راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

1. فعلا میاد.هیچ خبری هم از سوی مایکروسافت نشده که بازی ها تا چه سالی عرضه میشه.
2. از این خبرا نیست.تازه نتال داره عرضه میشه،حالا حالاها به خاطر نتال براش بازی میاد.

خوب این نتال من دیدم بعضی از کلیپ هاشو جالب بود

باید این دستگاه رو بگیری تا بتونی بازی های جدید

بازی کنی یا فرقی نداره ؟

مرسی پدرام

خوب این نتال من دیدم بعضی از کلیپ هاشو جالب بود

باید این دستگاه رو بگیری تا بتونی بازی های جدید

بازی کنی یا فرقی نداره ؟

مرسی پدرام
نه حتما ناتال نباید داشته باشی . اینطور به نظرمیاد که هم با ناتال میشه هم دسته .

اگه این جوریه تو کف می مونیم که . . . . ;)

عجب حکایتی داریما چند روز بعدم حتما شاتل می خواد بیاد ؟

بعدش نتال و شاتل باهم یکی می کنن میشه ناپل شاپل ( :cheesygri )

اگه دستگاتون توسط ما کپی خور شده باشه حدودا تاریخ ساخت دستگاها همون هست که در پشت دستگاه هست. دیگه تفاوتش خیلی باشه 10 روز هست. اونم بستگی به این داره که مغازه دار چه جوری xbox360 ها رو برا ما اورده باشه.
اینکه از روی عدد خود دستگاه بفهمید تاریخ ساخت برای کی هست نمیدونم چه جوری میشه فهمید.
دوستان اگه کسی بلد هست راهنماهی کنن.
به درد خوردنشم که باید بگم خوب سریال دستگاتون هست دیگه و میتونید متوجه بشید دستگاتون بن شده یا نه

دوست عزیز این مورد که فرمودی میشه از سریال دستگاه فهمید دستگاه بن شده یا نه رو میشه توضیح بدین . با تشکر

یعنی میگید نخریم xbox تا اسلیمش بیاد.کسی اطلاعاتی از اسلیمش چنداره.فقط وزنش سبک تره؟راستی جوری که من یه جا تو همین سایت خوندم میگفت cdهایی که مسائل امنیتی ندارن میشه درست کردشون؟:cheesygri

دوستان اگه اسلیم هم واقعایت داشته باشه!بدونید برای کپی خور کردن درایو ها مشکل پیش خواهد امد!
و قیمتها هم افزایش پیدا میکنند!پس اینقدر منتظر اسلیم نباشید!(حتی با وجود شایعه بودن!)

دوستان ببخشید اینجا سوال رو میپرسم!
آخه گفتم بازدید تاپیک بالاتره زود تر جواب بگیرم!
میگم امروز رفتم پایونر بگیرم بازم پیدا نکردم!
رایتر لایت_آن به چشمم خورد!
اون چطوره برا رایت بازی های 360؟

سلام دوستان.این رجین مجینا چیه.اگه xbox رو کپی خور کنی همه بازی ها اجرا میده؟

ریجن به منطقه گفته میشه.تقریبا میشه گفت اکثر لوازم های الکترونیکی که دارای دسته بندی ریجن هستن،به 3 منطقه تقسیم میشن که PAL و NTSC و NTSC/J هستن.

بهترین ریجن XBox در حال حاضر جهت خرید PAL هست چون هم بازیهاش زودتر عرضه میشه،هم توی ایران خود کنسول و بازی های ریجن PAL زیاده.
در ضمن بازی هایی که PAL باشن فقط به PAL می خورن.مگر این که بازی Region Free باشه.

چه Regen i بهتره ؟

کدوم Regen i بدرد نمی خوره ؟

دوستان کسی اون تایپک ( Lich King ) لینک نده خواهشن 3 باز خوندمش ;)

ریجن PAL بهترین ریجن هست در حال حاضر به دلایلی که در بالا هم گفتم.
توی ایران هم میشه گفت 98% همین ریجن PAL پیدا میشه.

دوستان ببخشید اینجا سوال رو میپرسم!
آخه گفتم بازدید تاپیک بالاتره زود تر جواب بگیرم!
میگم امروز رفتم پایونر بگیرم بازم پیدا نکردم!
رایتر لایت_آن به چشمم خورد!
اون چطوره برا رایت بازی های 360؟

سلام
من لایت آن دارم باهاش بازی 360 رایت نکردم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم. خود درایو های 360 هم لایت آن هست.
نظر من رو میخوای بگیر . بعد از پلکستور و پایونر لایت ان بهترینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or