راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام
از کجا میشه فهمید Frimware درایو 1.6 هست یا نه؟؟:confused:
آخه یه مغازه ای تو اهواز گفت Frimware درایو 1.6 هست . :-"
شک کردم بهش که داره 1.5x میفروشه.:sick:
به نظر شما دوستان راهی است؟؟ :confused:

اینطور که newHamedPC جان گفتند هم نــه نــه نیست ـش...!!

یکی از قابلیت های ورژن 1.6 حالت One shot boot mode هستش که به درایو به صورت لحظه ای اجازه میده که بازی های non-stealth رو اجرا کنه.

این قابلیت فقط در ورژن 1.6 وجود داره و در ورژن 1.51 چنین قابلیتی رو قرار نداده بودند.

شما می توانید از همین تفاوت فرق بین 1.51 بودن و یا 1.6 رو متوجه بشید.

جزئیات بیشتر

یکی از لینک های زیر رو دانلود کنید
Code:
http://rapidshare.com/files/234681729/Samsung_iXtreme-THX_v1.6-Bazicenter.com.rar
http://rapidshare.com/files/234680857/LiteOn_iXtreme-THX_v1.6.REPACK-Bazicenter.com.rar
http://rapidshare.com/files/234680303/BenQ_iXtreme-THX_v1.6-Bazicenter.com.rar

در پوشه ی که با برنامه Winrar از حالت فشرده خارج می کنید فایل ای به نام activate.iso وجود دارد
این فایل یک Image فایل تصویری است که باید با کمک برنامه ImgBurn اون رو رایت کنید
http://www.imgburn.com/index.php?act=download

فایل Image باید برروی یک DvD 9GB رایت بشه.

بعد از رایت دیسک اون رو توی درایو دستگاه قرار بدید صفحه ای ظاهر میشه که نوشته ای رو به چند زبان مختلف نوشته برای 30 ثانیه صبر کنید.
تا فرمور از نظر نرم افزاری غیر فعال شود.

سپس دیسک را خارج کنید و بازی non-stealth ای را قرار دهید دورن کنسول، اگر بازی اجرا شد
به این معنی هستش که فرمور شما 1.6 است در غیر این صورت و عدم اجرای بازی ورژن فرمور درایو شما 1.51 است.

non-stealth سری بازی هایی قدیمی و بازی های PlayBox در حالت non-stealth قرار دارند
non-stealth بودن یک بازی به معنی خطر بن شدن کنسول در Live است. که در حالت امنیتی که در
iXtreme 1.51 و یا Ixtreme 1.6 وجود دارد که در حالت عادی اجازه ی اجرا شدن بازی هایی که non-stealth هستش را نمی دهد.

P.S البته این موضوع رو هیچ وقت نشد چک کنم چون کنسول ندارم ولی از روی نوشته های فروم ها به این نظر رسیدم که عرض کردم.

ولی وصل کردن درایو و خواندن FW اون بهترین حالت فهمیدن ورژن ان هستش.

پس چند تا بازی بگین که فقط روی 1.6 بیاد

تمامی بازی های جدید قفل Wave3 دارند که ورژن 1.51 و 1.6 هر دو توانای اجرای این بازی ها رو دارند.

سلام
دوستان
میخواستم بدونم که کدوم مدل xbox 360 بهتره؟
کنسول Elite با مادربورد جسپر....

سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

الان Elite دو سری داره پک جدید و پک قدیمی

پک جدید Elite قیمت جهانی اون 299 دولار هستش و پک قدیمی Elite قمیت جهانی 299 دولار هستش
فرق بین این دو پک در لوازم اضافی اون هستش

Elite New
xbox-360-elite-1.jpg

Elite Old
4328-xbox360elite.jpg

قیمت این دو پک در ایران تقریباً یکسان هستش هر چند که در قیمت جهانی 100 دولار اختلاف دارند
پس بهتره که Elite پک قدیمی رو تهیه کنید.

