راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مرسی
من مودم رو وصل کردم بعد رفتم برای تنظیم
مال من از این الیت فول پک هست و 15 تا تم روش هست تاریخ ساخت هم 6 /2009 هست
مگر این نیست که چاسپر نیازی یه کولینگ نداره؟

مبارکه!

خوب دیگه ! منم وقتی مودم را وصل میکنم خودش یه سری ای پی تنظیم میکنه! این طبیعیه

چه کسی همچین حرفی زده که کولینگ نمیخواد ؟ (شما از تعمیرکاران تخصصی کنسول مثل آقا میثم و یا آقا خلیل که تجربه بالایی دارن میتونید سوال کنید)

جاسپر ها خیلی بهتر از سری های فاکون هستند اما این به این معنی نیست که شما دیگه کولینگ نکنید!

کولینگ را اگر خودتون انجام بدید 3 تومن براتون خرج داره، اگر هم بدید بیرون واستون انجام بدن یه 25 تومنی ازتون میگیرن.

شما مطمئن باشید که اگه کنسولتون را کولینگ کنید ضرر نمیکنید!

هرچقدر هم کنسول بی عیب باشد بد نیست از دمای آن به مقدار قابل توجه ایی بکاهید!

یک توصیه دیگر

( فراموش نکنید که دیسک های Playbox را توی دستگاهتون نزارید)

يك راه اين هست كه يك فرمت mkv را پخش كنيد و بعد update آن را دانلود كنيد

تا اونجا که میدونم، فقط این کار برای فایل های AVI DIVX XVID کاربرد داره و برای MKV تا اونجا که بازم خبر دارم چیزی اعلام نشده برای چنین اپدیتی...

سلام دوستان
يك سوال داشتم
آيا راهي هست كه بتونم فرمت mkv رو روي 360 اجرا كنم؟

شما میتونید با کمک این برنامه Vuze فایل های تصویری SD و HD خودتون رو روی کنسول پخش کنید ( با کابل شبکه )
در مورد ساپورت MKV خبری ندارم ولی تست اون هیچ ضرری نداره...
آموزش کار با برنامه در سایت
Vuze HD Media Server

سلام
1- آیا دستگاه ایکس باکس را افقی قرار بدهم بهتره یا عمودی؟
2- لطفا لیست چند تا بازی خوب را معرفی کنید تا پولم را برای خرید بازیهای بی کیفیت دور نریزم ! توضیح اینکه لطفا بازیهای باشه که در PS2 وجود نداشته باشدچون اکثر بازیهای PS2 را دارم. آیا GOD of WAR 3 آمده؟
3- کدامیک از این بازیها نیاز به ixtereme 1.6 دارد؟ می خواهم مطمئن شوم این برنامه برام نصب شده!
4-دیسک های Playbox چه نوع دیسهای هستند که نباید توی دستگاه گذاشت؟ و مشخصه دیسک های Playbox چی است ؟آیا چه نوع دیسکی باشه خوبه و چطور بفهمم که آن نوع خوب را خریدم ؟
ممنون:p

آخرین ویرایش:
سلام
1- آیا دستگاه ایکس باکس را افقی قرار بدهم بهتره یا عمودی؟
2- لطفا لیست چند تا بازی خوب را معرفی کنید تا پولم را برای خرید بازیهای بی کیفیت دور نریزم ! توضیح اینکه لطفا بازیهای باشه که در PS2 وجود نداشته باشدچون اکثر بازیهای PS2 را دارم. آیا GOD of WAR 3 آمده؟
3- کدامیک از این بازیها نیاز به ixtereme 1.6 دارد؟ می خواهم مطمئن شوم این برنامه برام نصب شده!
4-دیسک های Playbox چه نوع دیسهای هستند که نباید توی دستگاه گذاشت؟ و مشخصه دیسک های Playbox چی است ؟آیا چه نوع دیسکی باشه خوبه و چطور بفهمم که آن نوع خوب را خریدم ؟
ممنون:p

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
1) هر طور دوست داری / اگه افقی دوست داری افقی بزار / اگرم عمودی دوست داری عمودی بزار / در کل عمودی یا افقی سلیقه ای هست

2) مثلا می تونی halo: odst رو بخری که فقط واسه xbox360 هست و واسه ps2 نست
یا اینکه به تاپیک زیر بری و لیست جدیدترین بازی ها رو درآری و ببینی از کدوم خوشت می یاد همونو بخری:
http://tools.rastgo.com/sl/704

جدیدترین بازی ها رو برای دانلود تو این تاپیک می زارن که می تونی متوجه بشی کدوم جدیده و ...

