راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان از کجا بفهمم دسته شارژ شده؟
وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!

سلام دوستان یه سوال ما آخر نفهمیدیم کنسول رو ایستاده بزاریم یا خوابیده؟؟؟؟
من به نظرم خوابیده بهتره چون هم به لنز کمتر فشار میاد و هم سر و صدا کمتره .
این که میگن اگه خوابیده بزاری باید پایه زیرش قرار بدی تا 7 سانتی متر بیاد بالا برای کنسول های با برد فالکون مگه نیست؟مگه نمیگن این کنسول های جدید با برد جاسپر دیگه نیازی به پایه نداره؟اینا که دیگه داغ نمیکنه که پایه بزاریم درسته؟
یکی از اساتید راهنمایی کنه؟؟

سلام دوستان یه سوال ما آخر نفهمیدیم کنسول رو ایستاده بزاریم یا خوابیده؟؟؟؟
من به نظرم خوابیده بهتره چون هم به لنز کمتر فشار میاد و هم سر و صدا کمتره .
این که میگن اگه خوابیده بزاری باید پایه زیرش قرار بدی تا 7 سانتی متر بیاد بالا برای کنسول های با برد فالکون مگه نیست؟مگه نمیگن این کنسول های جدید با برد جاسپر دیگه نیازی به پایه نداره؟اینا که دیگه داغ نمیکنه که پایه بزاریم درسته؟
یکی از اساتید راهنمایی کنه؟؟
کنسول رو اگر ایستاده بزارید بهتره چون جریان هوای بهتری داره (زمانی که ps2 اومده بود بعد از چند وقت یک سری پایه هایی اومد برای اینکه بشه ps2 رو به حالت ایستاده نگه داشت.ps2 که داغ کردن و 3 چراغ نداشت, اینجوری بود)
اگر میخوای به همون حالت خوابیده بزاری باید در حدی باشه که کنسول از زمین کمی فاصله پیدا کنه.سانتی متر مهم نیست.
ولی به نظر من ایستاده بهتره

بچه ها این هدست تو جعبه الیت به چه دردی میخوره؟ فقط تو ایو میشه ازش استفاده کرد؟
بعدش از کابل وی جی ای که میخوام صدا بگیرم باید چه کار کنم؟ چه تبدیلی باید بگیرم؟ ورودی اسپیکرم جک 3.5 میلیمتری هستش... چه تبدیلی واسه گرفتن صدا باید تهییه کنم؟
ممنون

وقتی دسته رو روشن کردم برا اولین بار شروع کرد به چشمک زدن!با usb دسته رو به دستگاه وصل کردم چراغ سمت چپ بالا روشن شد!بعد از یه ساعت ضربدری شروع به چشمک زدن کرد!
می شه یکم توضیح بدید!
آقا کسی نبود؟

می شه یکم توضیح بدید!

وقتی چراغ ضربه دری چشمک بزنه یعنی شارژش رو به پایانه یا اچیومنت بگیری چشمک میزنه
رو دسته 4 تا چراغ هست که روش زده 1 2 3 4 که نمایانگره دسته هست . دسته 1 چراغ 1 و ....

وقتی چراغ ضربه دری چشمک بزنه یعنی شارژش رو به پایانه یا اچیومنت بگیری چشمک میزنه
رو دسته 4 تا چراغ هست که روش زده 1 2 3 4 که نمایانگره دسته هست . دسته 1 چراغ 1 و ....
آهان!
بعد وقتی پلی اند شارژ کیت رو میزنم چراغ پلی اند شارژ کیت قرمزه!بعد مدتی سبز میشه!
ممون میشم اینم توضیح بدید!
===================
راستی اتاق من رو به پارکینگه!یه پنجره هم داره روبه پارکینگ!اگه مثلا بعد از بازی پنجره رو باز بذارم تا تا که هوای خنک بیاد خوبه؟مشکلی نداره؟ضرر نمی رسونه؟

دوستان من تو AC 2 یه مشکل دارم اونم تصویره!
بالای و پایینه صفحه خیلی سیاهه و میره رو اعصاب!
با کابل وی جی ای بازی می کنم!نمیشه کاری کرد که تمام صفحه بشه و از کیفیت تصویر کاسته نشه مثل MW 2:love:؟

سلام
بچه ها الان میتونید به من بگید که واسه مایی که جعبه ی ککنسولمون واسه خود دستگاهمون نیست (یعنی سریالش با سریال رو یو اس بی متفاوته) از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟
ممنون

سلام
بچه ها الان میتونید به من بگید که واسه مایی که جعبه ی ککنسولمون واسه خود دستگاهمون نیست (یعنی سریالش با سریال رو یو اس بی متفاوته) از کجا میشه فهمید تاریخ ساخت کنسول کی هست؟
ممنون
خوب دوست من شما از سريال داخل داشبود توي تنظيمات استفاده بكن!!

راستی اتاق من رو به پارکینگه!یه پنجره هم داره روبه پارکینگ!اگه مثلا بعد از بازی پنجره رو باز بذارم تا تا که هوای خنک بیاد خوبه؟مشکلی نداره؟ضرر نمی رسونه؟
نه اشکالی نداره.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or