راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام تو پريميوم جسپر كابل HDMI هم هست؟
خیر ، فقط تو الایت وجود دارد
xbox-arcade.jpg
xbox360Premium.jpg

xbox-elite-new.jpg

ببخشید من میخام کنسول آرکیدمو با hdmi وصل کنم وهیچکدوم از متعلقات داخل جعبه بدردم نمیخوره.به نظر شما میتونم آبش کنم(بفروشمشون)

Last edited by a moderator:
دوستان چند تا سوال:

1.کنسولم عمودیه و طرف چپ کنسول در فاصله ی حدودا 30 یا 40 سانتی متری یک پنجره(روبه حیاط)هست.
به نظرتون این پنجره رو باز بگذارم یا بسته بگذارمش؟

باز و یا بسته بودن پنچره نقشی در گرم و یا تهویه صحیح کنسول ندارد.
به این تاپیک مراجعه کنید و دو صفحه آخر ان را بخوانید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&page=114

2.من میخواهم که کنسول رو بگذارم رو میز pc و با lcd بازی کنم.pc به محافظ وصل هست که 1 جای دیگه داره برای 2 شاخ،به نظرتون اگه من کنسول رو به این محافظ وصل کنم طوری نمیشه.(یعنی سیم های کیس و مانیتور هم به این محافظ وصل هستن.در ضمن این محافظ تایمر نداره.از این هاست که نوشته حالت بهرانی و اینا)

اگر محافظ مخصوص PC هستش موردی نداره ولی محافظ یخچال کولر نباشه

3.lcd مانیتور من فقط یک سیم vga میخوره،حالا برای اینکه صدا رو هم داشته باشم و ازهدفون صدا رو گوش کنم هدفون رو باید کجا وصل کنم؟
ممنون.

برای وصل کردن کابل صدا به گوشی از تبدیل های RCA Adapter استفاده کنید

این نمونه برای اسپیکر هستش
ux_a08043000ux0037_ux_n.jpg

این نمونه هم برای گوشی هستش
21uswx0eHJL._SL500_AA280_.jpg

این قطعات قیمت چندانی ندارند ( زیر 1000 تومن ) و میتوانید از فروشگاه های لوازم الکترونیکی
مدل های مختلفی از اینها رو پیدا کنید.

ببخشید من میخام کنسول آرکیدمو با hdmi وصل کنم وهیچکدوم از متعلقات داخل جعبه بدردم نمیخوره.به نظر شما میتونم آبش کنم(بفروشمشون)

اگر ارکد شما خروجی HDMI داره، یک کابل HDMI میخرید و ازش استفاده میکند
فروشگاه فتحی باید داشته باشه، قیمت چندانی هم ندارد
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=725109#post725109

فکر کنم ساپورت نکنه چون اونطور که یادمه 360 تا 1.2 پشتیبانی میکنه و کابل هایی که روی دستگاه ها هم هست 1.2 هست بهتره که 1.2 بگیری .
ای وو :biggrin1:
اینو دیگه کدوم منبع پدر صلواتی گفته ؟:biggrin1:
کابل HDMI خودم 1.3 هست راحتم داره ساپورت میکنه . هرکی میخواد 1.3 بگیره راحت بخره !
360 مطمئننا پشتیبانی میکنه ، ولی شاید اگه LCD قدیمی بود (Hd Ready برای 3- 4 سال قبل ) شاید اون فقط از 1.2 پشتیبانی کنه .

از ایناست.خوبه؟یا باید یکی دیگه بگیریم؟

http://dc104.2shared.com/download/6486068/9e3373a2/Image108.jpg?tsid=20090628-132446-c2e5266

این که تامیر هم داره، حالت طبیعی هم داره، حالت خطر اون هم برای وضعیت تک فاز بودن
برق و یا بالا بودن ولتاژ برق است.

چرا این Input و Output ندارد.

پشت قاب اون مشخصاتی برای ورودی و خروجی برقش نداره.

اگر تا الان عملکرد خوبی داشته برای PC شما و زیاد برق رفتگی ندارید، نباید مشکلی باهاش داشته باشید.

دوستان اگر اطلاعات بهتری و یا تجربه خرید محافظ خوب برای X360 دارید، لطفا مثالی بزنید

ای وو :biggrin1:
اینو دیگه کدوم منبع پدر صلواتی گفته ؟:biggrin1:
کابل HDMI خودم 1.3 هست راحتم داره ساپورت میکنه . هرکی میخواد 1.3 بگیره راحت بخره !
360 مطمئننا پشتیبانی میکنه ، ولی شاید اگه LCD قدیمی بود (Hd Ready برای 3- 4 سال قبل ) شاید اون فقط از 1.2 پشتیبانی کنه .
مسئله دیگه ساپورت X360 هست، شما هر کابلی بگیری به همه میخوره و هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط مثلا چون X360 از HDMI1.2 پشتیبانی میکنه دیگه ویژگیهای HDMI1.3 نمیتونی استفاده کنی و در کل فرقی نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or