راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان . می خوام بدونم از نظر گرافیک و نور پردازی و کیفیت تصویر Xbox360 بهتره یا ps3 ؟؟
و Xbox360 یکی دو سال دیگه چون ps3 یه ذره جدید تر هست در بازی ها کم نمیاره ؟?
اگه جای سوالام اینجا نبود ببخشید !!!!

آخرین ویرایش:
سلام
1- از آنجا که کنسول من هنوز کپی خور نشده من دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ آیا به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟
مشکل من 10000تومان دستمزد آن نیست بلکه وسواسی است که از قطعات داخلی آن دارم و می ترسم آنرا عوض کنند!
2- جریان این cd key چیه؟ آیا لازم است آنرا از کسی که دستگاه را کپی خور می کنه بگیرم؟!!
3- با توجه به اینکه دستگاه من از دوبی آورده شده و هنوز کپی خور نشده آیا برنامه ixtereme 1.6 روی آن نصب است یا نه؟ آیا این برنامه فقط بدرد Live می خوره؟ یعنی اگه کسی نخواهد به Live وصل بشه نیازی به آن ندارد؟
ممنون:cheesygri
1. بعیده همچین کاری رو انجام بدن اما مطمعن ترین راه اینه که بالا سرشون باشی!!;) اینجا بپرس XBOX360 داران مشهد
2.اگه بعدا خودت میخوای اپدیت کنی اره لازمه
3.نه!نه!برای اجرای بازی های جدید لازمه
خواهش:cheesygri

تذکر

دوستانی که جواب سوالات رو میدند دقت کنید این طرز جواب دادن به سوالات کاربران نیست.....
اگر قصد کمک کردن به دیگران رو دارید با دقت و کامل جواب سوالات رو بدید، با جواب های بی ارزش باعث میشد کسانی که قصد
جواب به سوالات رو دارند دیگر نتوانند جوابی ارسال کنند.

اینجا برای وقت تلف کردن و تفریح ایجاد نشده است...!!

جواب های بی محتوا پاک می شوند

نوشته شده توسط Niko Bellic
الایت جاسپر چنده؟؟؟؟ سری جدیداش جاسپره یا قدیمی هاش هم جاسپر داره؟ (از نظر محتوای پک)
دوستان من فالکونم رو فروختم میخوام Mw2 باندلش رو بگیرم... شما میگید صبر کنم یا الیت بگیرم؟

قیمت پک جدید و پک قدیمی بین 360 تا 380 تومن هستش، قیمت های به روز اون رو میتوانید توی این تاپیک هر روز مشاهده کنید.
قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف

سری قدیمی و هم سری جدید Elite هر دو جرد جسپر هستند و از این نظر هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند

تفاوت عمده ی این دو پک در لازم و تجهیزات اضافی اون هستش که در پک جدید کاهش یافته و باعث شده قیمت
Elite از 399 دولار به 299 دولار برسه ولی این موضوع در ایران فرقی نمی کند و این تخفیف ها جزء سود عاملین حساب میشه.

توی این دو عکس میتوانید تفاوت های این دو پک رو مشاهده کنید

Elite New
xbox-360-elite-1.jpg

Elite Old
4328-xbox360elite.jpg

برای خریدن پک MW2 باید حسابی صبر کنید و اگر هم وارد ایران شود قیمت آن دوبل حساب میشه
و باید بیش از 500 تومن برای این پک پرداخت کنید تازه اگر وسایل جانبی اون رو برندارند و پک رو کامل تحویل بدند...

بهتره که یک پک Elite قدیمی رو خریداری کنید، پک های جدید به دلیل اینکه تقریباً هم قیمت پک قدیمی هستند
زیاد به صرفه نیست برای خرید.

تذکر

دوستانی که جواب سوالات رو میدند دقت کنید این طرز جواب دادن به سوالات کاربران نیست.....
اگر قصد کمک کردن به دیگران رو دارید با دقت و کامل جواب سوالات رو بدید، با جواب های بی ارزش باعث میشد کسانی که قصد
جواب به سوالات رو دارند دیگر نتوانند جوابی ارسال کنند.

اینجا برای وقت تلف کردن و تفریح ایجاد نشده است...!!

جواب های بی محتوا پاک می شوند

آقا خلیل اگر منظورتون با پست منه، برای تفریح(!) پاسخی ندادم.وقتی هم برای تلف کردن ندارم. فکر کنم دوستمون هم پاسخ سوالهاشونو گرفته باشن وگرنه دوباره می پرسیدن ،با توجه به اینکه تو انجمن به اکثر سوالات توی تاپیک های مرتبط پاسخ داده شده .با این حال اگر جوابی رو اشتباه دادم یا اینکه ناقصه شما اصلاح بفرمایید. اگرهم کلا جوابی که به کاملی جواب های شما نباشه رو بی ارزش میدونید ،من از شما معذرت میخوام که سوال رو جواب دادم.

