شما چزا اینجوری هستید حالا خوبه گفتم کارم گیر این موضوع هست
ولی هیچ کس جواب نداد
ممنون دوست من یعنی چی موارد امنیتی رو رعایت کرده باشه ؟شما برای بازی کردن PES2010 یه بازی کپی می خرید،اما باید دیسکتون تمامی موارد امنیتی رو رعایت کرده باشه برای آنلاین بازی کردن.برای این کار هم از نرم افزار ABGX360 استفاده می کنید.
به نظرم اگه یک هارد 60 همراهش بگیری خیلی عالیه و یک شارژر و باتری شارژیسلام
من فردا دارم میرم آرکید جاسپر بخرم دوستان پیشنهادی نظری ندارن که چه چیزایی همراهش بخرم یا چه بازیهایی و با چه آپدیتی و اینا ؟
ممنون
یعنی بازی باید stealth patch باشه و این مورد رو هم میتونی با abgx 360 تست کنی که اموزشش هست بگردی !
....................
1: دوستان بهترین باتری چیه برای استفاده توی دسته ؟
2 : ایا بازی ها رو هک میکنن ؟... یا نه توی نت میذارنو بعد دانلود میکنن ؟ یعنی برای گذاشتن توی نت نباید بازی هک شده باشه و ... ؟
3: بنظرتون پرمیوم راحت گیر میاد ؟ .. و اینکه من یه پرمیوم بگیرم با یه hdmi to avi جدا ارزون تر از یه الیت در میاد درسته ؟ /// البته نیمدونم 60 گیگ کافی هست یا نه ! چون من میخوام به مانیتور وصل بکنم نیازی به hdmi to hdmi ندارم !
4: ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
5:اون فایل کامپوزیت چندتا سیم به اسپیکر وصل میشه چون باید یه مادگی بگیرم برای همین میخوام بدونم ممنونم...
خیلی ممنونم ...
دوستان اگه من بخوام برای LCD و 360 ام یه دو سر ماده ی کابل VGA بگیرم مطمئنید برای کنسول از لحاظ الکتریکی مشکلی به وجود نمیاد؟ممکنه خطرناک باشه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید!
دوست عزیز فروشگاه سونی فروشگاه خوبیه من خودم یه ps3 slim خریدم ازشون اما دو مشکل بزرگ داره.آقا من فردا مي خوام برام يه ايكس باكس اليت بخرم به نظرتون مي ارزه يه ايكس باكس بخرم ( فقط فن بازي در نيارين ) بعد اينكه من الان قيمت 330000 تومن دارم براي فروشگاه سوني هم هست به نظرتون ارزون تر از اين پيدا ميشه و اينكه فروشگاه سوني قابل اعتماد هست و اگه ارزون تر و قابل اعتماد تر از اينجا مي دونيد بگيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا من هم از sony گرفتم هیچ مشکلی نداشته!آقا من فردا مي خوام برام يه ايكس باكس اليت بخرم به نظرتون مي ارزه يه ايكس باكس بخرم ( فقط فن بازي در نيارين ) بعد اينكه من الان قيمت 330000 تومن دارم براي فروشگاه سوني هم هست به نظرتون ارزون تر از اين پيدا ميشه و اينكه فروشگاه سوني قابل اعتماد هست و اگه ارزون تر و قابل اعتماد تر از اينجا مي دونيد بگيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