راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان از کجا بفهمم دسته شارژ شده؟
وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!
آقا کسی نبود؟

دوستان از کجا بفهمم دسته شارژ شده؟
وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!

وقتی چراغ ضربه دری چشمک بزنه یعنی شارژش رو به پایانه یا اچیومنت بگیری چشمک میزنه
رو دسته 4 تا چراغ هست که روش زده 1 2 3 4 که نمایانگره دسته هست . دسته 1 چراغ 1 و ....

وقتی چراغ ضربه دری چشمک بزنه یعنی شارژش رو به پایانه یا اچیومنت بگیری چشمک میزنه
رو دسته 4 تا چراغ هست که روش زده 1 2 3 4 که نمایانگره دسته هست . دسته 1 چراغ 1 و ....
آهان!
بعد وقتی پلی اند شارژ کیت رو میزنم چراغ پلی اند شارژ کیت قرمزه!بعد مدتی سبز میشه!
ممون میشم اینم توضیح بدید!
===================
راستی اتاق من رو به پارکینگه!یه پنجره هم داره روبه پارکینگ!اگه مثلا بعد از بازی پنجره رو باز بذارم تا تا که هوای خنک بیاد خوبه؟مشکلی نداره؟ضرر نمی رسونه؟

دوستان من تو AC 2 یه مشکل دارم اونم تصویره!
بالای و پایینه صفحه خیلی سیاهه و میره رو اعصاب!
با کابل وی جی ای بازی می کنم!نمیشه کاری کرد که تمام صفحه بشه و از کیفیت تصویر کاسته نشه مثل MW 2:love:؟

سلام
بچه ها الان میتونید به من بگید که واسه مایی که جعبه ی ککنسولمون واسه خود دستگاهمون نیست (یعنی سریالش با سریال رو یو اس بی متفاوته) از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟
ممنون

سلام
بچه ها الان میتونید به من بگید که واسه مایی که جعبه ی ککنسولمون واسه خود دستگاهمون نیست (یعنی سریالش با سریال رو یو اس بی متفاوته) از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟
ممنون
خوب دوست من شما از سريال داخل داشبود توي تنظيمات استفاده بكن!!

راستی اتاق من رو به پارکینگه!یه پنجره هم داره روبه پارکینگ!اگه مثلا بعد از بازی پنجره رو باز بذارم تا تا که هوای خنک بیاد خوبه؟مشکلی نداره؟ضرر نمی رسونه؟
نه اشکالی نداره.:cheesygri

سلام الان بهترین xbox کدوم مدلشه؟ و قیمتش چنده؟
کلا ایکس باکس 23 مدل داشت که پریمیوم و آرکید و الیت بود!
خیلی وقت هست پریمیوم تولید نمیشه و مونده آرکید و الیت!
بستگی به استفاده ی خودت داره!اگه خیلی بازی می کنی و اهل لایو هستی و هارد نیاز داری الیت توصیه میشه که قیمتش حدودا بین 320 تا 350 متغیره(دقیقا قیمت ندارم)و آرکید که هارد نداره ولی می تونی براش هارد بخری که قیمتش هم بین 270 تا 300 متغییره!
به نظر من به صرفه هست که الیت بگیری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or