راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب به سلامتی قیمت پریموم جسپر رفت رو 390 به بالا ... ( ماشالا فروشنده ها خوب دارن از آب گل آلود ماهی می گیرن...)

من اگر بخوام یک آرکید بگیرم و هارد براش جدا بخرم، قیمت و ظرفیت هاردها در چه حدودیه؟

کاربد هارد برای save بازی و همچنین اجرای بازی از روی هارد هست دیگه؟ به کار دیگه ای که نمیاد که به درد بخوره؟

خوب به سلامتی قیمت پریموم جسپر رفت رو 390 به بالا ... ( ماشالا فروشنده ها خوب دارن از آب گل آلود ماهی می گیرن...)

من اگر بخوام یک آرکید بگیرم و هارد براش جدا بخرم، قیمت و ظرفیت هاردها در چه حدودیه؟

کاربد هارد برای save بازی و همچنین اجرای بازی از روی هارد هست دیگه؟ به کار دیگه ای که نمیاد که به درد بخوره؟

قیمت هارد بالای 70-80 هزار تومان در مدل 20 گیگ اگه پیدا بشه شروعش هست و حجم های 60 و 120 گیگ هم داره که قیمت تا 150 هزار تومان هم میره برای بالاترین حجم هارد.
شما اگر هارد داشته باشید غیر از ذخیره و نصب بازی روی هارد می تونید از XBox Live بازی های Arcade و موارد دیگه رو دانلود کنید و استفاده کنید.

بهت پیشنهاد می کنم فعلا صبر کنی برای خرید کنسول.مطمئن باش قیمت ها افت هم می کنه.

قبول دارم حرفتو.باهات موافقم.
البته الان پرمیوم 360 قیمتش.
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21483

می خواهم فردا پس فردا پرمیوم بخرم.

1.فالکون و جاسپر ،تفاوتشان چیست اختلاف قیمتشان چقدر است کدامشان بهتر است؟
2.سه چراغه چیست (فقط میدونم یک مشکل است) و راه قطعی رفع دارد؟ و در کدام مدل کمتر رخ می دهد؟
3. ریجن PAL بهتر است یا NTSC/UC وو کدام آداپتور می خواهد و آداپتور چند است؟
4. ارزانترین قیمت بازی 360 در تهران چند است و کجا پیدا می شود ؟(قاب و اینها نمیخواهم)
5.کدام درایو بهتر است و آیا واقعا تفاوت چندانی دارندکه قیمتشان فرق کند ؟
6. تاریخ ساخت کنسول را از کجا باید فهمید و چه تاریخی به بعد را باید بگیریم؟(چه تاریخی به قبل را باید نگیریم)
7.قیمت ها فراموش نشود.
8.آپدیت فیرمور چیه و چگونه انجام میشه؟(نمیدونم فیرمور چیه ها)
khaheshan nagid topic ro begard chon yezare ziadi vaght mibare
hadaghal adrese daghigh tu topic bedid

می خواهم فردا پس فردا پرمیوم بخرم.

1.فالکون و جاسپر ،تفاوتشان چیست اختلاف قیمتشان چقدر است کدامشان بهتر است؟

مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon ‏

توی این دو تاپیک و با خواندن تعدادی از صفحات اون میتوانید اطالعات با ارزشی رو پیدا کنید درباره
تمامی برد های کنسول X360

قطعاً خرید جسپر بهتر هستش نسل جدید برد X360 هستش بارز ترین مشخصه ی که خرید و
برتری خودش رو نسبت به فالکون نشون میده GPU 65nm اون هستش که در فالکون GPU 90nm بودش.

اطلاعات بیشتر در همان تاپیک ها داده شده فقط باید بخوانید

2.سه چراغه چیست (فقط میدونم یک مشکل است) و راه قطعی رفع دارد؟ و در کدام مدل کمتر رخ می دهد؟

3. ریجن PAL بهتر است یا NTSC/UC وو کدام آداپتور می خواهد و آداپتور چند است؟

6. تاریخ ساخت کنسول را از کجا باید فهمید و چه تاریخی به بعد را باید بگیریم؟(چه تاریخی به قبل را باید نگیریم)

8.آپدیت فیرمور چیه و چگونه انجام میشه؟(نمیدونم فیرمور چیه ها)

در مطلب زیر تمامی موارد جواب داده شدند

سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

5.کدام درایو بهتر است و آیا واقعا تفاوت چندانی دارندکه قیمتشان فرق کند ؟

در مورد اینکه کدوم درایور بهتر هستش و چه تفاوت های دارند، الان دیگر این موضوع مهم نیست
چون تمامی درایور های از یک سال خورده ی پیش فقط Lite-on هستند و شما انتخاب دیگری ندارید.

