سلام - من می خوام دستگاه رو با hdmi وصل کنم و از خروجی صدای optical روی کابل کامپوننت استفاده کنم که خوب دوتاش با هم جا نمیره و نمی شه ! شما گفتی که قاب دور کابل رو باز کردی ! می شه ؟ یعنی باید به چاقو و تیغ و... بیفتیم به جونش ؟ من از اپتیکالش می خوام استفاده کنما . می شه . من هنوز دستگاه نگرفتم . ینی به خاطر اون کابلی که تو الایت هست می خوام الایت جاسپر ( اویل پک ) بگیرم که این مدل اصلا گیر نمیاد . حتی حاضرم 460 هم پول بدم ولی خوب نیست ! ببین به خاطر یه کابل به چه روزی افتادیما !
بفرما-دیگه خودت رو اذیت نکن و برو go pro بخر -حالش رو ببر-الیت فعلا موجود نیست
سوالی بود بپرسید!!!
البته بعد از بز باز کردن قاب دور فیش یک دور لنت برق بپیچید!!!(چسب برق خودمون)-قسمت بالاش رو میگم-نرید جایی که وارد 360 میشه رو پشب بزنیدا(همون محلی که با دست میشه گرفت)
پ.ن:یک نوکیای 1200 خراب با سیب زمینی هیچ فرقی نداره!!!!
-سیب زمینی رو میشه خورد ولی نوکیا رو نه:biggrin1:
با تشكر از capitanrayanبالاخره يكي جواب درست داد.چندتا سوال داشتم:
منظورت از كامپيونت همون HD/AVه ؟كسي تا حالا ازش صدا گرفته؟
9کرتیم-
---
بله همونHD/AVهست!!!خودم صدا ازش گرفتم!!!(البته با فیش- چون اسپیکر اپتیکال ندارم-هنوز تستی نشده)ولی عقل سالم میگه حتما جواب میده!!!
----
انگار بايد بريدش نميشه به جاي اين ,HDMIرو يك ذره ببرم؟
بریدن نداره که!!!چاقو رو میندازی دور قاب یکمی فشار میدی-تا حسابی چسب پایین خار -قاب کنده بشه!!!و قاب براحتی باز میشه!!!دور قسمت اهنی چسب بپیچ و اماده تبخ میشه!!!
نه دستگاه توی همون ان واحد 3 چراغ میشه:biggrin1:-نه بابا-هنگ کجا بود دیگه!!!من که تا الان چیزی ندیدم!!!!!
رفقا یکسالی هست دارن از اینکارا میکنن- اونا هم چیزی ندیدن-
یکوقت HDMIرو نبری-کابلت رو خراب کنی!!!
كسي از دوستان ميتونن آموزش بدن با چي و چطور ميشه درست بريدش كه هنگ نكنه؟
چاقو رو میندازی-و سمت چپ و راست قاب-خاراش رو بازمیکنی!!!
بریدن نداره!!!بریدن نداره!!!به جون خودم بریدن نداره!!!:biggrin1:
بايد رو TVتنظيمش كنم ياHDTV؟
اگه HDMIوصل میکنی که تنظیمات نمیخواد!!!اون تنظیمات برای قسمت تصویره!!!شما بزار روی TVبمونه!!!
البته فرقی نداره منتها اگه روی HD TVبزاری اون 3تا فیش دیگه هم فعال میشه!!!که الکی این عمل انجام میشه!!!
--------------------------------------------
جدی با کابل VGA میشه 1080 گرفت؟ Composit منظورتون هست دیگه؟
1080 فکر نمیکنم ولی 720 رو میشه گرفت!!البته باید HD TVبا ورودی VGAداشته باشی!!!
کاپوزیت به کابل 3فیشی که داخل جعبه 360هست میگن!!!کابل VGAبرای اتصال 360 به مانیتور هست!!!
که بجای کابل زرد رنگ در کابل کامپوزیت- فیش ورودی به مانیتور رو داره که 15پین هست!!!
کابل کامپوزیت 420 رو به زور جواب میده!!!:biggrin1:
یا حق