راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان یدونه جاسپر گرفتم که تاریخش مال ماه 5 سال 2009 هست ولی درایوش لایتون 74850c هست به نظرتون درایوش رو عوض کردن؟
راستی یه سایتی بود که اطلاعات 360 رو میزدی محل فروشش و یه سری اطلاعات دیگه رو بهت میداد اونو میخوام
کسی نبود این سوال رو جواب بده :mad:
سوال مهمی پرسید:-"

آخرین ویرایش:
لطفا توضیح بدید

آقایون
تو محتویاتی که برای xbox 360 ذکر کردید
شارژر و باتری رو ننوشتید:confused:

یعنی باید جدا بگیریم
(من هنوز xbox 360نگرفتم
زود تر بگید که این هفته شنبه یکشنبه بخرم)

اگه می شه لطفا زود تر جواب بدید
اگر توضیحات تکمیلی و نکاتی هست ذکر کنید

پیشاپیش تشکر

الان مگه این 360 جدیدا چه مشکلی دارند که میخواین درایورش رو عوض کنیم؟؟؟
آقا خلیل من تصمیم گرفتم باندل بگیرم.... نظرت چیه؟؟؟؟
در مورد مشکلات 360 جدیدا میگی؟؟؟؟

آقایون
تو محتویاتی که برای xbox 360 ذکر کردید
شارژر و باتری رو ننوشتید:confused:

یعنی باید جدا بگیریم
(من هنوز xbox 360نگرفتم
زود تر بگید که این هفته شنبه یکشنبه بخرم)

اگه می شه لطفا زود تر جواب بدید
اگر توضیحات تکمیلی و نکاتی هست ذکر کنید

پیشاپیش تشکر
هیچ پک و باندلی از 360 شارژر و باتری روش نیست.;) جدا بگیر....

سلام
بالاخره من دستگاه ایکس باکسم را کپی خور کردم ولی چند تا سوال داشتم:
درایو دستگاه از نوع سری جدید Lite-on یعنی c83850 بود ولی صرفا از طریق نرم افزار دستگاه را کپی خور کرد و هیچ کیتی به دستگاه اضافه نکرد!
DVDKey را به من نداد و گفت هر کس خواست درایوت را عوض کند خودش آنرا می خواند!
بعد سعی کرد Divx آنرا آپدیت کند ( البته با اخذ هزینه جداگانه ) تا بتواند انواع فرمت فیلمها را بخواند ولی متاسفانه وقتی با اکانت خودش به Live وصل می شد یک مرحله دستگاه آپدیت می شد که باعث می شد دکمه Eject روی صفحه مانیتور دیده شود ولی مرحله بعد که باید طبق گفته خودش یک فایل بزرگ را می گرفت موفق نمی شد و بالاخره دستگه آپدیت نشد!!!
به نظر شما اشکال از کجا بوده ؟ آیا مربوط به کپی خور کردنش نیست ؟ آیا دستگاه خراب نشده( در اثر آپدیت ناقصی که صورت گرفت)؟ولی بازی را اجرا می کنه ولی فیلم را نشان نمی دهد! برای اینکه بتوانم فیلم با فرمتهای مختلف ببینم باید چکار کنم؟ این بابا که نتوانست دستگاه را آپدیت کنه آیا خودم می توانم این کار را بکنم؟؟
2-آیا تعمییر کار از طریق Live دستگاه من به اینترنت وصل نشده تا GOLd آن فعال بشه ؟؟چون من هنوز نمی خواهم از این اکانتم استفاده کنم؟؟
ممنون:love:

دوستان یدونه جاسپر گرفتم که تاریخش مال ماه 5 سال 2009 هست ولی درایوش لایتون 74850c هست به نظرتون درایوش رو عوض کردن؟
راستی یه سایتی بود که اطلاعات 360 رو میزدی محل فروشش و یه سری اطلاعات دیگه رو بهت میداد اونو میخوام

سلام حاجی;)
منظورتون اینه؟:
Code:
http://www.360drives.com/list

سلام دوستان
يه كمكي ازتون مي خوام
من يه ايكس باكس ريجن جي داشتم سه چراغ شد حالا مي خوام يه ايكس باكس ريجن پال بگيرم
مي خواستم ببينم سيو هاي بازي ها و پروفايلم كه تو مموري ريجن جي ام بود تو ايكس باكس ريجن پال مي ياد يا نه

سلام دوستان
يه كمكي ازتون مي خوام
من يه ايكس باكس ريجن جي داشتم سه چراغ شد حالا مي خوام يه ايكس باكس ريجن پال بگيرم
مي خواستم ببينم سيو هاي بازي ها و پروفايلم كه تو مموري ريجن جي ام بود تو ايكس باكس ريجن پال مي ياد يا نه

بله میاد!

