راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ولی همگیشون OUT دارن و با خرید کابلش میتونی استفاده کنی
کابل مورد نظر چنده ؟

اگر منظورتون مال خود کنسول هستش اون فقط مورد استفادش برای Live و کپ و گفتگو مورد استفاده هستش.
خلیل جان به هیچ وجه نمیشه با گوشی صدای بازی رو شنید ؟؟

ممنون :rose:

خلیل جان به هیچ وجه نمیشه با گوشی صدای بازی رو شنید ؟؟

ممنون :rose:

با توجه به گفته های سابق دوستان عرض کردم و فقط در بعضی از بازی های Live میشه به عنوان
صحبت با اعضای تیم ازش استفاده کرد.

بیشتر جنبه ی ارتباطی و گفتگو داره و برای گوش دادن صدای بازی مورد استفاده نیست.

( خودم که کنسول ندارم ولی از گفته های دوستان نقل کردم )

دوستان لطفا کمک کنیو واقعا گیر کردم. الیت فالکون بگیرم یا پرمیوم جاسپر؟؟؟؟؟؟ چند روز دیگه می خوام بخرم اما واقعا گیر کردم چون اگه پرمیوم رو بخرم باید یه کابل hdmi هم براش بخرم که قیمتش از الیت بیشتر میشه و الیت هاردش 120. نظر شما چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا کمک کنیو واقعا گیر کردم. الیت فالکون بگیرم یا پرمیوم جاسپر؟؟؟؟؟؟ چند روز دیگه می خوام بخرم اما واقعا گیر کردم چون اگه پرمیوم رو بخرم باید یه کابل htmi هم براش بخرم که قیمتش از الیت بیشتر میشه و الیت هاردش 120. نظر شما چیه؟؟؟

قطعاً خریدن جسپر بهتر هستش به دلیل 65 نانو بودن GPU اون ارزشش رو داره که بخواید جسپر بخرید.

قیمت پریموم چقدر هستش که میخواید بخرید، قیمت کابل HDMI فکر نکنم بیشتر از 25 تومن باشه

اگر پولتان می رسه یک مرتبه برای راحت شدن خیالتان یک پک Evil بخرید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=726400#post726400
که هم جسپر باشه هم هارد 120 و تمامی ویژگی های Elite رو داره.

دوستان اگه من کابل HDMI -DIV به 360 وصل کنم میتونم کابل 360 ADUIO ADAPTER رو وصل کنم.
جلوی هم دیگر رو نمیگیرند؟

چرا ميگيرن... بايد اون پلاستيک دورش رو باز کنی ... که 2 تا جا بشن... بعد با لنت دورش رو بپيچ ...خيلی راحت هم باز ميشه گوشش چاقو رو بزار يه کوچيک ور بری باز ميشه !

اون تيم خرفتی که 360 رو طراحی کردن واقعاً شعورشون از طراح شونه تخم مرغ هم کمتر بوده... :smile:

قطعاً خریدن جسپر بهتر هستش به دلیل 65 نانو بودن GPU اون ارزشش رو داره که بخواید جسپر بخرید.

قیمت پریموم چقدر هستش که میخواید بخرید، قیمت کابل HDMI فکر نکنم بیشتر از 25 تومن باشه

اگر پولتان می رسه یک مرتبه برای راحت شدن خیالتان یک پک Evil بخرید.
http://www.bazicenter.com/forums/sho...400#post726400
که هم جسپر باشه هم هارد 120 و تمامی ویژگی های Elite رو داره.

فروشگاه فتحی يه تعداد اورده بود خليل جان... ولی با توجه به اين مسئله که بازی اويل 5 رو از روش کش رفتن اصلاً ارزش نداره آدم پول برای پکی بده که از توش چيزی دزديده شده باشه !!!

نقل قول:
چرا ميگيرن... بايد اون پلاستيک دورش رو باز کنی ... که 2 تا جا بشن... بعد با لنت دورش رو بپيچ ...خيلی راحت هم باز ميشه گوشش چاقو رو بزار يه کوچيک ور بری باز ميشه !

اون تيم خرفتی که 360 رو طراحی کردن واقعاً شعورشون از طراح شونه تخم مرغ هم کمتر بوده... :smile:
__
آخه من شنیدم اگه پلاستیکشو باز کنیم دستگاه هنگ میکنه.
----------------------------------------------------------------------------

اول به پشتش توجه کن که نوشته باشه 12.1A یا روی پاورش نوشته باشه 150w .
بعد هم بپرس که IXTREME (نمیدونم درست نوشتم یا نه) 1.6 هست یا نه که به احتمال زیاد هست.

سلام من الان دارم ميرم يه پريميوم جسپر بخرم! لطفآچيزايي كه بايد موقع خريد توجه كنم مختصر بگيد
اين همه صفحه آدمو گيج ميكنه:confused:

اگر هم لوازمش منظورت هست که داخل سايت Xbox همينطور داخل اينجا تاپيکش رو زدن که چه چيز های داخلش هست... اين آقا هم که گفتن که چه چيز های بايد ببينی که بفهمی جسپر هست...

آخه من شنیدم اگه پلاستیکشو باز کنیم دستگاه هنگ میکنه.

من اينو نشنيدم... اگر کسی اطلاع داره تاييد کنه ولی فکر نکنم ربط داشته باشه :confused:... چون چيزی تغيير پيدا نميکنه چيزی هم جا به جا نميشه...فقط اون فضايی که اشغال ميشه الکی جلوش گرفته ميشه

من اينو نشنيدم... اگر کسی اطلاع داره تاييد کنه ولی فکر نکنم ربط داشته باشه :confused:... چون چيزی تغيير پيدا نميکنه چيزی هم جا به جا نميشه...فقط اون فضايی که اشغال ميشه الکی جلوش گرفته ميشه
شما پست اول این تاپیک رو بخونید.( آخرای پست)
روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

ببخشید یه سوال برام پیش اومده، آرکید مگه روش Memory نداره؟ یا باید بخری؟
اگه نذاری مشکلی پیش نمیاد
راستی کجا بازیهایی که میفروشن
Verbatim و Full stealth هست
راستی قیمت این Memory چقدره؟
کسی میدونه کجا کابل Optical میفروشن و چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or