راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان.من مانیتور LG مدل L1720B (LCD دارم.
وقتی می خوام xbox بازی کنم باید کابل VGA رو در بیارم.کابل مانیتور رو وصل کنم و همش این عمل تکرار میشه.
می خواستم بدونم راه حلی به جز KVM switch نیست؟؟؟
دیروز قیمت کردم 35 ت بود 2 پورتش.یه ذره گرونه.
خیلی ممنون;):love:

میشه save های گیم رو روی xbox360 ریخت؟

با مموری کارت میشه
میشه با مموری کارد ریختش ولی باید یک سری ترفند هم بزنی چون Save هر بازی با نام پروفایل طرف ذخیره میشه.
سیو بازی های کنسول را از کجا میشه دانلود کرد؟
این کار پسندیده ای نیستش بهمین دلیل آدرسش رو به کسی نمیدن. در ضمن این کار هم نوعی Glitch به حساب میادش

دوستان وقتی دستگاه خدای نکرده سه چراغه شد تو همون صفحه اررور رو مینویسه یا باید برم اررور رو پیدا کنم؟
وقتی دستگاه زبونم لال سه چراغه شد زود خاموشش کنم یا اینکه برم ببینم اررور چی بوده؟

كسي نبود جواب مارو بده؟
نگاه کن کابل HDMI ورژنهای مختلفی داره که آخرینش 1.3 هست و کلا فرق نمیکنه چون 1.3 روی همه ورژنها کار میکنه پس وقتی میگیری مطمئن شو 1.3 هست و سعی کن از جنس مرغوب استفاده کنی چون از 7 تومن هست تا .....
من خودم برای LCD کابل گرفتم 60 تومن
همین 12 تومنیهایی که فتحی میفروشه کفاف میکنه

دوستان وقتی دستگاه خدای نکرده سه چراغه شد تو همون صفحه اررور رو مینویسه یا باید برم اررور رو پیدا کنم؟
وقتی دستگاه زبونم لال سه چراغه شد زود خاموشش کنم یا اینکه برم ببینم اررور چی بوده؟
معمولا وقتی روشنه و یا وسط بازیه مشکل چندانی نیست و با خاموش کردن خود به خود برطرف میشه ولی اگه موقعی که روشن میکنی این جور بشه یه مشکل داره و خطرناکتره
البته معمولا به این صورت و اسثتاها رو کار ندارم

Last edited by a moderator:
دوستان من اگه بخواهم بازی دانلود شده رو رایت کنم باید چه دیسکی داشه باشم؟چه نرم افزاری داشته باشم؟
کلا اگه یک توضیحی بدید ممنون میشم.
بهتر بود سوالتون رو اینجا مطرح می کردید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3601&page=36

دیسک ورباتیم ، تی گیت ، hp و... استفاده کنید.
می تونید از برنامه Xbox Backup Creator v2.8.0.275 و یا clone cd استفاده کنید.

مطمئنید ؟
من امروز رفتم تو سایتش

تو مقایسه هاش 60 گیگ از الیت این یه قلم رو کم داشت ... :confused:

ممنون
همه خروجی HDMI دارن ( البته جدیدا نه لانچ ) فقط Elite همراهش کابل HDMI که ماله مایکروسافت میده با Component و Standard AV
Premium هم Component و Standard AV
Arcade هم فقط Standard AV
ولی همگیشون OUT دارن و با خرید کابلش میتونی استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or