راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگر منظورتون مال PC هستش نگاهی به این پست کنید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=725117#post725117

اگر منظورتون مال خود کنسول هستش اون فقط مورد استفادش برای Live و کپ و گفتگو مورد استفاده هستش.

ممنون رفتم یک دونه از این هدفونهای وایرلس خریدم که بتونم دیروقتم با صدای بلند بازی کنم... چیز بدی نیست

راستی من می خوام یک ویدئو پروژکتور بگیرم و تصویرو بندازم رو دیوار که بین 100 تا 120 اینچ :eek: بشه و نیازی هم به LCD نباشه ( آخه LCD همش داره کانال سیاسی پخش می کنه رو اعصاب منه )...

منم که تا 6 همیشه سر کارم شبا می خوام بازی کنماز 9 تا 3 مثلا ( اگر 3 چراغه نده ... :cheesygri )

تاپیکی داریم که تو خرید ویدئو پروژکتور و خریدش راهنمایی کنه ؟

سلام. ممنون میشم کمکم کنید...و این چنتا سوال جواب بدید
1.الان بهترین کنسول از نظر 3 چراغ نشدن و ارزان بودن کدام هست
2.ایا درایور های 360 ارکید با هم فرق می کنه یا همشون یکی هست و کپی خور شده یا نه
3.بهترین جای خرید 360 کجا هست (تبلیغ نباشه:-") ولی فروشگاه کنج منصف و قابل اطمینان هست یا نه
4.بعد اگه من بخوام کابل hd بخرم چه مدلی بخرم...اصلا فرقی دارن یا نه:confused:

آخرین ویرایش:
سلام. ممنون میشم کمکم کنید...و این چنتا سوال جواب بدید
1.الان بهترین کنسول از نظر 3 چراغ نشدن و ارزان بودن کدام هست
2.ایا درایور های 360 ارکید با هم فرق می کنه یا همشون یکی هست و کپی خور شده یا نه
3.بهترین جای خرید 360 کجا هست (تبلیغ نباشه:-") ولی فروشگاه کنج منصف و قابل اطمینان هست یا نه
4.بعد اگه من بخوام کابل hd بخرم چه مدلی بخرم...اصلا فرقی دارن یا نه:confused:
1- کنسولی که دارای مادربرد جاسپر می باشد!
2- همشون یکی هستند وهمه کپی خور می شوند
3- بهتره نگم!
4 - کابل های 15-20 تومان به بالا کیفیتشون بالاتره! مارک هم زیاده مثل : پاناسونیک و..

سلام
فرق بین اورکید جاسپر و پرمیوم جاسپر چیه ؟
ای بابا هرچی درموردمدل هایxobx میخونم گیج میشم.

خود کنسول در مدل های ارکید و پرمیوم هیچ فرقی نداره و یکی هست و فرقشون فقط در لوازم جانبی اونهاست ...
مدل پرمیوم علاوه بر چیزهایی که تو جعبه آرکید هست ، هارد 60 گیگ و هدست داره ، همین ...

خود کنسول در مدل های ارکید و پرمیوم هیچ فرقی نداره و یکی هست و فرقشون فقط در لوازم جانبی اونهاست ...
مدل پرمیوم علاوه بر چیزهایی که تو جعبه آرکید هست ، هارد 60 گیگ و هدست داره ، همین ...

کابل پرمیوم کامپوننت هست که در آرکید اینطوری نیست و فقط کامپوزیت رو داره.

سلام،
من وقتی تو پروفایلم گزینه join xboxlive رو میزنم ، کار نمیکنه ، میگه باید خارج بشید و یه پروفایل دیگه بسازید:(
کمکم کنید ، مرسی:smile:
این رو توی بخش XBOX LIVEّ بپرس!!!
-
-اول باید کانکت بشی!!!بعدش اسم پرو فایلت باید چیزی باشه که کسی تا الان انتخاب نکرده باشه!!!
بعدش باید join رو بزنی:smile:

مشورت

سلام دوستان من یک ایکس باکس پرنیوم جی دارم که 3 بار هم 3 چراغ شده به نظر شما ارزش داره بدم 1 جاسپر بگیرم 1 سوال جاسپر هم امکان 3 چراغ داره؟

سلام دوستان من یک ایکس باکس پرنیوم جی دارم که 3 بار هم 3 چراغ شده به نظر شما ارزش داره بدم 1 جاسپر بگیرم 1 سوال جاسپر هم امکان 3 چراغ داره؟
برد قبلیت چی بوده؟! احتمالا از اون قدیمیاست (لانچ یا زفیر)
به نظر من بگیر (البته به خودت بستگی داره) امکان سه چراغ خیلی خیلی کم شده (نمی تونم بگم در حد صفر شده!)

کسی نبود؟؟؟
اگر طوری رایت شده باشه که خوانده نشه توسط دستگاه دیگه خونده نمی شه و مشکلی ایجاد نمی کنه
و اگر رایت کرده باشی و توسط دستگاه خونده و خودت می دونی خوب رایت نکردی این به لنز کنسول فشار میاره و باعث خراب شدن لنز در طول زمان می شه

درضمن اینجا باید سوالت رو می پرسیدی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3601&page=37

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or