3) .........

4) وقتی بازی می خرید مصلا واسه بازی های کامپیوتری بالای کاور علامت PC هست واسه بازی های رایتس xbox360 هست و بازی های playbox هم همین آرم و داره و از این طریق می تونی بفهمی که playbox هست یا نه.

بسم الله الرحمن الرحیم
4) وقتی بازی می خرید مصلا واسه بازی های کامپیوتری بالای کاور علامت PC هست واسه بازی های رایتس xbox360 هست و بازی های playbox هم همین آرم و داره و از این طریق می تونی بفهمی که playbox هست یا نه.
سلام
من متاسفانه متوجه نشدم که چی گفتی!!:((
-دیسک های Playbox چه نوع دیسهای هستند که نباید توی دستگاه گذاشت؟ و مشخصه دیسک های Playbox چی است ؟آیا چه نوع دیسکی باشه خوبه و چطور بفهمم که آن نوع خوب را خریدم ؟:confused:
ممنون

سلام
من متاسفانه متوجه نشدم که چی گفتی!!:((
-دیسک های Playbox چه نوع دیسهای هستند که نباید توی دستگاه گذاشت؟ و مشخصه دیسک های Playbox چی است ؟آیا چه نوع دیسکی باشه خوبه و چطور بفهمم که آن نوع خوب را خریدم ؟:confused:
ممنون

راه تشخیص دادن دیسک بدون کاور :
ببین اون دیسک هایی کپی که میخری اگه پشت Silver (نقره ایی) باشه یعنی Playbox . اما اگه پشت بنفش باشه یعنی Playbox نیست!

بهترین دیسک واسه ایکسباکس به نظر من Verbatim است!

1-آیا از اولین ارتباط با Live اکانت گلد به مدت 1 ماه فعال میشه؟ یا با اولین بار بازی کردن تو live?
2-من اگر بخوام خودم رایت کنم بازی چکار کنم که stealth استاندارد برای لایو بشه؟
3- با چه سرعتی رایت کنم؟
ممنون

1-آیا از اولین ارتباط با Live اکانت گلد به مدت 1 ماه فعال میشه؟ یا با اولین بار بازی کردن تو live?
2-من اگر بخوام خودم رایت کنم بازی چکار کنم که stealth استاندارد برای لایو بشه؟
3- با چه سرعتی رایت کنم؟
ممنون
1.بعد از اولین اتصال به لایو
2. به اینجا مراجه کنید:
آموزش Stealth Patch و چک کردن دیسک بازی های X360
آموزش abgx360 به منظور چک کردن Stealth Patch بازی ها
3. با 2 یا حداکثر 2.4

سلام آقا خلیل
بالاخره من دستگاه ایکس باکسم را کپی خور کردم ولی چند تا سوال داشتم:
درایو دستگاه از نوع سری جدید Lite-on یعنی c83850 بود ولی صرفا از طریق نرم افزار دستگاه را کپی خور کرد و هیچ کیتی به دستگاه اضافه نکرد!
DVDKey را به من نداد و گفت هر کس خواست درایوت را عوض کند خودش آنرا می خواند!
بعد سعی کرد Divx آنرا آپدیت کند ( البته با اخذ هزینه جداگانه ) تا بتواند انواع فرمت فیلمها را بخواند ولی متاسفانه وقتی با اکانت خودش به Live وصل می شد یک مرحله دستگاه آپدیت می شد که باعث می شد دکمه Eject روی صفحه مانیتور دیده شود ولی مرحله بعد که باید طبق گفته خودش یک فایل بزرگ را می گرفت موفق نمی شد و بالاخره دستگه آپدیت نشد!!!
به نظر شما اشکال از کجا بوده ؟ آیا مربوط به کپی خور کردنش نیست ؟ آیا دستگاه خراب نشده( در اثر آپدیت ناقصی که صورت گرفت)؟ولی بازی را اجرا می کنه ولی فیلم را نشان نمی دهد! برای اینکه بتوانم فیلم با فرمتهای مختلف ببینم باید چکار کنم؟ این بابا که نتوانست دستگاه را آپدیت کنه آیا خودم می توانم این کار را بکنم؟؟:confused:
2-آیا تعمییر کار از طریق Live دستگاه من به اینترنت وصل نشده تا GOLd آن فعال بشه ؟؟چون من هنوز نمی خواهم از این اکانتم استفاده کنم؟؟:eek:
3 - تلوزیون ما معمولی است ( سامسونگ پلانو) و متاسفانه رزولوشون آن پایین است و فقط با 460 جواب می دهد و همین باعث شده که نوشته های بازی اصلا خوانا نیستند و در کل کیفیت تصویر پایین است. :evil:
من الان زیاد پول ندارم تا تلویزیون LED یا LCD بخرم آیا با 500 هزار تومان می توانم یک مانیتور خوب با کیفیت HD بخرم؟ اگه بله پیشنهاد شما چه مارکی و چه نوعی است؟؟ آیا رزولوشون آن با تلویزیونهای LED یا LCD برابر است؟؟:cool:
ممنون:love:

