soroush7334
کاربر سایت
نميشه فهميد جز اينكه كنسول رو باز كني و به كامپيوتر وصل كني
پس چند تا بازی بگین که فقط روی 1.6 بیاد
نميشه فهميد جز اينكه كنسول رو باز كني و به كامپيوتر وصل كني
با سلام
از کجا میشه فهمید Frimware درایو 1.6 هست یا نه؟؟:confused:
آخه یه مغازه ای تو اهواز گفت Frimware درایو 1.6 هست .
شک کردم بهش که داره 1.5x میفروشه.
به نظر شما دوستان راهی است؟؟ :confused:
http://rapidshare.com/files/234681729/Samsung_iXtreme-THX_v1.6-Bazicenter.com.rar
http://rapidshare.com/files/234680857/LiteOn_iXtreme-THX_v1.6.REPACK-Bazicenter.com.rar
http://rapidshare.com/files/234680303/BenQ_iXtreme-THX_v1.6-Bazicenter.com.rar
پس چند تا بازی بگین که فقط روی 1.6 بیاد
سلام
دوستان
میخواستم بدونم که کدوم مدل xbox 360 بهتره؟
نه فقط وقتي ديسك رو گذاشتم بازي خودش شروع مي شهبسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یعنی از روی هارد بازی کردید با این خطا مواجه شدید؟
چون اگه دیسک مشکل داشت نصب نمی کرد ( امتحان کردم )
یک بازی بود وسط بازی خطا می داد / روی هارد نصبش کردیم مشکلش حل شد!
یه بازی هم بود که هنگام نصب تو هارد خطا داد که دیسک و تمیز کردیم و بعد بدون مشکل نصب کردیم و دیگه مشکلی نداشت
یعنی اینکه اگه شما بتونید بازی رو تو هارد نصب کنید و از روی هارد بازی کنید دیگه نباید مشکلی باشد؟!
( سوالی هم داشتم / البته ببخشیدها:blushing:
شما برای بازی کردن ( بعد از اینکه بازی رو تو هارد نصب کردید / روی بازی دکمه y رو می زنید بعد از طریق PLAY FROM HARD DRIVE وارد بازی می شید؟ ))
نه فقط وقتي ديسك رو گذاشتم بازي خودش شروع مي شه
چه فرقي داره وقتي روي هارد ميريزي خودبهخود هميشه از روي هارد بازي رو مياره:confused:
پشت کنسول سمت چپ خروجی hdmi تاریخ ساخت زدهبا سلام ، من xbox360 را یه هفته پیش گرفتم ، می خواستم بدونم از کجا میشه تاریخ ساختش رو فهمید ؟!
مدل من arcae هست ، اگر یه کابل HDMI بگیرم و به مایتور FULL HD وصل کنم ، خروجی hd بهم میده ؟!
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من قصد خرید Xbox360 رو دارم چستجو هم کردم ولی نتونستم جواب روشن بعضی از پرسش هامو پیدا کنم و یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-قیت فعلی کنسول(Premium,Elite)؟
2-من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!
آیا این قفل هنوز پا برجاست؟
اگرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)
3-قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )
4-فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)
5-اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
میدونم خیلی سوال کردم معذرت میخوام ولی خیلی ضررویه برام من قصد خرید دارم نمیخوام ندونسته...
بازم ممنون.
یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-قیت فعلی کنسول(Premium,Elite)؟
من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!
گرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)
قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )
فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)
اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.