راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کمک

سلام به همه ي 360 خورهاي عزيز بازي سنتر!!! با زحمتاي من چيکار ميکنيد؟؟!! ... بعد از همه ي راهنمايي هاي شما عزيزا بالاخري چن ماه پيش اين ايکس باکس محبوبو خريدم وليييييييييييييي...
من TV LCD ندارم واسه همينم اين ايکس باکس جان خوشگل و وصلش کردم به مونيتور البته از نوع ذغالي (CRT).
حالا ميخوام يه مونيتور LCD بگيرم که چنتا سوال برام پيش اومده که اگه ججواب بديد يه دنيا ممنون ميشم:
1_ تفاوت گرافيک بازي ها تو مونيتور من(CRT) با مونيتور lcd چقدره؟؟ انقدري هستش که وقتي ديدمش بگم ايولا يا نه؟؟!؟؟؟؟
2_وروديه HDMI تقريبا ميدونم چيه (همون 5 تا فيشست اگه اشتباه نکنم) آيا بايد رو مونيتور باشه؟؟؟
3_داشتم تبليغ مونيتوراي ال سي ديو نگاه ميکردم اکثرا نوشته بود : با ورودی DVI. این ورودی چیه؟؟
4_ کیفیت تصویر کابل VGA بااین 2تا که گفتم خیلی فرق میکنه یا نه؟
5_ تو زنج قیمت صدو بیس سی تومن چیزی میتونم بخرم یا نه؟؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم.:love:

نه بابا کسی به حاجی بودن کاری نداره تازه مگه حاجی بودن چشه ؟ ! :biggrin1:

ببین شما یا باید کنسول رو کپی خور کنی و فقط بازی های کپی بخری
یا باید کنسول رو دست نزنی و بازی های ارجینال بخری که قیمت بازیها خیلی سنگینه از 50 تا 90 هزار تومان هست قیمتشون

بن شدن یا نشدن هم ربطی به بازی نداره ربط به فایروار دستگاه داره اگر با LT کپی خور کنی میتوانی با بازی کپی آنلاین بازی کنی تا قبل از آمدن LT ماکروسافت میتوانست کنسول های کپی خور شده رو شناسایی کنه و بعد از شناسایی بن میکرد ولی ظاهرا با LT دیگه بن نمیشی .

نه بابا کسی به حاجی بودن کاری نداره تازه مگه حاجی بودن چشه ؟ ! :biggrin1:

ببین شما یا باید کنسول رو کپی خور کنی و فقط بازی های کپی بخری
یا باید کنسول رو دست نزنی و بازی های ارجینال بخری که قیمت بازیها خیلی سنگینه از 50 تا 90 هزار تومان هست قیمتشون

بن شدن یا نشدن هم ربطی به بازی نداره ربط به فایروار دستگاه داره اگر با LT کپی خور کنی میتوانی با بازی کپی آنلاین بازی کنی تا قبل از آمدن LT ماکروسافت میتوانست کنسول های کپی خور شده رو شناسایی کنه و بعد از شناسایی بن میکرد ولی ظاهرا با LT دیگه بن نمیشی .
ما از کجا میتوانیم دستگاه دست نخورده و بازی های اوریجینال بخریم؟ یعنی از کجا بخریم بهتره؟
باز هم ممنون از دوستان
:biggrin1::biggrin1:
گفتم شاید بعضی ها از اسم من خوششون نیاد:biggrin1::eek::smile:

دوستان با عرض معذرت من هرچی بیشتر فروم ها رو میخونم بیشتر گیج میشم!!!
من تازه XBOX خریدم.اما برای اجرا کردن بازی هایی مثل تیکن احتیاج به active DVD دارم. من اصلا به لایو متصل نمیشم . حالا برای اینکه بتونم تمام بازی های جدید رو به راحتی اجرا کنم باید کدوم یکی از این فریم ویر های جدید رو استفاده کنم؟ در ضمن آیا خودم می تونم ریختن فریم ویر جدید رو انجام بدم یا باید کسی که وارده انجامش بده؟
کنسول من مدل جاسپره که حافظه ی داخلی داره(آرکید)اما نمیدونم DVD DRIVEش چه مدلیه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین:blushing:

