سلام دوستان من یک عضو جدیدم :smile:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile:
سلام من یه سوال داشتم من resident evil 5 رو گرفتم و می خواستم نصبش کنم اما تا 48% که میره یه پیغام میاد که باید یه برنامه پاکش کنید م دوباره نصب کنید بعدش از محیط نصب بیرون میاد من که نفهمیدم منظورش چی بود. این مشکل سی دی هستش چون 92 گیگ جا دارم و 3 روز قبل یه بازی جدید رو بدون مشکلی نصب کردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی که تا 48% نصب شده چیزی رو هارد نصب نشده و بازی رو خودش پاک کرده؟؟؟باید بازی تا 100% بشه که کامل نصب بشه و اگه نصفه نصب بشه بازی ناقصی رو هاردم نصب نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین؟:confused:
سلام دوستان من یک عضو جدیدم :smile:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟چه نوعی بگیرم بهتره؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile:
توپخونه فروشگاه سونی واقعا جای مناسبیه من همیشه میرم پیششاز کجا بگیرم بهتره؟
آخه یکبار برای ps3 توپخونه رفتم بدجوری رفت تو پاچم.
بعد اگه بذارمش توی کمد با در باز مشکلی پیش نمیاد؟هنگام بازی داغ نمیکنه؟
دوستان وقتی پلی اند شارژ کیت رو که میزنم به دستگاه و داره شارژ می کنه،خاموش که می کنم دستگاه هنوز روشن می مونه تا وقتی usb رو در نیوردم!
این مشکلی برا کنسول ایجاد نمی کنه>؟
بچه ها سلام، منم مثل دوستمون khoroos میخوام یه ایکس باکس بگیرم البته انشالا بعد از عید میگیرم، فعلا خودم ps2 دارم البته پسر برادرم تازه یه آرکید خریده و من هم قاچاقی از ایکس باکسش استفاده میکنم.
حالا یه چندتا نکته هست که ممنون میشم راهنماییم بفرمایید:
1-وجود هارد چقدر مهمه؟؟یعنی منظورم اینه که اصلا این هارد برای چی هست؟؟آیا بازی هایی هستن که حتما" باید روی هارد نصب بشن تا بشه بازی کرد یا فقط برای سیو بازی استفاده میشه؟؟
2-بازی های ایکس باکس چقدر با ps2 فرق میکنه؟؟آخه من مثلا تیکن رو که تو ایکس باکس بازی کردم فرق چندانی با تیکن ps2 احساس نکردم، راستی از کجا لیست بازی های تاپ و خفن ایکس باکس رو پیدا کنم(منظورم اونایی که حسابی با ps2 فرق کنه).
3-تا اینجا که سایت رو خوندم به ابن نتیجه رسیدم که باید ایکس باکس بگیرم با برد جاسپر 2009 به بالا کپی خور شده و LT .آیا نکته دیگه ایی هست که باید مد نظر قرار بدم؟؟؟
راستی این فروشگاه سونی که میفرمایید کجاست؟؟آیا شماره ایی چیزی ازش دارید که بشه قبلا" باهاش هماهنگ کرد؟؟
ممنون از راهنماییتون و عذر خواهی اگر سوالهام مبتدیانه و سر دردآور بود...:blushing:
1.بعد هر جا میری قیمت بازی ها فرق میکنه . برای چیه؟ :confused:
از 1000 تومان هست تا 5000 تومان .
2.این قضیه WAVE که میگن چیه؟
PAL بازیهاش از همه زودتر میآد و بازیهاش هم راحتتر گیر میآد.بهترين ريجن چه ريجني يه ؟ و كدوم زود تر مياد ؟ از كجا ميفهميم ايكس باكسمون چه ريجني يه ؟