راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من یه بازی darksiders رو تاقبل باس آخرش رفتم ولی بازی قاطی کردو خراب شد.دیگه حال از اول بازی کردن هم ندارم.می خواستم بدونم میشه از کسی سیو اونجا رو بگیرم و بازی کنم؟؟
سیو ها رو توی اینتر نت هم میتونید بگردید پیدا کنید!ولی اگه هارد داشته باشید میتونید بوسیله ی اون کابل انتقال بدید!

http://www.maxconsole.net/forumdisplay.php?208-Xbox-360-Game-Saves

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من میخواستم یک xbox بخرم که این خبر رو شنیدم
حلا جریان این Xbox 360 Slim چی هست کی میاد مثل این که cpu و gpu رو با هم ادغام کردن و یک فن کولر مستر گذاشتن روش. لطفا راهنمایی بفرماید...
منبعhttp://www.xbitlabs.com/news/multim...s_Xbox_360_Slim_Photo_of_the_Motherboard.html

سلام دوستان من میخواستم یک xbox بخرم که این خبر رو شنیدم
حلا جریان این Xbox 360 Slim چی هست کی میاد مثل این که cpu و gpu رو با هم ادغام کردن و یک فن کولر مستر گذاشتن روش. لطفا راهنمایی بفرماید...
منبعhttp://www.xbitlabs.com/news/multim...s_Xbox_360_Slim_Photo_of_the_Motherboard.html
فعلاً در حد حرف و یک عکس فاش شده هست که تأیید نشده.
ولی این طور که می‌گن قراره کریسمس با ناتال بیاد.

هارد دارم.میشه لطفا طریفه ریختن سیو رو تو دستگاه بگید؟با Flash هم میشه؟
با فلش که نمیشه!باید اون کیت رو تهیه کنید!ریختنشم-اسونه- کین رو وصل میکنید به عنوان هارد میشناسه-تو اون فرومی که لینکش رو دادم -گفته تو کدوم پوشه بریزید!:smile:
-این اپدیت جدید بیاد-انشاا... با فلش هم میشه:دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
آقا الان تنها مشکل ریجن uc کم پیدا شدن بازیهاشون تو ایرانه؟؟؟
ببخشید آقای capitanrayan این FREE REGION که تو امضاتون هست واقعا عملیه؟؟؟
چون من هرجا پرسیدم گفتن نمیشه.
بعد ممکنه یک بازی روی ریجن uc کلا نیاد؟؟؟شرمنده من زیاد توی این کارا نیستم.

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم تو تاپیک خرید ps3 پست بدم چون میدونم ps3 داران یه مقدار تعصب دارن اینجا پست میدم که بی تعصب جواب بدید
من تصمیم دارم یه کنسول بخرم بیشتر به خاطر چند بازی که انحصاری ساخته شدن مثل god of war و gears of war ninja gaiden ....... و چندتا دیگه حالا موندم کدوم کنسول رو بخرم قیمتش زیاد مهم نیست شما جای من بودید کدوم کنسول رو میخردید ؟ چرا

سلام میخواستم تو تاپیک خرید ps3 پست بدم چون میدونم ps3 داران یه مقدار تعصب دارن اینجا پست میدم که بی تعصب جواب بدید
من تصمیم دارم یه کنسول بخرم بیشتر به خاطر چند بازی که انحصاری ساخته شدن مثل god of war و gears of war ninja gaiden ....... و چندتا دیگه حالا موندم کدوم کنسول رو بخرم قیمتش زیاد مهم نیست شما جای من بودید کدوم کنسول رو میخردید ؟ چرا
وا.... میل خودته!اگه وضع مادیت فوق العاده خوبه- داری ماهی 70 تومن بدی برای یک بازی!و سالی 10-15 تا بازی رو تجربه کنی میتونی PS3 بخری!
ولی اگه میخوای کپی خور باشه و کلی بازی بخری -میتونی 360 رو تجربه کنی(بخری)!

این تفاوتهاش برای بازار ایرانه!هر دوشونم بازی انحصاری دارن!

ولی اگه بحث جفتش رو در صورتی بکنی که جفتشون کپی خور نباشن!هر کی یکی که دوست داره میخره1من بودم 360 میخریدم- چون کلا به علاقم میخوره بازیهاش و سبکاش-همینطور کنترلر و لایوش!
-یک نفر هم هست که PS و سابقش رو دوست داره و با بازی های انحصاریش حال میکنه میره اون رو میگیره!(اونجا سلیقه شخصی حکم میکنه!نه عقل!)

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده!
امروز Mortal Kombat رو از دوستم گرفتم و گذاشتم و ریختم رو هارد!
وقتی اومدم برم تو بازی مثل همیشه کجا سیو کنه منم گفتم روی هارد!!
بعد گفت Sing In یا Continue Without Saving!
من Sing In رو زدم بعد پرفایل خودم اومد و یه پروفایل دیگه!
پروفایل خودم رو که زدم قبول نکرد پروفایل یکی دیگه رو که زدم قبول کرد و بعد چند تا اواتار نشونم داد تا انتخاب کنم!بعدش رفتم تو بازی!
حالا که از بازی اومدم بیرون دیدم نه اچیومنت هام هست نه هیچی!آواتارمم عوض شده الان 60 تا اچیومنت دارم در کل!کلا عوض شده سر اون پروفایل عوض کردن!
راهی هست بشه برگردوند به قبل اینو؟

سلام لطفا راهنماییم کنین:
من 1 دسته 2 خریدم بعد هر کاری میکنم دستگاه نمیشناستش
چیکار کنم
شما دسته رو روشن کن همینجور دستگاه رو
بعد یه دکمه کوچیک جلو دسته هست اونو بگیرش و روی دستگاه هم کنار جای مموری هستش اونم بزن !!
خلاص

اقایون این باندل مدرن وارفر2 با دودسته و250گیگبایت هارد
چند میارزه؟البته قیمت اکبندش رو میخوام اگرممکنه
ممنون
توپخونه 430 بود
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده!
امروز Mortal Kombat رو از دوستم گرفتم و گذاشتم و ریختم رو هارد!
وقتی اومدم برم تو بازی مثل همیشه کجا سیو کنه منم گفتم روی هارد!!
بعد گفت Sing In یا Continue Without Saving!
من Sing In رو زدم بعد پرفایل خودم اومد و یه پروفایل دیگه!
پروفایل خودم رو که زدم قبول نکرد پروفایل یکی دیگه رو که زدم قبول کرد و بعد چند تا اواتار نشونم داد تا انتخاب کنم!بعدش رفتم تو بازی!
حالا که از بازی اومدم بیرون دیدم نه اچیومنت هام هست نه هیچی!آواتارمم عوض شده الان 60 تا اچیومنت دارم در کل!کلا عوض شده سر اون پروفایل عوض کردن!
راهی هست بشه برگردوند به قبل اینو؟
نه نمیشه!مگر اینکه با کابل بریزی رو هارد!کبلشم-20-30 تومنه!
گرفتن سیو های این بازی چند ساعتی بیشتر زحمت نمیخواد!یک چلنج برو 75 تا میگیری:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or