راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کد درایو هست که برای کپی خور کردن باید اون و یک سری اطلاعات دیگر رو عوض کنی تا بازیهای کپی رو بخونه..
این کارو باید خودمون کنیم یا فروشنده خودش میکنه؟
آموزشی چیزی جایی هست؟
یعنی باید فقط یک کد رو وارد کنیم؟

آموزشی چیزی جایی هست؟

فروشنده خودش انجام میده..

این key بیشتر برای تعویض فریموری و تعویض درایو به درد میخوره که یک نسخش هم داخل خود درایو هست.. ولی اگر key یا همون فریموری رو از درایو پاک کنی کارت بیخ پیدا میکنه..

حالا شما چه گیری دادی به این key.!!!

می بخشید دوستان
ولی من جواب چندتا از سوال ها رو نگرفتم.
ارزانترین قیمت بازی های 360(بدون چاپ روی دیسک و قاب و ...)
قیمت آداپتور
بازی برای PAL بیشتر میاد یا NTSC/UC

می بخشید دوستان
ولی من جواب چندتا از سوال ها رو نگرفتم.
ارزانترین قیمت بازی های 360(بدون چاپ روی دیسک و قاب و ...)
قیمت آداپتور
بازی برای PAL بیشتر میاد یا NTSC/UC

قیمت بازی پایین ترین حالتش فکر کنم به غیر از دیسک های مالزی،2000 تومان باشه.

آداپتور قیمت دقیقی ندارم اما حدود 15000 تومان ممکنه باشه.

بازی هم برای هر 3 ریجن میاد.اما برای PAL اکثرا زودتر عرضه میشه.البته بعضی اوقات هم برای NTSC زودتر میاد.در کل من PAL رو پیشنهاد می کنم.هم توی بازار زیاد هست هم بازی هاش راحت گیر میاد.(البته NTSC هم راحت گیر میاد)

3تا سوال فني دارم:
1-بعد از هربار خاموش كردن دستگاه چقدر بايد صبر كنم تا دوباره روشنش كنم؟(دارم خاموش روشنش ميكنم بلكه صدا بده)
2-اگر بعد از خاموش كردن ديسك تو دستگاه بمونه ضرر نداره؟
3كنسول رو عمودي گذاشتم با ديوار فاصله داره زيرشم بلنده خوبه؟

3تا سوال فني دارم:
1-بعد از هربار خاموش كردن دستگاه چقدر بايد صبر كنم تا دوباره روشنش كنم؟(دارم خاموش روشنش ميكنم بلكه صدا بده)
2-اگر بعد از خاموش كردن ديسك تو دستگاه بمونه ضرر نداره؟
3كنسول رو عمودي گذاشتم با ديوار فاصله داره زيرشم بلنده خوبه؟

1. اگه منظورت بعد از هر بار بازی کردن هست که باید هر 2-3 ساعت یه 1-2 ساعتی بهش استراحت بدی.اما اگر منظورت اینه که کنسول رو خاموش کردی به هر دلیلی و می خوای دوباره روشنش کنی،بهتر هست بعد از اینکه 2-3 دقیقه از خاموش کردن گذشت،اون رو روشن کنی.

2. نه ضرری نداره.اما می تونی بیرونش بیاری.

3. بهتر هست افقی بذاری و 4 طرفش از زیر یه چیزی بذاری که فاصله بگیره از سطح زمین یا میز یا هر چیز دیگه که دستگاه رو روش میذاری.اینطوری هم به لنز کم فشار میاد هم این که هوا به خوبی عبور و مرور داره اطراف دستگاه.

سلام من میخواستم الیت جسپر بخرم و این سایت http://pinata.ir برای فروش داره به قیمت 420 حالا میخواستم ببینم این واقعا جسپر هست؟ پس چرا فتحی هنوز نداره؟ من اصفهان هستم میخواستم ببینم این سایت قابل اطمینان هست ؟ اینجا الیت فالکون رو میدن 435 ممنون میشم اگر راهنماییم کنین

آموزشی چیزی جایی هست؟

اون DvDKey مربوط به مشخصه درایو شما هستش که توسط همان شماره سریال برد کنسول
تشخیص میده که چه درایوی برروی کنسول نصب است.

