راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بفرما-دیگه خودت رو اذیت نکن و برو go pro بخر -حالش رو ببر-الیت فعلا موجود نیست
Audio-HDMI.JPG

سوالی بود بپرسید!!!
البته بعد از بز باز کردن قاب دور فیش یک دور لنت برق بپیچید!!!(چسب برق خودمون)-قسمت بالاش رو میگم-نرید جایی که وارد 360 میشه رو پشب بزنیدا(همون محلی که با دست میشه گرفت)

یا حق

دستت درد نکنه که تصویر هم گذاشتی.
حالا یه سوال.
وقتی اون دو تا فیش سفید و قرمز رو به اسپیکر وصل میکنیم اون سر کابل دکمش باید روی HDTV باشه یا Tv ?
راستی من شنیدم اگه کابل hdmi to dvi رو به مانیتور وصل کنی تصویر نمیده. میگن این کابل فقط برای وصل کردن کامپیوتر به تلوزیون است.
راست میگن.

آخرین ویرایش:
سلام
آیا در بازیهای دو نفره که نیاز به دو دسته بازی است می شه یکی از دسته ها بی سیم با شه و دیگری با سیم؟؟
مشکلی پیش نمی یاد
ممنون
:cheesygri

سلام
می شه لرزش دسته x360رو خاموش کرد
چه جوری
بازیهایی که این قابلیت رو دارن میشه بری تو منوی option اشون و خاموش کنی!
چجوری میشه کاری کرد که وقتی بازی رو در درایو قرار می دیم بازی خودش اجرا نشه ؟
تو منوی ستینگ برید و autoplay رو خاموش کنید! البته الان 360 پیشم نیست وگرنه دقیق بهتون میگفتم

من بازی lost planet رو خریدم وقتی بازی رو تو دستگاه گزاشتم آپدیتش کردم بازی رو تا نصفش ادامه دادم ولی هیچ اچیومنتی دریافت نکردم به نظر شما مشکل از کجاست..شاید به خاطر تموم شدن اشتراک گلد منه.میشه یه کم راهنماییی کنین..

دستت درد نکنه که تصویر هم گذاشتی.
حالا یه سوال.
وقتی اون دو تا فیش سفید و قرمز رو به اسپیکر وصل میکنیم اون سر کابل دکمش باید روی HDTV باشه یا Tv ?
راستی من شنیدم اگه کابل hdmi to dvi رو به مانیتور وصل کنی تصویر نمیده. میگن این کابل فقط برای وصل کردن کامپیوتر به تلوزیون است.
راست میگن.
9کرتیم
-روی TVبزاری بهتره-چون اگه روی TVباشه 3تا فیشی که جدا شده -خاموش میمونه- و فقط فیش زرد اظافه کار میکنه!!!
پس TVبهتره-
پ.ن:اگه روی HD-TVباشه اون 3تا فیش کامپونت هم onمیشه

:-":confused:
نه -کی از این حرفا میزنه:biggrin1:-خود رفقای ما خیلی وقته دارن-این کابل فقط برای اینجور کار-اختراع شده-
چون کل ورودی های TV-15 pinهست!!!
و اگه مانیتور با ورودی HDMIداشته باشی -نیز میتونی از این کابل استفاده کنی!!!-
شما براحتی میتونی استفاده کنی-همش چرته!!
من بازی lost planet رو خریدم وقتی بازی رو تو دستگاه گزاشتم آپدیتش کردم بازی رو تا نصفش ادامه دادم ولی هیچ اچیومنتی دریافت نکردم به نظر شما مشکل از کجاست..شاید به خاطر تموم شدن اشتراک گلد منه.میشه یه کم راهنماییی کنین..
ربطی به گلد نداره!!!ولی شاید بازی سخت اچیو منت میده!!!مثلا DMC هم همینطوری بود بازی رو تموم میکردی نهیت 170 تا میگرفتی:biggrin1:(برو توی اچیومن گاید بپرس اونجا بهتر جواب میدن)
اصلا به گلد ربطی نداره!!!

آخرین ویرایش:
دوستا خودم این همه سوال جواب دادم-حالا شما اگه میتونید یکمکی بکنید!!!

---
من وقتی وارد پرو فایلم میشه یک اخطار میاد برای وصل شدن به لایو(در حال حاضر ADSLندارم و وصل نمیشم)هر سرس باید yesو okو از این چرتا بزنی بره!!!(با این پرو فایل به لایو وصل شدم)
در حالی که با پرو فایلی که به لایو وصل نشدم وقتیsingمیکنم-این نوشته نمیاد!!
میشه یک راهی بهم نشون بدید این رو تعطیل کنم:confused:
ممنون

دوستا خودم این همه سوال جواب دادم-حالا شما اگه میتونید یکمکی بکنید!!!

---
من وقتی وارد پرو فایلم میشه یک اخطار میاد برای وصل شدن به لایو(در حال حاضر ADSLندارم و وصل نمیشم)هر سرس باید yesو okو از این چرتا بزنی بره!!!(با این پرو فایل به لایو وصل شدم)
در حالی که با پرو فایلی که به لایو وصل نشدم وقتیsingمیکنم-این نوشته نمیاد!!
میشه یک راهی بهم نشون بدید این رو تعطیل کنم:confused:
ممنون
منم به لایو وصل شدم قبلا و الان نمیشم ولی وقتی که نمیشم همچین اخطاری نمیاد.
تو تنظیمات یه گزینه داشت که دیگه هر دفعه ازت نمیپرسه که میخوای وصل شی یا نه.
همون ابتدا که پروفایل میسازی.
راستی خودت sign میکنی پروفایلتو یا کنسول؟
چون من هر دفعه خودم میکنم این اخطار میاد.

سلام
من ميخاستم xbox بگيرم ولی موندم آيا ارزش داره که پریمیوم بگيرم يا نه
البته از خارج قراره بفرستن و برام 300 تموم ميشه
آيا ارزش داره با هارد بگيرم من فقط گاهی در live بازی کنم و اهله دانلود هم نيستم

اگه ميشه راهنمايم کنين:confused:

آخرین ویرایش:
9

ربطی به گلد نداره!!!ولی شاید بازی سخت اچیو منت میده!!!مثلا DMC هم همینطوری بود بازی رو تموم میکردی نهیت 170 تا میگرفتی:biggrin1:(برو توی اچیومن گاید بپرس اونجا بهتر جواب میدن)
من الان بازی prototype رو امتحان کردم و بازی رو تا 4 مرحله ادامه دادم بازم اچیومنتی دریافت نکردم..حالا میگین چه خاکی تو سرم کنم..:(

9

من قبلا بازی فارکرای رو نصب کرده بودم و پاکش کرده بودم امروز دوباره نصبش کردم بازی رو تا نصف رفتم بهم اچیومنت داد....شاید بازی هایی که من دیروز خریدم مشکل دارن؟؟؟

من الان بازی prototype رو امتحان کردم و بازی رو تا 4 مرحله ادامه دادم بازم اچیومنتی دریافت نکردم..حالا میگین چه خاکی تو سرم کنم..:(
بازی prototype کلا سخت اچیومنت میده. برو تو قسمت اچیومنت ها و تاپیک prototype یکی از اون اچیومنت ها رو امتحان کن ببین میده یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or