سلام آقا خلیل
بالاخره من دستگاه ایکس باکسم را کپی خور کردم ولی چند تا سوال داشتم:
درایو دستگاه از نوع سری جدید Lite-on یعنی c83850 بود ولی صرفا از طریق نرم افزار دستگاه را کپی خور کرد و هیچ کیتی به دستگاه اضافه نکرد!
DVDKey را به من نداد و گفت هر کس خواست درایوت را عوض کند خودش آنرا می خواند!
بعد سعی کرد Divx آنرا آپدیت کند ( البته با اخذ هزینه جداگانه ) تا بتواند انواع فرمت فیلمها را بخواند ولی متاسفانه وقتی با اکانت خودش به Live وصل می شد یک مرحله دستگاه آپدیت می شد که باعث می شد دکمه Eject روی صفحه مانیتور دیده شود ولی مرحله بعد که باید طبق گفته خودش یک فایل بزرگ را می گرفت موفق نمی شد و بالاخره دستگه آپدیت نشد!!!
به نظر شما اشکال از کجا بوده ؟ آیا مربوط به کپی خور کردنش نیست ؟ آیا دستگاه خراب نشده( در اثر آپدیت ناقصی که صورت گرفت)؟ولی بازی را اجرا می کنه ولی فیلم را نشان نمی دهد! برای اینکه بتوانم فیلم با فرمتهای مختلف ببینم باید چکار کنم؟ این بابا که نتوانست دستگاه را آپدیت کنه آیا خودم می توانم این کار را بکنم؟؟:confused:
2-آیا تعمییر کار از طریق Live دستگاه من به اینترنت وصل نشده تا GOLd آن فعال بشه ؟؟چون من هنوز نمی خواهم از این اکانتم استفاده کنم؟؟:eek:
3 - تلوزیون ما معمولی است ( سامسونگ پلانو) و متاسفانه رزولوشون آن پایین است و فقط با 460 جواب می دهد و همین باعث شده که نوشته های بازی اصلا خوانا نیستند و در کل کیفیت تصویر پایین است. :evil:
من الان زیاد پول ندارم تا تلویزیون LED یا LCD بخرم آیا با 500 هزار تومان می توانم یک مانیتور خوب با کیفیت HD بخرم؟ اگه بله پیشنهاد شما چه مارکی و چه نوعی است؟؟ آیا رزولوشون آن با تلویزیونهای LED یا LCD برابر است؟؟:cool:
ممنون:love:

صد در صد گیرت میاد!

با 350 تومن هم میتونه یه چیز خفن بخری
به این تاپیک مراجعه کن واسه مانیتور
راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

مرسی از جوابتون فقط یه سوال اینکه بعد 1 ماه اکانت به چه صورتی در میاد؟ یعنی چه امکاناتی ازش کم میشه؟

بعد از یک ماه میشه Silver .

یعنی نمیتونی باش آنلاین بازی کنی یا ...

اما میتونی داشبورد های جدیدی که میاد را دانلود کنی!

میتونی Friend اضافه کنی.

مسیج میگیره اما ارسال نمیکنه.
...

دوستان یدونه جاسپر گرفتم که تاریخش مال ماه 5 سال 2009 هست ولی درایوش لایتون 74850c هست به نظرتون درایوش رو عوض کردن؟
راستی یه سایتی بود که اطلاعات 360 رو میزدی محل فروشش و یه سری اطلاعات دیگه رو بهت میداد اونو میخوام

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or