ما از کجا میتوانیم دستگاه دست نخورده و بازی های اوریجینال بخریم؟ یعنی از کجا بخریم بهتره؟
باز هم ممنون از دوستان
:biggrin1::biggrin1:
گفتم شاید بعضی ها از اسم من خوششون نیاد:biggrin1::eek::smile:
دستگاه خام رو از فتحی هم میتونی بگیری
بازی اورجینال گیرت نمیاد مگر از سایت های امسال امازون و پلی آسیا
دوستان با عرض معذرت من هرچی بیشتر فروم ها رو میخونم بیشتر گیج میشم!!!
من تازه XBOX خریدم.اما برای اجرا کردن بازی هایی مثل تیکن احتیاج به active DVD دارم. من اصلا به لایو متصل نمیشم . حالا برای اینکه بتونم تمام بازی های جدید رو به راحتی اجرا کنم باید کدوم یکی از این فریم ویر های جدید رو استفاده کنم؟ در ضمن آیا خودم می تونم ریختن فریم ویر جدید رو انجام بدم یا باید کسی که وارده انجامش بده؟
کنسول من مدل جاسپره که حافظه ی داخلی داره(آرکید)اما نمیدونم DVD DRIVEش چه مدلیه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین:blushing:
DVD Drive شما لایت آن هست.
برو بیرون بده واست LT نصب کنند که بدون دیسک و راحت بتونی بازی ها رو انجام بدی

سلام
امروز توپخونه يه دستگاه آركيد از اين جعبه سبزها بسيار تميز بود ظاهرش و با يه دسته اضافه اصل ميداد 135 تومن ميارزه اگه بن هم شده باشه يا نه ؟

سلام
امروز توپخونه يه دستگاه آركيد از اين جعبه سبزها بسيار تميز بود ظاهرش و با يه دسته اضافه اصل ميداد 135 تومن ميارزه اگه بن هم شده باشه يا نه ؟
120%خراب شده بوده!و چند روز بیشتر برات کار نمیکنه!:-"
ميگم اين اليت جديدا روش كابل شبكه نداره؟؟
چرت گفتن-داره- من خریدم که داشت(هفته پیش)

برادران عزيز تعدادي سوال !
چجوري Saveهاي اين هاردم رو منتقل كنم رو يه هارد ديگه ؟ به غير از استفاده از مموري . از طريق لايو راهي نيست ؟ الان كه بن شده بودم تو اين مدت هرچي Achieve گرفته باشم محاسبه نميشه وقتي وصل شم به لايو ؟ يكي يه روزي يه همچين چيزي گفت مارو به فكر فرو برد :biggrin1:

برادران عزيز تعدادي سوال !
چجوري Saveهاي اين هاردم رو منتقل كنم رو يه هارد ديگه ؟ به غير از استفاده از مموري . از طريق لايو راهي نيست ؟ الان كه بن شده بودم تو اين مدت هرچي Achieve گرفته باشم محاسبه نميشه وقتي وصل شم به لايو ؟ يكي يه روزي يه همچين چيزي گفت مارو به فكر فرو برد :biggrin1:
اينم سوال ما نيز هستش!!!

سلام
من چون شهرستان هستم به یه نفر گفتم از تهران میدان امام خمینی یکی از اون فروشگاهایی که بچه های فروم خیلی روش تاکید داشتن:) .. x360 eliteواسم بیاره همه ی راههای تشخیص کنسول و برد رو هم به طرف گفتم ولی امروز که واسم اورد دیدم که شماره سریال قسمت usb و system info یکیه ولی با شماره سریال پشت کنسول فرق میکنه.حالا میخواستم ببینم باید چکار کرد؟ می ارزه این همه راه رو دوباره برم و کنسول رو پس بدم یا نه؟ ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد؟
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or