Sweet Lucifer
کاربر سایت
دوستا با 30 هزار تومن میشه یه باتری شارژی و شارژر گرفت؟!
البته می خوام متوسط رو به بالا باشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
الیت بخری هارد داره دیگه درایو صدا نمیده. ضمن این که به لنز هم فشار نمیآد.ها سلام:biggrin1:
من میخوام یک ایکس بخرم دوام خوبی داشته باشه چون من یک فالکون داشتم یک سال بعد سوخت(البته یک دستگاه رو 4 بار سوزوندم:biggrin1بعد این دستگاه صداش خیلی اذیت میکرد(عین تراکتور بود)من الان میخوام ببینم این الایت یا ارکید کدومش به درد میخوره و این که این جدیدا صدا هم داره؟
![]()
آره بازی اورجینال اجرا میکنن. ولی چون فریمورت کپی خور هست حتی بازی اورجینال هم بزاری احتمال بندوستان میگم ایکس باکسهای کپی خور بازی اورجینال ایکس باکس رو هم اجرا میکنن؟!
و اگر با بازی اورجینال آنلاین بازی کرد باز هم خطر بن شدن هست؟! اصلا ربطی داره؟!
نه! اکثر بچه های CLF 2700 دارن!خوب جواب میده!ولی هرچی بهتر بگیری برای خودت بهتره!دوستان اگه از این باتری ها که معمولین و ارزونن و قابل شارژ هستند رو با شارژرش بگیرم مشکلی پیش میاد برای دسته و کنسول؟
ها سلام:biggrin1:
من میخوام یک ایکس بخرم دوام خوبی داشته باشه چون من یک فالکون داشتم یک سال بعد سوخت(البته یک دستگاه رو 4 بار سوزوندم:biggrin1بعد این دستگاه صداش خیلی اذیت میکرد(عین تراکتور بود)من الان میخوام ببینم این الایت یا ارکید کدومش به درد میخوره و این که این جدیدا صدا هم داره؟
![]()
دوستان اگه از این باتری ها که معمولین و ارزونن و قابل شارژ هستند رو با شارژرش بگیرم مشکلی پیش میاد برای دسته و کنسول؟
مگه از PC-PS2-PS1 سیر شدی؟سلام
مثلا اگه نت درستی نداشته باشی و نمی شد Live بازی کنی
باعث خستگی میشه ؟ مثلا سیر بشیم از Xbox
اگه منظورم رو گرفته باشید . . . .![]()
دوستان الان رفتم باتری قابل شارژ بگیرم گفت چند آمپر باشه؟!منم نگرفتم!
چند امپر بگیرم؟
مطمئنی؟هر چی بالاتر بهتر
یعنی شارژ بیشتری توش میمونه
آره دیگه اون دوستمون درست گفته. البته آمپر نیستش چون آمپر واحد جریانه.مطمئنی؟
===========
دوستان دیگه هم همین نظر رو دارند؟