راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخوام یه 360 دست دوم بگیرم میشه یه راهنمایی بکنید به چیا دقت کنم ( فقط میدونم باید jasperباشه)
بعدم اگه کسی رو میشناسید در این مورد معرفی کنید
من به همه گفتم به شما هم میگم 360 کنسولی نیست که بشه براحتی دسته 2 خرید.یه خورده دندون روی جیگر بزارید و با 30-40 تومن بیشتر یه کنسول نو بخرید.ولی اگه ریسک می خواید بکنید با خودتون هست.دوستمون هم تقریبا راهنماییتون کردن

جناب Wander سریال USB و کنسول چیه ؟ و کجاست ؟ چطوری میشه چک کرد دیدم تو تاپیک قیمت گفتین موقع خرید چک کردین و با هم فرق داشته کنسول رو عوض کردین عکسی هم اگر سراغ دارین بی زحمت بزارین :thinking::thinking::thinking:

جناب Wander سریال USB و کنسول چیه ؟ و کجاست ؟ چطوری میشه چک کرد دیدم تو تاپیک قیمت گفتین موقع خرید چک کردین و با هم فرق داشته کنسول رو عوض کردین عکسی هم اگر سراغ دارین بی زحمت بزارین :thinking::thinking::thinking:

با اجازه جناب Wander من جواب شما رو میدم به این پست سر بزن همه چیو می فهمی.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=820943&postcount=2765

دوستان یکی از اقوام ما 360 کپی شده الیت داره و باهاش وصل میشه به لایو
و بازی میکنه اما بن نشده ؟ قضیه چیه ؟ مگه کپی خور شده ها بن نمیشن ؟:confused:

دوستان یکی از اقوام ما 360 کپی شده الیت داره و باهاش وصل میشه به لایو
و بازی میکنه اما بن نشده ؟ قضیه چیه ؟ مگه کپی خور شده ها بن نمیشن ؟:confused:

نگران نباش اونم چند وقت دیگه بن میشه احتمالا مایکروسافت کارش زیاده سرش که خلوت شد بن میکندش.همه که اول بن نمیشن ممکنه بعد 1 روز بن بشن ممکنه بعد 1 ماه بن شن.:biggrin1:

ممنون جناب Ronaldo_9 خیلی عالی بود از خلیل خان هم بابات آموزش تشکر میکنم :love:
فقط موندم جلو چشم فروشنده بخواهم این موارد رو چک کنم عکس العملش چیه ! :-":-"

ممنون جناب Ronaldo_9 خیلی عالی بود از خلیل خان هم بابات آموزش تشکر میکنم :love:
فقط موندم جلو چشم فروشنده بخواهم این موارد رو چک کنم عکس العملش چیه ! :-":-"

خوب عکس العمل هر فروشنده ای فرق داره ممکنه چپ چپ نگات کنه یا متلک بندازه.تجربه من ثابت کرده از هر جایی نگیر چون بعضی فروشنده ها که ریگی به کفششونه ظرفیت این کار رو ندارن.
Wander عزیز تازگی ها از فروشگاه جاوید تو توپخانه گرفته میگه هر کاری خواسته کرده فروشنده هم گفته اشکالی نداره.شنیدم فتحی هم خوبه و میزاره چک کنی.

دوستان یه سوال داشتم.من کنسول قبلم چند ماه پیش 3 چراق شد رفت! الان میخوام یکی دیگه بخرم. ولی 2 تا دسته دارم.این دسته جدیدرو که تو جعبس رو نمیخوام! معمولا خود مغازه برش میداره بعد از قیمتش کم کنه یا نه؟ میارزه این کار؟ اگه نمی ارزه و کسی دسته خواست بخره به من بگه که هم اون ضرر نکنه هم من.کنار میاییم.ولی حالا فکر میکنید مغازه اونو چند بر میداره؟

ادرس مغازه جاوید کجاست؟؟؟؟من فردا میخوام برم به سلامتی
ششمین XBOX360 تم رو بخرم:biggrin1:

فکر نکنم رو دست من XBOX خراب کن وجود داشته باشه!
با این یکی
2،220،000هزار تومن برای فقط خرید انواع 360 هام خرج کردم!از PS2 بیشتر شد:biggrin1:اون نزدیک 1-700-000بود:biggrin1:

-کسی نمیخواد بخره- فردا از توپخونه- با هم بریم- بزنیم تو گوشش -10 تومن تخفیف بگیریم:biggrin1:

ادرس مغازه جاوید کجاست؟؟؟؟من فردا میخوام برم به سلامتی
ششمین XBOX360 تم رو بخرم:biggrin1:

فکر نکنم رو دست من XBOX خراب کن وجود داشته باشه!
با این یکی
2،220،000هزار تومن برای فقط خرید انواع 360 هام خرج کردم!از PS2 بیشتر شد:biggrin1:اون نزدیک 1-700-000بود:biggrin1:

-کسی نمیخواد بخره- فردا از توپخونه- با هم بریم- بزنیم تو گوشش -10 تومن تخفیف بگیریم:biggrin1:

آدرسش رو از Wander بگیر اون تازه ازش خریده.
بزنم به تخته خیلی مایه داریا.....:biggrin1:

آدرسش رو از Wander بگیر اون تازه ازش خریده.
بزنم به تخته خیلی مایه داریا.....:biggrin1:
محمد رفیق خودمونه که:biggrin1:

-جان بچت نزن به تخته که کلی حمالی کردم:evil:-الانم نصفش قرضه که جمعه صبح صاف میشه -انشا... ما پیش بنده خدا ،سر سپرده ننشیم:biggrin1:!اگه پول مفت و جیب بابا بود که خیالی نبود:biggrin1:
-فط اولیش رو پول دادن- سر باقیش عشق به کنسول بود:biggrin1:نه چیز دیگه:biggrin1:
شما دعا کنید این یکی چیزیش نشه وگرنه خودم رو همراه 360 از پشت بوم پرت میکنم پایین:biggrin1:

محمد رفیق خودمونه که:biggrin1:

-جان بچت نزن به تخته که کلی حمالی کردم:evil:-الانم نصفش قرضه که جمعه صبح صاف میشه -انشا... ما پیش بنده خدا ،سر سپرده ننشیم:biggrin1:!اگه پول مفت و جیب بابا بود که خیالی نبود:biggrin1:
-فط اولیش رو پول دادن- سر باقیش عشق به کنسول بود:biggrin1:نه چیز دیگه:biggrin1:
شما دعا کنید این یکی چیزیش نشه وگرنه خودم رو همراه 360 از پشت بوم پرت میکنم پایین:biggrin1:

ولی این که با پول خودت و زحمت خودت ایکس باکس خریدی بعد بازی باهاش خستگیت در میره.
مگه روزی چند ساعت بازی میکردی که اونا داغون شد؟ایکس باکس های قبلی که داشتی فالکون بودن یا جاسپر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or