که بازیهای PS3 رو میشه عوض کرد بازیهای 360 رو هم میشه عوض کرد. در هر صورت شما برای تبادل بازی باید حداقل یه بازی داشته باشید که گیریم 50 هزار تومن. با این پول میتونید 10 تا بازی برای 360 بخرید! واگه دوست داشتید با 10 تا بازیه دیگه تبادل کنید)

سهولت خرید: نسبت جاهائی که بازیهای 360 رو میفروشن خیلی بیشتر از PS3 هست. کافیه شما اراده کنید با یه تلفن سفارش بدین و 1 ساعت دیگه بازی دم در خونتونه. تقریبا اکثر بازی فروشیهای مطرح بازیهای 360 رو دارن و خیلی راحتتر میتونید بازیهای 360 رو تهیه کنید.

گرافیک بازیها: دیگه الان تو بازیهای مشترک دو کنسول ثابت شده که اگه 360 از PS3 تو زمینه گرافیک سرتر نباشه بهیچوجه کمتر نیست.

دسترسی به بازیهای جدید: تو این زمینه هم 360 حرف اولو میزنه. خیلی وقتها هنوز بازیها بصورت رسمی تو خارج از کشور ریلیز نشدن ولی تو ایران بفروش میرسن. البته این به لطف کپی خور شدن کنسول 360 هست.

در رابطه با نکات منفی360 هم هیچکی نمیتونه این نکات رو بهتر به شما معرفی کنه بجز مخالفانش(البته با کمی اغراق). خوشبختانه این مسئله که بعضی از مخالفان این کنسول فقط و فقط روی مسئله احتمال خراب شدن این کنسول مانور میدن نشون میده که نکته منفیه دیگه ای پیدا نکردند. در ثانی بحث خراب شدن فقط یک احتماله! و مطمئنا با استفاده درست ومناسب احتمال خراب شدن که برای همه قطعات الکترونیکی از جمله PS3 وجود داره رو میشه به کمترین حد ممکن رسوند.

همه این نکات مثبت باعث میشه اگه شما کنسولتونو برای بازی کردن میخواین، بهتون پیشنهاد میکنم لحظه ای تو خرید 360 شک نکنید.

گرچه ممکنه در آینده ای دور یا نزدیک(خدا داند) خیلی از این مسائل برای PS3 حل بشه. مثلا در آینده تعداد بازیهاش بیشترمیشه، ممکنه در آینده کپی خور بشه و قیمت بازیهاش کمتر بشه، در آینده بازیهای PS3 رو بیشتر تو مغازه ها ببینیم، و ممکنه گرافیک بازیهای PS3 در آینده بهتر از 360 بشه. ولی یه نکته مهم رو هیچوقت یادتون نره:
ما در امروز زندگی میکنیم نه در آینده.

آخرین ویرایش:
جايي هست كه كنسوله قسطي بده؟
ٌصوت و تصویر کیش به صورت اقساط 6 ماهه با همکاری بانک پارسیان
البته تو تبلیغش اینو دیدم خودم هم هیچ تاییدی نمیکنم چون تا حالا اصلا نرفتم
آدرس:تجریش-پاساژ کیش-طبقه پایین- فاز دوم-جنب دفتر پاساؤ
فکر کنم با گارانتی تعمیر هم میکنه

بنده خدا چه هیزمه تری به شماها فروخته اخه :laughing: اگه یکی از مسئولاشون یه سر به بازی سنتر بزنن از زندگی نا امید میشن :)
تقصیره خودشه دیگه!:)
اگه مثل nextgen احترام میزاشت همه بهش احترام میزاشتن و تبلیغش رو میکردن!

ممنون .من كه پول كنسول خريدن ندارم:( ولي قسطي اگه باشه حتما ميخرم

تقصیره خودشه دیگه!:)
اگه مثل nextgen احترام میزاشت همه بهش احترام میزاشتن و تبلیغش رو میکردن!

من 3 بار برای nextgen زنگ زدم، هر 3 بار جز احترام چيزی نديدم.:love:
واقعاً هم آدم های با شخصيتی هستن هم آدم های درستی، هم خيلی با حوصله کار منو راه انداختن !

آره واقعا خدایی با احترام زیاد با من صحبت کرد ولی یگانه همممممممم 4بار زنگ زدم هر 4بار گوشی رو قطع کرد

خب منم نظرمو میدم.
اول اینکه من و خیلیها کنسول میخریم که بازی کنیم! نه اینکه روش لینوکس وصل کنیم و تو یاهو مسنجر چت کنیم یا باهاش فیلم ببینیم! البته اینها همه یه جور قابلیته ولی اصلیترین و مهمترین کار کنسول قابلیت بازی کردن باهاشه(دیگه تو این فکر نکنم شکی باشه).
حالا بستگی داره شما کنسولو برای چی میخواید؟
اگه برای خوشگلی و دیدن فیلم و چت کردن و این چیزا میخواید میتنوید هر کنسولی که فکر میکنید براتون مناسبتره بخرید.
ولی اما اگه برای بازی کردن میخواید:
Xbox 360 در حال حاضر بهترین گزینه میتونه باشه.

