سلام
آقا خلیل از راهنمایهای خوب شما تشکر می کنم
من به تازگی ایکس باکس خریدم و چند تا سوال داشتم:
1- وقتی برای اولین بار ایکس باکس را روشن می کنیم یکسری سوال می پرسه آنها را چه جوابی بدهم؟ مثلا کشور را چی بزنم چون در لیست آن ایران وجود ندارد!
2- رزولوشون را چند انتخاب کنم تلوزیون ما معمولی 60 مگاهرتز می باشد؟ 5 تا 6 انتخاب جلو فرد می گذارد از 460 شروع می شه تا 1060i و 1060p ؟ تفاوت این دوتای آخری در چی است و من کدامیک را انتخاب کنم؟
3- آیا در صورت لزوم می شود این تنظیمات را تغییر داد مثلا اگر تلویزیون معمولی را عوض کردیم و به امید خدا LED خریدیم!! می شه دوباره تنظیمش کرد؟
4- یکسری سوال دیگه هم می پرسه مثلا تنظیمات Live و محدودیت افراد ؟؟ اینها را چی بزنم؟
5- اگه الان تنظیمات Live را انجام ندهم بعدا می توانم آنرا تغییر بدهم ؟ چون ما در منزل DSL نداریم و از طریق مودم به اینترنت وصل می شم که سرعت آن هم خیلی کم است!
6- اگه امکان داره تمامی تنظیمات اولیه را توضیح دهید بل اخص آنهایی که مهم است رعایت کنم؟
7- کنسول من هنوز کپی خور نشده چون از دوبی برام آوردند. اگه بازی که تو بازار ایران است بزارم توش چی می شه ؟ خراب می شه؟
8- آیا از هدست آن می توان صدای بازی را شنید ؟ چون اگه اهل خانه خواب باشند باید صدای تلویزیون را ببندم؟
9- آیا از Live می توانم بازی دانلود کنم؟ چگونه؟
10- وقتی دستگاه کنسول را خاموش کردم چراغ سبز دسته آن همینطور روشن است و در حال چرخش دورانی! معنی آن چی است؟ آیا این چراغ خاموش نمی شه؟
11- آخر هم اینکه کاشکی تو جعبه یک بازی می گذاشتد! چون کنسول من هنوز کپی خور نشده و دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
مشکل من 10000تومان دستمزد آن نیست بلکه وسواسی است که از قطعات داخلی آن دارم و می ترسم آنرا عوض کنند!
12- پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم:blushing:
ممنون