4. ارزانترین قیمت بازی 360 در تهران چند است و کجا پیدا می شود ؟(قاب و اینها نمیخواهم)
7.قیمت ها فراموش نشود.

فعلا قیمت کنسول نوسان شدیدی داشته و قیمت اون رو به افزایش هستش
قیمت پریمیوم جسپر در فروشگاه فتحی که در سایت هم تاپیک دارند به قیمت 360 تومان به فروش میرسه.

فروشگاه فتحی(XBOX360-Ps3-Wii...)

در مورد سایر فروشگاه هم خبر دقیقی ندارم، بهتر است برای ادامه این موضوع به این تاپیک بروید

معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

khaheshan nagid topic ro begard chon yezare ziadi vaght mibare
hadaghal adrese daghigh tu topic bedid

در نهایت
قوانین سایت

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد. البته استفاده از لغات انگلیسی و یا به کار بردن جملات انگلیسی جهت توضیحات اضافی و فهم بیشتر (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد.

حق نگهدار

سلام،
اینو یکی به من بگه اگه استفاده کرده

من چه جوری 360 رو به lcd لپ تاپ وصل کنم ، یعنی به جایی که تو tv بازی کنم تو لپ تاپ بازی کنم.

آخه تو E3 دیدم چندجا وصل کرده بودن...

مرسی

اگر میشه شماره نکس جن و وست گیم بدید...........
ضمنا بهترین جا برای خرید ایکس باکس جز نکس جن و وست گیم کجاست؟؟!
چه ریجنی تو ایران بچه ها بیشتر میخرن؟؟؟!!!!
Xbox 360 آرکید یا پریمیوم با مادربرد جاسپر که درایو سامسونگ داشته باشه پیدا میشه؟؟؟!
الان Xbox 360 با چه درایوی بیشتر پیدا میشه؟؟!وتفاوتشون چقدر زیاد نسبت به هم(از نظر کیفیت و قدرت)؟؟؟!

اگر میشه شماره نکس جن و وست گیم بدید...........
ضمنا بهترین جا برای خرید ایکس باکس جز نکس جن و وست گیم کجاست؟؟!
چه ریجنی تو ایران بچه ها بیشتر میخرن؟؟؟!!!!
Xbox 360 آرکید یا پریمیوم با مادربرد جاسپر که درایو سامسونگ داشته باشه پیدا میشه؟؟؟!
الان Xbox 360 با چه درایوی بیشتر پیدا میشه؟؟!وتفاوتشون چقدر زیاد نسبت به هم(از نظر کیفیت و قدرت)؟؟؟!

سئوال اولو جواب دادم..

2- PAL
3- نه مگر اینکه کسی درایو لایتون اصل رو برداشته باشه و سامسونگ قدیمی انداخته باشه که یکمی دور از ذهن هست..
4- الان همه لایتون هستند.. تفاوت آنچنانی هم ندارن.. اصلا به فکر درایو نباش..

سلام
چطور میشه فهمید ورژن فریمور چنده؟
من جاسپر دارم

باید از فروشنده بپرسی.. اما اگر بازیهای جدید رو اجرا میکنه 1.51 یا 1.6 هست..

البته راه حل های سختریم هست که فکر نکنم زیاد مهم باشه..

من اگر Xbox360 آرکید بگیرم باید جدا گانه هارد هم بخرم؟؟؟!!(اینطور که تو مشخصات آرکید دیدم مثل اینکه هارد نداره)
بله,آرکید هارد نداره.
آرکید جسپر فقط نزدیک 90mb فضای خالی داره و آرکید فالکون هم یه مموری 512mb داره
کلا اگر بخوای آفلاین بازی کنی زیاد نیازی به هارد نیست(البته نصب کردن بازی رو هارد هست که باعث میشه دستگاه کمتر داغ کنه) اما اگر بخوای لایو وصل بشی و آنلاین بازی کنی معمولا یه هارد حداقل 20gb لازمه

اگه بازی رو رو هارد نصب کنیم دیگه لازمه دیسک مصرفی مرغوب باشه؟
این کی درایو که میگن چی هست؟

خطر کمتر میشه اما بازهم امکان داره مشکل ایجاد بشه مثلا موقعه ای که میخوای بازی رو نصب کنی.. فشار زیادی به درایو میاد..

KEY ، کد درایو هست که برای کپی خور کردن باید اون و یک سری اطلاعات دیگر رو عوض کنی تا بازیهای کپی رو بخونه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or