راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من چون شهرستان هستم به یه نفر گفتم از تهران میدان امام خمینی یکی از اون فروشگاهایی که بچه های فروم خیلی روش تاکید داشتن:) .. x360 eliteواسم بیاره همه ی راههای تشخیص کنسول و برد رو هم به طرف گفتم ولی امروز که واسم اورد دیدم که شماره سریال قسمت usb و system info یکیه ولی با شماره سریال پشت کنسول فرق میکنه.حالا میخواستم ببینم باید چکار کرد؟ می ارزه این همه راه رو دوباره برم و کنسول رو پس بدم یا نه؟ ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد؟
مرسی.

دوست عزیز شماره سریال پشت امکان داره فرق بکنه چون موقع کپی خور کردن کل قاب ها رو باز میکنن و با هم جا به جا میشه.
من خودم اولش اینطوری بود اما بعدش که خیلی ایراد گرفتم برام یه برج 10 ماله سال 2009 اورد که همه شماره سریالاش یکی بود .البته شانسیه و کم پیدا میشه که همش یکی باشه ولی باید حوصله داشته باشی تا گیرت بیاد. زیاد سخت نگیر به نظرو اصل اینه که قسمت usb و داخل کنسول یکی باشه ارزش نداره بری عوض کنی .بازم سوالی داشتی بپرس موفق باشی.

یعنی با LT دیگه نیازی نیست در هنگام بازی دیسک توی دستگاه باشه؟
LT فقط امنیت کاربر رو توی شبکه ی XBOX LIVE تامین می کنه و اینکه همه نوع بازی، با هر قفلی رو اجرا می کنه! دیسک همیشه و هر وقت بخوای بازی کنی، باید توی دستگاه باشه. اگه بازی رو توی هارد نصب کنی، تنها خوبی که داره اینه که به درایوت فشار نمیاد، ولی دیسک بازی حتما باید توی دستگاه باشه. ;)
برای این کاری که شما می گی، باید دستگاه به صورت سخت افزاری و پیچیده هک بشه، و دیگه هم به درد XBOX LIVE نمی خوره.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شماره سریال پشت امکان داره فرق بکنه چون موقع کپی خور کردن کل قاب ها رو باز میکنن و با هم جا به جا میشه.
من خودم اولش اینطوری بود اما بعدش که خیلی ایراد گرفتم برام یه برج 10 ماله سال 2009 اورد که همه شماره سریالاش یکی بود .البته شانسیه و کم پیدا میشه که همش یکی باشه ولی باید حوصله داشته باشی تا گیرت بیاد. زیاد سخت نگیر به نظرو اصل اینه که قسمت usb و داخل کنسول یکی باشه ارزش نداره بری عوض کنی .بازم سوالی داشتی بپرس موفق باشی.
آخه میدونی من فکر میکنم شاید این جاسپر قدیمی باشه که احتمالا خراب شده باشه اینا تعمیرش کردن و یه بدنه با تاریخ ساخت جدیدتر روش گذاشتن.....نمیدونم به نظر شما این احتمال وجود داره؟ آخه چه دلیلی وجود داره که قاب کنسول رو عوض کنن:confused:؟
راستی تو هارد من از اول چندتا تم و عکس و دمو بازی بود تو هارد شما هم این چیزا بود؟
چی بگم والا از بس تقلب و این چیزا دیدیم آدم دیگه نمیتونه براحتی اعتماد کنه.......

آخه میدونی من فکر میکنم شاید این جاسپر قدیمی باشه که احتمالا خراب شده باشه اینا تعمیرش کردن و یه بدنه با تاریخ ساخت جدیدتر روش گذاشتن.....نمیدونم به نظر شما این احتمال وجود داره؟ آخه چه دلیلی وجود داره که قاب کنسول رو عوض کنن:confused:؟
راستی تو هارد من از اول چندتا تم و عکس و دمو بازی بود تو هارد شما هم این چیزا بود؟
چی بگم والا از بس تقلب و این چیزا دیدیم آدم دیگه نمیتونه براحتی اعتماد کنه.......
نه مشکلی نیست زیاد این مشکل تعویض قاب پیش میاد
تو همه هاردها همین دموها فابریک هست

نه عزیز موقه کپی کردن کنسول ها حدودا 20 تا xbox360 قاباشون با هم عوض میشن.

