راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی انقد دردسر داره ریختن LT؟بابا آخه اعصابم از دست این Active DVD خورد شد.خیلی ریسکش بالاس که خودم انجامش بدم؟
راستی این مقاله ی آموزشیش فقط برای کاربرای پریمیوم قابل دسترسیه ؟
فقط واسه کاربران پریوم قابل دسترسی هست

خیلی طولانی هست و حوصله بالایی می طلبه.پیشنهاد من به شما اینه منتظر بمون کسی یا خودت کارت به تهران بوخوره ببر اونجا برات انجام بدن
یعنی انقد دردسر داره ریختن LT؟بابا آخه اعصابم از دست این Active DVD خورد شد.خیلی ریسکش بالاس که خودم انجامش بدم؟

دوست عزیز LT هم مثل بقیه فریم ور ها هست. اگه زیاد تو این کار وارد نیستی بهتر هست که بدید به کسی واستون اپ کنه.
بله برای اعضای پرمویم هست.

سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم

تو لینک زیر که از سایت آمازون هست جدیدترین مدل xbox 360 که مال سپتامبر است و با دو بازی Lego Batman / Pure Bundle ارزه می شه وجود داره می خواستم بیبینم آیا این مدل تو ایران هست، اگه هست لطفا آدرسشو رو برای خرید به من بدید

راستی من دنبال مدل ntsc-uc که به صورت اوریجینال و آکبند باشه هستم

خواهشا اگه کسی خبر داره بگه

http://www.amazon.com

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من امروز یه 360 خریدم و میخواستم به مانیتور 17 قدیمیم (کاتدی) متصلش کنم....
واسه همین یه کابل vga خریدم..
.اما الان که اومدم خونه دیدم اینا که نرو ماده نیستن (انتهای کابل و کابل مانیتور رو میگم) و به هم متصل نمیشن که... جفتشون نرن..!!! تبدیلی داره؟ یا اصلا این کابل مخصوص این نیست؟
ممنون
یه راهنمایی واسه اتصال میکنید؟
بازم ممون

----------
جوابمو فکر کنم فهمیدم
باید از تبدیل دو سر مادگی استفاده کنم.!

آخرین ویرایش:
سلام
انوقت دوستان از کجا میشه فهمید دستگاه واقعن ال تی هست... فروشنده که میگفت هست.. حالا میخواستم ببینم راهه هست آدم مطمئن شه؟
ممنون
نه راهی نیست!-اگه قبولشون داری که هیچ-اگه نه 8 تومن بده برات بریزن!:-"
سلام دوستان
من امروز یه 360 خریدم و میخواستم به مانیتور 17 قدیمیم (کاتدی) متصلش کنم....
واسه همین یه کابل vga خریدم..
.اما الان که اومدم خونه دیدم اینا که نرو ماده نیستن (انتهای کابل و کابل مانیتور رو میگم) و به هم متصل نمیشن که... جفتشون نرن..!!! تبدیلی داره؟ یا اصلا این کابل مخصوص این نیست؟
ممنون
یه راهنمایی واسه اتصال میکنید؟
بازم ممون
بله از دو سر مادگی -15 Pin باید استفاده کنی-2 تومن- باید باشه

نه راهی نیست!-اگه قبولشون داری که هیچ-اگه نه 8 تومن بده برات بریزن!:-"

بله از دو سر مادگی -15 Pin باید استفاده کنی-2 تومن- باید باشه

سلام
ممنون از جوابت دوست من
من دستگامو از جاوید گرفتم... به حرفش میشه اعتماد کرد؟

در مورد یه چیز دیگه هم بگم این که دستگاه و وایساده بزاری بهتره یا خوابیده؟
آخه این بازی شرکتی نقره ای هارو که تو دستگاه میزاری وقتی وایستاده تو دستگاه میزاری اونقدر صدا میده که تو کل خونه ص2داش میپیچه... ولی وقتی میخوابونیش صدا ککتر و بهتره...
ولی رو دی وی دی رایتی لیبل دارا اینطوری نیست.... کلا صدای دستگاه زیاده..درسته؟
ممنون

سلام
ممنون از جوابت دوست من

آخه این بازی شرکتی نقره ای هارو که تو دستگاه میزاری وقتی وایستاده تو دستگاه میزاری اونقدر صدا میده که تو کل خونه ص2داش میپیچه... ولی وقتی میخوابونیش صدا ککتر و بهتره...
ممنون

نصب بازی بر روی حافظه داخلی (هارد) علاوه بر اینکه صدای حاصل از موتور الکتریکی و حرکت فیزیکی رو از بین میبره, در افزایش عمر دستگاه شما نیز تاثیر گذاره. بعلاوه فرآیند بارگذاری (loading) را هم تسریع میبخشد.

سلام
ممنون از جوابت دوست من

ممنون
خب حتما شما هارد ندارید!
اگه هارد داشته باشید بازی مورد نظر که میذارین تو درایو 30 ثانیه می خونه و تموم میشه و از رو هارد بازی اجرا می شه،صدای کمتری داره،عمر کنسول و لنز رو مخصوصا افزایش میده و مدت لودینگ ها به شدت کاهش پیدا می کنه!
100% جنس و طرز رایت زدن فروشنده در دیسک موثره!خب معلومه اگه شما یه دیسک بی هویت و معلوم نیست از کجا در اومده رو که کیفیت خوبی نداره،اگه بذارین تو دستگاه،درایو برای اجرا کردنش جون بیشتری می کنه!

خب حتما شما هارد ندارید!
اگه هارد داشته باشید بازی مورد نظر که میذارین تو درایو 30 ثانیه می خونه و تموم میشه و از رو هارد بازی اجرا می شه،صدای کمتری داره،عمر کنسول و لنز رو مخصوصا افزایش میده و مدت لودینگ ها به شدت کاهش پیدا می کنه!
100% جنس و طرز رایت زدن فروشنده در دیسک موثره!خب معلومه اگه شما یه دیسک بی هویت و معلوم نیست از کجا در اومده رو که کیفیت خوبی نداره،اگه بذارین تو دستگاه،درایو برای اجرا کردنش جون بیشتری می کنه!

سلام دوست من الیت دارم یه هارد 120 داره...
میتوتنی بگی چطور نصب کنم..؟
والا یه نوع دی وی دی شرکتی طرح نقره ای بود که از این رایتی ها خیلی بهتر به نظر میرسید من هم همونو گرفتم...
ممنون

سلام دوست من الیت دارم یه هارد 120 داره...
میتوتنی بگی چطور نصب کنم..؟
والا یه نوع دی وی دی شرکتی طرح نقره ای بود که از این رایتی ها خیلی بهتر به نظر میرسید من هم همونو گرفتم...
ممنون

سلام دوست عزیز شما در محیط داشبور همون گزینه که وقتی بازی رو میزارید اسم بازی میاد منظورم همون اولین مربع سبز هست(Y ) رو بزنید و سپس گزینه install رو بزنید تا بازی تو کار نصب بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or