راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان می خوام یه کنسول بن شده بخرم بدون هارد سوالم اینه آیا وقتی دارم بازیی رو انجام می دم آیا بازی سیو میشود وقتی کنتسول را خاموش کردم یانه دوباره از اول باید بازی را شروع کنم لطفا پاسخ وسوالی دیگری داشتم کنسولی که بن شده هارد قفل می شود یا کنسول ؟ و برای باز کردن قفل .کنسول باید تعمیر شود یا هارد؟
آقاي كرمي شرمنده ولي من همه ي اين داستان ها رو براي شما پشت تلفن گفتم وقتي ميخواستيد خريد كنيد!! حالا دوباره اومدين سوال ميكنين؟؟!!

سلام دوست من خیلی جالبه هر جا ما پست می زنیم شما جواب می دید دوست عزیز بزار بحساب کم تجربه ای ما گفتیم تازه ایکس باکسی شدیم . حالا شما جواب سوالاتمو بده ممنون میشم.

سلام دوستان می خوام یه کنسول بن شده بخرم بدون هارد سوالم اینه آیا وقتی دارم بازیی رو انجام می دم آیا بازی سیو میشود وقتی کنتسول را خاموش کردم یانه دوباره از اول باید بازی را شروع کنم لطفا پاسخ وسوالی دیگری داشتم کنسولی که بن شده هارد قفل می شود یا کنسول ؟ و برای باز کردن قفل .کنسول باید تعمیر شود یا هارد؟

اگه آرکد باشه که حافظه داخلی داره البته از نوع جاسپر . اگه نه که میتونی یه مموری کارت واسش بخری یا هارد . میشه بازی رو ذخیره کرد روی هارد
خود کنسول قفل میشه که میشه قفلش رو باز کرد . ولی اینطور که شنیدم با اومدن آپدیت جدی مایکروسافت بده باز هارد قفل میشه

سلام
من می خوام از چندتا دیسک بازی رایت کنم . قبلا یک نرم افزار داشتم که توش xbox از این چیزا داشت , خیلی راحت باهاش کار می کردم .
کسی اسمی لینکی از این برنامه داره !؟

دوستان به يه راهنمايي سريع نيازمندم!!
من يه كابل HD ميخوام كه طولش 3 متر باشه؟!!
همه جارو هم گشتم نميتونم گير بيارم كسي سايتي چيزي ميشناسه كه بفروشه؟؟!!

سلام
من می خوام از چندتا دیسک بازی رایت کنم . قبلا یک نرم افزار داشتم که توش xbox از این چیزا داشت , خیلی راحت باهاش کار می کردم .
کسی اسمی لینکی از این برنامه داره !؟

برنامه ی Xbox Backup Creator که به XBC معروف هستش نیاز شما رو برای Image و Write بازی های Xbox 360 بر طرف میکنه

Xbox_Backup_Creator_Dump.PNG

نقل از تاپیک دانلود Xbox 360 PC Tools
Xbox Backup Creator
آخرین ورژن برنامه ی XBC برای کپی، امیج و رایت بازی های Xbox 360
Xbox Backup Creator v2.9.0.306

سلام

من میخواستم برای یکی از اقوام که مشهد هست Xbox Elite بگیرم و چند تا سوال داشتم :

1.قیمت توی مشهد و تهران خیلی فرق میکنه ؟ اگه نمیکنه کجا توی مشهد بهتره ؟
2.توی تهران ، از پایتخت بگیرم خوبه ؟ کدوم مغازه ؟
3.توی فروم دیدم که حدود قیمت 340 تومان هست ، درسته ؟
4.یکی از دوستام میگفت دلیل اینکه elite ارزون شده ، اینه که یکسری از کابل هاش رو برداشتن ، اگه میشه لطف کنید و اجزای کامل بسته Elite رو بهم بگین ؟
5.دستگاه هایی که الان میدن ، I Xtreme جدید (همین Lite touch ) روشون نصبه ؟
6.هر توصیه مهم و لازمی که میدونید رو لطفا بهم بگین.

مرسی

دوستان به يه راهنمايي سريع نيازمندم!!
من يه كابل HD ميخوام كه طولش 3 متر باشه؟!!
همه جارو هم گشتم نميتونم گير بيارم كسي سايتي چيزي ميشناسه كه بفروشه؟؟!!
بچه ها كسي نبود؟؟!!
كارم بدجور عجله اي هستش!!
ممنون ميشم!

بچه ها سریال نامبر کنسول در چه جاهایی نوشته شده؟؟؟؟تو دفترچه نوشته؟؟؟
لطفا همه موارد رو بگید.
در جلوی کنسول قسمت USB با برچسب- داخل منو ستینگ-کنسول- پشت کنسول--روس جعبه(که این رو همشون ندارند-چون از سوراخی که ر جلعبه هست-پشت کنسولو میشه دید )
سلام

من میخواستم برای یکی از اقوام که مشهد هست Xbox Elite بگیرم و چند تا سوال داشتم :

1.قیمت توی مشهد و تهران خیلی فرق میکنه ؟ اگه نمیکنه کجا توی مشهد بهتره ؟
2.توی تهران ، از پایتخت بگیرم خوبه ؟ کدوم مغازه ؟
3.توی فروم دیدم که حدود قیمت 340 تومان هست ، درسته ؟
4.یکی از دوستام میگفت دلیل اینکه elite ارزون شده ، اینه که یکسری از کابل هاش رو برداشتن ، اگه میشه لطف کنید و اجزای کامل بسته Elite رو بهم بگین ؟
5.دستگاه هایی که الان میدن ، I Xtreme جدید (همین Lite touch ) روشون نصبه ؟
6.هر توصیه مهم و لازمی که میدونید رو لطفا بهم بگین.

مرسی
-شهرستان از تهران گرونتره-
-از توپخونه بگیر- پایتخت گرون میدن!توپخونه مغازه سونی- الیت 325- اگه پ LT رو بخوای میشه 328
-این فروشگاه خدایش-هم جنسش عالیه-هم ادماش باحالن-هم همیشه کمترین قیمت رو توی توپخونه میده
-کابل HDMI+تبدیل صدا+کامپوننت- روی پک قدیم بود-ولی روی جدید کابل کامپوزیت(همون AV زرد سفید قرمز)رو داره-بقیه وسایل همونه!(هدفون-هارد 120-کابل ادرنت-دسته و کنسول مشکی-ترانس و کابل کامپوزیت)
-توضیح دادم بالا تر(یکسری فروشگاها- الکی 10 تومن بیشتر میگیرن- LT بریزن!!!)
اینم بخون--خیلی خوبه

دستگاه های ساخت 2010 کی وارد بازار میشن ؟ الان گیر میاد ؟
شما 2009 بخر-چه فرقی میکنه؟؟هردوشون مادر بردشون یکیه-فقط تاریخ پشت دستگاه و تولیدش عوض شده!2010 بیاد 50-60 تومن میره رو قیمتا!الان بهترین موقع خرید هست!
بچه ها كسي نبود؟؟!!
كارم بدجور عجله اي هستش!!
ممنون ميشم!
شما باید بری جایی که لوازم الکتریکی -بصورت کلی میفروشن- اونجا سفارش بدی

این سایتهم مارک DAYIO داره -که قیمتاش بالاست یک مقدار

کجای جعبه؟؟میشه دقیق بگی؟
دستگاه من ARCADE بعد رو جعبه یه برچسبی زدن رو یه قسمت سفید رنگ.رو برچسب چیزی ننوشته ولی ممکنه پشت برچسب باشه؟؟؟؟
جاهای دیگه ننوشته؟مثل دفترچه ای چیزی؟؟؟

کابل HDMI+تبدیل صدا+کامپوننت- روی پک قدیم بود-ولی روی جدید کابل کامپوزیت(همون AV زرد سفید قرمز)رو داره-بقیه وسایل همونه!(هدفون-هارد 120-کابل ادرنت-دسته و کنسول مشکی-ترانس و کابل کامپوزیت)

confused:ترانس ؟!!!confused: مگه اینا با برق شهری ما مشکل دارن که ترانس میخوان ؟!!! منظورتون آداپتور نیست ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or