gamekhor2007
کاربر سایت
با سلام.الان مدل جاسپر چقدر امکان 3 چراغه شدن دارن؟
قیمت اکانتهای Live چقدر هست؟
1. بعیده همچین کاری رو انجام بدن اما مطمعن ترین راه اینه که بالا سرشون باشی!! اینجا بپرس XBOX360 داران مشهدسلام
1- از آنجا که کنسول من هنوز کپی خور نشده من دنبال یک جای مطمئن در مشهد می گردم که جلو خودم آنرا کپی خور کنه تا یک وقت قطعات داخلی آنرا عوض نکنند!به نظر شما ممکنه قطعات داخلی آنرا عوض کنند ؟ چون چند جا پیدا کردم ولی می گویند باید دستگاه کنسول را باید صبح بگذاری و بعد از ظهر بیایی ببری! ولی من می ترسم قطعات داخلی آنرا عوض کنند! مثلا درایو آنرا عوض کنند و یک دست دوم بگذارند! یا هر قطعه دیگه ای؟ آیا به نظر شما راهی است که بشه جلوی این کار را گرفت؟
مشکل من 10000تومان دستمزد آن نیست بلکه وسواسی است که از قطعات داخلی آن دارم و می ترسم آنرا عوض کنند!
2- جریان این cd key چیه؟ آیا لازم است آنرا از کسی که دستگاه را کپی خور می کنه بگیرم؟!!
3- با توجه به اینکه دستگاه من از دوبی آورده شده و هنوز کپی خور نشده آیا برنامه ixtereme 1.6 روی آن نصب است یا نه؟ آیا این برنامه فقط بدرد Live می خوره؟ یعنی اگه کسی نخواهد به Live وصل بشه نیازی به آن ندارد؟
ممنون:cheesygri
تو قشم ستاره طبقه دوم نمي دونم بود يا اول .سلام
کسی جایی رو تو قشم بلده برای خرید یا بندر؟
لطفا زود جواب بدید
بی زحمت یکی جواب بده !الایت جاسپر چنده؟؟؟؟ سری جدیداش جاسپره یا قدیمی هاش هم جاسپر داره؟ (از نظر محتوای پک)
دوستان من فالکونم رو فروختم میخوام Mw2 باندلش رو بگیرم... شما میگید صبر کنم یا الیت بگیرم؟
نوشته شده توسط Niko Bellic
الایت جاسپر چنده؟؟؟؟ سری جدیداش جاسپره یا قدیمی هاش هم جاسپر داره؟ (از نظر محتوای پک)
دوستان من فالکونم رو فروختم میخوام Mw2 باندلش رو بگیرم... شما میگید صبر کنم یا الیت بگیرم؟
تذکر
دوستانی که جواب سوالات رو میدند دقت کنید این طرز جواب دادن به سوالات کاربران نیست.....
اگر قصد کمک کردن به دیگران رو دارید با دقت و کامل جواب سوالات رو بدید، با جواب های بی ارزش باعث میشد کسانی که قصد
جواب به سوالات رو دارند دیگر نتوانند جوابی ارسال کنند.
اینجا برای وقت تلف کردن و تفریح ایجاد نشده است...!!
جواب های بی محتوا پاک می شوند
آقا خلیل اگر منظورتون با پست منه، برای تفریح(!) پاسخی ندادم.وقتی هم برای تلف کردن ندارم. فکر کنم دوستمون هم پاسخ سوالهاشونو گرفته باشن وگرنه دوباره می پرسیدن ،با توجه به اینکه تو انجمن به اکثر سوالات توی تاپیک های مرتبط پاسخ داده شده .با این حال اگر جوابی رو اشتباه دادم یا اینکه ناقصه شما اصلاح بفرمایید. اگرهم کلا جوابی که به کاملی جواب های شما نباشه رو بی ارزش میدونید ،من از شما معذرت میخوام که سوال رو جواب دادم.
سلام
آقایون یک حرفی امشب شنیدم که اصلا باورم نمیشه حالا میخواستم ببینم اهل فن تاییدش میکنند؟
1.پکهای جدید 360 که در راهند درایو Pioneer دارند خیلی خوشحال شدم که درایو به این با کیفیتی قراره بیاد ولی مسئلش کپی خور کردنشه که ممکنه دوباره چندین و چند ماه مثل LiteOn کپی نشند
2.یه سوال دیگه : هارد 360 واقعا به درد میخوره؟ مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟مسئلم سر قیمت الکی 360 جدید هست که با این که 100 دلار کمتر شده ولی 15 تومن از مدل قبلی کمتره!
شاید قبلا هاردی نبوده! شاید قیمتش زیاد بوده! شاید کسی از اهمیتش باخبر نبود! شاید ...مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟
سلام
آقایون یک حرفی امشب شنیدم که اصلا باورم نمیشه حالا میخواستم ببینم اهل فن تاییدش میکنند؟
1.پکهای جدید 360 که در راهند درایو Pioneer دارند خیلی خوشحال شدم که درایو به این با کیفیتی قراره بیاد ولی مسئلش کپی خور کردنشه که ممکنه دوباره چندین و چند ماه مثل LiteOn کپی نشند
2.یه سوال دیگه : هارد 360 واقعا به درد میخوره؟ مثلا اگه من بازی روی با دیسک انجام بدم چی میشه؟ مگه قبلا همین کارو همه نمیکردند؟مسئلم سر قیمت الکی 360 جدید هست که با این که 100 دلار کمتر شده ولی 15 تومن از مدل قبلی کمتره!