راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان تو بازار premium جاسپر پیدا میشه ؟
یا قبل از اومدن برد جاسپر تولیدش متوقف شد؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
برای پریمیوم باید بگردید / ولی فکر نکنم به راحتی پیدا کنید.

نه برای برد جاسپر هم پریمیوم داشتیم /
بعد که قیمت الیت کم شد و نزدیک پریمیوم دیگه نیازی به پریمیوم نشد و فقط آرکید و الیت موند

سلام
آیا باز کردن کنسول نکته خاصی ندارد و من می توانم آن را باز کنم؟
برای کپی خور نمودن دستگاه آیا من خودم می توانم درایو آن را بیرون بیارم و به فروشگاه ببرم تا آنرا کپی خورش کنند؟
چون من ساکن شهرستان هستم و بردن کنسول به تهران کمی سخته و اگه بشه می خواهم فقط درایو آن راببرم تا کپی خورش کنند ضمن اینکه می ترسم اگه کل دستگاه کنسول را ببرم قطعات داخلی آن را عوض کنند !!:(
لطفا راهنمایی کنید که فقط بردن درایو کافی است و من می توانم آن را در بیارم؟
توضیح اینکه چون من دستگاه را از دبی خریداری کردم فعلا کپی خور نیست
دستگاه الایت جاسپر می باشد
در ضمن درایو دستگاه چه نوع باشه بهتر است؟ از نظر کار کرد؟
ممنون:blushing:

آخرین ویرایش:
سلام
وسایلی که از روی الیت فول پک برداشته شدن رو اگه اوریجینال جدا بخوایم نو بخریم چند در میان؟
کابل کامپوننت
hdmi اوریجینال الیت
کارت طلایی
اگر باز هم چیزی هست بفرمایید
ممنون

سلام
آیا باز کردن کنسول نکته خاصی ندارد و من می توانم آن را باز کنم؟
برای کپی خور نمودن دستگاه آیا من خودم می توانم درایو آن را بیرون بیارم و به فروشگاه ببرم تا آنرا کپی خورش کنند؟
چون من ساکن شهرستان هستم و بردن کنسول به تهران کمی سخته و اگه بشه می خواهم فقط درایو آن راببرم تا کپی خورش کنند ضمن اینکه می ترسم اگه کل دستگاه کنسول را ببرم قطعات داخلی آن را عوض کنند !!:(
لطفا راهنمایی کنید که فقط بردن درایو کافی است و من می توانم آن را در بیارم؟
توضیح اینکه چون من دستگاه را از دبی خریداری کردم فعلا کپی خور نیست
دستگاه الایت جاسپر می باشد
ممنون:blushing:

باز کردن کنسول زیاد مشکل نیست و چیزی وقت گیری نیست، آموزش اون توی سایت هستش ولی چون شما عضو پریمیوم نیستید نمی توانید استفاده کنید.

برای همین توصیه میکنم how to open xbox 360 رو توی گوگل سرچ کنید چندین کلیپ و آموزش میتوانید ببنید که به شما در باز کردن صحیح کنسول کمک میکنه.

برای کپی خور کردن هم فقط درایو کافی هستش....

یک مورد رو هم بگم، اگر درایو کنسول شما Lite-On باشه دو سری وجود داره
سری قدیمی 74850C و سری جدید 83850c

اگر از سری قدیمی باشه 74850C شما میتوانید فقط درایو رو در بیارید و بدید به کسی که میخواید کپی خور کنه
ولی اگر از سری دوم باشه 83850c بهتره که درایو و هم کنسول رو به کسی که میخواد کپی خور کنه بدید
که در هنگام کپی خور کردن تست DvDKey رو هم بگیره که یک وقت مشکلی پیش نیاد.
( این مشکل فقط در سری 83850c درایو لایتون هستش )

تشخیص اینکه بدونید داریو شما 74850C هستش و یا 83850c بسیار ساده هستش و کافی به برجسپ روی قاب درایو نگاه کنید ( دو تصویر زیر )
http://qie7sa.bay.livefilestore.com...bWmQqSrsBIW0rM1Zoy5tp7lbhnXsMtpXdRLu591d6sCDQ
http://www.scenespain.net/imagenes/...DownloadItem&g2_itemId=1107&g2_serialNumber=1

اگر درایو شما از هر سری دیگری بودش Samsung BenQ Hitachi فقط کافی هستش درایو رو بدید.

سلام
وسایلی که از روی الیت فول پک برداشته شدن رو اگه اوریجینال جدا بخوایم نو بخریم چند در میان؟
کابل کامپوننت
hdmi اوریجینال الیت
کارت طلایی
اگر باز هم چیزی هست بفرمایید
ممنون

با این شماره ها تماس بگیرید

فروشگاه NextGen
خيابان طالقاني ، تقاطع وليعصر ، پاساژ تخت جمشيد
طبقه همكف ، واحد 2
تلفن : 66958764 و 66958765

ميثم قرباني (رايا سيستم)
بازار رضا طبقه سوم واحد 311 تلفن 66956128/9

فروشگاه فتحی
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
09122804298 همایون

آخرین ویرایش:
آقای 110 ممنون از اطلاعات مفیدت

سوالی داشتم تا حالا جسپر 3 چراغ مشاهده شده یا خیر ؟ 3 چراغ dead منظورمه .

