راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه از توپخونه ميخواي بگيري بدون كه همشون كلك هستند و اگه از اونجا گرفتي پك جديد رو بگير چون كه ممكنه كه دستگاه هارو عوض كنن.

من يه جايي رو سراغ دارم كه هميشه از اونجا خريد ميكنم و هميشه هم راضييم خواستي تو پروفايلم بگو كه بهت بگم.

سلام شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبور شدم می خوام یه ایکس باکس 360 الایت بگیرم 365 ریجن پال هست و میگه هم تبدیل شده دارم هم تبدیل نشده من که سر در نمی یارم باید چه کنم ممنون

سلام شرمنده میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبور شدم می خوام یه ایکس باکس 360 الایت بگیرم 365 ریجن پال هست و میگه هم تبدیل شده دارم هم تبدیل نشده من که سر در نمی یارم باید چه کنم ممنون

سلام
دوسته من منظورت از تبدیل شده و نشده چیه این وسط

سلام.
من ساکن ماهشهر هستم و به امید خدا بهمن ماه می خوام یه 360بگیرم.لطفا اسمفروشگاهی معتبر که قیمت خوب و مهمتر از اون مطمئن باشه برایم پیغام خصوصی کنید.هرجا باشه مثلا تهران هم باشه مشکلی نیست ولی اگه اهواز باشه که چه بهتر.مرسی.
در ضمن اگه جواب این سوال رو میتونید بدید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2010&page=143

سلام.
من ساکن ماهشهر هستم و به امید خدا بهمن ماه می خوام یه 360بگیرم.لطفا اسمفروشگاهی معتبر که قیمت خوب و مهمتر از اون مطمئن باشه برایم پیغام خصوصی کنید.هرجا باشه مثلا تهران هم باشه مشکلی نیست ولی اگه اهواز باشه که چه بهتر.مرسی.
در ضمن اگه جواب این سوال رو میتونید بدید:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2010&page=143
تهران فروشگاه فتحی اهواز نمیدونم
اون سوالتم تو تاپیک مربوط جواب میدم

آقا اگه دستگاه بن شده باشه بازی دیگه هارد نمیریزه درسته؟
من میخوام یه بن شده بخرم ولی نگران قضیه ی رو هارد ریختن هستم. میشه درستش کرد؟

آقا اگه دستگاه بن شده باشه بازی دیگه هارد نمیریزه درسته؟
من میخوام یه بن شده بخرم ولی نگران قضیه ی رو هارد ریختن هستم. میشه درستش کرد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه تاپیکی تو انجمن بود که در مورد حل مشکل هارد درستگاه های بن شده بود
یه سرچی بکن پیدا می کنی

با سلام خدمت دوستان می خواستم ببینم این که می گند دستگاه بن شده یعنی چه و چه طور این مشکل پیش میاد ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وقتی آفلاین بازی می کنید مشکلی ندارد
ولی وقتی وارد live بشید و مایکروسافت به هر نحوی بفهمه که دستگاه شما کپی خور شده یا از بازی های کپس استفاده می کنید دستگاه شما رو بن می کنه
و از اون پس دیگه نمی تونید از live استفاده کنید و همینطور هارد هم ارزش خودش رو از دست می ده که نمی تونید توش بازی کپس کنید ( که البته یه تاپیکی تو همین انجمن برای حل مشکل هارد وجود دارد ) و یه سری امکان دیگه رو از کنسولتون غیر فعال می کنه ( اسمش دقیق یادم نیست ولی باید همون windows media center باشه )

دوستان میشه تو لایو نرفت؟!!
یعنی برای کارهای ضرروری هم باید رفت لایو یا نه؟
اجباریه یا اختیاری؟
کاملا اختیاری هست. اگر زمانی آپدیت دشبورد هم لازم باشه روی اکثر دیسک بازی ها هست! یعنی اینکه مثلا یه بازی اگه نیاز به آپدیت دشبورد داشته باشه تا بتونه اجرا بشه, اون آپدیت حتما توی دیسک بازی هست.
سلام. این لینک تاپیک رو میدین؟
تاپیک مورد نظر
حل مشکل هارد تقریبا کار سختی هست و احتمالا مجبور میشید بدید به کسانی که وارد هستند. یه مشکل دیگه هم هست که بعد از خارج کردن کنسول از حالت بن, اگه بخواید کنسول رو آپدیت کنید باز مشکل هارد بر میگرده و مجبورید دوباره مراحل رو انجام بدید. اطلاعات کامل تر توی لینکی که دادم هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or