میشه یکم توضیح بدید در باره لایت آن:cheesygri
من باره اول 24 ساعت CFL رو توی شارژ زدم.دوستان من دو جفت از این باتری های C.F.L خریدم ولی بعد روش نوشته 1.2 ولت!
ولی رو دوراسل ها نوشته 1.5 ولت!
یارو گفت بذار 15 ساعت شارژ بشه گذاشتم!
بعد حالا که میام بازی کنم Xbox Guide رو که زدم عکس باتری نصفش پره یعنی 3 تا خطش پره جا 5 تا خط!
حالا این واقعا پره برای اینکه 1.2 ولته نوشته پر نیست!یا اینکه باید بیشتر بذارم شارژ شه!
خودشم نوشته استاندار شارژ 14 ساعت!
4000 میلی آمپره!
ممنون میشم کمک کنید!
یک سوال نیمه فنی!
من خیال دارم یه 360 با ریجن J بگیرم، حالا به دلیلش کاری نداشته باشین![]()
قضیه اینه که میخوام بگم یکی از بچهها لطف کنه و از اونور بیاره واسم، اما هنوز نخریده، چون فعلاً فقط از این Limited Edition ها دیده تو بازار. حالا سوال من اینه که اگه مثلاً توی باکسش MW2 یا Forza 3 باشه، آیا موفق خواهم شد اینجا این گیمها رو بفروشم؟ (با توجه به اینکه ریجن گیمها حتماً J خواهد بود)
و اگه مثلاً توش Faceplate با طرح همون گیمها موجود باشه، اونا رو هم میتونم اینجا بفروشم؟و حدوداً چند تومن؟
ممنونبله میشه فروخت به شرطی که برچسب روی دربش باز نشه.
در ضمن ممکنه بازی ها Region Free باشن.در مورد ّFaceplate هم بله می تونی بفروشیش.
در مورد قیمتش هم بهتر هست مقداری گشت بزنی توی اینترنت و یه قیمت منصفانه پیدا کنی.
بله!هیچ فرق دیگه ای هم ندارند!ممنون
فقط یه سوال دیگه.
فرق 360 های J و Asia (که هر دو NTSC-J) هستن، فقط توی ولتاژ ورودی برقشونه دیگه؟ (110 و 220)
ممنون به خاطر هشدار، اما مطمئن باش حتی فکر خریدن این گیم هم به ذهنم خطور نکرده بود.ولی باید قید بازی Final fantasy XIII رو بزنیا!از ما گفتن بود!j نخر
باز به خودت مربوطه!
دوست عزیز همه چیز که به Final Fantasy ختم نمیشه مشکل j بود دستگاهتون همیشه همراهتون هست چون الان بیشتر بازی ها یا pal هستن یا free و j به راحتیه pal گیر نمیاد همه جا.ممنون به خاطر هشدار، اما مطمئن باش حتی فکر خریدن این گیم هم به ذهنم خطور نکرده بود.
به عبارت دیگه: Final Fantasy میخوام چیکار؟
آره، میدونم. راستش اتفاقاً مشکل من اینه که بعضی از گیمهایی که میخوام، فقط روی J عرضه میشن.دوست عزیز همه چیز که به Final Fantasy ختم نمیشه مشکل j بود دستگاهتون همیشه همراهتون هست چون الان بیشتر بازی ها یا pal هستن یا free و j به راحتیه pal گیر نمیاد همه جا.
به نظرم شما یه 360 فری ریجن هک شده-جسپر بخری خیلی برات عالیه!آره، میدونم. راستش اتفاقاً مشکل من اینه که بعضی از گیمهایی که میخوام، فقط روی J عرضه میشن.
قضیه بیشتر مربوط به این تاپیک میشه: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29091
به هر حال من کلاً به جز گیمهای XBLA، شاید سر جمع 10 تا گیم برای XBox بخوام، تازه این با احتساب گیمهاییه که توی سالهای آینده خواهم گرفت
کلاً نمیخوام بحث این تاپیک رو منحرف کنم. سوال اصلی من راجع به همون محتویات 360 های Limited Edition بود، که جوابم رو گرفتم.
سلام
من یک Arcade می خواستم بخرم چون اطلاعاتم خیلی کمه چند تا سوال داشتم
1.قیمتش چنده
2.آیا می شه باهاش divx ,xvid,mp3 از این جور چیزها دید
3.بهش فلش مموری می خوره یا نه
4.به مانیتور وصل می شه یا نه
6.اینکه هارد نداره چه مشکلاتی ممکن پیش بیاد و ممکنه بعضی بازی ها رو اجرا نکنه
7.چند کپی خورش می کنن
با تشکر
اینم پیشنهادیه. یه XBox ِ کپیخور شده دارم (ریجن J)، میشه از این بلاها سرش آورد و گیمهای لایو رو تا خرخره پایرتخور کردبه نظرم شما یه 360 فری ریجن هک شده-جسپر بخری خیلی برات عالیه!
یه نفر رو هم میشناسم -از این بازیهایی که فقط تو ژاپن عرضه شدن چندین عنوان داره!
اونجوری خودت-خودت رو راحت میکنی!همه عنوانهای XBL رو مفتی بازی میکنی!(یا دانلود میکنی یا میخری!):biggrin1: