راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جا داره ازت تشكر كنم ...
من يه سوال ديگه داشتم ... چگونه مي تونم با هدفون بازي كنم ... بايد تبديلي بگيرم؟

هدفن خود 360 همون طور که دوستمون گفتند زیر دسته نصب میشه و فقط به درد چت می خوره ولی اگه برای گوش کردن خود بازی یا آهنگ و فیلم می خواید یه هدفن معمولی (برای کامپیوتر ) بگیرید و به جولوی تلویزیونتون بزنید و استفاده کنید ...

هدست خود دستگاه فقط برای چت توی لایو هست که به زیر دسته میخوره(البته اگر منظورتون اون هست)
نه اشتباه می کنید!
کاربرد بیشتری داره!!!
می تونید اون رو به عنوان هندسفری برای گوشی های سری 11 و 12 (مثل 1100 و 1200) نوکیا و تلفن های ثابت بی سیم پاناسونیک و... استفاده کنید.:eek: (من خودم اون رو به صورت تصادفی به نوکیا 1200 وصل کردم!)
خودم دارم استفاده می کنم!!:biggrin1: :laughing:
خودتون هم حداقل برای خنده یه بار امتحان کنید.:biggrin1:

هدفن خود 360 همون طور که دوستمون گفتند زیر دسته نصب میشه و فقط به درد چت می خوره ولی اگه برای گوش کردن خود بازی یا آهنگ و فیلم می خواید یه هدفن معمولی (برای کامپیوتر ) بگیرید و به جولوی تلویزیونتون بزنید و استفاده کنید ...

من از مانيتور ال سي دي استفاده مي كنم و مسلما جاي هدفون نداره ... واسه همين مي پرسم چون با توجه به كارم مجبورم شب ها دير وقت بازي كنم و هدفون روي گوش بهترين راه براي لذت بردن از بازي است

دوستان من یه 360 آرکید با برد فالکن بسیار تمیز دارم ، چند روزیه یه فکری زده به سرم که کنسولمو با یه پرمیوم جاسپر تعویض کنم تا هم : 1-مادربردم جاسپر بشه و از فکر سه چراغ راحت شم 2-بتونم بازی ها رو رو هارد بریزم تا برا درایو مشکلی پیش نیاد 3-داشبورد جدید رو داشته باشم 4-ورژن درایوم 1.6 بشه 5-کنسولم رو نو و آکبند کنم...
به یکی از مغازه های نزدیک خونمون گفتم ، گفت : 110 هزار تومان + کنسول خودمو میگیره و به جاش یه پرمیوم جاسپر آکبند میده .

به نظرتون قیمتش خوبه ؟
بهترین جا برای تعویض کجاست ؟
ممنون ...

ببخشيد تو جعبه پريميوم جسپر كارت گلد 6ماهه بايد باشه؟
چطوري ميتونم از مانيتور درست صدا بگيرم؟
راستي روي اونجايي كه تاريخ ساخت و ... نوشته يه برچسب شيشه ايه حالا نميدونم براي محافظته يا اينا رو روي برچسب نوشتن وزدن! اشكالي نداره؟
راستي كجا بايد سريالها رو چك كنم؟

سلام،
نمیشه profile معمولی خودم رو به xboxlive تبدیل کنم؟؟

آخه وقتی اومدم برم تو live گفت profile ندارین ، مجبور شدم یکی دیگه بسازم!

حالا اگه نمیشه ، چجوری سیو و... رو از یه profile به یه profile دیگه منتقل کنم؟

مرسی:love::smile:

دوستان من یه 360 آرکید با برد فالکن بسیار تمیز دارم ، چند روزیه یه فکری زده به سرم که کنسولمو با یه پرمیوم جاسپر تعویض کنم تا هم : 1-مادربردم جاسپر بشه و از فکر سه چراغ راحت شم 2-بتونم بازی ها رو رو هارد بریزم تا برا درایو مشکلی پیش نیاد 3-داشبورد جدید رو داشته باشم 4-ورژن درایوم 1.6 بشه 5-کنسولم رو نو و آکبند کنم...
به یکی از مغازه های نزدیک خونمون گفتم ، گفت : 110 هزار تومان + کنسول خودمو میگیره و به جاش یه پرمیوم جاسپر آکبند میده .

به نظرتون قیمتش خوبه ؟
بهترین جا برای تعویض کجاست ؟
ممنون ...

به نظر من معطل نکن .

سلام،
نمیشه profile معمولی خودم رو به xboxlive تبدیل کنم؟؟

آخه وقتی اومدم برم تو live گفت profile ندارین ، مجبور شدم یکی دیگه بسازم!

حالا اگه نمیشه ، چجوری سیو و... رو از یه profile به یه profile دیگه منتقل کنم؟

مرسی:love::smile:
برو روی پروفایل خودت گزینه اول رو بزن sign to xbox live و بقیه مراحل مثل ثبت نام رو انجام میده به همین راحتی! فقط می تونی اسم پروفایلت هم عوض کنی ولی همون پروفایل با همون سیو و آرشیو منت ها و... به لایو وصل میشی.

ببخشيد تو جعبه پريميوم جسپر كارت گلد 6ماهه بايد باشه؟
چطوري ميتونم از مانيتور درست صدا بگيرم؟
راستي روي اونجايي كه تاريخ ساخت و ... نوشته يه برچسب شيشه ايه حالا نميدونم براي محافظته يا اينا رو روي برچسب نوشتن وزدن! اشكالي نداره؟
راستي كجا بايد سريالها رو چك كنم؟
خیر!
بستگی به مانیتورت داره!
مشکلی نیست.
پشت کنسول زیر بارکد یا در قسمت setting کنسول .

آقا این آواتار ساختن چه جوریه؟فقط ماله 360live هست؟یا همین طوری میتونم آواتار بسازم؟وقتی دستگاه رو روشن کردم کجا برم و آواتار بسازم؟
دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بازی میگذارم توش اول داشبورد میاد بالا یا اول بازی؟
آخه من میخوام داشبورد بیاد بالا تا بازی رو رو هارد بریزم.
برای انتقال بازی رو هارد باید کجا برم و چه کلید هایی رو بزنم؟

من بعد از خريد ايكس باكس يه مبدل گرفتم براي كابل vga دستگاه و خود كامپيوتر ... ولي وقتي هر دو رو وصل مي كنم كيفيت به شدت مياد پايين ... البته در حالت تكي هم احساس مي كنم كيفيت جالبي ندارد ( نمي دونم شايد فكر مي كنم ) 4500 تومن هم پولش رو دادم ... راه حل ديگه اي نداريد ... اين كابل vga خيلي دردسر داره براي نصب كردن و دراوردن ...
...
دوستان اگه مي شه يه راه حل هم براي صدا گرفتن از طريق هدفون بگيد ... ممنون مي شم

آقا این آواتار ساختن چه جوریه؟فقط ماله 360live هست؟یا همین طوری میتونم آواتار بسازم؟وقتی دستگاه رو روشن کردم کجا برم و آواتار بسازم؟
دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بازی میگذارم توش اول داشبورد میاد بالا یا اول بازی؟
آخه من میخوام داشبورد بیاد بالا تا بازی رو رو هارد بریزم.
برای انتقال بازی رو هارد باید کجا برم و چه کلید هایی رو بزنم؟
نه، نیازی به لایو نداره ؛ دکمه وسط دسته (همون دایره ای!) را بزنید و ایکس زده ویک گیمرتک درست کنید و برید تو ادیت آواتار و اون رو هرجور که دلت خواست ادیت کن.
اول داشبورد میاد بالا
مگر غیر از اینه!!

برو روی پروفایل خودت گزینه اول رو بزن sign to xbox live و بقیه مراحل مثل ثبت نام رو انجام میده به همین راحتی! فقط می تونی اسم پروفایلت هم عوض کنی ولی همون پروفایل با همون سیو و آرشیو منت ها و... به لایو وصل میشی.
همین کار رو میکنم ، ولی میگه باید یه پروفایل جدید بسازی!!!
کسی نمیدونه چجوری میشه درست کرد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or