راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جسپر خراب نکردم- دادمش به یک نفر رفت!
ولی فالکون 2 تا و یکی ذفیر و 1تا لانچ هم جزوی از خرابی ها بودن!
با اون اولیا که 2 ساعت روشن -2 ساعت خاموش-بعد از 7-8 ماه خراب شدن-
فالکونه هم خیلی باهاش حال نکردم- یکسالم کار نداد-ذفره از همه بهتر بود!
جسپره رو هم که 12 ولت کردیم و شرد -نموند پیشمون و دادیمش رفت!
-این یکی رو هم 12 ولت میکنم و خنک سازی انجام میدیم!حتما

من امروز تو شیراز رفتم چند جا الیت قیمت کردم میگفتن یکیش 390 یکیش هم 340 بعد میگم فرقشون چیه میگفتن اون 340 تومنی چندتاش رو بردن بعد چند روز سه چراغ داده.جسپر هم بود.بعد میگفت برای اینکه با چکش:eek:کپی خورش میکنن.حالا این حرفها راسته یا بازار گرمی؟راستی اون 390 فکر کنم از مدل قدیمی ها و اون 340 نیو پک بود.شاید هم برعکس درست یادم نیست

من دوتا سوال داشتم
فقط نخندید که تازه کارم
1 بن شدن یعنی چی

2 اگه یک چراغ بپره چی میشه

لطفا به طور کامل برای من بگویید که چه جوری این اطفاقا میفته و اگه بیفته چی میشه نمیشه بازی کرد

من دوتا سوال داشتم
فقط نخندید که تازه کارم
1 بن شدن یعنی چی

2 اگه یک چراغ بپره چی میشه

لطفا به طور کامل برای من بگویید که چه جوری این اطفاقا میفته و اگه بیفته چی میشه نمیشه بازی کرد
بن شدن یعنی دسترسیتون برای همیشه به بخش لایو(بخش انلان )Xbox 360قطع خواهد شد
و دیگه نمیتونید مالتی پلیر بازی کنید!و از امکانات دیگه ی لایو بهره مند بشید

2-همچین چیزی رو کی گفته؟؟؟اون ارور 1 چذاغ چشمک زنه و به E74 معروفه و وقتی مشکلی برای GPU (چیپ گرافیکی)بوجود بیاد این ارور خود نمایی میکنه!:-"اگه بیفته
کنسول اسیب بدی میبنه و برگردوندنش کار سختیه!(برای کنسول های جدید این اتفاق خیلی خیلی خیلی به ندرت رخ میده-این ارور -تک چراغ و 3 چراغ برای دوران مادر برد های فالکون و لانچ بود نه الان-الانم هست ولی خیلی خیلی خیلی خیلی ... کم)

دوستان رفیقم میخواد بره اصفهان و میخواد فریمور دستگاه رو LT بکنه.فقط درایو رو در بیاره کافیه؟یا دستگاه باید کامل باشه؟مرسی
فقط درایو لازمه!ولی دستگاه هم باشه-همونجا جهت اطمینان میتونه تست کنه!
جناب capitanrayan شما رو کنسولتون LT ریخیتین ؟ اگر ریختین کجا ریختن ؟ و چقدر هزینش شد ؟

بـعـلـه .کنسول رو با LT کپی خور کردند برام اقا میثم-
8 تومن هزینش شد!
ادرس و همه چی توی پرو فایلشون هست(صفحه در باره ی من)

آخرین ویرایش:
آقا من امروز الایت گرفتم اما یادم رفت این تبدیل دو سر ماده رو بگیرم از کجا بگیرم؟
همه جاهایی که لوازم کامپیوتر دارن این کابل رو دارن؟اگه نزدیکای رسالت یا میدان نبوت هست یکی آدرس بده بخریم؟
در ضمن تو داشبورد تاریخ کنسول 2008 باشه یا 2009 فرق داره یا این 2008 تاریخ عرضه برد جاسپر هستش؟

آخرین ویرایش:
سلام
من یک کابل dvi to hdmi بگیرم تکلیف صدا چی میشه !
( می خوام به مونیتورم وصل کنم )
باید -کابل composite رو هم وصل کنی کنارش و خروجی های صداش رو به اسپیکر PC وصل کنی!اگه از این اسپیکر قدیمیا داری باید رابط صبدیل بگیری!

تو کنسول بن شده میشه سیو هارو به هارد دیگه منتقل کرد؟؟منظورم اینه که کنسول که بن میشه فقط نمیشه توش بازی ریخت ولی بقیه کارها رو میشه رویه هارد انجام داد؟؟

سلام
ریجن دستگاه رو از کجا میشه فهمید
الان دو مدل آرکید تو بازار هست یکی که یه گیم روش هست و عکس گیم هم رو خوده کارتن هست
یکی دیگه هم هستش که بدون گیم هست . چه فرقی با هم دارن ؟
با تشکر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or