ارزون ترین باطری شارژی و شارژش که کیفیت خوبی داشته باشه چنده ؟ .چه مارکی و چه برندی
تا 5 6 تومن میشه تهیه کرد یا خیلی بیشتره .

آخرین ویرایش:
از راهنمایی شما خیلی تشکر می کنم
فیلم بازکردن آن را دیدم فکر کنم می توانم آنرا باز کنم
آیا خودم می توانم آنراکپی خور کنم تا دیگه نخواهم به تهران بیام
آیا این کار فیلم آموزشی داره و نرم افزار آن را کجا می توانم گیر بیارم
ممنون:cheesygri

آقای 110 ممنون از اطلاعات مفیدت

سوالی داشتم تا حالا جسپر 3 چراغ مشاهده شده یا خیر ؟ 3 چراغ dead منظورمه .

ارزون ترین باطری شارژی و شارژش که کیفیت خوبی داشته باشه چنده ؟ .چه مارکی و چه برندی
تا 5 6 تومن میشه تهیه کرد یا خیلی بیشتره .

بله چند موردی به نقل اعضا از طرف فروشگاه ها شده که سه چراغ قرمز معروف در سری برد های جسپر دیدند.
ولی تعداد اندک بوده و موارد هم استفاده نادرست از کنسول بوده...!!

ولی از اعضای سایت تا الان کسی گزراش نکرده که کنسول ـش با برد جسپر سه چراغ قرمز شده

همچنین طبق خبری که در سایت IGN در September 2, 2009 قرار گرفته میتوان گفت که دیگر مثل سابق نیست خرابی ها...!!
http://xbox360.ign.com/articles/102/1021096p1.html

P.S: اسمم خلیل هستش که در امضاء با رنگ آبی نوشتم

از راهنمایی شما خیلی تشکر می کنم
فیلم بازکردن آن را دیدم فکر کنم می توانم آنرا باز کنم
آیا خودم می توانم آنراکپی خور کنم تا دیگه نخواهم به تهران بیام
آیا این کار فیلم آموزشی داره و نرم افزار آن را کجا می توانم گیر بیارم

اول کنسول رو باز کنید و ببنید که درایو اون چی هستش تا بشه نظر داد...

ولی
خیلی بهتره که بدید بیرون براتون انجام بدند هزینه ی اون هم فقط 10 تومن هستش
اگر درایو شما لایتون از سری قدیمی باشه نیاز به یک Kit دست ساز برای استخراج DvDKey دارید.

DvDKey-Extractor.jpg

که باید اون رو بسازید.

اگر از سری جدید باشه که نیاز به یک درایو دیگه کنسول دارید تا مرحله تست DvDKey رو انجام بدید.

خلاصه چیز راحتی نیست که بتوانید یک شب ـه یاد بگیرید و نیاز به آموزش های لازم دارید.
پس بهتره به خاطر 10 تومن خودتان رو توی درده سر نیندازید.

زمان کپی خور کردن هم از اول تا آخرش 15 تا 30 دقیقه هم نمی شود.

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا يكي خيلي سريع تفاوت هاي ظاهري jasper با falcon رو بگه مرسي

مادربورد Falcon و Jasper به راحتی قابل تشخیص از هم دیگه نیستن.

پشت کنسول اگر 12.1A نوشته شده باشه اون وقت Jasper هست.
تاپیک مادربورد Jasper رو یه گشت بزنی توی صفحات اولش تصاویرش هم هست.

سلام
آقا خلیل از راهنمایهای خوب شما تشکر می کنم
من به تازگی ایکس باکس خریدم و چند تا سوال داشتم:
1- وقتی برای اولین بار ایکس باکس را روشن می کنیم یکسری سوال می پرسه آنها را چه جوابی بدهم؟ مثلا کشور را چی بزنم چون در لیست آن ایران وجود ندارد!
2- رزولوشون را چند انتخاب کنم تلوزیون ما معمولی 60 مگاهرتز می باشد؟ 5 تا 6 انتخاب جلو فرد می گذارد از 460 شروع می شه تا 1060i و 1060p ؟ تفاوت این دوتای آخری در چی است و من کدامیک را انتخاب کنم؟
3- آیا در صورت لزوم می شود این تنظیمات را تغییر داد مثلا اگر تلویزیون معمولی را عوض کردیم و به امید خدا LED خریدیم!! می شه دوباره تنظیمش کرد؟
4- یکسری سوال دیگه هم می پرسه مثلا تنظیمات Live و محدودیت افراد ؟؟ اینها را چی بزنم؟
5- اگه الان تنظیمات Live را انجام ندهم بعدا می توانم آنرا تغییر بدهم ؟ چون ما در منزل DSL نداریم و از طریق مودم به اینترنت وصل می شم که سرعت آن هم خیلی کم است!
6- اگه امکان داره تمامی تنظیمات اولیه را توضیح دهید بل اخص آنهایی که مهم است رعایت کنم؟
7- کنسول من هنوز کپی خور نشده چون از دوبی برام آوردند. اگه بازی که تو بازار ایران است بزارم توش چی می شه ؟ خراب می شه؟
8- آیا از هدست آن می توان صدای بازی را شنید ؟ چون اگه اهل خانه خواب باشند باید صدای تلویزیون را ببندم؟
9- آیا از Live می توانم بازی دانلود کنم؟ چگونه؟
10- وقتی دستگاه کنسول را خاموش کردم چراغ سبز دسته آن همینطور روشن است و در حال چرخش دورانی! معنی آن چی است؟ آیا این چراغ خاموش نمی شه؟
11- آخر هم اینکه کاشکی تو جعبه یک بازی می گذاشتد! چون کنسول من هنوز کپی خور نشده و دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟:(
مشکل من 10000تومان دستمزد آن نیست بلکه وسواسی است که از قطعات داخلی آن دارم و می ترسم آنرا عوض کنند!
12- پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم:blushing:
ممنون

البته با اجازه خلیل

سلام
آقا خلیل از راهنمایهای خوب شما تشکر می کنم
من به تازگی ایکس باکس خریدم و چند تا سوال داشتم:
1- وقتی برای اولین بار ایکس باکس را روشن می کنیم یکسری سوال می پرسه آنها را چه جوابی بدهم؟ مثلا کشور را چی بزنم چون در لیست آن ایران وجود ندارد!
2- رزولوشون را چند انتخاب کنم تلوزیون ما معمولی 60 مگاهرتز می باشد؟ 5 تا 6 انتخاب جلو فرد می گذارد از 460 شروع می شه تا 1060i و 1060p ؟ تفاوت این دوتای آخری در چی است و من کدامیک را انتخاب کنم؟
3- آیا در صورت لزوم می شود این تنظیمات را تغییر داد مثلا اگر تلویزیون معمولی را عوض کردیم و به امید خدا LED خریدیم!! می شه دوباره تنظیمش کرد؟
4- یکسری سوال دیگه هم می پرسه مثلا تنظیمات Live و محدودیت افراد ؟؟ اینها را چی بزنم؟
5- اگه الان تنظیمات Live را انجام ندهم بعدا می توانم آنرا تغییر بدهم ؟ چون ما در منزل DSL نداریم و از طریق مودم به اینترنت وصل می شم که سرعت آن هم خیلی کم است!
6- اگه امکان داره تمامی تنظیمات اولیه را توضیح دهید بل اخص آنهایی که مهم است رعایت کنم؟
7- کنسول من هنوز کپی خور نشده چون از دوبی برام آوردند. اگه بازی که تو بازار ایران است بزارم توش چی می شه ؟ خراب می شه؟
8- آیا از هدست آن می توان صدای بازی را شنید ؟ چون اگه اهل خانه خواب باشند باید صدای تلویزیون را ببندم؟
9- آیا از Live می توانم بازی دانلود کنم؟ چگونه؟
10- وقتی دستگاه کنسول را خاموش کردم چراغ سبز دسته آن همینطور روشن است و در حال چرخش دورانی! معنی آن چی است؟ آیا این چراغ خاموش نمی شه؟
11- آخر هم اینکه کاشکی تو جعبه یک بازی می گذاشتد! چون کنسول من هنوز کپی خور نشده و دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟:(
مشکل من 10000تومان دستمزد آن نیست بلکه وسواسی است که از قطعات داخلی آن دارم و می ترسم آنرا عوض کنند!
12- پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم:blushing:
ممنون

1.مهم نیست
2. میتونی هر کدوم رو انتخاب کنی و ببینی با کدوم تصویر داری!اما چون tv شما معمولیه فکر کنم فقط با 480 جواب بده.(1080 نه 1060)
3.بله
4.چون نمیخای وصل بشی فعلا مهم نیست
5.بله
6.:eek:
7. نه فقط اجرا نمیشه
8.نه
9.اره
10:confused:فکر کنم دسته رو هنوز به دستگاه وصل نکردی؟!
11.:-"
12.:love:

آخرین ویرایش:
سلام
1- از آنجا که کنسول من هنوز کپی خور نشده من دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ آیا به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟
2- جریان این cd key چیه؟ آیا لازم است آنرا از کسی که دستگاه را کپی خور می کنه بگیرم؟!!
3- با توجه به اینکه دستگاه من از دوبی آورده شده و هنوز کپی خور نشده آیا برنامه ixtereme 1.6 روی آن نصب است یا نه؟ آیا این برنامه فقط بدرد Live می خوره؟ یعنی اگه کسی نخواهد به Live وصل بشه نیازی به آن ندارد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or