سلام
تفاوت دو دستگاه زیر در چی است ؟
xbox elite jasper foul pack
xbox elite jasper new pack
فرق بین این دو پک در لوازم اضافی اون است؟
یعنی پک جدید چه لوازمی کمتر داره؟
از نظر سایر موارد ازجمله Firmware آیا یکسان هستند؟
یعنی آیا هر دو دارای درایو 1.6هستند؟؟
لطفا توضیح دهیدکه در چه مواردی با یکدیگر اختلاف دارند
ممنون

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یعنی از روی هارد بازی کردید با این خطا مواجه شدید؟
چون اگه دیسک مشکل داشت نصب نمی کرد ( امتحان کردم )

یک بازی بود وسط بازی خطا می داد / روی هارد نصبش کردیم مشکلش حل شد!
یه بازی هم بود که هنگام نصب تو هارد خطا داد که دیسک و تمیز کردیم و بعد بدون مشکل نصب کردیم و دیگه مشکلی نداشت

یعنی اینکه اگه شما بتونید بازی رو تو هارد نصب کنید و از روی هارد بازی کنید دیگه نباید مشکلی باشد؟!
( سوالی هم داشتم / البته ببخشیدها:blushing:
شما برای بازی کردن ( بعد از اینکه بازی رو تو هارد نصب کردید / روی بازی دکمه y رو می زنید بعد از طریق PLAY FROM HARD DRIVE وارد بازی می شید؟ ))
نه فقط وقتي ديسك رو گذاشتم بازي خودش شروع مي شه

نه فقط وقتي ديسك رو گذاشتم بازي خودش شروع مي شه

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پس بهتره خودتون حالت اجرای اتوماتیک بازی رو تغییر فعال کنید / بعد خودتون از هارد بازی رو اجرا کنید ( همونطوری که تو پست قبلی گفتم )
یا اینکه اگه می خوایید این حالت رو غیر فعال نکنید / بعد از اینکه بازی اجرا می شه به داشبورد برید و بعد بازی رو از توی داشبورد اجرا کنید.

چه فرقي داره وقتي روي هارد ميريزي خودبهخود هميشه از روي هارد بازي رو مياره:confused:

بسم الله الرحمن الرحیم

نمی دونم!
تجربه ای که داشتم رو گفتم / ما هم مشکل مشابه رو داشتیم. / که اینگونه حل شد!

چون وقتی بازی از هارد اجرا بشه دیگه دلیلی نداره دستگاه بگه دیسک مورد داره ( چون با دیسک که کاری نداره ) با هارد داره اجرا می کنه!

حالا چرا می گه؟ / دیسک فقط بار اول اجرا می شه / اونم وقتی بازی رو از هارد اجرا می کنید
و نباید در بین بازی بگه دیسک مورد داره / مگر اینکه بازی از تو دیسک اجرا بشه

با سلام ، من xbox360 را یه هفته پیش گرفتم ، می خواستم بدونم از کجا میشه تاریخ ساختش رو فهمید ؟!
مدل من arcae هست ، اگر یه کابل HDMI بگیرم و به مایتور FULL HD وصل کنم ، خروجی hd بهم میده ؟!

با سلام ، من xbox360 را یه هفته پیش گرفتم ، می خواستم بدونم از کجا میشه تاریخ ساختش رو فهمید ؟!
مدل من arcae هست ، اگر یه کابل HDMI بگیرم و به مایتور FULL HD وصل کنم ، خروجی hd بهم میده ؟!
پشت کنسول سمت چپ خروجی hdmi تاریخ ساخت زده

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من قصد خرید Xbox360 رو دارم چستجو هم کردم ولی نتونستم جواب روشن بعضی از پرسش هامو پیدا کنم و یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-قیت فعلی کنسول(Premium,Elite)؟
2-من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!
آیا این قفل هنوز پا برجاست؟
اگرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)
3-قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )
4-فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)
5-اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
میدونم خیلی سوال کردم معذرت میخوام ولی خیلی ضررویه برام من قصد خرید دارم نمیخوام ندونسته...
بازم ممنون.

