کسی نبود جواب منو بده؟سلام من میخواستم الیت جسپر بخرم و این سایت http://pinata.ir برای فروش داره به قیمت 420 حالا میخواستم ببینم این واقعا جسپر هست؟ پس چرا فتحی هنوز نداره؟ من اصفهان هستم میخواستم ببینم این سایت قابل اطمینان هست ؟ اینجا الیت فالکون رو میدن 435 ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
منم خودم خواستم بگیرم دندون رو جیگر گزاشتم حدود شهریور یا مهر بگیرم
میبخشید من این آقای پیام طلپور رو از کجا میتونم گیر بیارم؟شما میتونی چند روز یا هفته صبور باشی و از همین فتحی یا پیام طلپور جنس رو بخری ....
انجا همه مورد اطمینان هستند .
موفق باشی
بفرمایید اینم نام کاربریشون:ps3(payam)360میبخشید من این آقای پیام طلپور رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سلام من دیشب xbox که دوستم صبحش برام خریده بود با مشخصاتی که بهش داده بودم باز کردم، چند تا سوال دارم ؟
روی jasper xbox primium
که خریدم یک بازی اصل ست، منم بازی کپی هنوز نخریدم، نمی دونم الان دستگاه کپی خور شده یا نه ، از کجا میشه فهمید؟ و اینکه اگر کپی خور با بازی اصل رو اجرا می کنه؟
دستگاه رو با کابل HDMI به LCD 46 اینچ فول اچ دی سامسونگ متصل کردم، قبلا یادمه که همینجا خونده بودم که Xbox تا 720 رزولوشین ساپورت می کنه اما با کما تعجب دیدم رزولوشین 1080i و 1080p هم جزو زینه هاست !!! جریان چیه؟ من بهترین یعنی 1080p رو انتخاب کردم اما مشکلی که تو بازی های روی هارد داشتم این بود که تصویر عالی بود اما صدا در هر 5 ثانیه یکبار ضعیف می شد و این مخص یک بازی نبود، البته چون از بلندگوهای stereo خود تلویزیون استفاده کردم تنظیمات Audio dashbord گذاشتم رو Stereo ، خودم دو تا دس زدم : چون وقتی رزولوشین رو یک مرحله می آوردم گاییبه 1080i صدا مشکلش حل میشد حدس زدم که کابل نمی کشه کیت تصویر و صدارو به صورت 1080p با هم به تلویزیون انتقال بده ، حدس دوم این بود که چون کابل HDMI رو خودم تهیه کردم به قیمت 10.000 تومان از جمهوری شاید کیفیت کابل خوب نیستدوتان کارشناس کمک کنند.
مشکل دیگه تو اجرای بعضی بازی های رو هارد این بود که ارور می داد که باید از قسمت Display تغییر 50 به 60 Pal بدی که من هر چی گشتپیدا نکردم کجا همچین تغییری میشه داد( دیشب کل Dashboard رو خوردم اینقدر همه جاشو خوندم) حتی رو بازی اصل که بازش نکردم هم نوشته 60Hz .خلاصه کجاس؟
از کجا بفهمم iexterme 1.6 رو دستگاه نصبه؟
اگه شما هارد و وسایلشو دارید ارکید بگیر اگر نه پریمیوم از همه به صرفه تره . هارد هم روی جاسپر نصب میشه .سلام...
خوب من یه مدل elite فالکون داشتم که به طرز اعصاب خردکنی به رحمت ایزدی پیوست و اشک ما رو هم درآورد( واقعا جالبه که سابقه ی هنگ کردن اصلا نداشت و فقط این اواخر به حداکثر بازی کردنم رسیده بودم، که اون هم بیشتر از دو سه ساعت در روز نمیشد!) به هر حال، تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم و با توجه به تجربه ای که از xbox دارم، نمی خوام یه مدل گرون بگیرم.( اگر ps3 کپی خور میشد، یه ps3 می گرفتم!!) می خواستم بپرسم مدل premium چه طور هست و آیا مشکل حادی داره؟ بهترین مدل بعد از elite چیه؟
یه مورد دیگه هم که برام جالب بود، هارددرایوی که از elite مرحومم به جا مونده، روی مدل های دیگه هم سوار میشه؟ مشکل به هم نمی زنه؟