خیر- مموری داخلی 512 داره!بعدا میتونید -هارد جدا تهیه کنید -اگر خواستید!سلام دوستان
آیا خود آرکید هم هارد دارد؟
موارد امنیتی چه چیزهایی هست ؟ مگه نه اینکه LT برای جلوگیری از بن شدن هست؟
خوب اگه شما موارد ایمنی رو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد مثل اینکه بازی هاتون stealth باشه و wave patch نباشه.
موارد امنیتی چه چیزهایی هست ؟ مگه نه اینکه LT برای جلوگیری از بن شدن هست؟
یعنی کارش 100 درصد نیست ؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
1:دوستان یه سوال ایا الان ارکید جسپر با برد Lite on هست ؟ BenQ چطور ؟ ...
حالا یه چیزی اگه من یه ارکید بگیرم ! + هارد 60 گیگ + هدست لایو + کابل hdmi to Avi ایا از الیت که 340 هست ارزون تر در میاد چقدر یه توضیحی بدید ممنون میشم ! ///
2: بعد اینکه برند هارد باید چی باشه و چه برندی از همه بهتره ؟ ... قیمت 60 گیگ چقدر هست ؟ ...
3: ایا برای بازی ها رزولوشن معینی هست مثلا پشت باکس بازی میزنن 1080 و ... ؟ ... که بیشتر از اون روزلوشن رو سا پورت نمیکنه ! توی داشبرد میشه رزولوشن رو تغییر داد دیگه ! ...
توی خود منوی بازی نمشه همچین کاری کرد ؟ ...
4: یه سوال راجع به مموری کارت ! ... اینکه من اگه هارد نداشته باشم بازی ها توی مموری اتوماتیک ذخیره میشن ؟ ... یا نه توی مموری کارت ؟ ... و اینکه فقط 256 و 512 هست ؟ ...
5: از اون هدست لایو در چه مواقعی میشه حرف زد توش ؟ ... برای برخی از بازی ها ؟ ...
7: ایا برنامه ای توی 360 هست برای گرفتن اسکرین شات و ... ؟ خیلی ممنونم ... این اخرین سوال هام بود لطف کنید کمکم کنید ممنونتون میشم دوستان عزیز ! ...
روی جعبه نوشته.سلام
آقا یکی از دوستان تازه 360 گرفته تاریخ 3/8/2009 مدل Elite .....
من هم وارد نیستم میخام براش بازی بگیرم ..... حالا چه نوع Region رو براش بگیرم ؟
از کجا میشه دقیقا REgion یا Pal بودنش رو دید ؟
ممنون
پس برای بازی های دیگه هم اگه همیچن امکانی رو داشته باشن همونجا ذخیره میشه
راستی این اسکرین شات هایی که از بازی ها تو 360 میاد رو چه جوری میگیرن اگه برنامه ای نیست براش؟
و اینکه منی که میخوام لایو بزنم بنظرتون هدست رو بگیرم ؟ ... ارزش داره کلا ؟ .. و اینکه سیم داره به کجای کنسول متصل میشه ؟ ...
ممنونم ..