راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

باید -کابل composite رو هم وصل کنی کنارش و خروجی های صداش رو به اسپیکر PC وصل کنی!اگه از این اسپیکر قدیمیا داری باید رابط صبدیل بگیری!
این دوتا کنار هم وصل نمیشه که !
composite پهنه , میاد جلوی hdmi می گیره !

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان من امروز یه xbox 360 elite گرفتم نمیدونم چهطوری باید بازیو تو دستگاه کپی کنم میشه برام توضیح بدبد:love:
وقتی که dvd رو داخل گذاشتی و داخل بازی رفت پاور دسته رو بزن صفحه ای که اومد برو تو داشبورد بعد از چند ثانیه دکمه Y رو بزن بعد Install to hard drive بزن بازی نصب شد

اقا تو رو خدا یکی کمک کنه
من دیروز xbox 360 elial خریدم حالا با دکمه روی دستگاه روشن خاموش نمیشه. تو مغازه این کارو امتحان نکردم. یعنی چه ایرادی داره؟
از کجا خریدی ؟
اگه برات مقدوره اول به فروشنده زنگ بزن هماهنگ کن دستگاه رو ببر نشون بده
موفق باشی

سلاو دوستام.من فردا میخوام 1 ارکید بخرم. چتد تا سوال .1 .آیا درایو مهم هست که چی باشه؟مثلا benq یا ... و اینکه 2.آیا باید اونجا به جز کپی خور بودن کاری برام بکنه یا نه؟ 2. این LT چیه؟ اگه تو خونه اینترنت پر سرعت داشته باشی حله یا ..؟ پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلاو دوستام.من فردا میخوام 1 ارکید بخرم. چتد تا سوال .1 .آیا درایو مهم هست که چی باشه؟مثلا benq یا ... و اینکه 2.آیا باید اونجا به جز کپی خور بودن کاری برام بکنه یا نه؟ 2. این LT چیه؟ اگه تو خونه اینترنت پر سرعت داشته باشی حله یا ..؟ پیشاپیش از کمکتون ممنون

1- همه درایو ها لایت آن هست
2- اصلش همون کپی خور کردنه . بقیه چیزها مثل کولینگ هزینه اضافی داره
3- LT فایرواری هست که روی درایو 360 نصب میشه و میشه باهاش به لایو وصل شد برای اینکه مایکروسافت نتونه تشخیص بده دستگاه کپی خور شده هست.
4- با Ping زیر 200 حله

1-
3- LT فایرواری هست که روی درایو 360 نصب میشه و میشه باهاش به لایو وصل شد برای اینکه مایکروسافت نتونه تشخیص بده دستگاه کپی خور شده هست.
ممنون از پاسختون.خب این LT رو از کجا و چجوری باید نصب کنم.روش فروشنده از قبل نصب میکنه یا هزبنه اضافی باید بدم؟خودم میتونم نصب کنم؟اگر نصب کنم تاثیری رو سرعت تو LIVE داره؟

آخرین ویرایش:
این دوتا منار هم وصل نمیشه که !
composite پهنه , میاد جلوی hdmi می گیره !
شما قابش رو دربیار و دور اون قسمت اهنی رو با لنت برق بچسبون!!!با چاقو براحتی جدا میشه- بعدا هم با چسب اگه خواستی میتونی بچسبونیش:smile:

کمک کمک.
من دیروز xbox 360 elial خریدم حالا با دکمه روی دستگاه روشن خاموش نمیشه. تو مغازه این کارو امتحان نکردم. یعنی چه ایرادی داره؟
چند بار محکم فشارش بده- شاید درست شد- اگه نشد ببر مغازه :-"
ممنون از پاسختون.خب این LT رو از کجا و چجوری باید نصب کنم.روش فروشنده از قبل نصب میکنه یا هزبنه اضافی باید بدم؟خودم میتونم نصب کنم؟اگر نصب کنم تاثیری رو سرعت تو LIVE داره؟
باید بدی بیرون نصب کنه برات- مراما باید قبل از خرید رو دستگاه نصبش کنن- ولی
چون نمیکنن میگن 8 تومن پول بده تا اپدیت کنیم!!!
ربطی به سرعت نداره فقط شما رو وقتی تو لایو میره در حالت safe قرار میده که میکروسافت شناساییتون نکنه!و بن بشید!
برای بازی انلاین هم باید دیسکتون کاملا فول استیلث باشه

از فروشنده ای بگیر که خودش نصب کنه واست

سلام
ریجن دستگاه رو از کجا میشه فهمید
الان دو مدل آرکید تو بازار هست یکی که یه گیم روش هست و عکس گیم هم رو خوده کارتن هست
یکی دیگه هم هستش که بدون گیم هست . چه فرقی با هم دارن ؟
با تشکر فراوان

لطفا جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or