آخه میدونی من فکر میکنم شاید این جاسپر قدیمی باشه که احتمالا خراب شده باشه اینا تعمیرش کردن و یه بدنه با تاریخ ساخت جدیدتر روش گذاشتن.....نمیدونم به نظر شما این احتمال وجود داره؟ آخه چه دلیلی وجود داره که قاب کنسول رو عوض کنن؟
مشکلی نداره.قاب ها همیشه توی زمان کپی خور کردن تعویض میشه فقط مواظب باشید که کنسولتون توی داشبرد 2009 باشه.همین
همون سریال USB با داشبرد یکی باشه حله

دوستان کنسول من ساخت 2009.06.12 هستش.میخام برای راحت شدن از دست این active disc راحت شم و LT بریزم رو کنسولم.اما چون سنندج هستم و کسی اینجا بلد نیست برام مقدور نیست.
خودم می تونم این کار رو بکنم ؟ احتمالش هست دستگاه خراب بشه ؟ ریسکش زیاده؟اگر انجامش برا خودم امکان پذیره لطفا یه توضیح کامل بهم بدین.خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به همه بروبکس.یه سوال داشتم و مانیتور من فقط یه کابل dvi داره.باید صدارو از کمپوننت بگیرم.ولی نمیشه همزمان از کمپوننت و dvi استفاده کنم.یعنی چون کومپوننت فیشش بزرگه دیگه نمیشه dvi رو زد میشه کمکم کنید؟خیلی واجبه

سلام. من مي خواهم تو دو سه روز ديگه يك ايلايت بگيرم.الان قيمتش چنده؟به چه چيز هايي بايد توجه كنم؟
ممنون
قیمت رفته بالا-الان 340 بود-!!!تاریخت مثلا برج 7-یا 8 2009باشه(جدید ترم بود بهتر!)اداپتورشم چک کن نوشته باشه!150W-
الیت های NEW Pack همه جسپرن!
سلام به همه بروبکس.یه سوال داشتم و مانیتور من فقط یه کابل dvi داره.باید صدارو از کمپوننت بگیرم.ولی نمیشه همزمان از کمپوننت و dvi استفاده کنم.یعنی چون کومپوننت فیشش بزرگه دیگه نمیشه dvi رو زد میشه کمکم کنید؟خیلی واجبه
شما میتونی قاب دور فیش کامپوننت رو با چاقو باز کنی و دور اون قسمت اهنیش -لنت برق بچسبونی!یا بری کابل تبدیل بگیری-20-30 تومن!هر کدوم رو میپسندی -انجام بده!

دوستانی که برای خرید سر در گم هستن این پست رو بخونن همه چی دستشون میاد.آقا خلیل همه توضیحات رو توی این پست به شکل جامعی داده

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=820943&postcount=2765

دوستان کنسول من ساخت 2009.06.12 هستش.میخام برای راحت شدن از دست این active disc راحت شم و LT بریزم رو کنسولم.اما چون سنندج هستم و کسی اینجا بلد نیست برام مقدور نیست.
خودم می تونم این کار رو بکنم ؟ احتمالش هست دستگاه خراب بشه ؟ ریسکش زیاده؟اگر انجامش برا خودم امکان پذیره لطفا یه توضیح کامل بهم بدین.خیلی ممنون
خیلی طولانی هست و حوصله بالایی می طلبه.پیشنهاد من به شما اینه منتظر بمون کسی یا خودت کارت به تهران بوخوره ببر اونجا برات انجام بدن

سلام دوستان می خوام یه کنسول بن شده بخرم بدون هارد سوالم اینه آیا وقتی دارم بازیی رو انجام می دم آیا بازی سیو میشود وقتی کنتسول را خاموش کردم یانه دوباره از اول باید بازی را شروع کنم لطفا پاسخ وسوالی دیگری داشتم کنسولی که بن شده هارد قفل می شود یا کنسول ؟ و برای باز کردن قفل .کنسول باید تعمیر شود یا هارد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or