Pythonistas
کاربر سایت
دوستان چند تا سوال:
1.کنسولم عمودیه و طرف چپ کنسول در فاصله ی حدودا 30 یا 40 سانتی متری یک پنجره(روبه حیاط)هست.
به نظرتون این پنجره رو باز بگذارم یا بسته بگذارمش؟
2.من میخواهم که کنسول رو بگذارم رو میز pc و با lcd بازی کنم.pc به محافظ وصل هست که 1 جای دیگه داره برای 2 شاخ،به نظرتون اگه من کنسول رو به این محافظ وصل کنم طوری نمیشه.(یعنی سیم های کیس و مانیتور هم به این محافظ وصل هستن.در ضمن این محافظ تایمر نداره.از این هاست که نوشته حالت بهرانی و اینا)
3.lcd مانیتور من فقط یک سیم vga میخوره،حالا برای اینکه صدا رو هم داشته باشم و ازهدفون صدا رو گوش کنم هدفون رو باید کجا وصل کنم؟
ممنون.
ببخشید من میخام کنسول آرکیدمو با hdmi وصل کنم وهیچکدوم از متعلقات داخل جعبه بدردم نمیخوره.به نظر شما میتونم آبش کنم(بفروشمشون)
ای وو :biggrin1:فکر کنم ساپورت نکنه چون اونطور که یادمه 360 تا 1.2 پشتیبانی میکنه و کابل هایی که روی دستگاه ها هم هست 1.2 هست بهتره که 1.2 بگیری .
از ایناست.خوبه؟یا باید یکی دیگه بگیریم؟اگر محافظ مخصوص PC هستش موردی نداره ولی محافظ یخچال کولر نباشه
از ایناست.خوبه؟یا باید یکی دیگه بگیریم؟
http://dc104.2shared.com/download/6486068/9e3373a2/Image108.jpg?tsid=20090628-132446-c2e5266
قیمت الان آرکید و پرمیوم جسپر چنده؟
مسئله دیگه ساپورت X360 هست، شما هر کابلی بگیری به همه میخوره و هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط مثلا چون X360 از HDMI1.2 پشتیبانی میکنه دیگه ویژگیهای HDMI1.3 نمیتونی استفاده کنی و در کل فرقی نمیکنهای وو :biggrin1:
اینو دیگه کدوم منبع پدر صلواتی گفته ؟:biggrin1:
کابل HDMI خودم 1.3 هست راحتم داره ساپورت میکنه . هرکی میخواد 1.3 بگیره راحت بخره !
360 مطمئننا پشتیبانی میکنه ، ولی شاید اگه LCD قدیمی بود (Hd Ready برای 3- 4 سال قبل ) شاید اون فقط از 1.2 پشتیبانی کنه .
كسي نبود جواب مارو بده؟HDMI انواع مختلف داره؟
چه نوعي بايد بگيرم؟ بهترينش كدومه؟