r3min
کاربر سایت
هدست رو فقط می تونی تو لایو استفاده کنی و استفاده ی دیگه ای نداره!بچه ها این هدست تو جعبه الیت به چه دردی میخوره؟ فقط تو ایو میشه ازش استفاده کرد؟
هدست رو فقط می تونی تو لایو استفاده کنی و استفاده ی دیگه ای نداره!بچه ها این هدست تو جعبه الیت به چه دردی میخوره؟ فقط تو ایو میشه ازش استفاده کرد؟
آقا کسی نبود؟دوستان از کجا بفهمم دسته شارژ شده؟
وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!
دوستان از کجا بفهمم دسته شارژ شده؟
وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!
آهان!وقتی چراغ ضربه دری چشمک بزنه یعنی شارژش رو به پایانه یا اچیومنت بگیری چشمک میزنه
رو دسته 4 تا چراغ هست که روش زده 1 2 3 4 که نمایانگره دسته هست . دسته 1 چراغ 1 و ....
؟http://www.xbox.com/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htmسلام
چرا آواتار من سیاهه ؟!
کاریش نمیشه کرد !
آخرین آپدیت و از کجا باید دانلود کنم ؟!
خوب دوست من شما از سريال داخل داشبود توي تنظيمات استفاده بكن!!سلام
بچه ها الان میتونید به من بگید که واسه مایی که جعبه ی ککنسولمون واسه خود دستگاهمون نیست (یعنی سریالش با سریال رو یو اس بی متفاوته) از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟
ممنون
کلا ایکس باکس 23 مدل داشت که پریمیوم و آرکید و الیت بود!سلام الان بهترین xbox کدوم مدلشه؟ و قیمتش چنده؟