تمامی عملیاتی که با این DvDKey انجام داده میشه مربوط به کپی خور کردن و یا تعویض درایو است.
که تمام این موارد همگی مربوط به فروشنده کنسول است و خودش قبل فروش انجام داده و یا برای
تعویض درایو در زمانی که درایو شما خراب شود باز نیز این وظیفه بر عهده آنها خواهد بود.

شما در طول عمر کنسول خود به سختی ممکن است دو بار کنسول را برای اپدیت کپی خور ببرید
فروشگاه ها تا برایتان تجدید کپی خور جدید انجام دهند.

تمامی این کارها هم بخشی نرم افزاری و بخشی کمی سخت افزاری ساده است
آموزش آپدیت Frimware درایو Lite-on از 1.5x به 1.6
آموزش آپدیت Firmware درایور BenQ به iXtreme 1.6

الان بیشتر از 45 روز است که ورژن جدیدی برای اپدیت کپی خور امده ( iXtreme 1.6 ) که این
ورژن براورد می شود که به راحتی بیش از یک سال در سلطنت باقی بماند.
این به معنا است که شما نیازی به اپدیت فرمور دیگر نخواهید داشت.
( اگر در طی این 45 روز و یا در آینده کنسول خریده باشید ورژن کپی خور حتماً iXtreme 1.6 خواهد بود که توسط فروشگاه نصب می شود برروی درایو )

ممنونم
فقط یه سوال دیگه
این بازی 2000 تومان کجا پیدا میشه

اون بازی های دو هزار تومنی اصلا پیشنهاد نمیشه
کیفیت دیسک مالزی در حد بسیار بسیار پایینی هستش و به مرور زمان به لنز درایو
صدمه وارد میکنه و به دلیل کیفیت پایینی که دارند عمر لنز رو به شدت کاهش میده.

بهتره که هزار تومن بیشتر بدید ولی از دیسک های رایتی استفاده کنید.
دیسک با کیفیت و درجه یک بازار الان verbatim هستش که امتحان خودش را دو سه سالی است
کاملاً پس داده و طرفدار پیدا کرده. قیمت اون هم در فروشگاه ها بین 3000 تا 4000 هزار تومن هستش.

اگر به درایو کنسول و عمر مفید اون براتون مهم هستش بهتره یا از دیسک های درجه یک و یا
حداقل درجه دو بازار مثل T-gate DataRight AONE رو تهیه کنید که کمی قیمت آن کمتر است.

این تاپیک قدیمی تقریباً مال سه سال پیش هستش کمی پست های اول و آخر اون را بخوانید بد نیست
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2631&page=30

من هفته پیش elite خریدم ، 420 و 2 و 3 روزی هست که با سایت آشنا شدم و مطلب ها رو خوندم یک سوالی برام پیش اومده که داره اعصابم و خورد می کنه و به نظرم اومد که به مطالب این تاپیک نزدیک باشه ، سوالم این هست که
من الان اشتباه کردم که به جای elite دستگاه Premium با مین جاسپر نخردیم ؟؟؟؟ :angry:

من چند صفحه ای ازین تاپیک رو خوندم ولی در آخر میخام ببینم که برای منی که روزی حداقل 7ساعت یه سر بازی میکنم و لایو هم بازی میکنم و از 3چراقه شدن و کلا تعمیر یا هرگونه دست کاری رو ایکس باکس خوشم نمیاد چه مدلی خوبه؟
(لطفا بهترین مدل رو به من پیشنهاد کنین یعنی با در نظر گرفتن همه موارد مثل بهترین مادر بورد یا بهترین سیستم خنک کننده یا هرچیزه دیگه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or