آخرین ویرایش:
آقا خلیل اگر منظورتون با پست منه، برای تفریح(!) پاسخی ندادم.وقتی هم برای تلف کردن ندارم. فکر کنم دوستمون هم پاسخ سوالهاشونو گرفته باشن وگرنه دوباره می پرسیدن ،با توجه به اینکه تو انجمن به اکثر سوالات توی تاپیک های مرتبط پاسخ داده شده .با این حال اگر جوابی رو اشتباه دادم یا اینکه ناقصه شما اصلاح بفرمایید. اگرهم کلا جوابی که به کاملی جواب های شما نباشه رو بی ارزش میدونید ،من از شما معذرت میخوام که سوال رو جواب دادم.

اگر سوالات ایشون تکراری بودش، باید به تاپیک های مرجع به ایشون نشان داده بشه و لینک های مربوط به سوال اش نقل شود...

استفاده از smaily تنها و استفاده از اره و یا نه، بهترین گزینه برای پاسخ گویی به یک تازه کار است...؟؟

توضیحات صحیح جزئی از پاسخ خوب هستش، سعی کنید بیشتر دقت کنید و اگر وقتی برای تلف کردن ندارید برای پاسخ دادن،
پس لطفاً جواب های اینگونه ارسال نکنید.

سلام

آقایون یک حرفی امشب شنیدم که اصلا باورم نمیشه حالا میخواستم ببینم اهل فن تاییدش میکنند؟

1.پکهای جدید 360 که در راهند درایو Pioneer دارند خیلی خوشحال شدم که درایو به این با کیفیتی قراره بیاد ولی مسئلش کپی خور کردنشه که ممکنه دوباره چندین و چند ماه مثل LiteOn کپی نشند

2.یه سوال دیگه : هارد 360 واقعا به درد میخوره؟ مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟مسئلم سر قیمت الکی 360 جدید هست که با این که 100 دلار کمتر شده ولی 15 تومن از مدل قبلی کمتره!

سلام

آقایون یک حرفی امشب شنیدم که اصلا باورم نمیشه حالا میخواستم ببینم اهل فن تاییدش میکنند؟

1.پکهای جدید 360 که در راهند درایو Pioneer دارند خیلی خوشحال شدم که درایو به این با کیفیتی قراره بیاد ولی مسئلش کپی خور کردنشه که ممکنه دوباره چندین و چند ماه مثل LiteOn کپی نشند

2.یه سوال دیگه : هارد 360 واقعا به درد میخوره؟ مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟مسئلم سر قیمت الکی 360 جدید هست که با این که 100 دلار کمتر شده ولی 15 تومن از مدل قبلی کمتره!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در مورد سوالتون 2 ) چرا به درد نمی خوره؟!

مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟
شاید قبلا هاردی نبوده! شاید قیمتش زیاد بوده! شاید کسی از اهمیتش باخبر نبود! شاید ...
چرا از تکنولوژی استفاده نکنیم؟

وقتی شما می تونی بازی رو تو هارد بریزی و بازی کنی و این عمل باعث می شه الکی عمر درایوتون کم نشه چیز بی ارزشیه؟

و اینکه برخی بازی ها رو برای اینکه بتونید بازی کنید نیازه که تو هارد نصب کنید

سلام

سوال اول:

به احتمال قوی خبر FAKE هستش و تا الان چنین خبری رو نشنیدم، اخرین خبری که وجود داره سری جدید درایو های Liteon هستش که ویرایش دوم 83850c میشه حسابش کرد.

که با مشخصه DG-16D2S-09C در حال عرضه هستش و طبق معمول مشکلات کپی خور شدن و نشدن رو به همراه خودش آورده....
البته هنوز همه گیر نشده و C4eva چیزی نگفته

سوال دوم:

این سوال رو hosseintdk775 جان جواب دادند من نیز اضافه کنم، داشتن هارد برای دانلود کردن از LIVE برای کسانی که بازی های ارکد انجام میدند لازم هستش دانلود دیموها و تبلیغات...

همچنین میتوانید بازی ها رو در هارد کنسول کپی کنید و بازی رو از هارد اجرا کنید، اجرای بازی ها نسبت به اجرا شدن بازی از روی دیسک سریعتر خواهد شد و لنز شما عمر بیشتری خواهد کرد.

در مورد قیمت Elite پک جدید هم موضوع کاملاً طبیعی هستش که کاهش قیمت جهانی یک محصول در ایران موضوع قابل توجهی نیست و جزء سود عاملین اصلی در خارج و داخل کشور میشود.

بسیار ممنونم از شماحسین و خلیل عزیز
حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده کابل کامپوننت قابل اتصال به tv کامپوزیت نیست؟ تبدیل نداره؟
قیمت کابل کامپوننت حدودا چقدره؟
Code:
(من هی میخوام یه جوری به آرکید راضی شم!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or