راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من دو جفت از این باتری های C.F.L خریدم ولی بعد روش نوشته 1.2 ولت!
ولی رو دوراسل ها نوشته 1.5 ولت!
یارو گفت بذار 15 ساعت شارژ بشه گذاشتم!
بعد حالا که میام بازی کنم Xbox Guide رو که زدم عکس باتری نصفش پره یعنی 3 تا خطش پره جا 5 تا خط!
حالا این واقعا پره برای اینکه 1.2 ولته نوشته پر نیست!یا اینکه باید بیشتر بذارم شارژ شه!
خودشم نوشته استاندار شارژ 14 ساعت!
4000 میلی آمپره!
ممنون میشم کمک کنید!

دوستان من دو جفت از این باتری های C.F.L خریدم ولی بعد روش نوشته 1.2 ولت!
ولی رو دوراسل ها نوشته 1.5 ولت!
یارو گفت بذار 15 ساعت شارژ بشه گذاشتم!
بعد حالا که میام بازی کنم Xbox Guide رو که زدم عکس باتری نصفش پره یعنی 3 تا خطش پره جا 5 تا خط!
حالا این واقعا پره برای اینکه 1.2 ولته نوشته پر نیست!یا اینکه باید بیشتر بذارم شارژ شه!
خودشم نوشته استاندار شارژ 14 ساعت!
4000 میلی آمپره!
ممنون میشم کمک کنید!
من باره اول 24 ساعت CFL رو توی شارژ زدم.
CFL یکم زودتر از بقیه شارژش خالی میشه . ولی هروقت شارژ می کنم به راحتی پر میشه دوست عزیز.

یک سوال نیمه فنی!
من خیال دارم یه 360 با ریجن J بگیرم، حالا به دلیلش کاری نداشته باشین :دی
قضیه اینه که می‌خوام بگم یکی از بچه‌ها لطف کنه و از اون‌ور بیاره واسم، اما هنوز نخریده، چون فعلاً فقط از این Limited Edition ها دیده تو بازار. حالا سوال من اینه که اگه مثلاً توی باکسش MW2 یا Forza 3 باشه، آیا موفق خواهم شد اینجا این گیم‌ها رو بفروشم؟ (با توجه به اینکه ریجن گیم‌ها حتماً J خواهد بود)
و اگه مثلاً توش Faceplate با طرح همون گیم‌ها موجود باشه، اونا رو هم می‌تونم اینجا بفروشم؟ :دی و حدوداً چند تومن؟

یک سوال نیمه فنی!
من خیال دارم یه 360 با ریجن J بگیرم، حالا به دلیلش کاری نداشته باشین :دی
قضیه اینه که می‌خوام بگم یکی از بچه‌ها لطف کنه و از اون‌ور بیاره واسم، اما هنوز نخریده، چون فعلاً فقط از این Limited Edition ها دیده تو بازار. حالا سوال من اینه که اگه مثلاً توی باکسش MW2 یا Forza 3 باشه، آیا موفق خواهم شد اینجا این گیم‌ها رو بفروشم؟ (با توجه به اینکه ریجن گیم‌ها حتماً J خواهد بود)
و اگه مثلاً توش Faceplate با طرح همون گیم‌ها موجود باشه، اونا رو هم می‌تونم اینجا بفروشم؟ :دی و حدوداً چند تومن؟

بله میشه فروخت به شرطی که برچسب روی دربش باز نشه.
در ضمن ممکنه بازی ها Region Free باشن.در مورد ّFaceplate هم بله می تونی بفروشیش.
در مورد قیمتش هم بهتر هست مقداری گشت بزنی توی اینترنت و یه قیمت منصفانه پیدا کنی.

بله میشه فروخت به شرطی که برچسب روی دربش باز نشه.
در ضمن ممکنه بازی ها Region Free باشن.در مورد ّFaceplate هم بله می تونی بفروشیش.
در مورد قیمتش هم بهتر هست مقداری گشت بزنی توی اینترنت و یه قیمت منصفانه پیدا کنی.
ممنون :)
فقط یه سوال دیگه.
فرق 360 های J و Asia (که هر دو NTSC-J) هستن، فقط توی ولتاژ ورودی برقشونه دیگه؟ (110 و 220)

ممنون :)
فقط یه سوال دیگه.
فرق 360 های J و Asia (که هر دو NTSC-J) هستن، فقط توی ولتاژ ورودی برقشونه دیگه؟ (110 و 220)
بله!هیچ فرق دیگه ای هم ندارند!
ولی باید قید بازی Final fantasy XIII رو بزنیا!از ما گفتن بود!j نخر
باز به خودت مربوطه!

ممنون به خاطر هشدار، اما مطمئن باش حتی فکر خریدن این گیم هم به ذهنم خطور نکرده بود.
به عبارت دیگه: Final Fantasy می‌خوام چی‌کار؟
دوست عزیز همه چیز که به Final Fantasy ختم نمیشه مشکل j بود دستگاهتون همیشه همراهتون هست چون الان بیشتر بازی ها یا pal هستن یا free و j به راحتیه pal گیر نمیاد همه جا.

دوست عزیز همه چیز که به Final Fantasy ختم نمیشه مشکل j بود دستگاهتون همیشه همراهتون هست چون الان بیشتر بازی ها یا pal هستن یا free و j به راحتیه pal گیر نمیاد همه جا.
آره، می‌دونم. راستش اتفاقاً مشکل من اینه که بعضی از گیم‌هایی که می‌خوام، فقط روی J عرضه می‌شن.
قضیه بیشتر مربوط به این تاپیک می‌شه: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29091

به هر حال من کلاً به جز گیم‌های XBLA، شاید سر جمع 10 تا گیم برای XBox بخوام، تازه این با احتساب گیم‌هاییه که توی سال‌های آینده خواهم گرفت :دی

کلاً نمی‌خوام بحث این تاپیک رو منحرف کنم. سوال اصلی من راجع به همون محتویات 360 های Limited Edition بود، که جوابم رو گرفتم.

سلام
من یک Arcade می خواستم بخرم چون اطلاعاتم خیلی کمه چند تا سوال داشتم
1.قیمتش چنده
2.آیا می شه باهاش divx ,xvid,mp3 از این جور چیزها دید
3.بهش فلش مموری می خوره یا نه
4.به مانیتور وصل می شه یا نه
6.اینکه هارد نداره چه مشکلاتی ممکن پیش بیاد و ممکنه بعضی بازی ها رو اجرا نکنه
7.چند کپی خورش می کنن
با تشکر

آره، می‌دونم. راستش اتفاقاً مشکل من اینه که بعضی از گیم‌هایی که می‌خوام، فقط روی J عرضه می‌شن.
قضیه بیشتر مربوط به این تاپیک می‌شه: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29091

به هر حال من کلاً به جز گیم‌های XBLA، شاید سر جمع 10 تا گیم برای XBox بخوام، تازه این با احتساب گیم‌هاییه که توی سال‌های آینده خواهم گرفت :دی

کلاً نمی‌خوام بحث این تاپیک رو منحرف کنم. سوال اصلی من راجع به همون محتویات 360 های Limited Edition بود، که جوابم رو گرفتم.
به نظرم شما یه 360 فری ریجن هک شده-جسپر بخری خیلی برات عالیه!
یه نفر رو هم میشناسم -از این بازیهایی که فقط تو ژاپن عرضه شدن چندین عنوان داره!
اونجوری خودت-خودت رو راحت میکنی!همه عنوانهای XBL رو مفتی بازی میکنی!(یا دانلود میکنی یا میخری!):biggrin1:

سلام
من یک Arcade می خواستم بخرم چون اطلاعاتم خیلی کمه چند تا سوال داشتم
1.قیمتش چنده
2.آیا می شه باهاش divx ,xvid,mp3 از این جور چیزها دید
3.بهش فلش مموری می خوره یا نه
4.به مانیتور وصل می شه یا نه
6.اینکه هارد نداره چه مشکلاتی ممکن پیش بیاد و ممکنه بعضی بازی ها رو اجرا نکنه
7.چند کپی خورش می کنن
با تشکر

1. تاپیک قیمت رو ببینید بهتره.
  2. mp3 بله xvid و divx هم با یه آپدیت از لایو می‌شه دید.
  3. بله 3 تا USB.
  4. بله با کابل DVI-HDMI یا با کابل VGA که کیفیتش از دوتای قبلی کمتره. کابل‌ها جدا باید خریداری شه.
  5. ؟؟؟
  6. به لنز درایو دستگاه فشار بیشتری می‌آد. همه بازی‌ها رو اجرا می‌کنه فقط بازی مثل فورزا که دو دیسک هست ماشین و جاده‌های بیشتر توی دیسک دو هست که باید توی هارد نصب بشه.
  7. کپی‌خور شده می‌فروشن معمولاً ولی در حدود 10-15 هزار تومان.

به نظرم شما یه 360 فری ریجن هک شده-جسپر بخری خیلی برات عالیه!
یه نفر رو هم میشناسم -از این بازیهایی که فقط تو ژاپن عرضه شدن چندین عنوان داره!
اونجوری خودت-خودت رو راحت میکنی!همه عنوانهای XBL رو مفتی بازی میکنی!(یا دانلود میکنی یا میخری!):biggrin1:
اینم پیشنهادیه. یه XBox ِ کپی‌خور شده دارم (ریجن J)، میشه از این بلاها سرش آورد و گیم‌های لایو رو تا خرخره پایرت‌خور کرد :دی منتها آیا هیچ کدوم از این فروشگاه‌ها این کار رو انجام می‌دن؟ و چقدر می‌گیرن؟
گیم‌هایی ژاپنی‌یی که می‌خوام رو هم همین الان دارم (دانلود کردم). اینجا به سختی پیدا می‌شن، گفتم دانلود کنم سنگین‌تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or