ببینید منم مثل خیلی از دوستان موقع خرید کنسول شک داشتم کدومشو بخرم. (از لحاظ قیمت زیاد مهم نبود چون شخصی که داره نزدیک 470-480 تومن پول برای یه 360 پرمیوم میده حالا میتونه 100 تومن روش بزاره PS3 بخره).
برای من مهمترین مسئله بازی کردن بود:

ویژگیهای مثبت 360 در زمینه بازی:

فراوونی بازی: تعداد بازیهای ریلیز شده و انحصاری 360 و بازیهائی که در آینده ریلیز میشن بسیار زیادتر و متنوعتر از PS3 هست.(دقت کنید نگفتم بهتر، از لحاظ تعداد مقایسه کردم. چون بحث بهتر بدتر بودن کاملا سلیقه ایه. هر کی یه جور بازی رو دوست داره)

قیمت مناسب بازیها: ببینید الان دیگه شما با 5 هزار تومن میتونید یه بازی برای Xbox 360 بخرید. در صورتیکه برای PS3 حداقل باید 50 هزار تومن برای هر بازی هزینه کنید. این یعنی 10 برابر گرونتر.(من کاری به تبادل بازی ندارم چون همونجور که بازیهای PS3 رو میشه عوض کرد بازیهای 360 رو هم میشه عوض کرد. در هر صورت شما برای تبادل بازی باید حداقل یه بازی داشته باشید که گیریم 50 هزار تومن. با این پول میتونید 10 تا بازی برای 360 بخرید! واگه دوست داشتید با 10 تا بازیه دیگه تبادل کنید)

سهولت خرید: نسبت جاهائی که بازیهای 360 رو میفروشن خیلی بیشتر از PS3 هست. کافیه شما اراده کنید با یه تلفن سفارش بدین و 1 ساعت دیگه بازی دم در خونتونه. تقریبا اکثر بازی فروشیهای مطرح بازیهای 360 رو دارن و خیلی راحتتر میتونید بازیهای 360 رو تهیه کنید.

گرافیک بازیها: دیگه الان تو بازیهای مشترک دو کنسول ثابت شده که اگه 360 از PS3 تو زمینه گرافیک سرتر نباشه بهیچوجه کمتر نیست.

دسترسی به بازیهای جدید: تو این زمینه هم 360 حرف اولو میزنه. خیلی وقتها هنوز بازیها بصورت رسمی تو خارج از کشور ریلیز نشدن ولی تو ایران بفروش میرسن. البته این به لطف کپی خور شدن کنسول 360 هست.

در رابطه با نکات منفی360 هم هیچکی نمیتونه این نکات رو بهتر به شما معرفی کنه بجز مخالفانش(البته با کمی اغراق). خوشبختانه این مسئله که بعضی از مخالفان این کنسول فقط و فقط روی مسئله احتمال خراب شدن این کنسول مانور میدن نشون میده که نکته منفیه دیگه ای پیدا نکردند. در ثانی بحث خراب شدن فقط یک احتماله! و مطمئنا با استفاده درست ومناسب احتمال خراب شدن که برای همه قطعات الکترونیکی از جمله PS3 وجود داره رو میشه به کمترین حد ممکن رسوند.

همه این نکات مثبت باعث میشه اگه شما کنسولتونو برای بازی کردن میخواین، بهتون پیشنهاد میکنم لحظه ای تو خرید 360 شک نکنید.

گرچه ممکنه در آینده ای دور یا نزدیک(خدا داند) خیلی از این مسائل برای PS3 حل بشه. مثلا در آینده تعداد بازیهاش بیشترمیشه، ممکنه در آینده کپی خور بشه و قیمت بازیهاش کمتر بشه، در آینده بازیهای PS3 رو بیشتر تو مغازه ها ببینیم، و ممکنه گرافیک بازیهای PS3 در آینده بهتر از 360 بشه. ولی یه نکته مهم رو هیچوقت یادتون نره:
ما در امروز زندگی میکنیم نه در آینده.

دادش وقتی 360 میگیری با هزار ترس و لرز باید بری جلو خدایا کنسولم داغ نکنه نمیدونم چه ریجنی بگیرم و.... تازه بازیاشم که رو Dvd دونه 500 خیلی ضایع هستش خدایی شما که اینهمه میگی گرافیک گرافیک برو دمو KillZone2 رو ببین میفهمی گرافیک یعنی چی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or