اما برای من کامل نیومدن.

مثلا سیوهای GTA IV و Prince of persia پرید!

سلام دوستان می خواستم ببینم تو ایران چه رجینی بگیریم بهتره ؟
ممنون.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
رجین پال
چون بیشتر فروشگاه دارها بازی های PAL می یارند و اینکه تو ایران الان فروشنده ها PAL واسه فروش می یارند.

به همین دلیل اگه رجین دیگه ای بخرید تو پیدا کردن بازی براش کمی ممکنه دچار مشکل بشید مگه اینکه بازی FREE باشه

سلام من میخوام یه xbox360 arcade jasper بخرم.1-میخواستم بدونم که اگه با کامپوننت به تی وی وصل کنم کیفیت بهتری داره یا با vga به ال سی دی وصل کنم؟
2-آیابه این مدل ایکس باکس کابل hdمیخوره؟و همراهش چه کابلی هست؟ اگه این دوتا کابل رو نداره قیمتشون چنده و از کجا باید گیر بیارم؟
3-از کجا بفهمم که مادربوردش جاسپره؟(که سرم کلاه نره)
4-از کجا مطمئن بشم که دستگاه نو هستش؟
5-چه وسایلی باید همراه دستگاه باشه؟
با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و تندرستی و خوشبختی و خوشحالی و بازیهای زیبا .سال نو پیشاپیش مبارک.

سلام من میخوام یه xbox360 arcade jasper بخرم.1-میخواستم بدونم که اگه با کامپوننت به تی وی وصل کنم کیفیت بهتری داره یا با vga به ال سی دی وصل کنم؟
2-آیابه این مدل ایکس باکس کابل hdمیخوره؟و همراهش چه کابلی هست؟ اگه این دوتا کابل رو نداره قیمتشون چنده و از کجا باید گیر بیارم؟
3-از کجا بفهمم که مادربوردش جاسپره؟(که سرم کلاه نره)
4-از کجا مطمئن بشم که دستگاه نو هستش؟
5-چه وسایلی باید همراه دستگاه باشه؟
با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و تندرستی و خوشبختی و خوشحالی و بازیهای زیبا .سال نو پیشاپیش مبارک.

1- بستگي به رزوليشن TV تون داره . اگه معمولي باشه كه بهتره به LCD وصل كني
2- بله ميخوره . همراه اركد يه كابل كامپوزيت هست
3- مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19275
4- خوب دستگاه نگاهش كني معلومه
5- 1- كنسول 2- دسته وايرلس 3- كابل كامپوزيت 4- بازي آركد. 5- آداپتور

سلام
امروز به بازار رفتم تلویزیون LCD سامسونگ 22 اینج سری 6 تو بازار حدود 360 هزار تومان است و موجود می باشد
شایان ذکر است که این تلویزیون تمامی ورودیها را داشت ازجمله دو ورودی HDMI و سایر ورودیها!!
آیا سامسونگ 22 اینج سری7 هم تو بازار وجود دارد ؟ قیمت آن چند است؟
فروشنده می گفت مانیتور بگیری بهتر است چون رزلوشن بالاتری بهت می دهد ولی تلویزیونها LCD رزلوشن بسیار پاینتری دارند حتی در حالت HD ؟؟؟
مدل پیشنهادی فروشنده SAMSUNG - 23" - P23700 بود که قیمت آن هم 305 هزار تومان می گفت ولی ورودیها را ازجمله ورودی HDMI و سایر ورودیها را نداشت و صرفا ورودی کامپیوتر را داشت و می گفت برای تصویر باید تبدیل بگیری ولی برای صدا خودش هم نمی دانست چه باید کرد!!!
به نظر شما دوستان تلویزیون بگیرم یا مانیتور و کیفیت کدامیک بالاتره است؟؟؟
برای ورودیهای صدا و تصویر باید چکار کرد؟؟
دستگاه من 360 الایت می باشد
ممنون:love:

به نظر من 100 % lcd tv بگیر که ورودی HD حتما داشته باشه و اینکه شما از تلویزیون هم استفاده کنی.
حتما هم از ورودی HD استفاده کن کیفیت عالی میشه .
من همه رو امتحان کردم .*
شک نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or