راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان . می خوام بدونم از نظر گرافیک و نور پردازی و کیفیت تصویر Xbox360 بهتره یا ps3 ؟؟
و Xbox360 یکی دو سال دیگه چون ps3 یه ذره جدید تر هست در بازی ها کم نمیاره ؟?
اگه جای سوالام اینجا نبود ببخشید !!!!
اساتید محترم ممنون میشم اگه جواب بدین !!

بسیار ممنونم از شماحسین و خلیل عزیز
حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده کابل کامپوننت قابل اتصال به tv کامپوزیت نیست؟ تبدیل نداره؟
قیمت کابل کامپوننت حدودا چقدره؟
Code:
(من هی میخوام یه جوری به آرکید راضی شم!!!)

چرا هست! (قابل اتصال هست ) ( یه دکمه داره پشت کابل کامپونت اون را میدی روی TV و ...)

کابلشون هم 15 تا 20 تومن هست!

نوشته شده توسط scavengeboy
سلام دوستان . می خوام بدونم از نظر گرافیک و نور پردازی و کیفیت تصویر Xbox360 بهتره یا ps3 ؟؟
و Xbox360 یکی دو سال دیگه چون ps3 یه ذره جدید تر هست در بازی ها کم نمیاره ؟?
اگه جای سوالام اینجا نبود ببخشید !!!!

این موضوع به سازنده بازی ها مربوط میشه
شرکت های سازنده بازی ها سعی میکنند بازی هایی که برروی این دو کنسول میسازند از نظر گرافیکی در یک حد باشند
و معمولاً هم موفق میشند که یک بازی از نظر گرافیکی در یک سطح باشد.

اینطور هم نیست که یک کنسول همیشه در برابر کنسول دیگر کم بیاورد، بازی به بازی متفاوت است ولی اختلاف ها زیاد چشم گیر نیست
که باعث ایجاد اختلاف در خرید شود.

میتوانید به مقایسه های سایت IGN رجوع کنید و اختلاف بین دو بازی در دو کنسول رو مشاهده کنید
مثلاً RE5 NFS Shift

فاصله ی انشار دو کنسول چندان زیاد نیست و هر دو کنسول، در یک نسل هستند

موضوعی که باعث تفاوت دو کنسول از هم میشه بازی های اختصاصی اونها هستش که در انتخاب کنسول معمولاً تاثیر گذار هستش.

سلام
آیا وقتی دستگاه را کپی خور می کنند برنامه ixtereme 1.6 هم روی آن نصب می کنند یا نه؟
اگه نه هزینه نصب آن چقدر است و آیا این هزینه علاوه بر هزینه کپی خور کردن حساب می کنند؟ چون دستگاه ایکس باکس من از دوبی آورده شده و هنوز کپی خور نشده:((
آیا این برنامه فقط بدرد Live می خوره؟ یعنی اگه کسی نخواهد به Live وصل بشه نیازی به آن ندارد؟ :confused:
لطفا کمی توضیح بدهید
ممنون:love:

سلام
آیا وقتی دستگاه را کپی خور می کنند برنامه ixtereme 1.6 هم روی آن نصب می کنند یا نه؟
اگه نه هزینه نصب آن چقدر است و آیا این هزینه علاوه بر هزینه کپی خور کردن حساب می کنند؟ چون دستگاه ایکس باکس من از دوبی آورده شده و هنوز کپی خور نشده:((
آیا این برنامه فقط بدرد Live می خوره؟ یعنی اگه کسی نخواهد به Live وصل بشه نیازی به آن ندارد؟ :confused:
لطفا کمی توضیح بدهید
ممنون:love:

iXtreme یک فایل Frimware هک شده از نمونه ای اصلی Frimware درایو شما هستش
افرادی که کنسول رو کپی خور میکنند با کمک برنامه های موجود مثل jungleflasher فایل Frimware اصلی درایو
رو استخراج می کنند و با فایل iXtreme که حجمی معادل 256 کلیو بایت داره ترکیب می کنند و فایل هک شده رو در نهایت
به عنوان Frimware جدید برروی چیپ درایو دوباره جای گزین می کنند. ( به این کار میگند کپی خور کردن )

نصب شدن ixtreme برروی درایو باعث میشه که شما بتوانید بازی های کپی شده که در بازار موجود هستش رو اجرا کنید
و همچنین در محیط Live در امان باشید از مشکلات احتمالی مثل BAN شدن.

تمام این مراحل یک پارچه هستش و با هم صورت می گیرند و قیمت کار ثابت است.

