راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما نیازی به هیچ گونه تبدیل نداری.فقط مانیتور های CRT نیاز به تبدیل دارن

بله .نوار سیاه داره ولی نسبت به مانیتور های CRT کمتر هست.
بازی ها همگی به راحتی اجرا میشن.فقط با خودت بازی با ویو 5-6 ببر و تست کن
چقد سیاهه؟مثلا چند سانت؟خیلی تو ذوق میزنه؟
برای هدفون که باید تبدیل بگیرم!:biggrin1:
راه حلی نداره این دور سیاه بودن؟
اینجا بحث سیاسی ممنوعه نباید میگفتی صفحه سیاست !!!
باید میگفتی صفحه سیاهه.
شوخی کردم ناراحت نشیا.:biggrin1:
مشکیه!

با سلام خدمت دوستان
من ps3 دارم ولی بخطر بازی Splinter Cell: Conviction میخوام یه xbox360 هم وردارم و حقیقتا هیچ چیزی از مدل های 360 و از چیزهایی که باید موقع خرید اطلاع داشته باشم رو نمیدونم لطف کنین فرق مدلهاش و اینکه کدومش بهتره و قیمتهاش رو به من بگین(اگه قیمت داخل شیراز باشه ممنون میشم)
با سپاس.

برای هدفون که باید تبدیل بگیرم!:biggrin1:

مشکیه!

آره شما بگو مشکی.
منم همین سوال رو داشتم یکی راهنمایی بکنه که نمیشه با تنظیمات مانیتور یا داخل داشبورد full screen کردش؟

بستگی به بازی داره که ساپورت بکنه یا نه ، از تنظیمات داشبورد میتونی بزاری روی 1280 در 1024 و تصویر کامل بگیری حالا اگر ببازیت فقط 16 به 9 رو ساپورت کنه خط مشکی خواهی داشت ولی خیلی از بازی ها مشکلی ندارن من الان Army of two , Darksiders,GTA IV و چند تا دیگرو دارم بازی میکنم و FullScreen نمایش میده مانیتورمم سامسونگ ال سی دی 17 اینچ مدل 732 هستش .
کلا سخت نگیر اولویت که با LCD TV هستش حالا که تصمیم گرفتی با مانیتور و VGA بازی کنی اون باریکه زیاد اذیتت نمیکنه

برای هدفون که باید تبدیل بگیرم!
ماله شما خیلی کمه چون مانیتورت 16:10 هست.ولی مانیتورهای CRT خیلی بیشتر هست چون 4:3 هست
آره شما بگو مشکی.
منم همین سوال رو داشتم یکی راهنمایی بکنه که نمیشه با تنظیمات مانیتور یا داخل داشبورد full screen کردش؟
میشه صفحه رو کشید ولی کاراکترها شبیه کاریکاتور میشن!ولی همون جور که دوستمون گفت بعضی از بازی ها 4:3 رو ساپورت میکنن.ولی خیلی از بازی ها 16:9 هستن و کم بازیی پیدا میشه 4:3 رو ساپورت کنه

ماله شما خیلی کمه چون مانیتورت 16:10 هست.ولی مانیتورهای CRT خیلی بیشتر هست چون 4:3 هست

میشه صفحه رو کشید ولی کاراکترها شبیه کاریکاتور میشن!ولی همون جور که دوستمون گفت بعضی از بازی ها 4:3 رو ساپورت میکنن.ولی خیلی از بازی ها 16:9 هستن و کم بازیی پیدا میشه 4:3 رو ساپورت کنه
Wander کاملا درست میگه برای کسی که اینقدر حساس هستش بهتره که مانیتورش واید باشه;)
اگر ار با نرم افزار های ویرایش تصویر رو بلدید یه screen shot از یه بازی رو به اندازه 1280 در 1024 و 1920 در 1080 روی کامپیوترتون تبدیل کنید و Full Screen رو مانیتورتون ببینید اونوقت تفاوت رو کاملا خواهید دید

