راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

قصد خرید xbox 360 elite دارم

خرید از دوبی و آوردن اینجا مقرون به صرفست؟

قضیه کپی خور کردن چیه ؟

اگه نکته ای برا خرید هست راهنمایی کنید مرسی

فعلا با این قیمت ها که گیرت میاد بری از افریقا هم بیاری مقرون بصرفه هست

کپی خور کردن هم اگه لایت ان باشه که هست با نرم افزار کپی خور میکنن درایورت رو همین

من یک سوال داشتم اومدم این جا مطرح کنم :biggrin1:من یک ایکس باکس داشتم که سه چراغ شد ولی در حدی بود که درست شه 25 تومن دادم درست شد طرف هم گفت 2 ساعت بیشتر بازی نکن من هم در همون حد بازی کردم ولی یک هفته بعد سوخت الان 3 ماهی هست گذاشتم تو جعبش تو انباری حالا می خوام دوباره تعمیرش کنم ولی نیم ساعت بیشتر بازی نکنم به نظر شما عملیه یا اگر نیست یک راهی بگین :biggrin1:

نمیشه به این راحتی ها تخمین ضد، باید دید مشکل تا چه حد هستش و کنسول چه خطایی میدهد
کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها
و به نسبت اون بشه تصمیم گرفت که چی کار کرد
آموزش کامل X-Clamp Replacement

تاپیک مشکلات کنسول Xbox360 برای مطرح کردن همین مشکلات است
این تاپیک برای راهنمایی خریداران و یا کسانی که تازه کنسول خریداری کردند

دوستان اگه از کابل hdmi to dvi استفاده کنم و سر کابل av رو ببرم و دوسر فیش قرمز و سفید رو به اسپیکر بزنم در بازی ها افت فریم مشاهده میشه یا نه؟

دوستان اگه از کابل hdmi to dvi استفاده کنم و سر کابل av رو ببرم و دوسر فیش قرمز و سفید رو به اسپیکر بزنم در بازی ها افت فریم مشاهده میشه یا نه؟

دوست عزیز خیلی از بچه های سایت همین کارو کردن هیچیش نمیشه استفاده کن:smile:

سلام برو بكس
من 360ام رو به مانيتور وصل كردم!
چرا تو settingsوdisplayكه رزوليشنو نشون ميده قبلآ به صورت1920x1080نشون ميداد حالا1080iيا
1080pنشون ميده؟
احساس ميكنم كيفيت اومده پايين چي كار كنم؟چجوري به حالت اول برگردونم؟

سلام بچه ها یکی از رفقای من میخواد XBox360 بخره می خواستم پبرسم چه نوعیش خوبه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم کارایی خوب . از جوابایی که می دین تشکر می کنم !:love:
امروز رفتم جمهوری با رفیقم Xbox360 قیمت کردیم . می خواستم ببینم با توجه به نوع و مدل کدومو پیشنهاد می کنین : مدل Arcade 320000t مدل Premium 410000t یه مغازه هم Elite داشت که گفت ماله 2008 450000t . لطفا کمک کنین چون من هرقدر که تو زمینه PS3 اطلاعات دارم تو زمینه X360 اطلاعاتم ضعیفه !!!

والا من قیمت های دقیق و به روزش رو نمیدونم اما این قیمت هایی که شما گفتی بدجوری افسانه اییه . arcade الان : 250 .Premium : اخرش 300 . همه اونایی که گفتم جاسپر هم بودند .

والا من قیمت های دقیق و به روزش رو نمیدونم اما این قیمت هایی که شما گفتی بدجوری افسانه اییه . arcade الان : 250 .Premium : اخرش 300 . همه اونایی که گفتم جاسپر هم بودند .
شما دیگه خیلی دارید قیمت ها رو پایین میگید.
پرمیوم جاسپر تا 350 م خیلی خوبه تو این اوضاع

سلام چند تا سؤال دارم:من محافظ برای ايکس باکس از کجا بخرم و قيمتش چنده؟رفتم بگيرم بگم چی بده؟

سلام.
محافظ از فروشگاههای لوازم الکتریکی و فروشگاههای لوازم جانبی میتونی بخری.
قیمتش از 3-4 تومن هست تا حدود 17-18 تومن.
من خودم یک مدل خریدم 12 تومن.هم ولتاژ رو نشون میده و هم تایمر داره.
تا جایی که میدونم زیاد مارکش مهم نیست ، ولی حتما یک مدلی بخر که ولتاژ رو نشون بده و تایمر داشته باشه و گارانتی داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or