آخرین ورژن ixtreme که پخش شده 1.6 هستش که بهترین ورژن برای اجرای بازی و همچنین در امان ماندن در محیط Live است.

نکته دیگری که باید توجه کنید Stealth Patch بودن بازی های شما هستش که باعث در امان بودن شما در محیط Live است.
آموزش Stealth Patch و چک کردن دیسک بازی های X360
سوالات عمومی در زمینه بن شدن از Live

یه بنده خدا کنسولش پرمیوم جاسپر هست برای فروش میگه 12 ولت و شرودر:confused: شده هست
ممنون میشم یک نفر بگه منظورش چی بوده و اصلا برای جاسپر این کارا لازمه یا نه؟

یه بنده خدا کنسولش پرمیوم جاسپر هست برای فروش میگه 12 ولت و شرودر:confused: شده هست
ممنون میشم یک نفر بگه منظورش چی بوده و اصلا برای جاسپر این کارا لازمه یا نه؟

منظور از 12 ولت، یعنی سرعت فن های کنسول افزایش پیدا کرد و لتاژ اونها از 5 به 12 افزایش داده شده.

این کار باعث میشه که تهویه کنسول سریعتر صورت بگیره و به کهش گرمای کنسول کمک کنه
( این کار باعث میشه که صدای فن ها نیز افزایش پیدا کنه )

دو نوع 12 ولت داریم، روش اول که برق از داخل کنسول تامین میشه و روش دوم که برق از یک منبع خارجی بیرون کیس تامین مثل اداپتور...

در برد های جسپر به دلیل توان پایین پاور و 150 وات بودن آن بهتره که 12 ولت خارجی باشه نه داخلی...

شرود نیز اسم آن Shroud & Divider هستش، این کار تقسیم کردن کانال هوا و پوشانده سینک ها هستش
این روش باعث میشه که تهویه کنسول بهینه تر بشه و این روش مکمل 12 ولت کردن هستش.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقدمه این آموزش ها رو بخوانید.
آموزش 12 ولت کردن فن های کنسول Xbox 360 (به سه روش)
آموزش پیاده سازی روش های Airflow Mod برروی کنسول Xbox 360

در مورد اینکه این کارها لازم هستش برای کنسول برد جسپر، باید بگم که اگر کارها اصولی و خوب انجام شده باشد
بودن اینها به تهویه بهتر کنسول کمک میکنه و دمای کنسول در حد متعادلی همیشه قرار داره...

بودن این روش ها همیشه به نفع کنسول بوده....

اگر تمایل دارید درباره ی این روش ها و یا روش های دیگر اطلاعات کسب کنید به این تاپیک مراجعه کنید
معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

آخرین ویرایش:
سلام
کنسول من هنوز کپی خور نشده و بازی اوریجینال می خواهم بخرم. آیا شما بازی اوریجینال تو بازار پیدا می شه؟ اگه بله قیمت آن چند است؟:biggrin1:
ممنون

play kit sharj چند هست و چه مدت زمان باطری نگه می داره

کلا چه جوریاس جریانش واس 360

به این تاپیک برید، پدارم جان کاملاً توضیح دادند. پست های تاپیک رو هم بخوانید
Play & Charge Kit و باطری های قابل شارژ

سلام
کنسول من هنوز کپی خور نشده و بازی اوریجینال می خواهم بخرم. آیا شما بازی اوریجینال تو بازار پیدا می شه؟ اگه بله قیمت آن چند است؟:biggrin1:
ممنون

بهتره که کنسول رو کپی خور کنید، خرید بازی اصلی زیاد به صرف شما نیست قیمت اونها بسیار بالا هستش
و فکر نکنم راحت بازی اصلی که میخواهید بتوانید پیدا کنید، چون بازی های کپی به خوبی در بازار جا گرفتند
و برای کسی خرید بازی اصلی به صرف نیست.

بعضی از باندل های پریمیوم دارای یک الی دو بازی هستند شاید بتوانید چندتایی بازی پیدا کنید

بهتره که کنسول رو در اولین فرصت کپی خور کنید

سلام
من دیروز یه الیت جاسپر خریدم نو
روشن که هست از فاصله 1 متری و نزدیکتر با دقت اگه گوش بدی یه صدایی مثل گیر کردن نوک یه کاغذ تو پره از پشتش میاد که وقتی همه جا ساکت باشه سر رو نریک کنسول میبرم شنیده میشه
در ضمن وقتی تکومش میدم یه صدایی میده مثل اینکه یه چیزی شل هست
راستی این اکانت گلد که میگن باید توی جعبه باشه یا روش خودکار فعال هست؟
توی قسمت تنظیمات مربوط به Ip هم یک سری اعداد شبیه به اونهای که توی آموزش اتصال همین سایت هست وارد شده اما دقیقا اون ها نیسن (مگه نباید همه پیش فرض صفر باشن؟)
توی قسمت تم ها هم تم بایو شک 2 و رزیدنت 5 هست
آیا فبلا استفاده شده از این کنسول؟
ایا مشکل داره؟
باید کاری انجام بدم؟

آخرین ویرایش:
سلام
من دیروز یه الیت جاسپر خریدم نو
روشن که هست از فاصله 1 متری و نزدیکتر با دقت اگه گوش بدی یه صدایی مثل گیر کردن نوک یه کاغذ تو پره از پشتش میاد که وقتی همه جا ساکت باشه سر رو نریک کنسول میبرم شنیده میشه
در ضمن وقتی تکومش میدم یه صدایی میده مثل اینکه یه چیزی شل هست
راستی این اکانت گلد که میگن باید توی جعبه باشه یا روش خودکار فعال هست؟
توی قسمت تنظیمات مربوط به Ip هم یک سری اعداد شبیه به اونهای که توی آموزش اتصال همین سایت هست وارد شده اما دقیقا اون ها نیسن (مگه نباید همه پیش فرض صفر باشن؟)
توی قسمت تم ها هم تم بایو شک 2 و رزیدنت 5 هست
آیا فبلا استفاده شده از این کنسول؟
ایا مشکل داره؟
باید کاری انجام بدم؟

1- نکنه وقتی دیسک توشه کنسول را تکون میدی؟ (اگه این کار را کنی درایور پر )

اون صدایی هم که تکونش میدی میاد احتمال میدم مال همین سنسور حرکتیش باشه که شما هم میتونی ایستاده بزاری هم خوابیده (یه چیزی توی یکی از چیزاشه که وقتی حالت کنسول را تغییر میدی اون بفهمه به چه حالتی گذاشتیش و طرز روشن شدن چراغ ها را تغییر بده

اگه بش مودم وصل کنی و یا شر کنی ممکنه خودش یه سری آی پی تنظیم کنه. (اما اگه خودت اصلا بش مودم وصل نکرده باشی و شر هم نکرده باشی احتمال میدم قبلا یه نفر روش ای پی تنظیم کرده

راجع به اکانت گولد هم که توی خود ایکسباکس هست (چیزی توی جعبش نیست) روی خود کنسولت هست که وقتی میخوای لایو وصل بشی ازت سوال میپرسه که توهم میگی که اکانت گولد ندارم اونم خود به خود از رایگانش استفاده میکنه

راجع به تم هم اندکی مشکوک هست (چون تا حالا ندیدم روی کنسولی تم باشه ، البته شاید چون الایت جدید هست روش گذاشتن)

توصیه من هم بت اینه که کنسولت را کولینگ کن!

1- نکنه وقتی دیسک توشه کنسول را تکون میدی؟ (اگه این کار را کنی درایور پر )

اون صدایی هم که تکونش میدی میاد احتمال میدم مال همین سنسور حرکتیش باشه که شما هم میتونی ایستاده بزاری هم خوابیده (یه چیزی توی یکی از چیزاشه که وقتی حالت کنسول را تغییر میدی اون بفهمه به چه حالتی گذاشتیش و طرز روشن شدن چراغ ها را تغییر بده

اگه بش مودم وصل کنی و یا شر کنی ممکنه خودش یه سری آی پی تنظیم کنه. (اما اگه خودت اصلا بش مودم وصل نکرده باشی و شر هم نکرده باشی احتمال میدم قبلا یه نفر روش ای پی تنظیم کرده

راجع به اکانت گولد هم که توی خود ایکسباکس هست (چیزی توی جعبش نیست) روی خود کنسولت هست که وقتی میخوای لایو وصل بشی ازت سوال میپرسه که توهم میگی که اکانت گولد ندارم اونم خود به خود از رایگانش استفاده میکنه

راجع به تم هم اندکی مشکوک هست (چون تا حالا ندیدم روی کنسولی تم باشه ، البته شاید چون الایت جدید هست روش گذاشتن)

توصیه من هم بت اینه که کنسولت را کولینگ کن!

مرسی
من مودم رو وصل کردم بعد رفتم برای تنظیم
مال من از این الیت فول پک هست و 15 تا تم روش هست تاریخ ساخت هم 6 /2009 هست
مگر این نیست که چاسپر نیازی یه کولینگ نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or