با سلام خدمت دوستان
من ps3 دارم ولی بخطر بازی Splinter Cell: Conviction میخوام یه xbox360 هم وردارم و حقیقتا هیچ چیزی از مدل های 360 و از چیزهایی که باید موقع خرید اطلاع داشته باشم رو نمیدونم لطف کنین فرق مدلهاش و اینکه کدومش بهتره و قیمتهاش رو به من بگین(اگه قیمت داخل شیراز باشه ممنون میشم)
با سپاس.
تو شيراز اقا دانش است اسم كاربري ان هم اين است danesh خيلي پسر خوبي است اگه خواستي بهش پيام بده:love:

می شه یکی جواب بده

من میخوام یه 360 دست دوم بگیرم میشه یه راهنمایی بکنید به چیا دقت کنم ( فقط میدونم باید jasperباشه)
بعدم اگه کسی رو میشناسید در این مورد معرفی کنید:-"

سلام
دوتا سوال داشتم :biggrin1:

1 - دیسک Verbatim یعنی چی ؟
2 - اگر رو کنسول iXtreme 1.61 نصب بشه تمام بازی ها رو جدید و قدیم رو بدون هیچ مشگل و گیر خاصی اجرا میکنه ؟

سلام

2 - اگر رو کنسول iXtreme 1.61 نصب بشه تمام بازی ها رو جدید و قدیم رو بدون هیچ مشگل و گیر خاصی اجرا میکنه ؟
1
سلام
سوال اولت که نام یکی از دیسکهای مرغوب برای رایت بازی xbox 360 هست که کیفیت خوبی دارند.
سوال دومت هم بله همه بازیهارو اجرا میکنه.

سلام

1-یکی از بهترین دیسکهاست!
2-نه بازیهای اینده رو اجرا نخواهد کرد!iXtreme 1.6 none stealth بریزید!در اینده هم مشکلی نخواهید داشت!
1.61 فقط تا wave6 ساپورت میکنه!بعدش باید جدید تر بریزی ولی نون استیلت به ویو کاری نداره!

سلام
من میخوام یه کنسول آرکیده اورجینال بخرم و میخوام هارد ایکس باکس قبلیمو که بن شده روی این دستگاه بزارم آیا ممکن هست که به خاطره هارد قبلیم بن بشم یا نه . اگر جواب بله هست چه راه حلی داره.
من هاردو دست دوم خریدم چطور میتونم بفهمم که هک شده یا نه
با تشکر فراوان

کنسولی که کپی خور نشده هم باید اپدیت بشه تا همه بازیها رو اجرا کنه ؟
کنسولی که کپی خور نشده باشه!همه بازیهای اورجینال رو اجرا میکنه!ولی اگه بخوای کپی بازی کنی و بازی کپی بخری باید اپدیت کنی فریم ویر درایو رو!
ممنون از دوستان
یعنی اگر iXtreme 1.6 none stealth باشه تا همون Wave 6 رو اجرا میکنه ؟
نه none stealth اصلا کاری به ویو نداره و تا اخر عمر برات جواب میده!مگر اینکه MS کرمی بریزه که بازهم نیاز به فریو ویر جدید باشه!(که احتمالش خیلی کمه با 1.6 نون استلت کارت حله و نیازی به اپدیت بعدی نخواهی داشت)
سلام
من میخوام یه کنسول آرکیده اورجینال بخرم و میخوام هارد ایکس باکس قبلیمو که بن شده روی این دستگاه بزارم آیا ممکن هست که به خاطره هارد قبلیم بن بشم یا نه . اگر جواب بله هست چه راه حلی داره.
من هاردو دست دوم خریدم چطور میتونم بفهمم که هک شده یا نه
با تشکر فراوان
اگه 20 گیگ باشه که هک شده نیست!اگه 120 گیگ باشه پلمپش رو ببین!و ببین که قاب هارد مشکی باشه!
اگه همه چیز OKبود حله!با سیو های قبلی فکر نمیکنم بن کنند!نهایتا یکدست فرمت کن هاردت رو!
اگه گیمر تگ قبلی داری ریکاوریش کن توی لایو:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or