راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان من یک عضو جدیدم :smile:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟چه نوعی بگیرم بهتره؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile:

آخرین ویرایش:
ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟
تو پست های قبلی خوندم قیمت ها داره بالا میره.درسته یا میتونم منتظر بمونم؟:smile:

سلام دوست عزیز به نظر من اگه میخوای تا قبل عید بگیری بگیر چون هر چی به عید نزدیک تر بشیم قیمت ها میکشه بالا .
من خودم از یکی از دوستان تو توپخانه پرسیدم گفت قیمت ها تا قبل عید بالا میره اما پایین نمیاد.
باید زودتر میگرفتی یعنی یکماه پیش.اما الآنم تا دیر نشده بگیر.;)

سلام من یه سوال داشتم من resident evil 5 رو گرفتم و می خواستم نصبش کنم اما تا 48% که میره یه پیغام میاد که باید یه برنامه پاکش کنید م دوباره نصب کنید بعدش از محیط نصب بیرون میاد من که نفهمیدم منظورش چی بود. این مشکل سی دی هستش چون 92 گیگ جا دارم و 3 روز قبل یه بازی جدید رو بدون مشکلی نصب کردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی که تا 48% نصب شده چیزی رو هارد نصب نشده و بازی رو خودش پاک کرده؟؟؟باید بازی تا 100% بشه که کامل نصب بشه و اگه نصفه نصب بشه بازی ناقصی رو هاردم نصب نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین؟:confused:

سلام من یه سوال داشتم من resident evil 5 رو گرفتم و می خواستم نصبش کنم اما تا 48% که میره یه پیغام میاد که باید یه برنامه پاکش کنید م دوباره نصب کنید بعدش از محیط نصب بیرون میاد من که نفهمیدم منظورش چی بود. این مشکل سی دی هستش چون 92 گیگ جا دارم و 3 روز قبل یه بازی جدید رو بدون مشکلی نصب کردم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
در ضمن این بازی که تا 48% نصب شده چیزی رو هارد نصب نشده و بازی رو خودش پاک کرده؟؟؟باید بازی تا 100% بشه که کامل نصب بشه و اگه نصفه نصب بشه بازی ناقصی رو هاردم نصب نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین؟:confused:

مشکل 100 درصد از دیسک هست.

حدسیات شما هم درسته

ومیخواهم بزودی یک xbox 360 بگیرم.پیشنهاد شما چیه؟چه نوعی بگیرم بهتره؟

الان فقط الیت و آرکد هست که هر هردو هم کپی خور میشن..وفقط یک هارد و دوتا کابل با هم فرق دارن.

به نظر من الیت بگیر 350 تومن

از کجا بگیرم بهتره؟
آخه یکبار برای ps3 توپخونه رفتم بدجوری رفت تو پاچم.
بعد اگه بذارمش توی کمد با در باز مشکلی پیش نمیاد؟هنگام بازی داغ نمیکنه؟

از کجا بگیرم بهتره؟
آخه یکبار برای ps3 توپخونه رفتم بدجوری رفت تو پاچم.
بعد اگه بذارمش توی کمد با در باز مشکلی پیش نمیاد؟هنگام بازی داغ نمیکنه؟
توپخونه فروشگاه سونی واقعا جای مناسبیه من همیشه میرم پیشش
-
کنسول رو توی فضایی بزارید که از چند طرفش هوا بره بیاد -خوبه!تو کمد که درش هم بسته باشه!ادم هم بزاری خفه میشه میمیره!ایکه دیگه الرژی داره به گرما:biggrin1:

دوستان وقتی پلی اند شارژ کیت رو که میزنم به دستگاه و داره شارژ می کنه،خاموش که می کنم دستگاه هنوز روشن می مونه تا وقتی usb رو در نیوردم!
این مشکلی برا کنسول ایجاد نمی کنه>؟

رفیق خوب دسته رو با usb کنسول شارژ نکن. مثلا وصل کن به pc تا شارژ بشه. اینجوری دیگه کنسول روشن نمیمونه.
من خودم دسته های ps3 مو ایجوری شارژ میکنم.
:biggrin1:

بچه ها سلام، منم مثل دوستمون khoroos میخوام یه ایکس باکس بگیرم البته انشالا بعد از عید میگیرم، فعلا خودم ps2 دارم البته پسر برادرم تازه یه آرکید خریده و من هم قاچاقی از ایکس باکسش استفاده میکنم.
حالا یه چندتا نکته هست که ممنون میشم راهنماییم بفرمایید:
1-وجود هارد چقدر مهمه؟؟یعنی منظورم اینه که اصلا این هارد برای چی هست؟؟آیا بازی هایی هستن که حتما" باید روی هارد نصب بشن تا بشه بازی کرد یا فقط برای سیو بازی استفاده میشه؟؟
2-بازی های ایکس باکس چقدر با ps2 فرق میکنه؟؟آخه من مثلا تیکن رو که تو ایکس باکس بازی کردم فرق چندانی با تیکن ps2 احساس نکردم، راستی از کجا لیست بازی های تاپ و خفن ایکس باکس رو پیدا کنم(منظورم اونایی که حسابی با ps2 فرق کنه).
3-تا اینجا که سایت رو خوندم به ابن نتیجه رسیدم که باید ایکس باکس بگیرم با برد جاسپر 2009 به بالا کپی خور شده و LT .آیا نکته دیگه ایی هست که باید مد نظر قرار بدم؟؟؟
راستی این فروشگاه سونی که میفرمایید کجاست؟؟آیا شماره ایی چیزی ازش دارید که بشه قبلا" باهاش هماهنگ کرد؟؟
ممنون از راهنماییتون و عذر خواهی اگر سوالهام مبتدیانه و سر دردآور بود...:blushing:

بچه ها سلام، منم مثل دوستمون khoroos میخوام یه ایکس باکس بگیرم البته انشالا بعد از عید میگیرم، فعلا خودم ps2 دارم البته پسر برادرم تازه یه آرکید خریده و من هم قاچاقی از ایکس باکسش استفاده میکنم.
حالا یه چندتا نکته هست که ممنون میشم راهنماییم بفرمایید:
1-وجود هارد چقدر مهمه؟؟یعنی منظورم اینه که اصلا این هارد برای چی هست؟؟آیا بازی هایی هستن که حتما" باید روی هارد نصب بشن تا بشه بازی کرد یا فقط برای سیو بازی استفاده میشه؟؟
2-بازی های ایکس باکس چقدر با ps2 فرق میکنه؟؟آخه من مثلا تیکن رو که تو ایکس باکس بازی کردم فرق چندانی با تیکن ps2 احساس نکردم، راستی از کجا لیست بازی های تاپ و خفن ایکس باکس رو پیدا کنم(منظورم اونایی که حسابی با ps2 فرق کنه).
3-تا اینجا که سایت رو خوندم به ابن نتیجه رسیدم که باید ایکس باکس بگیرم با برد جاسپر 2009 به بالا کپی خور شده و LT .آیا نکته دیگه ایی هست که باید مد نظر قرار بدم؟؟؟
راستی این فروشگاه سونی که میفرمایید کجاست؟؟آیا شماره ایی چیزی ازش دارید که بشه قبلا" باهاش هماهنگ کرد؟؟
ممنون از راهنماییتون و عذر خواهی اگر سوالهام مبتدیانه و سر دردآور بود...:blushing:

جواب 1:هارد برای اینه که بتونی تو کنسولت بازی رو نصب کنی بعد بدون سر و صدا بازی کنی.
مزیتش اینه که بازی بهتر اجرا میشه-لنزت ضعیف نمیشه-سر و صدای بیخودی نداره -دیسکت سالم تر میمونه و کلا فشار کمتری به کنسولت میاد.و موقع اجرای بازی فقط یه دور دیسکت رو میخونه و دیگه باهاش کاری نداره.
بدون هاردم میشه بازی کرد اما دیسکت تمام مدت بدون وقفه کار میکنه پس حتما یه الایت بگیر که هارد داره.هارد برای نصب بازیه-ریختن فیلم -موسیقی و غیره کاربرد داره و پروفایلتم رو هارد ذخیره میشه.

جواب 2:من که تیکن رو بازی نکردم اما فرق زیادی بازیهاش با هم داره از همه نظر و مسلما ایکس باکس خیلی قویتره و لیست بازیهای جدید رو میتونی از سایتهای آنلاین مثل nextgen - pinata , ... پیدا کنی .بازیهای خفن هم معمولا تو قسمت بازیهای ایکس باکس همین سایت میتونی ببینی و وارد تاپیک ها که بشی میفهمی بهترین بازیها که مورد علاقه تو هستش رو پیدا کنی اما کلا هیچ کدوم از بازیهای 360 قابل مقایسه با ps2 نیست.

جواب 3: به نظر من از جاوید بخر خیلی آدم خوبیه و سرت رو کلاه نمیزاره.اما سونی هم بعضی دوستام میگن خوبه آدرس و شماره تلفن رو بچه های سایت دارن میتونی ازشون بگیری اما من از جاوید گرفتم کلیم اذیتش کردم اما هیچی نگفت و رضایت منو کامل جلب کرد به نظرم از جاوید بگیر منصف تره.
بازم سوالی داشتی من و دوستان دیگه هستیم بپرس.موفق باشی

1.بعد هر جا میری قیمت بازی ها فرق میکنه . برای چیه؟ :confused:
از 1000 تومان هست تا 5000 تومان .
2.این قضیه WAVE که میگن چیه؟

خوب باید فرق کنه. بستگی به شرکتش داره به مغازه دارش و جایی که ازش میخری و البته کیفیتش.بهترین نوعش 3000 تومانی هستش به نظرم .

WAVE هم تا اونجایی که من میدونم قفل مخصوص بازیهای 360 هستش.و این قفل روی بازیها گذاشتن تا دیگه نتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی که البته این مشکل هم برطرف شده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or