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من قصد خرید Xbox360 رو دارم چستجو هم کردم ولی نتونستم جواب روشن بعضی از پرسش هامو پیدا کنم و یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
2-من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!
آیا این قفل هنوز پا برجاست؟
اگرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)
3-قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )
4-فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)
5-اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
میدونم خیلی سوال کردم معذرت میخوام ولی خیلی ضررویه برام من قصد خرید دارم نمیخوام ندونسته...
بازم ممنون.

آقا برو به این صفحه 1206 و 1205 اونجا چندتا پست از من هست جواب چندتا از سوالات هست مخصوصا region

sargeras

یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.

در حال حاظر بهترین Region موجود PAL هستش، یک سری به سایت NextGen بزنید و به لیست های بازی ها اون توجه کنید.
http://nextgen.ir/xbox_game.php
اکثر بازی هایی که در طی این مدت ( تقریباً 4 سال ) پخش شدند یا Free هستند و یا PAL

بهترین مادربورد جسپر، دلیل برتری جسپر تکنولوژی 65nm متری هر دو پردازنده هستش که در سری برد های قبلی چنین نبود
به این معنی که پردازنده برق کمتری مصرف میکنه و درنتیجه گرمای سابق خود در سری برد های قبلی رو نداره.

قیمت پریمیوم چون دیگر از نظر جهانی تولید نمی شود، قیمت ثابتی ندارد اگر پیدا کنید.
قیمت ایلایت هم پک جدید و پک قدیمی تقریباً قیمت نزدیک به هم دارند بین 360 تا 380 تومن

تفاوت های اون رو میتوانید در تصویری که در صفحه قبل قرار دادم ببنید.

من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!

من تا الان چنین خبری رو به خاطر ندارم ولی چیزی که اکنون وجود دارد، فقط منطقه ای (Region)
همچنان وجود دارد.

گرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)

بخش اول این سوال رو در ابتدای پست جواب دادم، درباره قیمت هم هیچ فرقی میان Region ها از نظر قیمت وجود ندارند.

تفاوت قیمت های بازی ها در کیفیت دیسک و قاب کاور و لیبل دیسک ها و همچنین مرام فروشنده است.

ولی قیمت ها میان 2500 تا 4000 هزار تومن در نوسان است با توجه به مواردی که گفتم.

قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )

بین 10 تا 15 هزار تومن

فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)

کابل سه فیشی بهش میگند composit که دو فقط سفید و قرمز برای صدا هستش و یک فیش زرد برای تصویر
معمولا دستگاه های VCD چنین کابل هایی رو دارند.

کابل شش فیشی بهش میگند component، این کابل به غیر از داشتن 3 فیش قبل در composit سه فیش به رنگ های آبی قرمز و سبز را دارد.
این کابل بیشتر در دستگاه های DVD پخش خانگی وجود دارد و کیفیت آن بیش از کابل 3 فیشی است.

و میتوانید با کمک این کابل تصویر را برروی TV های HD داشته باشید.

سری پریمویم و ایلایت پک قدیمی کابل component دارند http://electro-shopping.com/images/xbox360Premium.jpg

فقط سری ارکد و سری جدید ایلایت کابل composit دارند.

اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.

روش های تشخیص نو و یا دست دوم بودن کنسول زیاد ساده نیست و نمیتوان تشخیص داد.

ولی کپی خور بودن کنسول را میتوان با قرار دادن یکی از جدیدترین بازی های بازار در دستگاه فهمید که دستگاه کپی خور شده است یا نه
( بازی را اجرا می کند یا خیر، ولی تمامی فروشگاه ها کنسول کپی خور شده به مشتری میدند )

اکثر فروشگاه های بزرگ و مهم مثل فتحی و یا Nextgen و همچنین میثم جان افراد قابل اطمینان ای هستند برای خرید کنسول.

فتحی
میثم
NextGen

ولی مواردی که موقع خرید باید بررسی کنید که کنسول جسپر است یا خیر مهم هستش
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=820943&postcount=2765

این تاپیک رو هم بخوانید، سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

همچنین سایر تاپیک های مهم شده در بخش XBOX 360 است که اطلاعات بسیار جامعی برای خریدارن کنسول دارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or