joykiller360
کاربر سایت
نه راهی نیست!-اگه قبولشون داری که هیچ-اگه نه 8 تومن بده برات بریزن!سلام
انوقت دوستان از کجا میشه فهمید دستگاه واقعن ال تی هست... فروشنده که میگفت هست.. حالا میخواستم ببینم راهه هست آدم مطمئن شه؟
ممنون

بله از دو سر مادگی -15 Pin باید استفاده کنی-2 تومن- باید باشهسلام دوستان
من امروز یه 360 خریدم و میخواستم به مانیتور 17 قدیمیم (کاتدی) متصلش کنم....
واسه همین یه کابل vga خریدم..
.اما الان که اومدم خونه دیدم اینا که نرو ماده نیستن (انتهای کابل و کابل مانیتور رو میگم) و به هم متصل نمیشن که... جفتشون نرن..!!! تبدیلی داره؟ یا اصلا این کابل مخصوص این نیست؟
ممنون
یه راهنمایی واسه اتصال میکنید؟
بازم ممون
نه راهی نیست!-اگه قبولشون داری که هیچ-اگه نه 8 تومن بده برات بریزن!
بله از دو سر مادگی -15 Pin باید استفاده کنی-2 تومن- باید باشه
سلام
ممنون از جوابت دوست من
من دستگامو از جاوید گرفتم... به حرفش میشه اعتماد کرد؟
در مورد یه چیز دیگه هم بگم این که دستگاه و وایساده بزاری بهتره یا خوابیده؟
آخه این بازی شرکتی نقره ای هارو که تو دستگاه میزاری وقتی وایستاده تو دستگاه میزاری اونقدر صدا میده که تو کل خونه ص2داش میپیچه... ولی وقتی میخوابونیش صدا ککتر و بهتره...
ولی رو دی وی دی رایتی لیبل دارا اینطوری نیست.... کلا صدای دستگاه زیاده..درسته؟
ممنون
خب حتما شما هارد ندارید!سلام
ممنون از جوابت دوست من
من دستگامو از جاوید گرفتم... به حرفش میشه اعتماد کرد؟
در مورد یه چیز دیگه هم بگم این که دستگاه و وایساده بزاری بهتره یا خوابیده؟
آخه این بازی شرکتی نقره ای هارو که تو دستگاه میزاری وقتی وایستاده تو دستگاه میزاری اونقدر صدا میده که تو کل خونه ص2داش میپیچه... ولی وقتی میخوابونیش صدا ککتر و بهتره...
ولی رو دی وی دی رایتی لیبل دارا اینطوری نیست.... کلا صدای دستگاه زیاده..درسته؟
ممنون
خب حتما شما هارد ندارید!
اگه هارد داشته باشید بازی مورد نظر که میذارین تو درایو 30 ثانیه می خونه و تموم میشه و از رو هارد بازی اجرا می شه،صدای کمتری داره،عمر کنسول و لنز رو مخصوصا افزایش میده و مدت لودینگ ها به شدت کاهش پیدا می کنه!
100% جنس و طرز رایت زدن فروشنده در دیسک موثره!خب معلومه اگه شما یه دیسک بی هویت و معلوم نیست از کجا در اومده رو که کیفیت خوبی نداره،اگه بذارین تو دستگاه،درایو برای اجرا کردنش جون بیشتری می کنه!
سلام دوست من الیت دارم یه هارد 120 داره...
میتوتنی بگی چطور نصب کنم..؟
والا یه نوع دی وی دی شرکتی طرح نقره ای بود که از این رایتی ها خیلی بهتر به نظر میرسید من هم همونو گرفتم...
ممنون
کنسول رو اگر ایستاده بزارید بهتره چون جریان هوای بهتری داره (زمانی که ps2 اومده بود بعد از چند وقت یک سری پایه هایی اومد برای اینکه بشه ps2 رو به حالت ایستاده نگه داشت.ps2 که داغ کردن و 3 چراغ نداشت, اینجوری بود)سلام دوستان یه سوال ما آخر نفهمیدیم کنسول رو ایستاده بزاریم یا خوابیده؟؟؟؟
من به نظرم خوابیده بهتره چون هم به لنز کمتر فشار میاد و هم سر و صدا کمتره .
این که میگن اگه خوابیده بزاری باید پایه زیرش قرار بدی تا 7 سانتی متر بیاد بالا برای کنسول های با برد فالکون مگه نیست؟مگه نمیگن این کنسول های جدید با برد جاسپر دیگه نیازی به پایه نداره؟اینا که دیگه داغ نمیکنه که پایه بزاریم درسته؟
یکی از اساتید راهنمایی کنه؟؟