mgs3
Loyal Member
سلام
آیا در بازیهای دو نفره که نیاز به دو دسته بازی است می شه یکی از دسته ها بی سیم با شه و دیگری با سیم؟؟
مشکلی پیش نمی یاد
ممنون:cheesygri
سلام نه دوسته عزیز این چه حرفیه آخه می زنی چه مشکلی پیش می یاد!!
سلام
آیا در بازیهای دو نفره که نیاز به دو دسته بازی است می شه یکی از دسته ها بی سیم با شه و دیگری با سیم؟؟
مشکلی پیش نمی یاد
ممنون:cheesygri
بازیهایی که این قابلیت رو دارن میشه بری تو منوی option اشون و خاموش کنی!سلام
می شه لرزش دسته x360رو خاموش کرد
چه جوری
تو منوی ستینگ برید و autoplay رو خاموش کنید! البته الان 360 پیشم نیست وگرنه دقیق بهتون میگفتمچجوری میشه کاری کرد که وقتی بازی رو در درایو قرار می دیم بازی خودش اجرا نشه ؟
9کرتیمدستت درد نکنه که تصویر هم گذاشتی.
حالا یه سوال.
وقتی اون دو تا فیش سفید و قرمز رو به اسپیکر وصل میکنیم اون سر کابل دکمش باید روی HDTV باشه یا Tv ?
راستی من شنیدم اگه کابل hdmi to dvi رو به مانیتور وصل کنی تصویر نمیده. میگن این کابل فقط برای وصل کردن کامپیوتر به تلوزیون است.
راست میگن.
:confused:ربطی به گلد نداره!!!ولی شاید بازی سخت اچیو منت میده!!!مثلا DMC هم همینطوری بود بازی رو تموم میکردی نهیت 170 تا میگرفتی:biggrin1من بازی lost planet رو خریدم وقتی بازی رو تو دستگاه گزاشتم آپدیتش کردم بازی رو تا نصفش ادامه دادم ولی هیچ اچیومنتی دریافت نکردم به نظر شما مشکل از کجاست..شاید به خاطر تموم شدن اشتراک گلد منه.میشه یه کم راهنماییی کنین..
برو توی اچیومن گاید بپرس اونجا بهتر جواب میدن)منم به لایو وصل شدم قبلا و الان نمیشم ولی وقتی که نمیشم همچین اخطاری نمیاد.دوستا خودم این همه سوال جواب دادم-حالا شما اگه میتونید یکمکی بکنید!!!
---
من وقتی وارد پرو فایلم میشه یک اخطار میاد برای وصل شدن به لایو(در حال حاضر ADSLندارم و وصل نمیشم)هر سرس باید yesو okو از این چرتا بزنی بره!!!(با این پرو فایل به لایو وصل شدم)
در حالی که با پرو فایلی که به لایو وصل نشدم وقتیsingمیکنم-این نوشته نمیاد!!
میشه یک راهی بهم نشون بدید این رو تعطیل کنم:confused:
ممنون
من الان بازی prototype رو امتحان کردم و بازی رو تا 4 مرحله ادامه دادم بازم اچیومنتی دریافت نکردم..حالا میگین چه خاکی تو سرم کنم..9
ربطی به گلد نداره!!!ولی شاید بازی سخت اچیو منت میده!!!مثلا DMC هم همینطوری بود بازی رو تموم میکردی نهیت 170 تا میگرفتی:biggrin1برو توی اچیومن گاید بپرس اونجا بهتر جواب میدن)
اصلا به گلد ربطی نداره!!!

من قبلا بازی فارکرای رو نصب کرده بودم و پاکش کرده بودم امروز دوباره نصبش کردم بازی رو تا نصف رفتم بهم اچیومنت داد....شاید بازی هایی که من دیروز خریدم مشکل دارن؟؟؟9
ربطی به گلد نداره!!!ولی شاید بازی سخت اچیو منت میده!!!مثلا DMC هم همینطوری بود بازی رو تموم میکردی نهیت 170 تا میگرفتی:biggrin1برو توی اچیومن گاید بپرس اونجا بهتر جواب میدن)
اصلا به گلد ربطی نداره!!!
بازی prototype کلا سخت اچیومنت میده. برو تو قسمت اچیومنت ها و تاپیک prototype یکی از اون اچیومنت ها رو امتحان کن ببین میده یا نهمن الان بازی prototype رو امتحان کردم و بازی رو تا 4 مرحله ادامه دادم بازم اچیومنتی دریافت نکردم..حالا میگین چه خاکی تو سرم کنم..![]()
کنسول رو چه جوری باید ریست کرد....بازی prototype کلا سخت اچیومنت میده. برو تو قسمت اچیومنت ها و تاپیک prototype یکی از اون اچیومنت ها رو امتحان کن ببین میده یا نه
من هر جا دیده بودم و خونده بودم..نوشته بود که تنها تفاوت میان مدلهای xbox در لوازم جانبیشونه....ولی الان دیدم که کیفیت ساخت رو هم مقایسه کردینتوجه داشته باشید که کیفیت ساخت سه مدل Elite و Halo Edition و Premium with HDMI به مراتب از Premium و Core بالاتر می باشد. بنابراین اگر کیفیت ساخت برای شما اهمیت زیادی دارد باید Elite یا Halo Edition یا Premium with HDMI را انتخاب کنید که البته در بازار با قیمت های مختلف و نسبتا گران تری به فروش می رسند.