گفتم که! تو این تاپیک دیدمکی بوده همچین پستی داده؟ شاید منظوزش core همون ایکس باکس های سال 2007 هست چون دیگه نه core تولید میشه نه halo edition .
شاید پست صفحه ی اول رو خوندی هیچ فرقی نمیکنن
هیچ ربطی نداره- -اون موقع ها halo editionو ELITE -خروجیHDMIداشتن اینا نداشتن- وگرنه فرقی نداره!!!من هر جا دیده بودم و خونده بودم..نوشته بود که تنها تفاوت میان مدلهای xbox در لوازم جانبیشونه....ولی الان دیدم که کیفیت ساخت رو هم مقایسه کردین
اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدین که منظور از کیفیت ساخت چیه؟
پیشاپیش ممنون

سلام بچه ها یکی از رفقای من میخواد XBox360 بخره می خواستم پبرسم چه نوعیش خوبه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم کارایی خوب . از جوابایی که می دین تشکر می کنم !![]()
به خاطر تابستون اگه میتونی صبر کنی نزدیک مهر بخر ارزون میشه:biggrin1:اگه به لایو وصل بود (ماشالله که همیشه وصلی!:biggrin1سلام
من کنسولم زیاد توی داشبورد هنگ میکنه
چیکار کنم ؟
در ضمن ارکید جاسپر هست

سلام
قصد خرید xbox 360 elite دارم
خرید از دوبی و آوردن اینجا مقرون به صرفست؟
قضیه کپی خور کردن چیه ؟
اگه نکته ای برا خرید هست راهنمایی کنید مرسی
من یک سوال داشتم اومدم این جا مطرح کنم :biggrin1:من یک ایکس باکس داشتم که سه چراغ شد ولی در حدی بود که درست شه 25 تومن دادم درست شد طرف هم گفت 2 ساعت بیشتر بازی نکن من هم در همون حد بازی کردم ولی یک هفته بعد سوخت الان 3 ماهی هست گذاشتم تو جعبش تو انباری حالا می خوام دوباره تعمیرش کنم ولی نیم ساعت بیشتر بازی نکنم به نظر شما عملیه یا اگر نیست یک راهی بگین :biggrin1: