Sweet Lucifer
کاربر سایت
اگر منظورتون مال PC هستش نگاهی به این پست کنید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=725117#post725117
اگر منظورتون مال خود کنسول هستش اون فقط مورد استفادش برای Live و کپ و گفتگو مورد استفاده هستش.
بشه و نیازی هم به LCD نباشه ( آخه LCD همش داره کانال سیاسی پخش می کنه رو اعصاب منه )...
) ولی فروشگاه کنج منصف و قابل اطمینان هست یا نه 1- کنسولی که دارای مادربرد جاسپر می باشد!سلام. ممنون میشم کمکم کنید...و این چنتا سوال جواب بدید
1.الان بهترین کنسول از نظر 3 چراغ نشدن و ارزان بودن کدام هست
2.ایا درایور های 360 ارکید با هم فرق می کنه یا همشون یکی هست و کپی خور شده یا نه
3.بهترین جای خرید 360 کجا هست (تبلیغ نباشه) ولی فروشگاه کنج منصف و قابل اطمینان هست یا نه
4.بعد اگه من بخوام کابل hd بخرم چه مدلی بخرم...اصلا فرقی دارن یا نه:confused:
توی اینترنت جایی نیست تمام بازیهایی که از اول تا جدیدترین مخصوصا برای 360 رو لیست و فهرست وار کرده باشه نه مثل IGN و Gamespot
اگه هست لینکش رو بدید
سلام
فرق بین اورکید جاسپر و پرمیوم جاسپر چیه ؟
ای بابا هرچی درموردمدل هایxobx میخونم گیج میشم.
خود کنسول در مدل های ارکید و پرمیوم هیچ فرقی نداره و یکی هست و فرقشون فقط در لوازم جانبی اونهاست ...
مدل پرمیوم علاوه بر چیزهایی که تو جعبه آرکید هست ، هارد 60 گیگ و هدست داره ، همین ...
این رو توی بخش XBOX LIVEّ بپرس!!!سلام،
من وقتی تو پروفایلم گزینه join xboxlive رو میزنم ، کار نمیکنه ، میگه باید خارج بشید و یه پروفایل دیگه بسازید
کمکم کنید ، مرسی:smile:
کسی نبود؟؟؟دوستان اگه من یک بازی رو اشتباه رایت کردم برای دستگاه خطری به وجود میاره؟
برد قبلیت چی بوده؟! احتمالا از اون قدیمیاست (لانچ یا زفیر)سلام دوستان من یک ایکس باکس پرنیوم جی دارم که 3 بار هم 3 چراغ شده به نظر شما ارزش داره بدم 1 جاسپر بگیرم 1 سوال جاسپر هم امکان 3 چراغ داره؟
اگر طوری رایت شده باشه که خوانده نشه توسط دستگاه دیگه خونده نمی شه و مشکلی ایجاد نمی کنهکسی نبود؟؟؟