راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان 1 سوال. اگر LT نصب نباشه مشکلی از بابت بن شدن واسه آپدیتی که بعضی از بازی ها همون اول میخوان وجود داره یا نه احتمال میره بن بشیم؟!

من یه الیت بدون هارد خریدم بعد برای سیو بازیهام حافظه ی داخلی نداره یا باید مموری کارت بخرم ؟اگه آره لطفا قیمتش رو هم بگین
بله باید مموری بگیری-د15 تا 20 تومن -256 مگش رو اگه یتونید گیر بیارید!(هارد 20 گیگ 40تا 45 تومنه)

سلام من شیراز هستم خواستم بدونم چرا قیمت xbox تو شیراز از تهران خیلی بیشتره کسی یه جای خوب تو شیراز سراغ داره معرفی کنه لطفا و می خواستم بدونم در مدل الیت بازی روی هارد نصب میشه ( از ذرایور کمتر استفاده میشه) یا با ارکید فرقی نداره -- کمترین قیمت ارکید توی شیراز 280 و الیت 350 تومن میشه آخرین قیمت تو تهرانو بگین ممنون

سلام من شیراز هستم خواستم بدونم چرا قیمت xbox تو شیراز از تهران خیلی بیشتره کسی یه جای خوب تو شیراز سراغ داره معرفی کنه لطفا و می خواستم بدونم در مدل الیت بازی روی هارد نصب میشه ( از ذرایور کمتر استفاده میشه) یا با ارکید فرقی نداره -- کمترین قیمت ارکید توی شیراز 280 و الیت 350 تومن میشه آخرین قیمت تو تهرانو بگین ممنون
وقتی بازی تو هارد نصب باشه- لنز کلا وقتی دیسک رو بزاری بمدت 15 ثانیه کار میکنه و خاموش میشه
وقتی خواستی بیای بیرون 15 ثانیه دیگه کار میکنه!درایو هم همینطور- کلا صدایی از کنسول در نمیاد!و کنسول بی صداست!ولی وقتی بازی نصب نباشه دائم درایو کار میکنه و لنز هم که همینطور!!!
دستگاه هم بیشتر داغ میکنه
-فروشگاه سونی (با تیپاکس هم میفرسته )توپخونه مغازه داره-:
-ارکید 253
.الیت 315 تومن-
اونجا هم به دلیل دوری از تهران-گرونه دیگه

ممنون از توضيحتون يه سوال داشتم اين فروشگاه آدرس و تلفنش چيه وچه جوري ميشه مطمئن شد كه دستگاه كه ميفرسته سالم و درست كپي خور شده (نرم افزاري) ---- چون توي شيراز هرچي دستگاه ديدم پشتش باز شده بود و سخت افزاري كپي خور شده بود ممنون

من یه هارد 20 گیگ واسه X360 دارم. می خوام بدم بازش کنن یه 120 گیگ بزارن توش (لپ تاپ). مزیت ها و معایب این روش رو بگین.
مزایاش اینه که فضا افزایش پیدا می کنه!
معایب اینه که اگر به لایو وصل بشی مایکروسافت احتمالا شما رو شناسایی خواهد کرد و هارد رو قفل می کنه!

2 تا سوال داشتم :
1- پروفایلمو چجوری از روی دستگاه 3 چراغ قبلی روی دستگاه جدید بیارم ؟ ( دستگاه قبلی پریمیوم 20 گیگ و جدید الیت هست )
2- باندل جدید که با halo3 , fable 2 هست کی عرضه میشه ؟

مزایاش اینه که فضا افزایش پیدا می کنه!
معایب اینه که اگر به لایو وصل بشی مایکروسافت احتمالا شما رو شناسایی خواهد کرد و هارد رو قفل می کنه!
فقط همین؟؟ فقط هارد قفل میشه یا کلا بن میشم؟
خوب وقتی به لایو وصل بشم هارد رو درمیارم.

سلام
من امروز اب دیتو رو دستگاه با استفاده از یو اس پی ریختم ولی اواتارم سیاه شد
حالا هر کاری میکنم دوباره اب نمیکنه
میشه راهنمایی کنید
همون کارایی تو تاپیک اصلیشم توضیح داده انجام دادم

با تشکر از دوستان من چند سوال داشتم ما بازی هامونو از کجا بگیریم بهتره؟ که احتمال بن شدنمون بیاد پایین؟و یک سوال دیگه اگر ما فقط با بازی اورجینال online بازی کنیم و با بازی های کپی offline فرقی به حال ما میکنه؟ بازی های original رو از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتش چقدره؟
اخه من تازه میخوام 360 بگیرم ببخشید اگه سوالاتم یکم ابتدایی بود
با تشکر از برادران و خواهران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or